te-kloese

VK Sportphoto

Nieuws

Te Kloese: "Gimenez speelt ook komend seizoen bij Feyenoord"

Van de redactie

Santiago Gimenez speelt ook komend seizoen in het shirt van Feyenoord. Dat geeft Dennis te Kloese vrijdagmiddag aan tegenover de camera's van ESPN. De algemeen directeur van de Rotterdammers bevindt zich momenteel bij het trainingskamp van de eerste selectie in Oostenrijk.

Te Kloese geeft kort en duidelijk antwoord op de vraag of Santiago Gimenez ook aankomend seizoen nog in het shirt van de Rotterdammers speelt. "Ja", aldus de algemeen directeur van Feyenoord. "We hebben een langdurig contract met hem. Ik denk ook eerlijk gezegd, en ik ken hem al heel lang, dat het voor hem het beste is, van mij uit, om hier nog ervaring om te doen en Champions League te spelen. In een ideale situatie is Gimenez gewoon Feyenoorder."

De Rotterdammers zijn niet bang voor een leegloop in augustus. "We moeten de realiteit niet uit het oog verliezen. Onze spelers hebben zich het afgelopen jaar fantastisch gepositioneerd. Maar wij zijn met iets heel bijzonders bezig op sportief vlak. Met de Johan Cruijff Schaal, het spelen voor de prijzen en de Champions League. Spelers beseffen dat ze hier ook nog stappen kunnen zetten", aldus Te Kloese.

Delen

Reacties

Werd van Danilo ook gezegd. Ik geloof het pas als ik het zie.
Ik lees net iets anders dat hij vermoedelijk toch vertrekt voor 50 miljoen
Mooi interview met Te Kloese op vi.nl. Wat een verademing, deze man. Arne ook heel realistisch in zijn interview met Joep Schreuder op NOS. Er is complete rust en er wordt echt niet zo maar verkocht. En als we dik 40 voor Gimenez krijgen, dik 30 voor Geertruida en dik 20 voor Bijlow, is het toch ook goed?

Zie wat dat laatste betreft trouwens dat Livakovic nog gewoon keept bij Dinamo. Die kunnen we dan nog pakken, als we toch in Kroatie zijn!
Ik wil gewoon weten of hij zn rugnummer nog wilt veranderen, zodat ik een shirt met zijn naam kan halen voor de eerste thuiswedstrijd..
Voor een exceptioneel bedrag is hij wel weg, maar 40 miljoen valt daar niet meer onder.
Als er veel geld komt over 2 weken of wanneer dan ook is hij toch weg
Bij clubs die echt veel kunnen betalen gaat hij niet wekelijks spelen. Dus gaat ook niet gebeuren.
Zou wel handig zijn om zijn contract met een jaar te verlengen met salaris verhoging als blijk van waardering.
Idd. Zegt niet alles. Maar je geeft wel een signaal af.
Waarom maakte Feyenoord geen gebruik van de optie om Szymanski voor 10 miljoen te kopen?
Deze optie was verstreken na de laatse wedstrijd tegen vitesse
En als er ineens 60 mln geboden wordt kun je niet weigeren lijkt me..
Alleen voor 70 miljoen verkopen.

Binnen 3 seizoenen hoort Santi bij de beste 5 spitsen van Europa. Die gaat oom geen tussenstap maken maar rechtstreeks naar de top.
Ho , Ho boys ,

In een ideale situatie is .....

Dus de kop van dit artikele is toch nog niet 100 % .

maar ik heb het al gezegd , als G ECHT blijft , dan ontstaat niet het kaartenhuis wat ook kan , maar gaat de een na de ander ook geen eigen contractjes meer sluiten met clubs .
Daar is het hopen op ,

Versterkingen kunnen dan wellicht ook nog iets extrás brengen , wat goed er is nog wat geld in de pot , niet veel , maar toch .
en dan gaat het met wat top talenten , voor niet te veel misshcien toch prachting uitpakken

maar ik wil het eerst zien , aan het eind van de transfer periode , dan kunnen we er nog een keer eens lekker voor gaan zitten ook dit seizoen
Doe dan ook zijn contract opwaarderen en verlengen, want met een contract tot 2026 sta je volgend jaar alsnog niet sterk in de eventuele onderhandelingen
Morgen announcement Ivanusec zegt hij tussen de regels door
Wishfull hearing;) kan morgen zijn zei ie..
Goed voor de onderhandelingspositie
Toen kwam er n schip met geld en hij werd verkocht.