jahanbakhsh2

VK Sportphoto

Nieuws

Te Kloese wuift bod Rangers FC weg: "Danilo is belangrijk voor ons"

Van de redactie

Feyenoord-spits Danilo kent serieuze belangstelling van Rangers FC. De Schotten hebben een bod op de 24-jarige spits uit São Paulo gedaan van zes miljoen euro. Dennis te Kloese gaat tegenover het Algemeen Dagblad in op de Schotse interesse in de aanvaller.

Zes miljoen euro is volgens Te Kloese te weinig voor Danilo. "Hij is ongelooflijk belangrijk bij ons. Als speler, maar bijvoorbeeld ook in de ontwikkeling van Igor Paixao, die zonder de aanwezigheid van Danilo nooit zo ver zijn geweest als dat hij nu is. Bovendien heeft hij nog een driejarig contract bij ons."

Tevens geeft de algemeen directeur een duidelijke boodschap mee: Mocht er serieuze belangstelling zijn in spelers van Feyenoord, wil hij alleen maar genoegen nemen met serieuze biedingen. Een bod zoals Rangers FC deed op Danilo, valt hier niet onder. "Nee is ook een antwoord, hè", aldus Te Kloese tegenover het AD.

Delen

Reacties

Nog een miljoentje er bij Rangers!!! Te Kloese laat hem dan wel gaan.
Dacht het niet. Nu ook weer tegen Hofenheim. 15 mio dan praten we verder.
DTK geeft weer een duidelijk statement naar de buitenwereld. Er valt niks te halen voor prijsvrij prijzen!
Hij jokt die Te Kloese Rangers heeft m al bijna binnen. Boden woe al 8 mil. Ik ben in Schotland op vakantie geweest afg week. Was daar in t nieuws.
Ok dus DtK liegt en het Schotse nieuws vertelt de waarheid?🤔
Heel goed, vind maar eens een goede vervanger.
Kijk. Zo wil ik het horen. Feyenoord moet sterker in de schoenen gaan staan met onderhandelingen.
Ik blijf het zeggen, we zijn geen Primark van het voetbal meer. Goede ontwikkeling zowel met Geertruida als Danilo.
Heel slim, er staat een goed team dat kan doorpakken komend seizoen en dat nu met een goede loting in de champions league een mooi resultaat kunnen halen. Met een paar echte versterkingen er bij wordt het een mooi seizoen. Daarna met de nieuwe ervaring zal het vast leeglopen maar wel tegen record prijzen.
DTK is goed duidelijk over situatie Danilo en Gimenez. Hopelijk geeft hij ook zsm info over bijvoorbeeld Ivanusec en Zakharyan.
Hij heeft gezegd dat die geen spelers bespreekt die niet bij Feyenoord spelen, dus je hoort het pas wanneer die voor Feyenoord spelen. Geduld is een schone zaak.
Daar vraag je wat.. 1908 reageerders en geduld gaat niet samen. @FTM komt er nog nieuws @FTM weet je al iets @FTM mag ik je anus likken.

Idd, als er echt nieuws is hoor je het vanzelf. Wat heb je aan al die geruchten zolang er nog niks veranderd is. Je laat je alleen maar gek maken.
Rangers fans zijn er van overtuigd dat hij komt omdat Feyenoord al een bod zou hebben gedaan op zijn vervanger, Ayase Ueda
Hoeveel moet ik jou betalen om te weten waar ik over 10 jaar in mijn leven sta.. Ik ben wel benieuwd namelijk
Echt een hele goede statement van DTK. Ik denk ook als je naar de filmpjes, foto’s, beelden, Interviews kijkt en luistert van Danilo dan zie je dat ie een belangrijke rol heeft bij Feyenoord. Los daarvan doet ie het ook prima.
Dan zal die wel blijven want ik denk niet dat Rangers een 4e keer terugkomen.

Het is te hopen van wel want hoe goed je ook over hem lult, het is ook gewoon een middelmatige speler en niet het niveau dat Feyenoord nastreeft.
Alles wat je voor hem krijgt is ook pure winst
Hou toch op man. Prima niveau voor Feyenoord. Tjonge jonge.
Als Feyenoord niveau Nederlandse subtop is en Europees geen ambitie heeft is het inderdaad een prima speler...
14 goals. Ga die maar eens even terugkopen.
Grappig dat er veel mensen meteen 6 miljoen voor Dessers zouden geven begin vorig seizoen en Danillo niet goed genoeg vinden.
Dessers is nog minder dan Danilo, dat is een eendagsvlieg net als Jorgensen.
Over Jorgensen gesproken, dat was volgens vele ook een topper en van Geel mocht hem niet verkopen. En zo geschiedde, de afloop ken je…

Waarom hardnekkig vasthouden aan spelers die aangetoond hebben het niveau niet aan te kunnen?
Dan heb je toch een ernstig gebrek aan ambitie.

Je moet hem inderdaad niet gratis weg laten gaan maar je moet hem ook niet ten koste van alles vasthouden.
Hij hanteert nu een waarde waar we vorig seizoen geen moment van hadden durven dromen.
Mocht Rangers terug komen en ze zijn bereid 8 miljoen te betalen, zou het onverantwoord zijn zo’n bod te weigeren.
Met je laatste alinea ben ik het eens
Minpunt is wel dat je van dat geld maar weer 60% mag investeren. Daar ga je geen gelijkwaardige spits van kopen. De markt is dankzij o.a. die Arabieren helemaal op hol geslagen. Je scouting moet wel heel goed op orde zijn wil je voor een bedrag van 4 a 5 miljoen een spits te halen die er direct staat, want dat is wel een vereiste met o.a. de 2 wedstrijden schorsing van Gimenez.
14 doelpunten in een eerste seizoen staat dus gelijk aan het niveau niet aankunnen. Ok.
Denk niet dat Slot het met je eens is.
Jorgensen was een compleet andere situatie. Ik kon toen de gedachtengang volgen. Dat het verkeerd is uitgepakt is uiterst pijnlijk natuurlijk.
Maar over wat voor ambitie heb jij het dan, minimaal halve finale CL terwijl we zelden CL spelen?..ook met danillo kun je tegen het gros van de CL tegenstanders voor de dag komen, alleen moet je dan hopen dat door zijn positiespel anderen in scorings positie komen, en het is ook weer niet zo dat ie met alle respect ala Bozenik in de weg loopt l.
Letterlijk gezien is elke euro die we op Danilo pakken inderdaad winst.
Maar stel je vangt een vast bedrag van 7 of 8 miljoen voor hem. Dan kan je hooguit 4 uitgeven aan een vervanger, schat ik ff vluchtig in....
Haal je daar een geschikte vervanvoor als 2e spits (die er de eerste 2 potjes van de CL gelijk al moet staan)?
Die 2 CL wedstrijden moet je je ook niet blind op staren, want ook Danilo gaat daar geen potten in breken.
Hij kwam overduidelijk tekort in de EL, laat staan straks in de CL...

Ik ga er vanuit dat er wel lijstjes klaar liggen met vervangers van Gimenez, waarvan je kan verwachten dat deze volgend zomer vertrekt.
Met de opbrenst van Danilo, en eventueel wat bijleggen, kan je nu al een waardige vervanger halen die je achter Gimenez kan klaarstomen om volgend jaar het stokje over te nemen.
Verschillende blikken vormen verschillende meningen.
Ik snap jou volledig, ik sta er zelf alleen anders in.
So let's agree to disagree.... anders wordt het een oeverloze discussie, ben ik bang haha.
Vooral als je weet dat je de discussie niet zal winnen… 😏
Haha, leuk....
Maar zulke discussie kennen geen winnaar.
Een discussie gaat niet over winnen maar over het uitwisselen van nieuwe ideeën. Iets waar jij pertinent niet voor open lijkt te staan
Juist prima om erbij te hebben, heeft een goed basisniveau, zie hem meer als valse spits, die ook prima het overzicht bewaart. Of toch laten vertrekken maar dan stiekum dilrosun sturen
Of je geeft Bullaude een kans in de spits.
Ik zie in hem meer een spits dan een “10”
En anders Sauer in de spits🙈
Helemaal met jou eens. Er lijkt op 1908 wel een Danilo sekte te zitten. Is gewoon pure middelmaat, en je moet er alles voor vangen wat je er voor kan krijgen. Feyenoord moet vooruit, het is juist stilstand als je niet je winst pakt op zulke spelers.
Nee is ook een antwoord hé ❤️
Heb zo een gevoel dat Ivanusec begin volgende week rond komt. @FTM
Het is een gevoel.... je kan, je kan het niet uitleggen.. het is een gevoel...!
https://www.youtube.com/watch?v=an_iqHlRRJY
Goedzo. Hier spreekt waardering uit richting Danilo. En terecht ook.
Hij verdient volgens mij wel relatief weinig. Als het waar is dat hij bijna het dubbele kan verdienen bij Rangers is dat wel een dingetje. Dan kun je waardering 'uitspreken' wat je wilt, maar of de speler daar zelf zo over denkt..
Ik snap je punt.
Maar speler en club hebben beiden een contract ondertekend.
Zijn er nu nog mensen die twijfelen aan te kloese en co???
Zat, maar die maak je het tegendeel toch niet wijs. En ze zijn de moeite eigenlijk ook niet waard.
Nee, nooit gedaan. Ik had Danilo al lang voor dit geld verkocht, maar gelukkig weet hij het beter.
Heel goed. Danilo en ook Gimenez zijn te belangrijk. Kom volgend jaar maar weer eens langs met een grotere zak met geld.
Toch vreemd want zelf wil hij niet veel uit geven. Maar een andere td moet gaan overbieden.....
Probeer je hiermee te zeggen dat als je je spelers duur wil verkopen je ook maar zelf de hoofdprijs moet betalen voor spelers die je wilt kopen?
Tja wat is overbieden. Ze bieden onder zijn huidige marktwaarde wat vaak (veel) lager is dan de actuele sommen waarvoor de spelers gaan. Dus zo gek is dat niet. En zo een ueda bijvoorbeeld zal ron de 10 miljoen kosten dus van de miljoenen die danilo opbrengt zal je zelf weer meerdere miljoenen bij moeten betalen voor zo'n jongen. En Feyenoord heeft al moeite om de twee hoofdtargets binnen te halen dus is het logisch dat je Danilo dan houdt.
5M vaste fee voor Danilo is zwaar onder zijn replacement value. Rangers hoeft helemaal niet te overbieden, ze moeten eerst eens zijn marktwaarde benaderen.
Doen ze toch? 6,5M is zijn marktwaarde. Ze bieden nu 6M.

Is toch een aardige benadering?
Ze hebben waarschijnlijk ook niet heel veel meer te besteden, gezien het feit dat ze al twee spitsen gehaald hebben.
Ze bieden 5 vast.

En Transfermarkt is maar 1 methode he van een paar fans en zaakwaarnemers die op een forum zitten. Er zijn andere databedrijven en consultants die reële marktwaardes en replacement values inschatten voor spelers en die schatten Danilo op ongeveer 10.5M voor Feyenoord. Feyenoord maakt hier o.a. ook gebruik van.
Is niets vreemds aan. Jouw posts daarentegen…
Hou jij het maar lekker bij je computer spelletjes. Zo werkt onderhandelen in de echte wereld: goedkoop inkopen en duur verkopen
Deze man is goud waard voor de club!
Kijk tip; Spertsyan en Zakharyan spelen om 18:00 uur tegen elkaar🍿
En een paar uur later Ivanusec in actie als die helemaal hersteld is wat denk wel het geval is
Omdat? Komen allebei niet. Geen kijkwaarde
Zo, en dat weet jij omdat.....?
Wijze woorden van een wijs man. Ben het volledig met DtK eens.