Bevestigd
yv2023715yv2023715a1b08005

VK Sportphoto

Transfers

Versterking gewenst: Slot schetst scenario's

FeyenoordTM

Feyenoord-trainer Arne Slot wil nog minimaal twee aanwinsten toevoegen aan zijn selectie voor het komende seizoen: Een aanvallende middenvelder en een linksbuiten. Kroatisch international Luka Ivanušec, die op beide posities uit de voeten kan, geniet de meest concrete belangstelling van de Rotterdammers. 

In gesprek met ESPN vertelt de hoofdtrainer meer over de mogelijke versterking(en). "Ik denk niet dat we Ivanušec alleen als linksbuiten zien, hij zou namelijk ook nog als aanvallende middenvelder kunnen spelen. Maar er zijn meerdere spelers in wie we geïnteresseerd zijn."

Feyenoord is op jacht naar vervangers voor de vertrokken Oussama Idrissi en Sebastian Szymański. "In principe willen we ons nog graag voor die twee posities versterken, zoals we er nu over denken. Maar dat betekent ook, door de financiën die we hebben, dat je die wel goed moet verdelen en goed moet kijken: waar geef je wat aan uit? Stop je alles in één speler, en huur je een andere? Of wil je er twee tegen een x-bedrag halen? Dat zijn de overwegingen waar we het constant met elkaar over hebben. Dat is een proces wat ook bijna dagdagelijks kan veranderen."

De Rotterdammers liepen eerder deze window een blauwtje op de transfermarkt. "Soms ben je héél dicht bij de komst van een speler die je misschien wel kan huren waarvan je denkt: dat is écht een hele goede. Zodra dat niet lukt, kan je weer nieuwe plannen gaan maken."

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ajax haalt een oorlogskas van 61m binnen, az 39m, psv had in de winter al een oorlogs kas binnen van 77m. Als je dan echt denkt met een verzwakt Feyenoord elftal opnieuw makkelijk bij de eerste twee te eindigen in het aan komende seizoen, dan heb je een mentaal probleem.

Je zal echt als Feyenoord nog minimaal een speler moeten verkopen om een beetje in de buurt te komen, van de financiele armslag op de transfer markt van de overige 3.
Je hebt het er maar druk mee.
Misschien is het een idee eens te vertrouwen op de mensen die het de afgelopen 2 jaren fantastisch hebben gedaan in het Maasgebouw, i.p.v. elke keer maar weer te denken dat jij het wel ff beter weet.
Zo kan je elke discussie wel platslaan, een intellectuele dooddoener. Hij heeft gewoon een goed punt dat het volgend jaar moeilijker wordt.

Dat je percee een speler moet verkopen ben ik het niet eens mee overigens. Wij hebben CL geld, EL geld en diverse kleine verkopen waardoor onze kas gewoon rond de 70 miljoen is. Daar kunnen we gok ik echt nog wel een deel van gebruiken om ons goed genoeg te versterken.
Dus eigenlijk ben je het gewoon met me eens haha.
Omslachtige manier om dat over te brengen.
Nee ik vertrouw niet blind op het bestuur.
Dan heb je nog een aantal stressvolle weken voor de boeg.
Succes daarmee.
Ik vertrouw wèl op het bestuur, aangezien het nul nut heeft te argwanen.
Jij denkt wel erg zwart wit. Dat je niet blind vertrouwt op iets betekent niet automatisch dat je argwanend bent of dat ik er ook maar enige stress van ondervind 😂.
Dat onse kas 70 miljoen is, is onzin. Dat is een bruto bedrag waar belasting, geld voor zaakwaarnemers en dergelijke vanaf moet. Netto houd je van een transfer ongeveer 60% over. Dus als jouw 70 miljoen klopt, is daar maximaal 42 miljoen van beschikbaar. Vermoedelijk wil men maar de helft uitgeven (dus 21 miljoen) om schulden af te lossen en vermogen op te bouwen. En daarbij ga ik er nog van uit dat men het geld voor een verkochte speler meteen krijgt, terwijl het betalen voor een verkochte speler vaak wordt uitgespreid in termijnen.
Dus: hebben we nu een vette kas? Nee, het gaat wel de goede kant op, maar we moeten nog wel degelijk elke euro omdraaien.
Ik zei nergens dat dat allemaal besteedt kan worden. Zelfde geldt voor Psv ajax en Az.
Maar onze kas is dus beslist geen 70 miljoen zoals je beweerde. Bij veertig miljoen houdt het op, waarvan we een deel waarschijnlijk pas later (betaling in termijnen) zullen krijgen.
Wij hebben 70 miljoen binnengehaald, dat bedoelde ik en degene waar ik op reageerde ook, dus ik maakte gewoon een goede vergelijking. Wij hebben gewoon een flink aantal miljoenen te besteden net als de concurrentie.
Maar jij bent er niet minder druk mee om mensen allerlei verwijten te maken als ze niet klakkeloos staan te klappen voor jouw helden in het Maasgebouw. Zo houden we elkaar bezig, lijkt het.
Jij bent blijven hangen in het verleden.
Probeer net als de club ook een stappen vooruit te maken. Werkt verlichtend en opbeurend. Dat laatste lijkt me in jouw geval geen kwaad te kunnen.

Geniet van je avond en het restant van de transferperiode ✌🏽
Het is volgens mij geen kwestie van heden, verleden en toekomst. Het is meer een kwestie van wat je van verhalen vind die verteld worden. En die vind ik, met alle erkentelijkheid voor de goede keuzes in het recente verleden, nog niet heel overtuigend. Dus ben ik gereserveerd met mijn instemming en soms kritisch als het om de organisatie gaat. Te veel invloed bij één persoon en daaronder een versnippering van verantwoordelijkheden. Dat staat los van de deskundigheid die ik de meeste mensen wel degelijk toedicht.
En verder valt het me op dat sommigen uit hun plaat gaan over het wel of niet komen van spelers die ze of nooit (Zakharyan) of een enkele keer Ivanusec) hebben zien spelen en dat die veel beter zijn dan alternatieven die andere forumbezoekers suggereren. En dan heb ik het nog niet over de toon waarop en de woorden waarmee dat gebeurt. Ik ben één keer mee gegaan in die scherpte en had eigenlijk een hekel aan mezelf achteraf.
Eens over Zachartan en Ivanusec. Veel gehype over spelers die we nauwelijks kunnen beoordelen.
Psv valt erg tegen die hebben niet veel geld meer te besteden na hun 2 grote aankopen voorin tenzij sangare wordt berkocht. En dan moeten ze nu ook zoeken naar een nieuwe nummer 10 nu savi voor kruimels is vertrokken terwijl de defensie maar zwak lijkt te blijven. Prima zo
Zou je maar eerst eens in de materie verdiepen voordat je nog meer onzin verkoopt. Ajax moet verkopen om te kopen. PSV moest noodgedwongen verkopen vorig seizoen. Kokcu is verkocht en hoeven niet meer te verkopen. Er staat al een prima selectie en komt nog bij. We zijn alleen voorzichtig. Prima beleid.
De overige teams hebben meer geld nodig om versterkingen te halen. PSV heeft al een kleine 25 miljoen uitgegeven en moet nog een nummer 10 halen + 4 verdedigers. Ajax moet nog 5 spelers halen, AZ was lang niet op het niveau van Feyenoord, dus die moeten nog veel meer kwaliteit kopen.

Feyenoord moet vooral nog een linksbuiten + nummer 10 kopen. Een rechtsbuiten + rechtsback zou fijn zijn. En als Geertruida weggaat, staat er - volgens FTM - al een speler klaar die hem op kan volgen.
De financiële armslag van clubs op de transfermarkt is niet gelijk aan de opbrengsten (-uitgaven) van clubs op die markt. Veel clubs hebben een negatief bedrijfsresultaat als transferresultaat (opbrengst-afschrijvingen) niet wordt meegerekend. In 2020/21 had Feyenoord wel een (klein) positief bedrijfsresultaat voor transferresultaat, in tegenstelling tot de andere drie clubs. (Voor alle clubs speelde corona natuurlijk wel een rol, zonder de ECL-succesvolle ECL-campagne van Feyenoord waren de cijfers vast ook rood geweest.) Bij AZ was dat bedrijfsresultaat het meest negatief, maar die club schreef inclusief transferresultaat wel als enige zwarte cijfers.

Ajax is daarbij heel extreem. Het had een verlies van €24 miljoen (na transferresultaat) ondanks €71 miljoen aan Europese inkomsten. Die vallen grotendeels weg, dus de club zal een enorm gat op de begroting van komend seizoen hebben. Ajax kan wel wat hebben door een enorme buffer, maar die is snel weg als de transferopbrengsten (volledig) aangewend worden voor nieuwe spelers. Bij PSV was het duidelijk dat de verkoop van Gakpo noodzakelijk was om de gaten door het (meermaals) mislopen van CL-voetbal te dichten. De verkoop van Madueke is wel bonus.

Ik wil geenszins de illusie wekken dat Feyenoord er wat financiële armslag beter voorstaat dan de andere drie clubs, maar het is ook niet zo somber als jij het schetst. Alle vier clubs lijken vooralsnog verzwakt en/of lijken de zwaktes van vorig seizoen nog niet verholpen te hebben, dus niemand gaat met de huidige stand van zaken makkelijk bij de eerste twee eindigen.
Danilo niet in de basis, dat is ook wel veel zeggend
Ja stel je voor dat de trainer experimenteert in de voorbereiding 😯
Nja, de rest is gewoon de basis 11 hoor. Toch pijnlijk voor hem.
Niks pijnlijks aan. Zoals ik al zei.... de trainer probeert iets uit in een wedstrijdje om niks.
Als danilo de 2e helft gewoon speelt, is er niets gaande rondom een transfer. Speelt hij niet kun je wel stellen dat hij dicht tegen een transfer aan zit.
Zegt precies helemaal niets.

Behalve dat Slot dingen wil uitproberen. Daar zijn deze OEFENwedstrijden voor.
Lijkt me duidelijk dat Slot op Danjuma doelde als speler die uiteindelijk voor een andere club (Everton) koos want: hele goede huurspeler die net aan een andere club verhuurd is. En dus niet die Isaksen zoals FTM gisteren zei. Is namelijk niet te huur en nog niet verkocht.
Is de kans dat Isaksen naar Feyenoord komt groter geworden nu Chuckuweze naar AC Milan gaat? Want ik zag dat de deal van Kamada naar Milan mede dankzij de komst van deze aanvaller is afgeblazen. Of heeft de komst van Chuckuweze geen invloed op de mogelijke transfer van Isaksen naar Milan? Zou namelijk wel fijn zijn voor Feyenoord als een concurrentie geen interesse meer heeft in Isaksen.
Mag van mij ook n vervanger komen voor bijlow.
Want jij denkt dat Bijlow nog vertrekt?
Hoop t wel hij wil zelf graag weg.maar denk dat geen enkele club het aandurft. Hij is nooit 1 seizoen fit.dus vind dat hij de laatste is die gaat roepen dat die weg wil.
Je hoopt dat de beste keeper van de eredivisie vertrekt?
En waar/wanneer heeft hij geroepen weg te willen?
Viel me al op hahaha.Ik ben n vrouw he dus houd alles in de gaten .Maar als ik feyenoord was had ik hem verkocht mocht er n club zijn die t zou aandurven
Jongens wat een niveau weer, we supporter allemaal dezelfde club. Iedereen heeft gelukkig een eigen mening en die mag hij toch gewoon uiten. Laten we gewoon met respect met elkaar blijven om gaan.

We hebben 2 fantastische keepers die niet voor elkaar onder doen maar de beste keeper van Nederland was vorig seizoen helaas die van Twente.
Danilo z.s.m. verkopen, die profiteert zo enorm van het Slot systeem. Die ga je hierna echt niet meer slijten. Mensen blijven blind hiervoor. Dit is een Jorgensen-light geval, hier gaan we spijt van krijgen.
Bij jou deugt er niets aan Gimenez en ook Danilo dus niet. Ik vrees dat jij nog kritiek zou hebben op Haaland. Wees blij met wat we hebben, we hebben weleens andere tijden gekend.
Kuipvrees, je moet zeker blij zijn met wat we hebben, maar we niet dezelfde fouten maken als het verleden. Danilo is een back-up, die gratis is binnengekomen, en die je nu voor 6 mln kan verpatsen. Als je zulke kansen niet pakt, dan wil je als club gewoon niet vooruit.
Laat ze gaan. De meeste die nu kritiek op jou hebben, vonden het vorige seizoen ook geen waardige vervanger voor Gimenez en zaten ook te schelden wanneer hij de ene na de andere kans miste( dus een waardeloze speler).
Danilo maakt (mooie) goals, ontwikkeld zich nog steeds en schikt zich perfect in zijn rol in dit team. Volgens mij is het een groot risico om dat overboord te gooien om te gokken op 1 of ander talent die je dan op de bank moet zetten...
Ivanusec en Arsen Zakharyan komen wel duurt alleen wat langer dan normaal
Ivanusec kost 9 mill
Zakharyan wordt een constructie nu 7,5 en over een paar maanden de andere 7,5 zelfde als bij gimenez
Zakharyan gaat 'm niet worden.

De Russen hebben geen zin in constructies. Of we moeten hopen dat er halverwege augustus nog steeds geen club concreet is voor hem.
Feyenoord is gewoon heel goed bezig op de transfermarkt, geen overhaaste beslissingen en laten zich niet popelen door andere clubs. Mijn verwachting is dat Geertruida in Augustus als nog weggaat, maar voor hem staat er een kanjer op de lijst ter vervanger. Rangers zal ook nog terug komen voor Danilo.

Ivanusec zal gewoon komen. Op links blijft het een vraagteken, Idrissi heeft een grote kans, al voornam ik wel dat hij ook door de Saudi league begeerd wordt. Ik verwacht dat Feyenoord zich in Augustus weer gaat melden voor Nakamura, die vragen rondom de 10 miljoen. Met 7.5 vast + bonus kan je die binnenslepen. De andere namen op links word ik niet zo warm van. Ivanusec is heel multifunctioneel en is ook niet echt een typische linksbuiten in Slot's systeem, dus die zal waarschijnlijk op 10 terecht komen. Er zullen nog een hoop mutaties komen.
Mooie update en markt gaat ook echt los in augustus… dan wordt het pas echt leuk
Zo is het ook. We hebben al een goede selectie en deze wordt alleen maar beter. Er is zoveel aan het veranderen binnen de club. Financieel worden we een stuk sterker. Komend jaar weer 1 of in ieder geval 2 dan komt er weer veel meer geld binnen. Spelers verkoop je dan voor veel meer geld. En gaan we ook naar een goed Eigen Vermogen.
Een vraagje. Heb jij ook je bronnen bij Feyenoord?
Ik vroeg me ook al af waarop hij dat allemaal baseerde
Nou laat idrissi daar maar heen gaan dan.hoef hem bij feyenoord niet weer tezien.europees gezien lukte er niks en in de competitie ook meer niet dan wel
Vraag me alleen af hoelang die zogenaamde kanjer beschikbaar is en waarom het 100% zeker is dat hij dan naar Feyenoord komt. Als hij zo'n topper is, lijkt het mij dat er meer clubs concrete interesse hebben.
Sorry, tabs lukken niet, ik bedoel dus:

@FTM Kun je mijn vermoedens bevestigen dat omdat Ivanusec net zo makkelijk links als in de as speelt én omdat jij hebt aangegeven dat hij indirect als opvolger van Kökçu wordt gezien, Slot nu écht meer 'Guardiolavoetbal" wil gaan spelen (3-2-4-1), met Ivanusec als een soort 'linksbinnen'? Dus bijvoorbeeld zo

Geertruida. Trainer Hancko

Zerrouki. Wieffer

. Ivanusec. Paixâo

Gimenez
Zerrouki Wieffer

Ivanusec. Paixao

Gimenez
Sorry, tis nog vroeg; voor mij

Dus:
Geert-Trauner-Hancko
Zerrouki Wieffer
vacature -vacature-Ivanusec-Paixâo
Gimenez
Dan was hij daar nu al wel mee begonnen. Kost een hoop tijd om een nieuw systeem goed onder de knie te krijgen. Daarnaast heb je Hartman ook nog. Zal wel gewoon 433 of 4231 worden.
In 3-2-4-1 wordt Hartman idd kind van de rekening. Jouw 4-2-3-1 kan idd een opmaat zijn naar Guardiolavoetbal, met Ivanusec als meest linker van de '3'. Maar dan wordt Paixâo geofferd...
Hoeft niet, kunnen ze misschien ook LM neerzetten.
En Ivanusec in het midden? Dan hebben we geen '10' meer nodig...
De RM positie moet nog opgevuld worden...
Eerder gedacht aan een 4231..

Bijlow
Geertruida Trauner Hancko Hartman
Zerrouki Wieffer (al ben ik niet overtuigd dat ze samen kunnen/zullen spelen)
Minteh Ivanusec Paixao
Gimenez
Zie hierboven: dan hebben we toch niet meer keihard de gewenste '10' nodig? Dan is Ivanusec de opvolger van Szymanski en niet (indirect) van Kökçu, zoals FTM eerder aangaf...
Ze willen nog een gewenste buitenspeler aan de linkerkant. Paixao kan ook opschuiven naar de rechterkant, en dan zal Minteh het moeten uitmaken met de aanwinst wie de basisspeler zal zijn. Of wie de Eredivisie-speler is na de CL-wedstrijden en wie de CL-speler is.
En dan Hartman maar laten verpieteren op de bank?
Luxeprobleem als we daardoor stappen maken...
Kapitaalvernietiging bedoel je
Tenzij een nieuw spectaculair systeem nieuwe sterren optimaal doet renderen.... In die fase zijn we hopelijk aanbeland

NB Gaat mij niet per se om Hartman, ben groot liefhebber van hem. Ging mij initieel om de plannen met Ivanusec, vanwege zijn speelstijl én dat hij (indirect) als opvolger van Kökçu wordt gezien én omdat we nog nadrukkelijk een '10' zoeken. Vandaar mijn suggestie 3-2-4-1...
Ik snap je.
Alleen snap ik niet zo goed waarom we per se een "nieuw spectaculair systeem" zouden moeten gaan hanteren.
Hartman zou ook ipv van Zerrouki kunnen spelen in dat systeem. Of dat je Zerrouki naar rechts schuift en Wieffer een plek naar voren
@FR_0183
Voor mij hoeft een nieuw systeem ook niet per se, maar ik filosofeerde over de prioriteit van Ivanusec als 'naar binnentrekkende linksbuiten'. En we weten allemaal dat Slot een Guardiola adept is, vandaar mijn suggestie dat we wellicht aanvallender gaan spelen (iig in de eredivisie).
@343ruit
Inderdaad, Hartman is misschien zo in te zetten óf alleen in zware wedstrijden waar verdedigender moet worden gespeeld en een linksback nodig is...
@FTM Kun je mijn vermoedens bevestigen dat omdat Ivanusec net zo makkelijk links als in de as speelt én omdat jij hebt aangegeven dat hij indirect als opvolger van Kökçu wordt gezien, Slot nu écht meer 'Guardiolavoetbal" wil gaan spelen (3-2-4-1), met Ivanusec als een soort 'linksbinnen'? Dus bijvoorbeeld zo:

Bijlow

Trauner
Geertruida. Hancko

Zerrouki Wieffer

Ivanusec. Paixao

Gimenez
@FTM nog nieuws mbt tot het bijtekenen van Hartman?
En die misgelopen speler is ook Danjuma natuurlijk. Dat zegt mij ook wel dat zij Ivanusec ook meer als een 10 zien
Krijg steeds sterker een Gnonto 2.0 gevoel bij Ivanusec. Die gaat niet meer komen. Zal wel Idrissi worden....
Meest grappige vond ik nog dat iemand onder jouw reactie schreef; ja, jij hebt wel vaker nieuwtjes 🤣. Die gozer komt gewoon alleen na de voorrondes CL.
Js dat las ik een paar dagen ook. Kostelijk.
Feyenoord heeft nooit een bod uitgebracht op Gnonto. Ivanusec komt gewoon. En dan nog een geweldige speler, maar daar gaan ze geen haast mee maken.
Grootste fout van afgelopen jaar, Gnonto niet halen
De technische staf, waren niet overtuigd van Gnonto. En toen Feyenoord hem wilde hebben, zaten ze hoger in de boom dan bij Leeds.
Vrij bizar natuurlijk als je dan wel met Idrissi en Dilrosun komt aanzetten..
Als idrissi komt, en je daardoor meer geld overhoud voor een echt goede 10 en wellicht een talentje voor op linksbuiten ben ik voor
Gaat het bij die "topspeler" om huren of kopen? En hoe beschrijf jij hem in je artikel zodat we weten als die komt, jij hem bedoeld
Hoe groot acht jij de kans dat die “Hancko achtige “ versterking komt?
Pff wat ben ik benieuwd zeg , Weet je toevallig ook als dat gene niet gebeurd ;), wanneer we hem kunnen verwachten? weken, dagen?
Indien er iemand verkocht wordt bedoel je?
@FTM Moet er iemand bij ons vertrekken voor die versterking of is dat afhankelijk van aanwinsten bij de huidige club van de Hancko achtige aankoop?
Mavropanos is de letterlijke vertaling van Hancko. alleen dan aan de rechterkant. Als Geer weggaat kan ik me niet voorstellen dat deze naam niet ter sprake zal vallen. Twijfel alleen over de haalbaarheid.
@fftm onlangs gaf je aan dat jouw pijpleiding vol zat met primeurs en dergelijke. Nou is een overvolle leiding nooit fijn dus.. 😜

Ik verwacht dat er in de loop van volgende week een nieuwe speler arriveert. Feyenoord is dan ook weer terug van trainingskamp en PSV staat voor de deur. Alle vertrouwen in!
30 miljoen Kokcu
30 miljoen CL
8,4 miljoen kampioenschap dmv tv gelden
14 miljoen UEFA cup

En dan nog sponsorcontracten en resetten voor kaartverkoop en seizoenskaarten

Ruim 100 miljoen begroting

WTF

Feyenoord kan daar dus maar twee speler voor halen?

Dus circa 15% kan worden besteed aan transfergelden los van salarissen

Niet gek dat we dan nog steeds niet ECHT kunnen doorstoten en doorpakken

Bizar eigenlijk dat we van zo’n begroting maar zo weinig kunnen herinvesteren waarvan er ook al veel in de jeugd en Dort is gepompt
En technisch gezien zerrouki, van der belt en van Beelen wat bij elkaar 8/9/10 miljoen heeft gekost niet te vergeten, heb liever dat ze slim investeren dan dat je na 2 eventueel mindere jaren weer aan de afgrond staat dus ik laat dat maar aan de mensen over waarvan we kunnen verwachte dat ze er voor geleerd hebben
Precies! Bovendien is onze selectie zoals die nu is zo zwak nog niet eens.
Santi + Paixao zijn 2 basiswaardige spelers van de 4 meest aanvallende. Bullaude, Jahanbaksh en Danilo zijn echt goede invallers, zeker voor de eredivisie. Dilrosun ben ik geen fan van, maar zit echt nog wel meer in dan hij heeft laten zien. Minteh heeft al veel laten zien, maar ga ik nog niet beoordelen en Walemark mag van mij verhuurd worden. Staat al best veel en meer dan 2 aankopen is als we niet verkopen niet nodig. En zelfs als we Ali/Dilrosun verkopen hoef je nog geen vervanger te halen, want dan heb je nog steeds dubbele bezetting
Meer ia ook jiet echt nodig, pas als er spelers vertrekken kan de knip weer open.
Omdat we verstandig beleid moeten voeren en niet moeten verzuipen in opportunisme. Stel dat we volgend jaar derde worden (ook niet compleet denkbeeldig), dan moeten we daarna ook nog verder.
Je kunt ook redeneren dat je zonder echte versterkingen meer risico loopt dat je derde wordt en CL geld misloopt volgend jaar. We hebben nu een middenveld wat moeilijk scoort tenzij vd Belt net zo snel ontwikkelt als Wieffer.Hopelijk vinden ze de middenweg en het lijkt daar wel op.
Je vergeet nog de kleine transfers die ook allemaal geld opgeleverd hebben. Alleen dermane al meer dan 2,5 miljoen. Bozenik nog 2,5. Azarkan nog, taabouni en bannis. Toch ook aardig wat miljoenen nog.
Ouwe Vreewijker, hoeveel spelers zou jij nog willen gaan halen dan ? En voor welke positie?
Scorende 10, LB en LCV verder vervangen wat vertrekt lijkt mij dat ze willen bereiken.
Dat ze financieel de zaak op orde krijgen is super toch?
Chris Woerts wilt volgens ook maar al te graag dat Bijlow weggaat hè😂
@FTM,Heeft Feyenoord nog interesse in Ueda,bij een eventueel vertrek van Danillo?
Nee , deze vraag is al meerdere malen gesteld hier en reeds meerdere malen ontkracht door r*tger
Ftm, als je nog wat nieuws hebt in de pijpleiding, komt het goed uit voor een eventuele space of YT live?
Waarom hebben zovelen het hier steeds over pijpleiding, terwijl het pijplijn moet zijn?🤔
Waarom niet proberen greenwood te huren als nummer 10
Omdat ik geen associatie met mijn club wens te hebben met een vermeend verkrachter/mishandelaar.
Hij mag maatje worden van Quincy Promes in Rusland.
Bull shit hij is niet veroordeeld
En elk mens verdiend een tweede kans
Prima dat jij het bullshit vind. Denk alleen 90% vd wereld niet.
@FTM mocht ivanusec uiteindelijk niet doorgaan heeft feyenoord dan andere targets voor linksbuiten waar ze meteen op door zouden kunnen pakken. Vorig jaar was dit imo een ideale situatie met paixao, ramazani en gnonto.
Isakson mist wel een pingel :) toch is dat mn favo by far
Toch denk ik dat je bij gebrek aan beter het prima kan redden met Paixao en Minteh op de flanken.
Paixao heeft zich wel bewezen en zal sowieso wel verzekerd zijn van een basisplaats en Minteh weet me tot dusver enorm te verrassen.
Met deze 2 zal Gimenez al veel meer aanvoer krijgen dan vorig seizoen.

Een kwaliteitsimpuls is leuk maar zo niet, is het zo ook te redden.
Nee zo is het echt niet te redden. Vorig jaar hadden we al veel te veel moeite om kansen af te maken. In de CL wordt je zo gewoon 4e.
Uiteindelijk zit je dan alsnog met Idrissi opgescheept en met hem ga je ook niets klaarspelen in de CL
Daarom heb je dus aankopen nodig.
Dat snap ik maar mochten die uiteindelijk, door welke omstandigheden ook, toch niet komen, dan kan je het prima redden met wat er nu staat.

Zolang Idrissi maar niet komt, die naam duikt toch steeds weer op en dat baart me vooral zorgen.
De prioriteit ligt vooral op "10".
Het liefst zie ik Bullaude het absolute vertrouwen krijgen maar dat zal niet gebeuren zolang Slot trainer is.
Vond Paixao juist heel wisselvallig.. Maargoed niet gek als je vanuit een hele andere cultuur met een hele andere taal komt
Idrissi is voor de NL competitie heel waardevol geweest. Zeker in combinatie met Hartman die eroverheen dendert. Alleen in CL heb je een klasse extra nodig. Niet iemand die “goed meevoetbalt” maar iemand die de kar trekt en het team echt versterkt.

Oa bij Roma uit en thuis niet gezien. Daar moet hij (ook) opstaan
Ik ben niet kapot van Indrissi liever een aankoop
@FTM Is Daichi Kamada geen optie nu AC Milan voor hem is afgehaakt?
Je merkt met dit soort opmerkingen/vragen wel altijd wie een extreme verslaving heeft aan FIFA.
Eigenlijk nooit echt gespeeld haha
Welke naam zingt rond als backup voor het vertrek van Lutsharel? Gaat het dan om die topper die later in de window volgt?

En hebben we ook nog een serieuze target voor het geval onze Santi toch vertrekt?
Ik heb sterk het gevoel dat dit echt nog wel 2/3 weken gaat duren ofzo. Het duurt inmiddels al best lang.

Zit ik persoonlijk niet mee want vind het wel echt tof om te zien in wat voor vijver we nu vissen. Een jaar of 3 terug hadden we genoegen genomen met een speler uit de subtop van Nederland die nog niets heeft laten zien of een speler die een jaar geblesseerd is geweest
Wat maakt t uit wat voor vijver je vist als je geen aas hebt om die vis tevangen.Kan je lang bezig zijn maar je haalt hem niet binnen.Met goed aas haal je sneller vis binnen
Orrie was de motor van de ploeg... dat gaan we echt wel merken komend seizoen... tenzij je er een gelijkwaardig iemand voor terug kan halen
Ik denk dat Zerrouki de nieuwe motor is
Orrie was 3 jaar geleden ook niet echt dynamisch
Helemaal eens. Hoe kan je nou Zerrouki vergelijken met Kocku, echt bizar. Zerrouki is prima voor de breedte, maar verder niet.
Inderdaad, uiteraard vertrouw ik Slot maar om alleen maar te kijken naar een linksbuiten en een aanvallende middenvelder vind ik enigzins verontrustend

Hoop dat ik het verkeerd zie maar heb zelf in Zerrouki nooit meer gezien als een gemiddelde eredivisie middenvelder, vd Belt komt net kijken...
Het verbaast.mij niks als het Wieffer van de Belt Ivanusec wordt.
Vraagje uit interesse: Is Nascimento nog een optie? als vervanger van Danilo bijvoorbeeld.
We hebben volgens mij een extra spits nodig, niet persé een vervanger.
De voor nu beoogde mogelijke vervanger van Danilo word ik niet warm van
Is de beoogde vervanger een buitenlander?
Het zou me echt niks verbazen als het van Hooijdonk is... Of Boadu...
Dat is 100% Boadu. Kan niet anders.
Maar ik kan me nog goed herinneren dat je je bijna schaamde dat wij toen Dessers ging aantrekken. Ik laat me graag verrassen. Dessers was een zeer positieve verrassing.
Heb liever Boadu, lijkt mij de betere van de twee, omdat hij ooit op een niveau heeft gezeten dat echt heel erg goed was. Nog maar 22 en als hij zijn oude niveau aan kan tikken heb je een geweldige spits in huis.
Jahanbaks heeft ooit ook een niveau behaald van die cijfers. Daarna nooit meer.
Geef gewoon een naam of zeg anders niks
Er mag er nu wel een tandje bij, de hele ploeg compleet hebben is alleen maar beter voor de voorbereiding op volgend seizoen.
Ja eens maar komt wel goed hoop ik
Maar ploeg nu kent werkwijze dus nieuwe mensen passen zich dan sneller aan ipv heel team die slotball moet spelen. Komt wel goed zeker met betere spelers erbij
Haha het is eigenlijk het vragen niet eens waard, maar alsnog: Chris Woerts beweert dat Bijlow naar twee Spaanse clubs kan en dat hij zijn zinnen heeft gezet op een vertrek, pure onzin weer @FTM ?
@FTM @1908 Chaïbi is nog steeds niet verkocht toch? Is hij nog een optie?
Blijft op de lijst, maar vraagprijs is enorm
FTM ik lees hieronder dat er meer top opties liggen ipv Ivanusec, verwacht jij dat Luka uiteindelijk komt of een ander?
Heb na dit interview mijn twijfels of Slot hem wel echt als linksbuiten ziet
Zou het dan een optie zijn om hem te halen als 10 of daar te duur voor?

En weet jij de namen voor de anderen top opties, en zijn die wel realistisch in tegenstelling tot Danjuma
Als je naar zijn statistieken van vorig seizoen kijkt zou dat heel raar zijn. Rendeert op links velen malen beter.
Zulke onzin ivanusec heeft zijn meeste wedstrijden 76 als am gespeeld en op die plek ook het meeste gescoord. Dus hij rendeert helemaal niet beter op links...
Vorig seizoen in alle competities 10 doelpunten + 2 assists in 20 wedstrijden op links, 3 doelpunten + 3 assists in 12 wedstrijden als aanvallende middenvelder. In de tweede helft is het naar links verhuist en toen is het echt als een trein gaan draaien, in de laatste 9 wedstrijden 6 doelpunten en 1 assist.
Statistieken zijn van Transfermarkt
Dat gevoel had ik ook
Dat zou betekenen dat hij of Zakharyan voor de 10 positie komen en dan moet je Bullaude wel verhuren (tenzij ze die om gaan buigen tot spits)
Hij zegt letterlijk dat Ivanusec op beide posities kan spelen. Slot houdt van multifunctionele spelers. Kan hij makkelijker schuiven. Mocht Ivanusec komen dan zegt een vervolgaankoop veel over waar Ivanusec waarschijnlijk gaat spelen. Als pakweg Idrissi ook nog wordt gehaald, zal hij nummer 10 spelen, als Zakharyan of een andere aanvallende middenvelder wordt gehaald, dan zal hij vooral op de flank spelen. Ik vraag me wel af wat het budget is wat Feyenoord momenteel heeft. Niet heel veel meer dan 15 miljoen (en minder dan 20) voor een buitenspeler en een nummer 10 schat ik zo in gezien de moeizame onderhandelingen.
Weet niet of dat bij een artikel van jou/jullie was. Maar heb ook ergens gelezen dat ie als een 8 kan spelen. Misschien wilt ie hem wel vanwege zijn veelzijdigheid
Wat ik al eerder zei ;) en er is ook gewoon veel vetrouwen in Minteh. Die gaat echt niet bij onder 21 spelen.
Vind hem ook meer een 10 dan een linksbuiten, maar mooi dat die op allebei de plekken kan!
Jammer dat die laatste 2 wedstrijden ‘minder’ lijkt te spelen, omdat hij met zijn hoofd al bij een transfer zit misschien? 🤔
Voor supporters is het soms best frustrerend dat er ogenschijnlijk niet wordt doorgepakt. Maar wat Slot hier zegt, is de spijker op zijn kop. Onze financiële situatie is met sprongen vooruit gegaan, maar nog niet op het gewenste niveau. Het blijft een weegschaaltje. Vergis je niet in concurrentie voor spelers, zeker in de vijver waar we nu in vissen. We hebben hele goede mensen aan het roer, die zich afgelopen jaar bewezen hebben, dus dit gaat - met een beetje geduld - echt goedkomen. Maar of dat Ivanusec, Zakharyan of andere namen worden, we gaan het zien
@FTM Nu er nog geen enkele club heeft doorgehakt of Chaïbi, kan dan toch nog interessant worden voor ons of is hij echt niet haalbaar?
Net aangemeld na een aantal keer meelezen, top werk mannen. Je kan niet altijd bij het juiste eind zitten.

OT:
Zeer benieuwd hoe wij er voor staan begin competitie, Ivanusec? Bijna een zekerheid lijkt het. De bekende Rus blijkt te duur, welke speler is next op de lijst? Feyenoord is weer zoals Feyenoord hoort te zijn, hot!
Als je het interview van Slot leest dan denk je dat de club maar 10 miljoen te besteden heeft ofzo. Als je niet beter zou weten zou je denken dat we het hier hebben over een armlastige club.
Niet een club die 30 miljoen Champions League geld kan bijschrijven en een groot deel van de 25 miljoen van Kökcü. Er zou sowieso toch wel een miljoen of 30 te besteden moeten zijn zou je denken?
We hebben Zerrouki gehaald voor ruim 7 en Beelen voor 3. Kokcu verkocht voor 30, waarvan we ruimt de helft kunnen investeren. Ik gok dat nog ruim 15 over is om te investeren.
Geld van Zerrouki was er in de winterstop al van afgelopen seizoen met opbrengsten uit uefa cup.
Ook is er zeker 6 miljoen binnengekomen uit de verdere verkopen en opleidingsvergoedingen als de bedragen hier op de site een beetje klopten.
Zou er toch wel zeker een miljoentje of 10 extra zijn
Er zijn ook heel veel kosten.
Wacht de jaarrekening maar af en dat gaat voor velen een behoorlijke teleurstelling zijn. Dat heeft de Financieel directeur pasgeleden ook al tussen de regels door laten blijken.
Dat heeft smorenburg helemaal niet gezegd, geen fake nieuws verspreiden. De jaar rekening is juist heel goed
Er is letterlijk door smorenburg op de open dag aan gegeven dat de club niet al het geld aan nieuwe spelers kan uit geven en dat de cl en transfer gelden geen 30 en 25m zijn maar lager uit vallen. Dit is nu een vb van te weinig info hebben van de club die je volgt...
Datgeld lijkt meer dan het is. Er gaat sowieso al 20% belasting vanaf. Dan nog zaakwaarnemerkosten en vaak een vergoeding voor de club die een speler opgeleid heeft. Veel meer dan 70% van een verkoopprijs houd je dus niet over.
Luisterde naar de AD podcast, daar zei die knakker over onze Amsterdamse vrienden het volgende:

Ajax ruim 200 verkocht, echter houden zij daar 60%, max 2/3 aan over. Haal daar de uitgaande transfers van af (dik 100 miljoen) en dan is het geld dat verdiend is al nagenoeg op.

Oftewel, supporters denken altijd dat als je een speler verkoop voor 25, dat je als club ook 25 kan bijschrijven EN kan uitgeven. Dat is dus niet zo.

Ook het geld uit Europees voetbal, dat is echt niet volledig beschikbaar voor aankopen. Daar moeten ook nog heel veel andere posten van betaald worden.
Precies! Mensen denken hier veel te temakkelijk dat bij een uitgaande transfer van 6 miljoen (Danilo) een andere speler van 6 miljoen kan worden teruggehaald. Maar dat is dan hooguit 4,5 miljoen.

AD voetbalpodcast: jammer dat het nu niet meer elke dag is, een heerlijke podcast!
Ongekend, hoelang de deal met Ivanusec duurt beetje tempo mag wel…
Van mij mag er best haast gemaakt worden
@FTM Verwacht je dat Feyenoord uiteindelijk wel bereid is om een echt hoge (10m of hoger) transfersom uit te geven voor Zakharyan?
Er is aan gegeven aan oa de telegraaf, Rijnmond en ad dat zakharyan geen reele optie is. Ook hier stond dat...waarom dan door vragen over zakharyan????
hahaha eerst iedereen de les lezen dat ze niet alle info hebben van hub club en nu er zelf er naast zitten, vanavond AD niet gelezen? hahahaha
De AD beweert dat Zakharyan en Ivanusec gaan komen dus wat *** je nou allemaal jochie?
@FTM Verwacht jij nog dat Idrissi komt..?
Als dat zo is: Huurconstructie en iets voor augustus.
Nu niet concreet, maar wel een naam die dagelijks besproken wordt.
Wat ik niet begrijp....

Als er één seizoen is waarin je moet investeren, dan is het het komende seizoen.

De keuken bij zowel PSV als Ajax staan in brand, beide nieuwe trainers, veel nieuwe spelers, twee champions league plaatsen, champions league voetbal, momentum van de club....

Wat is dit voor een lam gedoe?
Nog minimaal 2 versterkingen. Ivanusec & Zakharyan. Hoe zit het dan met die “Hancko-achtige” versterking? Komt die pas in beeld als één van bovenstaande niet komt?
Komt later in de window vanzelf aan bod.
Thanks voor je reactie! Ben erg benieuwd, heb het gevoel dat ze daar al best ver mee zijn namelijk.
En dat is al zo goed als zeker dat die komt?
Voor mij wel, maar het een hangt met het ander samen.
Dus eerst moet er iets gebeuren.
Vrees dan dat luts weg moet gaan ( hooppederson). Maar als ie echt zo goed is dan moet dat maar
Denk dat dat wel duidelijk is nu. Als er eerst iets moet gebeuren (een vertrek)
Geertruida, dat lijkt me duidelijk.
Zoals FTM het beschrijft gok ik op een vervanger van Geertruida mocht die gaan. Vitik misschien? Moet er nog wel een back bij .
Ben wel benieuwd wat een Hancko-achtige aankoop is. Een jongen uit het oosten van Europa of een jongen die naar een topcompetitie is gegaan, daar niet geslaagd is en is vervolgens is teruggekeerd
Ik snap die hunk naar een basis-AM niet. Je hebt Bullaude toch?
Ik zou eerder voor een concurrent voor Trauner gaan. Kan goed mee in de eredivisie maar Europees niet top.
Met Trauner, Beelen en Kasanwirjo heb je al 3 rechtsbenige centrale verdedigers.
Bullaude alleen is te weinig en de staff ziet dat hij vooralsnog tekort komt om eerste keus te zijnvolgens eerdere berichten
Bullaude heeft het toch nog niet laten zien? Je moet een waardige vervanger halen voor Szymanski die er ook in de CL staat. Bullaude kun je dan rustig brengen.
Bullaude heeft af en toe een geweldige aanname of beweging maar verder heeft ie nog niet veel bijzonders laten zien.
1 aanvallende middenvelder in de vorm van Bullaude - die flink te kort komt.
  • 1
  • 2