Bevestigd
yv2023715yv2023715a1b08521

VK Sportphoto

Transfers

Transferperikelen houden Danilo aan de kant

FeyenoordTM

Feyenoord oefende zaterdag in vier maal dertig minuten tegen Bundesliga-club TSG 1899 Hoffenheim. De Rotterdammers wisten het duel niet naar hun hand te zetten en dropen met een 2-4 nederlaag van het veld.

Arne Slot koos er bij aanvang van het duel voor om Danilo neit op te stellen en startte met een voorhoede bestaande uit Igor Paixão, Yankuba Minteh en Javairo Dilrosun.

Danilo bleef langs de kant vanwege de transferperikelen die rondom hem spelen en wat dat met hem doet, aldus Slot na afloop tegenover RTV Rijnmond. Schots recordkampioen Rangers FC heeft zeer concrete belangstelling om hem deze zomer over te nemen.

De Braziliaan krulde in de vierenzestigste minuut van het oefenduel de 2-2 langs de sluitpost van Hoffenheim. “Hij heeft in de tweede helft in de wedstrijd wel een goed signaal afgegeven", aldus Slot.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Hoorde dat Tobias Lauritsen op de lijst staat als vervanger van Danilo. Die interesse dateert al van een aantal jaar terug toen hij bij Odds BK speelde met Kitolano, die toen ook in de gaten werd gehouden.
Ik vind dat wat minder klinken: ‘vanwege alle perikelen die rondom hem spelen en wat dat met hem doet’. Alsof het nu toch een motivatie kwestie is geworden. Denk dat we dat er niet bij kunnen hebben.
Dus je kan hem niet het eerste uur laten spelen vanwege transferperikelen maar wel het tweede uur laten spelen, ondanks diezelfde transferperikelen…..

Heel bijzonder
Ik vind dit ook een beetje een lulverhaal. Psychologie van de kouwe grond, gaat dus nergens over.
Men moet gewoon die categorie 6-8m laten gaan en weer scouten naar aanv spelers tot 6m. Meer kans op succes
Danilo verkopen en Ueda kopen 100.000 shirts naar Japan en zijn kosten zijn er uit.
Bleef wel rustig, maar inmiddels begin ik me toch te irriteren.
0 creativiteit, niks.
Dilrosun zsm naar de zandbak brengen, timber wederom helemaal ***.

85M op het spel, en het lijkt of we onze poot stijfhouden om voor een dubbeltje op de 1e rij te zitten.
Als we nu niet snel schakelen, is de voorbereiding erg kort en verliezen we wellicht belangrijke punten.

Geert zal ongetwijfeld nog weggaan..
85m in welke computer spelletjes wereld leef jij? In welke wereld levert de cl 85m op voor nederlandse clubs?
70 miljoen startgeld volgend jaar vriend. Tel daar miljoenen aan kaartverkoop en bijvoorbeeld wedstrijden winnen bovenop en ook nog aanzien en hogere spelersverkoop.
De Nederlandse landskampioen is vanaf 2024, wanneer de nieuwe opzet van de Champions League ingaat, verzekerd van een bedrag dat 'tussen de zeventig en negentig miljoen euro' in ligt, zo vertelt Gijs de Jong aan het NRC.
Nee de directeur van Cercle verzint dat gewoon ff
Kan ook gewoon zijn om de prijs omhoog te drijven. Is gewoon een slim trucje.
Ja het klopt is al dagen bekent maar FTM ontkent het constant voor wat voor reden dan ook
FTM...ontkend de interesse niet. Hij weet het 'gewoon' niet!. Door verandering bij feyenoord (mensen die daar nu werkzaam zijn...) heeft hij minder tipgevers!.
Ja. De directeur van Cercle Brugge heeft het bevestigd.
Hij zou voor 9 miljoen weg mogen, rangers bied nu 6 miljoen. Ik ben nog niet overtuigd dat hij zal blijven. Zou het wel jammer vinden.
5,7 Miljoen inclusief bonussen. Dat is dus geen 6 miljoen.
020 gaat voor die armenier dan moeten wij maar voor Zahyaryan gaan.
Dat zou wel een topaankoop zijn. Een spelbepaler op 10 is broodnodig nu Szymanski en Kokcu weg zijn. Kan timber concurreren om de 8 positie waar hij beter past dan achter de spits
Timber past beter op de bank. Of nog liever: op de trribune.
Timber heeft vrijwel nooit op de 8 positie gespeeld. Dat lijkt me duidelijk zijn beste positie. Ik ga ervan uit dat hij daar geregeld gaat spelen als er een nummer 10 wordt aangetrokken. Dan kunnen we hem pas eerlijk beoordelen.
De keren dat hij op 8 speelde, was hij ook dramatisch. Hij heeft de kwaliteiten er gewoon niet voor; haalt ALLE snelheid uit de aanval.
Betere optie als feyenoord het rond krijgt. Maar eerst ivanušec en daarna zakharyan als het nog mogelijk is. Dan zijn we wel zo goed als klaar op de transfermarkt ben ik bang.
Nu al 36 keer aan gegeven ook hier dat zakharyan geen optie meer is want te duur 15m. En toch door blijven gaan over zakharyan ....
Hoe moet ik weten of jij een serieuze bron bent, er is nog nergens officieel aangeven dat Feyenoord niet meer voor Zakharyan gaat.
7 voor en 5 tegen is niet echt constant in 4 oefen wedstrijden
Sorry maar ons middenveld is zo slecht…. Zerrouki echt niet het geld waard en timber valt continu door de mand, er moet echt iemand gehaald worden met de creativiteit, scoringsvermogen en pass van kokcu anders wordt het niks
Vandaar dat Feyenoord nog op zoek is naar, jawel, een extra middenvelder.
Buiten die 10 hebben we gewoon een fatsoenlijke 8 nodig. Zerrouki en Wieffer samen is drama, timber is niks en vd belt heeft de tijd nodig
Ben zelf ook vooralsnog geen fan van Timber en Zerrouki hun vertoonde spel.
Vd Belt moet dat, op den duur, in gaan vullen. Denk niet dat die positie nu prioriteit heeft, aangezien we er zat hebben voor die plek (ook al stellen ze vooralsnog teleur).
Je kunt voor een plek 7 Keuzes hebben maar als het geen van allen kwaliteit is schiet je niet veel op.
Koning overdrijven in tha house.
Zerrouki en Wieffer prima verdedigend blok het scorende vermogen moet komen van een 10 want Kőkců op 8 is weg. Timber heeft nog even tijd nodig had ook blessure niet in zijn voordeel.
Timber is niks en wordt ook nooit wat. Veels teveel voor betaald en is niet het niveau wat we moeten nastreven.
Daar komt Ivanusec voor.
Timber kan zo maar eens de verassing worden in positieve zin.
Gaat niet om ueda, doe moet minimaal 8m kosten en gaat niet banken. Gaat om een boadu huur of voor een prikkie een v hooydonk bv
Feyenoord heeft concrete interesse in Ayase Ueda. Dat bevestigt Cercle Brugge-directeur Carlos Avina aan Het Laatste Nieuws. De Japanse aanvaller maakte vorig seizoen indruk door 24 keer te scoren in België.
Nee, Beardguy weet het toch beter.
Artikel en post lezen pipo er staat dat ueda 10m moet kosten, en ftm heeft al 4x aan gegeven dat belangstelling niet concreet is. Dus ja ik weet het beter omdat ik kan lezen. Zou je eens moeten proberen ipv trol conclusies trekken....
Pipo, trol....
Lekker blijven roepen, baardmans.
En die kost ook minimaal 10 miljoen staat er bij vermeld...
Die is echt goed
Zou prima vervanger zijn
Ben je lekker mee dan, Martin van Geel met zijn scouting is er niks bij
Douvikas word genoemd.... Geen idee of er iets van waar is
Douvikas waar utrecht 10m voor wil als 2e spits? Ben je wel lekket?
Die spits van Groningen was goedkoper zeker...
Idd want voor pepi is door psv 8,5m betaald dus idd pepi is goedkoper dan een douvikas of ueda. En daar Feyenoord pepi al niet kon betalen....afijn trek je conclusies
De 2e spits van aankomend seizoen is de 1e spits voor het seizoen erop.
Maar ik snap dat jij niet zo ver vooruit kan denken.
Grootste onzin die ik ooit gelezen heb. Slaat nergens op.
Ga je je reactie ook nog onderbouwen? Of roep je gewoon graag wat....
Je weet toch niet hoelang je eerste spits blijft? Die kan wel 3 seizoenen blijven. En als de 2e spits het plotseling beter gaat doen dan verwacht zal die echt wel blijven staan toch? Wat jij schetst is het ideale plaatje wat misschien vaak uitkomt maar ook heel vaak niet
Het is vooral geen onlogische gedachte, die jij direct als "grootste onzin" bestempelde.
Potverdorie, ik kan niet meer reageren op je laatste reactie in deze discussie dus pak ik deze maar. Maar je hebt gelijk. Ik liep wat te hard van stapel.
Met excuus...
Ja irritant is dat he...
Dan maar via een eerder berichtje idd.

Maar no spang, excuses niet nodig hoor. Iedereen chargeert weleens om zijn of haar punt te maken.
En ieder z'n mening toch....
No spang? Leer eerst eens abn?
Whaha ga korfbal volgen ofzo dat zou in houden dat danilo nu 1e spits is daar hij vorig seizoen 2e spits was??? Ga lekker je computer spelletje spelen guppie. Laat echt voetbal aan een volwassen persoon over.
Ik gebruik de talen waar ik mee ben opgegroeid, dat is dus niet alleen Nederlands.
Kom maar klagen zodra je de Nederlandse taal net zo goed beheerst als ik, met je reeks aan taalfouten in werkelijk elk bericht.

En nee, prutser... dat dit eventueel opgaat voor de nieuwe 2e spits wil niet zeggen dat dat voor elke 2e spits in de geschiedenis van onze club geldt.

Wat moet het heerlijk zijn om jou te zijn, zo lekker simpel en onwetend.
Met je puberale "whaha". Niveauloze blaaskaak.
Hoelang het nu duurt met de transfers zalde we wel pas na de jc schaal transfers krijgen…. Echt waardeloos tot nu toe kwa inkomende transfers. Had toch op al wat leuke spelers gehoopt met het uitzicht op de champions League straks….
Slot creëert zijn eigen probleem door kinderachtig iemand vanwege dit op de bank te zetten. Zeker gezien wat ervoor in de plaats komt. Een selectie zonder doelpunten en creativiteit.
Wie zegt dat dit van slot komt dan? Misschien heeft danilo wel aan gegeven minder gemotiveerd te zijn?
verkopen en Boadu huren , geeft je gelijk weer wat extra cash om een goede 10 en 2 buitenspelers te halen
Huren kost ook geld he dat is niet effe zomaar gebeurt maar boadu is zeker geen slechte spits zeker niet
Die spits van Utrecht zeker als opvolger.. ben z'n naam kwijt..
weet je het echte leven is geen fifa spelletje waar spelers voor 2m zijn op te halen. Douvikas is topscorer ere divisie en de cash cow van utrecht daar willen ze grof geld voor 10m. Cercle wil hetzelfde voor ueda enz
Daar was ik ondertussen wel achter. Trouwens, speel nooit fifa. Maar ik zou Danilo gewoon houden. Een nieuwe spits kost inderdaad weer zo 10 miljoen.
Geen reactie op jou paultje maar op die poster die het over douvikas had
Willen ze vgm minimaal 15 mil voor hebben. Die ueda willen ze ook 10 mil voor hebben. Als ze ivanusec al niet als inkomend record willen, dan zo een speler al helemaal niet
Met een speler in ruil vast haalbaar.
Hebben zeker 2 spelers nodig voor de creativiteit een goede nummer 10 en een linksvoor met rendement
En dan heerlijk rustig aan ,nog rustiger aan ,heel misschien naar een andere spits kijken in de kkd natuurlijk
Word niet heel enthousiast van z'n mogelijke opvolger, maar ik haal graag mijn ongelijk in deze kwestie
Wie word het dan,zie rangers geen 8 tot 10 miljoen betalen voor danilo dus zie hem niet weggaan
En wie mag dat zijn. Misschien kan het tegen gehouden worden doordat het naar buiten komt
Zou zomaar eens Van Bommel kunnen worden
Van bommel zit al een paar maanden bij az?
Toch niet die Sporar ofzo he van vorig jaar waar ze achteraan zaten
Het is toch geen Boadu die Slot er probeert door te drukken? Zo wel, mag hij vandaag nog naar Tottenham Hotspur.
Zat die ook op de bank vandaag tijdens oefenwedstrijd
Zou je eens kunnen navragen waarom we niet voor een Ueda of Nakamura gaan, want dat zijn toch spelers die ons ook echt beter maken? En we hebben bijvoorbeeld toch ook een samenwerkingsverband met Urawa red Diamond, waarom wordt daar niks mee gedaan?
Is ook belangrijker dat Slot er enthousiast van wordt...
Zolang we zelf niets kopen moet je Danilo erbij houden.