te-kloese

VK Sportphoto

Nieuws

Te Kloese: "Het was een tijdje onzeker, maar des te mooier hier nu te staan"

Van de redactie

De huldiging van Feyenoord in het centrum van Rotterdam is in volle gang. Algemeen directeur Dennis te Kloese geniet van de sfeer en mensenmassa, zo geeft Te Kloese aan in gesprek met RTV Rijnmond.

"Dit is echt pure emotie. Ongelofelijk wat hier gebeurd. Net zoals ik gisteren al zei, je gelooft het eigenlijk niet. Als je dit ziet en de blijdschap van de mensen die hier al vanaf vanmorgen vroeg staan, is onbeschrijfelijk. Vanmorgen konden we vanuit het stadion toen we op de bus aan het wachten waren al een beetje meegenieten met de beelden, maar als je het nu in het echt ziet is het echt kippenvel", begint Te Kloese.

Ook Te Kloese had dit tien maanden geleden niet verwacht. "Tien maanden geleden waren we druk bezig met een selectie samenstellen en een team vormen. Dat was een moeilijke tijd moet ik eerlijk zeggen. We hebben veel spelers na de Conference League finale verkocht of zijn vertrokken. Dat maakte het wel een tijdje onzeker, maar des te mooier is het om hier nu te staan."

"Soms rij ik hier wel een langs van huis naar m'n werk en dan denk ik: 'Zouden wij hier wel eens mogen staan?' Het zal straks wel veel emoties en geluid worden", aldus Te Kloese. 

Delen

Reacties

Nog geen reacties