geertruida

VK Sportphoto

In beeld

TSG Hoffenheim - Feyenoord • 4-2 [FT]

Van de redactie

Het team van Arne Slot oefent zaterdag tegen de Bundesliga-club TSG Hoffenheim. Het oefenduel is de afsluiting van het trainingskamp in Oostenrijk. Deze wedstrijd is live te volgen via het YouTube-kanaal van Feyenoord.

 

TSG Hoffenheim - Feyenoord 4-2 [FT]

6' 1-0 Kaderabek
44' 2-0 Kramaric
68' 2-1 Milambo 
73' 2-2 Danilo
89' 3-2 Larsen
113' 4-2 Stiller

 

Opstelling Feyenoord eerste helft: Bijlow; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Zerrouki, Timber; Paixão, Minteh, Dilrosun.

Opstelling Feyenoord tweede helft: Wellenreuther; Kasanwirjo, Beelen, Hendriks, Lopez; Milambo, Van den Belt, Bullaude; Jahanbakhsh, Danilo, Sauer.

Wissels: Berger, Jansen, Zechiël, Benita.

Opstelling TSG Hoffenheim: Baumann, Kaderabek, Ozan Kabak, Bebou, Grillitsch, Becker, Bülter, Vogt, Brooks, Kramaric, Damer.

Delen

Reacties

Opvallend veel lichtgewichten Teveel. Trauner Gimenez maken dit een beetje goed. Weet niet of we Hancko nog hebben. Maar er moet meer gewicht/ervaring bij komen.
Wat een ramp zeg deze uitslag vorig seizoen verloren we kansloos met 7-0 tegen Fc Kopenhagen nu maar 4-2 tegen een subtopper geloof ik uit Bundesliga

Dat zonder Gimenez en Trauner en aankomende versterkingen. Ik zeg komt allemaal goed
Wat een blunder om Symanski te laten lopen. Totaal geen snelheid en creativiteit meer voorin.
Transfers?
Als het aan Te Kloese ligt gaat die zelf op linksbuiten spelen.
Die Slot zal wel spijt hebben daf die gebleven is.
Geen sterke pot vond ik, maar wordt het niet eens tijd om door te pakken met de transfers ? Gaat weer veels te lang duren en nieuwe spelers moeten wedstrijdfit zijn. Dus hoop dat er nog snel iets goeds bijkomt anders vissen we kangs het net.
Wieffer, Timber, Zerrouki is gewoon een *** middenveld met veel te weinig aanvallende kwaliteiten. Als je met dat middenveld tegen handbalverdedigingen moet spelen wens ik Slot veel geluk. Dilrosun en Janahbakhsh blijven niets. Echt tijd dat Te Kloese is doorpakt en een nieuwe linksbuiten en 10 gaat halen.
wat deze wedstrijd weer duidelijk heeft gemaakt is dat je Dilrosen , Jahanbaks en Kasanwirjo zo vlug mogelijk moet verkopen ,
verder dat timber niks brengt zeker op de 10 niet , middenveld heb je met wiefer en zerrouki te veel van hetzelfde
moeten gewoon 2 goede buitenspelers komen en een goede 10
Wat een gelul hier. Feyenoord kan de directie wegbezuinigen. Gewoon voortaan hier lezen en dan: de meeste stemmen gelden. Wat een betweterij en zinloos afkrakend commentaar.

Zo, dat moest ik even kwijt.
Dezelfde conclusie als tegen Brugge en Union, een heel vlak middenveld (Zerrouki, Wieffer en Timber) met weinig diepgang, creativiteit en scorend vermogen (B team had dit wel). Voorin (Paixao, Minteh, Dilrosun) wederom een enorm gebrek aan kwaliteit en dus ook een gebrek aan creativiteit en scorend vermogen (op Paixao na). Achterin een degelijke organisatie (behalve bij het B team).

In deel 1 heel veel balbezit in een laag tempo om de ingestudeerde spelpatronen uit te voeren, maar het leek nauwelijks gericht op het creëren van kansen. In dit stadium van de voorbereiding allemaal niet zo heel zorgwekkend, maar ik denk dat het wel handig zou zijn als Feyenoord iets meer vaart maakt met het halen van aanvallende kwaliteit. Daarnaast is de combinatie van Zerrouki als 6 met daarvoor Wieffer en Timber naar mijn mening een heel zwak middenveld, een andere invulling en samenstelling is nodig.

Deel 2 was in dat opzicht beter verzorgd. Voornamelijk door de andere invulling van het middenveld en iets meer kwaliteit voorin (Sauer!). Middenveld oogde veel dynamischer en had de benodigde diepgang met Bullaude als diepe 10. Ook de twee controleurs met vd Belt en Milambo waren constant in beweging en versnelden het spel goed. Voorin was er met Danilo een iets beter aanspeelpunt dan Minteh, vanaf de vleugels was met name Sauer heel gevaarlijk. Achterin vond ik het minder, organisatorisch stond het iets minder goed. Aan de bal was het echter best aardig van de "B verdediging".

Uitblinkers waren voor mij Milambo (speelde de eerste 20 minuten heel sterk), Hartman en Sauer (geef die jongen een basisplek!). Ik wilde eerst ook Hendriks noemen vanwege zijn goede voorwaarts passing in deze wedstrijd, maar die vond ik defensief organisatorisch niet altijd goed staan. Kasanwirjo als rechtsback viel mij overigens ook mee, maar dat is misschien ook omdat ik hem doorgaans heel slecht vind en hij nu goed overeind bleef.
Jij benoemt Hartman, maar lopez was echt beter. Hartman laat zich tweemaal in de kaart kijken bij 0-1 en 0-2
Wedstrijdritme ontbreekt nog. Komt goed
Azijnzeikerds in overvloed hier, iedereen weet toch dat er nog twee spelers bijkomen minimaal, het is nog nooit gebeurd dat de selectie in juli klaar was, en dat CL verhaal moet ook niet overdreven worden, moeten ze investeren om minimaal de halve finale te halen?
Vorig jaar verloren we alles in de voorbereiding, het eind van het seizoen stonden we op de Coolsingel, het is maar een oefenwedstrijd.
De wedstrijd niet gezien, de reacties hier wel gelezen. En die maken een ding erg duidelijk: Feyenoord heeft dringend positievere fans nodig. Met deze negatievelingen de CL in wordt hem niet!!
Inderdaad. Was een gezeik hier o.b.v. van een oefenpotje.
Danilo startte vandaag niet, “vanwege alle perikelen die rondom hem spelen” en wat dat met hem doet, zegt Slot na afloop. “Maar hij heeft in de tweede helft in de wedstrijd wel een goed signaal afgegeven.


Treurig. Vind dat erg veel zeggen over Danilo.
Laat hem maar lekker gaan
Helemaal mee eens, en ik heb dat al meerdere keren aangegeven maar dat word niet gewaardeert hier. Gewoon laten gaan en verder.
Dat men het niet met je eens is, wil toch niet meteen zeggen dat je mening niet gewaardeerd wordt.

Je mening geven is prima. Het is het doordrammen van je dat minder gewaardeerd wordt ;-)
De wedstrijd liet bovenal weer zien dat het wel klaar is met Timber, die heeft hier geen toekomst meer.

Daarnaast moet Zerrouki zich snel gaan bewijzen anders is dat de volgende recordaankoop die op de bank terecht komt en uiteindelijk via de achterdeur verdwijnt.

Lopez laat maar weer zien dat het een verbeterde van Hartman is. Lopez hoort de voorkeur boven Hartman te krijgen.

En tot Slot; ondanks dat men alles zoekt om te kunnen ******** op Bullaude, nu bijvoorbeeld weer zijn snelheid, bewijst die eens te meer dat het middenveld veel beter staat en loopt met hem erbij.
Die jongen verdient nu een keer het absolute vertrouwen te krijgen !!
Gelukkig was et gezellig in Oostenrijk
Dat commentaar, Wat een zwamneus. Herhaalt alles drie tot vier keer. Voegt niets toe. Praat onsamenhangend. Als je niets beters weet te zeggen hou dan liever je mond.
Je ziet duidelijk dat er nog een paar spelers bij moeten komen zoals Ivanusec en Zakharyan.
Tuurlijk joh bijna dezelfde groep waarmee we kampioen werden en nu opeens moet er wat bij
Bijna dezelfde groep maar je hele middenveld is er op achteruit gegaan en een deel van je aanval die al niet veel soeps was.
je mist twee super belangrijke spelers zoals Symanski en Kokcu, maar goed slaap rustig verder
Je ziet wel duidelijk dat er een aantal spelers echt te kort komen (tot nu toe): Timber, Dilrosun en Ali. Vind Zerouki ook nog ongelukkig/matig.
Positief Hendriks Sauer en Milambo. Verder vd Belt speelt ook niet onaardig.
@FTM Vind men binnen Feyenoord Sauer niet beter als Dilrosun, aangezien Dilrosun telkens bij de sterkste 11 speelt.
@FTM Acht jij de kans aanwezig dat Kasanwirjo, Timber, Dilrosun en jahanbaksch vertrekken aanwezig?
Viel er nog iemand positief op?
Ja het is nu extra duidelijk wat we erbij moeten hebben dat is zeer positief
Dramaqueen. Vorig seizoen vergeten hoe het in de voorbereiding ging
Wat een gelul het is toch gewoon niet goed dat mag je toch zeggen het middenveld is dramatisch dilrosun en timber te duur aan benzinegeld. Het is gewoon niet goed dat ziet toch iedereen maar er is natuurlijk weer geen poen daar wordt je ook kotsmisselijk van dat gezeik over geld altijd. 145 miljoen in twee seizoenen verdampt hou op zeg
Die commentator. Wat een zwamneus. Herhaalt drie tot vier keer hetzelfde. Voegt niets toe.
Niet om aan te gluren geen creativiteit geen diepte en dilrosun en timber een absolute ramp. Hoe kan slot nu zeggen dat ze verder zijn als afgelopen seizoen het is zo verschrikkelijk slecht er zal snel wat bij moeten want hier worden tegenstanders niet bang van ontzettend slecht.... Als ik kijk naar dilrosun en timber schieten de tranen in mijn ogen wat zijn die slecht.... En zeroukki valt ook zwaar tegen
Het is een oefenwedstrijd niks aan de hand maar er moet nog genoeg bij en dan is het alleen maar mooi dat dat nu extra zichtbaar is
Onze voorbereiding op het vorige seizoen was ook niet geheel vlekkeloos, maar dat we een 10 en linksbuiten nodig hebben, staat na vandaag zeker vast.
Prima 3e helft. Zonde dat we nog een tegengoal kregen
Hoppa 2-2 gewoon weer vanaf een 2-0 achterstand niets is sterker dan dat ene woord
Hoppa 4-2 verloren waardeloze pot met een structureel gebrek aan creativiteit en kwaliteit
Wanner ik twitter lees dan ga we komend seizoen nog net niet degraderen.

Mensen raken meteen in paniek omdat we 2-0 achterstaan in een oefenpotje.

Gewoon rustig blijven en over een paar weken staat er gewoon een goed elftal.
Wat een gelul het is toch gewoon niet goed dat mag je toch zeggen het middenveld is dramatisch dilrosun en timber te duur aan benzinegeld. Het is gewoon niet goed dat ziet toch iedereen maar er is natuurlijk weer geen poen daar wordt je ook kotsmisselijk van dat gezeik over geld altijd. 145 miljoen in twee seizoenen verdampt hou op zeg
Wat een gelul het is toch gewoon niet goed dat mag je toch zeggen het middenveld is dramatisch dilrosun en timber te duur aan benzinegeld. Het is gewoon niet goed dat ziet toch iedereen maar er is natuurlijk weer geen poen daar wordt je ook kotsmisselijk van dat gezeik over geld altijd. 145 miljoen in twee seizoenen verdampt hou op zeg
Milambo speelt lekker en onbevangen, maar vooral met lef
Je mist creativiteit en scorende vermogen. Dilrosun en Timber zijn niet veel...
Dilrosun Danilo en Pedersen nog verkopen
Jahanbakhsh en Timber ook.

Laatste gaat niet gebeuren, i know.
Nja, Pedersen... lijkt wel aan te haken. Jahanbaksh ondanks al z'n positiviteit is ook gewoon niet goed genoeg. Die Timber loopt er altijd zo ongeïnteresseerd bij.
Sauer daarintegen vind ik echt een lichtpuntje.
En Milambo is ook een lichtpuntje
Messi loopt er ook altijd ongeïnteresseerd bij. Zegt niet zo veel.
Neemt niet weg dat Timber inderdaad ondermaats is. Zwaar ondermaats.
Tegen Villarreal Sauer en Milambo ipv Dilrosun en Timber graag
Milambo speelt toch wat meer teruggetrokken? Verdedigende middenvelder?
Vergeet niet dat Gimenez niet mee deed. Dat scheelt echt een hoop. We moeten nog 2 echte flankspelers erbij hebben van hoog niveau. Daarnaast ook snel een goede nummer 10 binnenhalen. We missen inderdaad creativiteit op het middenveld, maar met nieuwe flankspelers en een echte nummer 10, is het prima om met een blok Zerrouki Wieffer te spelen. Daarnaast vind ik Dilrosun simpelweg niet goed genoeg voor de basis. Ook gaat mijn voorkeur uit naar een andere rechtsback dan Pedersen. Hopelijk heeft dit de ogen van Te Kloese geopend om snel door te pakken met aanwinsten.
En als Gimenez geblesseerd raakt hebben een groot probleem
Eigenlijk toch alleen maar goed dat je de wedstrijd verliest door een gebrek aan aanvallende stootkracht in de aanval/op het middenveld. Misschien wat kortzichtig, maar het geeft des te beter aan dat offensieve versterkingen nodig zijn.
Juist maakt de ogen alleen maar open dat we nog veel nodig hebben
Precies dat. Stel dat je 3-0 voor had gestaan dankzij 2 zondagschoten van Dilrosun en een intikkertje van wie dan ook, dan had de roep voor versterkingen een stuk minder geweest. Misschien een kortzichtige gedachte, maar wel de waarheid denk ik.
Juist en ik vind dat Danilo en Pedersen nog mogen vertrekken is mijn mening en dat we nog een aantal versterkingen nodig hebben anders kunnen we in CL beter niet spelen
Bij de supporters wel. Niet bij de technische staf. Die weten wat ze willen hebben.
Dit betekent Misschien dat ze extra zien wat we nodig hebben dus verliezen is niet verkeerd
Met Wieffer en Zerrouki samen mis je gewoon creativiteit en scorend vermogen. Zerrouki prima back up voor Wieffer, maar maakt ons niet beter als hij in de basis staat.

Zelfde geldt overigens voor Paixão. In mijn ogen een prima back up, maar vooralsnog niet het niveau dat wij na moeten streven (kan dat wel worden). Een nr 10 en het liefst 2 vleugelspelers erbij. Moet er wel afscheid genomen worden van spelers als Dilrosun om ruimte te maken voor nog een vleugelspeler. Rechtsback kan ook beter, tenzij Geertruida daar weer gaat spelen, maar zie hem liever centraal.
Er mag echt wel wat kwaliteit bij. Zeroukki moet erg wennen aan het tempo valt me op. Hij maakt ook veel overtredingen.( de rest op het middenveld was ook slordig).
Het is zo gruwelijk verdacht stil rond de buitenspelers, ik wordt er niet vrolijk van….
We hebben op de nummer 10 en flanken mensen nodig die wat kunnen creëren idd.
Dat is echt nodig inderdaad, en wat zien sommige toch in timber? Mag hopen dat daar nog een leuke bod voor komt
Zo de Ch. L in is niks winnen
Champions league aanwinsten krijg je sowieso niet onbetaalbaar voor ons. En nagegaan zelfde team als vorig seizoen. Dus doe niet zo dramatisch man
Vorig jaar 7-0 verloren van Kopenhagen in de voorbereiding en we weten allemaal hoe dat seizoen is verlopen. Komt allemaal wel goed, heb alle vertrouwen.
missen echt een linksbenig middenvelder en liefst nummer 10.
veel te veel rechtspoten

dat was één van de krachten van vorig jaar Kokcu en Szymanski
Prima om een keer te verliezen ander weet je niet waar je moet verbeteren. Leer momentje, daar zijn dit wedstrijden voor bedoeld.
Je ziet gewoon dat er deze week onwijs veel en hard getraind is door die gasten, energie gehalte is gewoon wat lager dan normaal
Die Grillitsch speelt anders prima hoor..
  • 1
  • 2