Bevestigd
luka ivanusec-at-gnkdinamo

gnkdinamo

Transfers

Ivanušec start in formatie Zagreb bij openingskraker

FeyenoordTM

Vrijdagavond start het nieuwe seizoen in de Kroatische Hrvatska Nogometna Liga met een absolute kraker: GNK Danimo Zagreb neemt het om 20:00 thuis op tegen HNK Hajduk Split. Feyenoord-target Luka Ivanušec is nog altijd van de partij.

Ivanušec start vrijdagavond in de basisformatie van hoofdtrainer Igor Bišćan. De Kroatisch-international genoot eerder deze transferwindow belangstelling van VfL Wolfsburg, RCD Mallorca en Fiorentina — maar zette de clubs uit Duitsland, Spanje en Italië voorlopig in de wacht en hoopt dat Feyenoord doorpakt.

Feyenoord zit al weken op het vinkentouw om Ivanušec in te lijven, maar tot zowel een persoonlijk akkoord als een clubakkoord wisten de Rotterdammers vooralsnog niet te komen. Zagreb is bereidwillig om mee te werken aan een deal waar een vaste som van acht en een halve miljoen euro mee gemoeid gaat, exclusief bonussen. Over het percentage transferrechten is nog geen duidelijkheid, alsmede over de bonussen.

Dat bedrag zal voor Feyenoord een inkomend transferrecord betekenen, wat intern tot enige discussie leidt. Ivanušec speelt vrijdagavond zijn 167e wedstrijd in het shirt van Zagreb waarvoor hij reeds 32 goals wist te scoren en 18 assists afleverde.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

al een update over de vorderingen van een eventueel transfer??
Intern tot discussie leidt omdat transferrecord gebroken moet worden, dat heb je als je omhoog wilt het niet meer als normaal goede spelers wilt halen.
@FeyenoordTM

Is het niet gewoon zo dat Zagreb de boel verlengt, omdat ze proberen verder te komen in de voorronde CL. Lees net dat Ajax hetzelfde euvel heeft met Sutalo
Waar blijven de transfers he?! Het duurt allemaal zo lang bij ons, wij hebben ons amper versterkt terwijl wij Kokcu al kwijt zijn. Waar gaat dit heen?
In jouw geval naar gaat het richting een zenuwinzinking. Doe nou een rustig mag, heb geduld en vertrouwen.
Ik snapniet als je het geld er niet voor hebt dan begin je toch niet met onderhandelen? Dit is alleen kostbare tijd verdoen en, maar dat is mijn mening, je staat voor l*l. Straks wil geen enkele club meer met je onderhandelen. Ik hoop dat ik het verkeerd zie en dat ze op de achtergrond met andere spelers bezig zijn maar het team wat we nu hebben kan om de 1ste 3 plekken in de eredivisie meedoen maar in de CL zullen ze niet veel laten zien. Zelfs het prolongeren van het kampioenschap ben ik niet van overtuigd.
Wie zegt dat je het geld er niet voor hebt?
Laten we dat eerlijk zijn .. Feyenoord is nog ver weg van absolute klasse .. dit zijn spelers wat oké is .. maar 8 of 9 miljoen .. net niet
@FTM

Ik lees dat iedereen het er over eens is dat Ivanusec een klasse speler is, maar dat er intern gedoe is om het inkomende transferbedrag te verbreken.

Misschien snap ik er geen klote van, maar wat is hier in godsnaam een discussie aan?! Als ie goed genoeg is dan mag dat record toch wel een keer verbroken worden?!
Ik ben van mening, dat als ze echt overtuigd waren van grote kwaliteit van de 3 spelers hadden ze al doorgepakt
@ftm, wanneer kun je wat meer vertellen over de Hancko achtige aankoop? Kun je zeggen voor welke positie die is?
Hij is in ieder geval minder slecht dan veel mensen hier denken. Idrissi was gewoon een basisspeler in het kampioensteam. Het is natuurlijk fijn als je een speler kunt halen die beter is, maar mocht hij uiteindelijk toch komen (wat maar zeer de vraag is) dan ga er in ieder geval niet op achteruit. Op de 10 positie moet je nog maar afwachten of er een speler komt die minstens zo goed is als Szymanski.
AD meldt nu dat Zacharyn en Ivanusec waarschijnlijk wel komen...Hoe kunnen 2 grote kranten elkaar zo tegenspreken?
https://www.ad.nl/nederlands-voetbal/de-vrij-voor-5-5-miljoen-naar-lazio-dat-gaat-niet-meer-gebeuren-bij-feyenoord-alleen-hoofdprijs-telt~ab9768dd/. Het staat behoorlijk onderaan het artikel.
Citaat: "nog altijd druk met het binnenhalen van middenvelder Arsen Zakharyan en aanvaller Lucas Ivanusec van respectievelijk Dinamo Moskou en Dinamo Zagreb. Maar ook voor de waarschijnlijke komst van die spelers geldt: de Rotterdammers willen een marktconforme prijs betalen."
Lijkt mij niet dat hier wordt verteld dat ze "waarschijnlijk wel komen" maatje. Dit refereert alleen maar slechts dat er interesse is. Wat al meerdere malen is verteld. Dit is exact wat het AD zo goed kan, verschillende soorten publicaties van informatie pompen in 1 artikel om interessant over te komen in een premium artikel. Net wat andere woorden gebruiken, net alsof doen dat ze nieuwe informatie hebben.
'waarschijnlijk'. Dus als ze beide niet komen kan AD zeggen, wacht eens ff, wij hebben helemaal niet gezegd dat ze zouden komen.
Omdat de telegraaf gewoon sensatie wil maken. Blijven Amsterdammers
Mag ik vragen waar je dat leest?
https://www.ad.nl/nederlands-voetbal/de-vrij-voor-5-5-miljoen-naar-lazio-dat-gaat-niet-meer-gebeuren-bij-feyenoord-alleen-hoofdprijs-telt~ab9768dd/ onder het kopje Kokcu
Thanks! Nou, laat het AD maar gelijk hebben dan
Ftm had een uur geleden al aangegeven dat de onderhandelingen stil liggen omdat ze op invanusec focussen waarna ze de draad met zakharyan weer kunnen oppikken. Daarnaast is het tijd in feyenoord zijn voordeel met het eenjarig contract van de rus. Als die echt wil komen verlengd hij deze zomer niet en zal de braagprijs zakken
https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/1143899/feyenoord-target-wil-graag-snel-transfer-naar-rotterdam-afronden.html?fbclid=IwAR2yIafiZDhccu6tZZKcloOMxeeCb07l3w4cWydOIh91xqhuVkMCaGjoETY_aem_ATY_I4zxWvPLocu_OHHqFntfCA8gF-hZV9aq5-qDMhyrL1hreil-50f3_dKVIhFEitA
Als Danilo dan toch weggaat, ik vind die Petkovic van Dynamo ook een prima speler en zoveel zal die niet kosten.
Het is geen groeibriljant maar heeft veel ervaring en heeft bewezen te kunnen scoren.
Dan heb je wel een waardige back-up van Gimenez
Danilo gaat niet, te Kloese heeft het 3e bof ook geweigerd te belangrijk voor de groep
Omdat het bod te laag was. Even afwachten of de Rangers een nieuw bod indienen.
Nee omdat hij te belangrijk is voor de groep
Maar kan hij een penalty nemen?
Petkovic heb ik ook een hoge Pet van op.
Alle vertrouwen in dtk.komt helemaal goed met ons cluppie 🔴⚪️.ftm nog priemeurs? Of w8 je ivanusec rond is?
Vind Ivanusec zeker een goede speler. Technisch, overzicht en doet erg nuttige dingen. Wel mag hij iets dominanter worden zoals hoe Sinisterra of Gakpo in de eredivisie speelde. Krijg sterk het gevoel dat hij weinig uitdaging meer voelt bij Dinamo. Denk dat dit zo een type speler is die alleen maar beter wordt als hij een nieuwe uitdaging (op hoger niveau) aangaat.
Dat komt wel goed met Slot als trainer ;)
Sprak hij die er verstand van heeft.
Er was een tijd dat 1908 minder vaag was met nieuws en betrouwbare berichten
ze kunnen er ook niks aan doen als er niks gebeurt.
Wel een uitstekende speler onze Kroaat. Doet weinig verkeerd. Is niet echt een klassieke buiten speler die er op snelheid langs gaat zoals Idrissi maar een stuk balvaster met veel meer overzicht. Moet zich ook wel ongelukkig voelen in deze competitie. Spelen de nummer 2 van vorig jaar redelijk zoek. Totaal geen weerstand.
Ongelukkig wanneer je je concurrent wegtikt?

Zal wel meevallen.
@feyenoordtm willen ze nog een 3e spits halen deze zomer, vorig jaar speculeerde je daar nog over.
Feyenoord staakt pogingen voor Zakharyan.

Zonde zeg.
Einde van de rit staan wij straks met een B artiest op links en een B artiest op 10... Heel simpel: je moet doelpunten tellen en ik tel er veel te weinig om weer kampioen te worden, laat staan te presteren in de CL
Even afwachten. Ik verwacht wel dat Ivanušec komt.
Gelukkig heeft de concurrentie ook ingeleverd op doelpunten.
Lang gaat er behoorlijk wat maken, denk ik. De reservespits, Pepi maakt ee ook zo 10+.

En PSV heeft wel de middelen om een goede nummer 10 te halen.
Hoezo heeft PSV wel de middelen en wij niet? Vorig jaar kregen we ook heel laat Santiago, dat was toch het wachten waard? Niet zo ongeduldig!
Ongeduldig? Huh? 😂

Ik reageer op je opmerking dat de concurrentie doelpunten hebben ingeleverd. Alleen Simons is weg. Daarvoor komt vast een goede vervanger. Met Lang hebben ze scorend vermogen gekocht.
Die verdediging is drama hoor. Zolang ze geen versterking halen daar, wordt ik er niet bang van.
Klopt. Ze moeten ook nog aardig aan de bak qua versterkingen.
Ach met Sinisterra, Linssen, Dessers, Til, Nelson gingen ook spelers weg die belangrijk waren met goals en assists.. Is toch wel goedgekomen uiteindelijk..
@FTM Slot zei dat we een buitenspeler willen die o.a. de tegenstander in een 1 tegen 1 kan passeren aan beide kanten, alleen die Ivanusec passeert werkelijk nooit een man, alleen tikkie breed. Zien ze iets binnen het maasgebouw waardoor hij toch echt als linksbuiten een toevoeging kan zijn?
Mooiste is als je verschillende type buitenspelers hebt.
@FTM Vorige week zei je nog verschil van enkele tonnen en nu lees ik een groot gat,wat is het nou?
8,5 miljoen en daar heeft men intern moeite mee? We betalen 8 miljoen voor Timber, maar pak m beet 10 voor een Kroatische international is te veel? Snap best dat we geen gekke dingen moeten doen, maar toch..
Belachelijk hè? Zerrouki ook , het is niet te geloven
Vorig seizoen met amper geld ging het qua aankopen zoveel beter dan nu met zoveel geld, 2017 scenario 🥴
Er is vorige zomer ongeveer hetzelfde uitgegeven...
Precies dit ja, ********** gedoe telkens. Willen we godverdome nou een grote club worden of niet?
Er zijn ook nog zaken als bonussen, doorverkooppercentage, etc.
Hoeft niet in het budget van dit jaar te vallen toch?
Het gaat om het totaalbedrag van een enkele transfer. Dat moet wel geoorloofd zijn. Feyenoord heeft nog steeds niet veel geld.
Voelt aan alsof er op dit moment op 1 paard gewed wordt
Vind dat ook vreemd. Waarom niet tegelijk onderhandelen over een nummer 10 + linksbuiten?

Ze hebben uiteraard wel alternatieven voor Ivanušec.
Welke idioten zeiken er bij 8,5 miljoen voor zo’n speler? Tyft lekker een eind op man. Wel belachelijk grote bedragen voor zerrouki en timber maar bij zulke spelers met zo’n grote potentie moeilijk doen. Wtf werken er toch voor mensen in t bestuur
Dat heet onderhandelen. Geduld. Club maak je kapot door te luisteren naar de onzin welke sommigen verkondigen.
Club maak je kapot door zulke bedragen aan timber enz te uitgeven maar niet aan daadwerkelijk grote spelers. Daar maak je ******** de club mee kapot
Slap gelul. Timber is een prima speler. Je moet het alleen willen zien. Gelukkig heeft Slot er meer verstand van. Dit soort trajecten kosten tijd. Geld kun je maar 1x uitgeven en dat doen we de laatste 2 jaar erg verstandig. Maar ja beste stuurlui staan aan wal.
Dan zie je meer als ik, timber is het gewoon echt niet hoor. Zerrouki speelt prima maar zoveel geld betalen voor zulke niveau spelers……….
Timber gaat het ook worden. Wacht maar af. Is belangrijker dan iedereen denkt. Pedersen vinden velen ook niks. Maar is veel waardevoller dan iedereen denkt. Van Hanegem zei het laatst ook nog.
Reageer op het stukje hier, waarin blijkbaar intern weer iemand moeilijk doet, wil niet liever nog een Gnonto scenario
Ze wachten op idrissi die niks kan
Als dat zo is kan je ze niet meer serieus nemen.die idrissi kan er geen donder van..Vind het sws slecht gezien het vorig seizoen toch duidelijk was dat de vleugels matig waren
Wat is het probleem dan? Zoveel meer als Timber kost hij blijkbaar niet en zijn salaris eisen waren ook niet extreem begreep ik. Wie zeurt er dan?
Echt serieus? Dat zou een echte afknapper zijn! Ik hoop echt dat men er intern er van doordrongen kan worden dat men echt voor een beter caliber speler dan Idrissi
Idrissi is echt geen ramp om erbij te hebben op linksbuiten zolang dat maar wel betekent dat je genoeg geld overhoudt om een nummer 10 te kopen die minstens zo goed is als Szymanski. Daar maak ik me meer zorgen over.
@FTM dan is Ivanusec ook niet dichtbij anders vreest niemand daar toch niemand voor. Hier spreek je jezelf een beetje tegen imo
Ivanusec is echt een speler met veel kwaliteiten, maar dit is nu de tweede wedstrijd in een week waar ik hem alleen maar het middenveld in zie lopen om vervolgens voornamelijk tikjes breed te geven.. maarja de scouting heeft er uiteraard meer verstand van!😁
Maar toch ook met Ivanusec neem ik aan?
@FTM het lijkt nu iets rustiger rondom hem. Is er nog een kans dat we nog een poging voor hem wagen?
Maar waarom komen ze met spelers die totaal niet haalbaar zijn?
Wie kwam er met Ivanusec dan?
Helemaal waar. Mijn analyse was dat je net zo goed Alireza op links kan zetten als je dat type speler zoekt. Als je het mij vraagt hebben we meer behoefte aan een speler als Isaksen. Maargoed ik sta niet voor de beslissing en elke dag met de spelers op het veld.
Onze Kroaat staat overal behalve linksbuiten
Martin Baturina speelt een stuk beter inderdaad. Helaas zijn we daar niet voor in de markt.
Misic beste man van het veld.

29, kaal, relatief lage marktwaarde, de nieuwe Trauner??
Creëert net de 1-0! Goed gezien man.
Helemaal eens. En de spaarzame momenten dat hij in positie wordt gebracht om een actie op linksbuiten in te zetten kiest hij voor een relatief veilige bal… je ziet wel dat het een goede speler is maar ik zie nog niet hoe hij past in de wens om een echte buitenspeler te halen die sterk is in de 1-1…
Weet niet perse of die goed in de 1v1 hoeft te zijn. Wellicht zoekt slot een meer voetballende buitenspeler met creativiteit. Paixao dribbelt sinds zijn komst haast niemand voorbij maar speelt juist slim
Is ook zo, maar ik vind hem gewoon weinig opzoeken op die momenten. Ook in de combinatie niet echt… overigens dacht ik even dat hij die bal binnen zou schieten terwijl ik dit typ haha.
Geen Zakharyan meer. Dat is wel definitief voorbij lijkt me nu
Telegraaf geeft gewoon een eigen twist aan onderstaande bericht. Ligt stil, niets meer dan dat. Onderhandelingen Zakharyan kunnen na voltooien Ivanusec gewoon weer opgepakt worden.

https://1908.nl/artikelen/feyenoord-startte-onderhandelingen-voor-zakharyan
Oke bedankt voor een beetje hoopt dat je nog geeft.
Vrees alleen dat die kroaat niet haalbaar is.als ze maar niet idrissi halen.
Laat ze nu eerst met deze gozer eens doorpakken,dan zien we daarna wel verder
@FTM
Klopt het wat de Telegraaf zegt dat Feyenoord staakt met de pogingen voor Zakharyan?
Is hij nog steeds haalbaar of gewoon te duur en gaat dit niks meer worden?
Telegraaf geeft gewoon een eigen twist aan onderstaande bericht. Ligt stil, niets meer dan dat. Onderhandelingen Zakharyan kunnen na voltooien Ivanusec gewoon weer opgepakt worden.

https://1908.nl/artikelen/feyenoord-startte-onderhandelingen-voor-zakharyan
Telegraaf: ..."Feyenoord heeft VOORLOPIG de pogingen gestaakt om het grote Armeens-Russische talent Arsen Zakharyan (20) te strikken. "...

FeyenoordTM: ..."Ligt stil, niets meer dan dat. Onderhandelingen Zakharyan kunnen na voltooien Ivanusec gewoon weer opgepakt worden."...

Dat is volgens mij gewoon hetzelfde toch?! Dus is ook geen ***************
Krantje is flink aan stemming makerij aan het doen 😴
Zoals gebruikelijk bij die krant die echt in alle opzichten fout is.
Begrijp er nu niks meer van. Volgens Telegraaf zit er nog een groot gat tussen vraag en aanbod. En woensdag zaten ze enkele tonnen van elkaar af.
Geen ruim gat. Gaat om enkele tonnen, wat bonussen en het percentage transferrechten - maar vooral: Het definitief toeslaan met een inkomend transferrecord.
Interne discussie, dat moet dan de rvc zijn. Kom op zeg, nu niet doorpakken zou killing zijn voor je uitstraling in de markt. Witte rook graag
Er is dan ook niemand die twijfelt over de kwaliteiten van Ivanusec
Verwacht je uiteindelijk een deal met Zagreb?
Dat is dan wel goed nieuws. Hij bevalt me tot nu prima. Komt alleen wel veel ballen halen.
Verwacht je uiteindelijk een deal met Zagreb?
Hoop weer een keer een live video.
Als het Danjuma niet was, denk ik dat het Simons was. Door het zinnetje keuze voor hem is gemaakt.
Simons heeft toch zelf voor een verhuur bij Leipzig gekozen? Half Europa wilde hem huren.
Ja maar misschien is Leipzig bepaald door PSG?
Krijg zo'n gevoel dat die onhaalbaar is
Klopt het dat er binnen de club mensen zijn die hem niet willen zien komen @ftm
Je geloofd toch niet werkelijk dat er ook maar 1 iemand binnen Feyenoord deze gozer niet wil hebben. Ja concurrent spelers wellicht.
Gaan te veel geruchten overal. Heb ook besloten om even break te nemen van het transfer nieuws. Die ik wel vaker hoor, even 2-3 dagen niks lezen
Ik zie liever Zakharyan komen dan Ivanusec. Dat is een 'toekomstige' goudmijn. Niet dat ik Ivanusec niet graag zie komen maar ik zou mijn prio verleggen.
Twee verschillende posities.

Maar de nummer 10 positie heeft imo prioriteit. Aangezien we daar nog niemand hebben die in de basis kan staan.
Zakharyan speelt ook niet echt als een 10 meer als een 8 waar hij bij feyenoord ook wel zal spelen maar dan meer aanvallend fijne speler om naar te kijken ook al doet zijn team het niet goed
Als Zakharyan komt, komt hij voor de nummer 10 positie. Hoe die hem exact invult is een tweede .

Als Ivanušec komt, komt hij voor de linksbuitenpositie. Wie weet kan er wat gerouleerd worden. Alleen maar goed.
Snap ik, maar als je kijkt naar talent, leeftijd, kosten, toekomstige winst positie en de markt dan zou ik mijn prio verleggen naar Zakharyan en daarna werk maken van Ivanusec. Er zijn meer gelijkwaardige spelers voor de linksbuiten dan voor de 10. Zakharyan is echt een buitenkans daar moet je haast mee maken
Hoe kom je hier bij? 1 YouTube filmpje?
Op een enkeling na mislukt iedere Rus in Europa, het nationale team is al decennia lang helemaal niks jeugd teams presteren ook helemaal niks en dat met 150 miljoen inwoners.
Kroatië heeft 4 miljoen inwoners spelen werelds op EK’s en WK’s hebben spelers bij de hele Europese top rondlopen maar jij wil een niets zeggende Rus liever dan een Kroatisch international????
Waarom denk jij dat ik mijn mening baseer op basis van 1 of een paar filmpjes op Youtube. Er zijn ook mensen die meer tijd besteden aan het analyseren van spelers. En omdat er weinig Russen zijn die in Europa hebben gepresteerd, is elke Rus een miskoop? Beetje kort door de bocht of niet? O.a. Chelsea had interesse in hem en hij is nog maar net 20. Jij noemt hem een nietszeggende Rus, dan volg je het voetbal dus niet goed genoeg.

Als je mijn bericht goed hebt gelezen zeg ik dat ik ze beiden graag zie komen alleen zou ik de prio bij Zakharyan leggen.
Omdat de meesten dat hier doen, Russisch voetbal nergens wordt uitgezonden buiten Rusland en het alleen op wat streams te bekijken is en nee ik kijk het Russische voetbal niet en volg het ook totaal niet het voetbal is vaak niet om aan te gluren.. en nee ik had nog nooit van de naam gehoord tot ie hier voorbij kwam.

Chelsea koopt 80 (jeugd) spelers per seizoen en die kunnen zich miskopen veroorloven. Die geven ook 100 miljoen uit aan een Oekraïner die vervolgens nauwelijks speelt.

Maar als jij hem zo goed geanalyseerd hebt wat is er dan zo goed aan hem en waarom zou die in het spel van Feyenoord passen? Op basis van YouTube zie ik het totaal niet
Eens dat de meeste Russische spelers een wat anoniem bestaan leiden, als ze al buiten hun eigen competitie spelen. Cultureel bepaald geen zekerheidje. Qua doorverrkopen ook extra risico ivm de oorlog. Als hij dan echt zo goed is dan liever met beperkt eigendom (en dus lagere tramsfer prijs
Zie je nu zelf ook dat er geen creativiteit op het middenveld is? Je hebt een creative nummer 10 nodig. Daar moet je focus momenteel liggen en niet op een 5e buitenspeler.
Ik zie we dat er een nummer 10 mist maar heb nog steeds m’n twijfels of die Rus dat zou kunnen.
Een creatieve nr 10 is slot helemaal geen fan van die wil daar iemand met loopvermogen.
Die Russins dus een creatieve nr 10?
Je mist creativiteit op het middenveld. Of vond je Szymanski ook niet crearief? Het ene sluit het andere niet uit
Feyenoord heeft geen 15 miljoen liggen voor een enkele speler.
Dat reageer je wel heel vaak. Toekomst wijst het uit. Ik heb er gewoon vertrouwen in. Datvhebben ze de afgelopen 2 jaar wel verdiend.
Lees het nieuwe artikel even de reacties, er staat een reactie dat er meer opties zijn
Gedaan. Maar nog steeds zie ik nergens dat hij sws niet komt.
Die was al eerder niet haalbaar gebleken , denk eerder Danjuma
Denk niet perse onhaalbaar laatste geruchten waren dat hij met beide clubs akkoord was maar das meer een speler voor een positie die al vervangen is met zeerouki en vd belt en dat speelde al lamge tijd geleden denk dus eerder danjuma
Ik denk dat je wel redelijk kunt stellen als er nu weer interne discussie is over het aantrekken van ivanusec, dat hij dadelijk gewoon in gesprek gaat met een andere gegadigde club. En dat is meer terrecht overigens : " van uitstel komt afstel "
Idd hij blijft niet eeuwig wachten, er zijn gewoon mensen die de transfers steeds blokkeren (zoals geruchten)anders had DTK hem allang binnen gesleept
Die ‘ene speler’ was gewoon Danjuma. Slot hintte naar een gearriveerde speler.

Vermoed dat het ook daarom langer duurt met Ivanusec. Wellicht wilden ze beide plus een 10.
Isaksen speelt letterlijk op dit moment een comptitiewedstrijd met Midtjylland
Klopt!....wat ik al eerder heb gezegd wil Zagreb de hoofdprijs. Men wacht op de hoogste aanbieding. Feyenoord dacht hem te kunnen krijgen voor 7 miljoen +evt bonus. Zie betrouwbare bronnen vanuit daar.
Wie heeft de langste adem. Dat verwacht men daar.
Ik stop met mijn hypotheses en ga allen vragen stellen. Laat alle berichtgeving verder aan jou ;)
Wie dan wel volgens mij weet niemand het meer wat er nog wel komt
Je kan helaas niet alle bronnen hebben. Maar top bezig en lees graag alles hier.
Jij weet ook niet direct wie nu word bedoeld?
@ftm, wat is het plan dan van degene die de transfersom te veel vinden? Op welke speler zitten zij dan te azen? Idrissi?

En wie zijn degene die de onderhandelingen afremmen en tegenhouden?
Komt niet. Dit is het nieuwe Gnonto verhaal
De meesten hier hebben weinig verstand van onderhandelen. Bieden gelijk de hoofdprijs
Inderdaad we doen lekker rustig aan gaap
Tekloese weet wat hij doet. We hebben al een uitstekende selectie en wordt nog beter
Grappig ik zei dat we in de winter er ook flink wat spelers zijn misgelopen. Kreeg gelijk bakken vol kritiek maar ik ben ook eerlijk om te zeggen. Dat feyenoord afgelopen zomer een goeie transfers heeft afgerond. Maar nu is het echt zichtbaar dat het moeite kost. Ze hebben geld maar ze moeten het zuinig uitgeven dat snap ik. Maar ze weten toch al een tijdje wat ze moeten betalen. Ik denk zelf wat ftm al aangaf dat het percentage nog een probleem is. Maar als je hem echt wil dan moet het toch een keer goedkomen. Het is echt nu pompen of verzuipen tijd zal het leren.
Laten gaan verder kijken aub duurt te lang
Liever dat ze vol voor Arsen Zakharyan veel beter
  • 1
  • 2