te-kloese-1

VK Sportphoto

Nieuws

Te Kloese over eigen vertrek: "Ik wil er heel duidelijk over zijn, gaat niet gebeuren"

Van de redactie

Een vertrek bij Feyenoord is voor Dennis te Kloese geen optie. Dat meldt de algemeen directeur van Feyenoord zondagochtend bij Goedemorgen Eredivisie. Te Kloese heeft een 'miljoenenbod' van Tottenham Hotspur afgeslagen. "Om dit te ontkennen is denk ik niet correct", aldus Te Kloese.

"Ik moet eerlijk zeggen dat het succes van de club ervoor heeft gezorgd dat er voor meerdere mensen in de organisatie interesse is. Het is niet vreemd dat er dan op een gegeven moment mensen vragen van 'zou je interesse hebben om daarover te praten?', dan zeg ik nee. Ik heb er geen interesse in", begint te Kloese.

De 48-jarige directeur van Feyenoord ziet nog genoeg groeimogelijkheden in Rotterdam en wil dit niet nu al laten gaan. "Ik vind het een enorme eer om bij een club als Feyenoord te werken. Er ligt nog heel veel werk. De sportieve successen zijn een enorme stap in de goede richting geweest. Om dan nu te zeggen dat ik even ga kijken of ik ergens anders van dienst kan zijn, nee. Dat is geen optie voor mij."

Zowel op professioneel gebied als persoonlijk heeft Te Kloese geen oren naar een vertrek. "Er ligt nog heel veel werk bij Feyenoord. Ik ben er heel erg blij mee om daar mijn steentje aan bij te dragen. Persoonlijk is het op dit moment voor mij ook geen optie. Mijn gezin is heel goed geland in Nederland, mede omdat Feyenoord daar ook veel aandacht aan heeft besteed. Ook ben ik blij dat ik het op dit moment met mijn ouders kan delen. Ik wil er ook heel duidelijk over zijn. Het gaat gewoon niet gebeuren."

Tottenham heeft contact gezocht met Te Kloese om hem te vragen voor een functie als technisch directeur bij de Engelse club.

Delen

Reacties

Dit zijn uitspraken die je als Feyenoord supporter wilt horen. Ik kende hem niet dus voor mij moest hij zich eerst bewijzen. We kunnen nu niet zeggen dat hij dat slecht heeft gedaan. Ik begin eigenlijk net aan hem te wennen, als uithangbord van onze club.
Was heel erg interessant wat te Kloese allemaal zei, ook over de problematiek vwb het stadion.
Als men dat in eigen handen kan krijgen, zou fantastisch zijn.
Een man een man, een woord een woord. Basis voor deze belangrijke functie. Dus in de lijn met de verwachting, dat Dennis blijft. Wel fijn te lezen dat niet iedereen te koop is. Voor spelers en trainers is het lastiger, daar heb ik begrip voor. Al denk ik dat de meesten net zozeer baat hebben bij het vieren van successen, bij een langere opbouw, zolang dat je ontwikkeling niet in de weg zit. Hoop dat de Feyenoord cultuur nooit die van passanten wordt. Blijf geloven in dat ene woord.
Feyenoordvrouwtje
Te Kloese blijft
Slot blijft
De Kuip blijft.

Wat een heerlijk interview met Te Kloese in goedemorgen eredivisie.
Te Kloese scoort big time met dit duidelijke statement over zijn commitment naar Feyenoord. Zo doe je dat, Slot! ;-)
Komt uitstekend uit zijn woorden, en duidelijk hij blijft gewoon. Slot heeft nu pech dat Nagelsmann weer terug in de race. Lijkt me toch wel duidelijk dat hij zelf graag wilde doen.
Mocht Tottenham wel officieel voor Arne komen, dan zou ik hem laten gaan.
Als het even wat minder gaat komen dit soort verhalen altijd weer op tafel.
Werknemer die het liefst weg wil en moet blijven, dat loopt niet vaak goed af.
Feyenoordvrouwtje
Niet laten gaan. Hij wil gewoon blijven. Hoor hoe enthousiast hij is over alles.
Blijven blijven blijven.
MatigeMarijn
MatigeMarijn
Mooi duidelijk verhaal, de bal ligt nu 100% bij Slot
Klasse, Directeur.
Kijk dit is duidelijkheid SLOT nu jij vandaag en zeg gewoon dat je blijft!

En doorpakken en doorbouwen bij Feyenoord!
Ik ben eerlijk gezegd klaar met Slot. Ben hem en de selectie dankbaar voor de schaal maar zowel bij interesse Ajax of Spurs heb ik niet van hem gehoord dat j]hij wil blijven om Feyenoord weer naar de top te brengen. Ik was voor heel wat minder salaris loyaler naar mijn werkgever en zij uiteindelijk ook naar mij toe. Ik zou respect voor hem gehad hebben als hij komend seizoen had willen blijven om ons naar een hoger niveau te tillen en daarmee zou hij dan ook interesse van andere en betere clubs kunnen wekken.
Hij heeft ons net kampioen gemaakt, volgens mij verdiend hij wat meer credits? Doen we ook zo naar elke speler die een stapje hoger op kan? Kokcu die niet verteld waar hij geen gaat, zijn we daar dan ook gelijk klaar mee??
Slot is gewoon een passant. Net als Berghuis destijds. Hij heeft niks met Feyenoord. Ja, een contract, maar dat is ook alles.
Ja ik ook met mijn werkgever maar er bestaat doms ook zoiets van trots op je werk. Ze zijn m-bezig met de wederopbouw van Feyenoord en die klus is nog niet geklaard is, DtK is ook een passant maar die begrijpt het
JanKlaassens
JanKlaassens
Slot vergelijken met Berghuis? Dat klinkt op zijn zachtst gezegd een beetje voorbarig, minachtend, ongepast, incorrect, krom, wantrouwend en ondankbaar.

“Passant” Slot heeft twee jaar met ziel en zaligheid bij onze club gewerkt en resultaten behaald waar bijna niemand die Feyenoord een warm hart toedraagt zich mee kan meten.

Als Slot het zo slecht als Stam had gedaan dan had je het maar al te fijn gevonden als hij zou vertrekken. Prijs je gelukkig dat we eindelijk weer eens een trainer hebben waarvan iedereen hoopt dat hij nog heel lang zal blijven.
Hij en het team. Ik ben hem dankbaar voor die schaal dat staat ook in mijn comment maar niet blij met hem als hij bij ons vertrekt terwijl we nog in opbouw zijn en er spelers op zijn voordracht gehaald zijn. Het is in mijn beleving niet alleen een prestatie van Slot alleen maar ook van DtK, de fysieke trainers, die sportschool, het legioen etc.
Tuurlijk is hij een top trainer maar je haalt zoiets alleen als het klopt binnen een club.
Ik wordt een beetje moe dat de media alleen maar individuen roemt de Mediabenoemd dat we de UEFA cup behaald hebben dankzij Van Hooijdonk , de kampioenschap dankzij Slot.
Als hij nog 1 seizoen zou blijven en ons naar de 3e plek loodst en dan naar de UEFA league gaan en weer kampioen worden dan moet je kijken welke clubs dan voor hem in de rij staan. Als hij vertrekt dan is de kans groot dat we volgend jaar gewoon weer een subtopper worden omdat je de dynamiek eruit haalt.


Dat hij geen clubliefde heeft maakt niet uit maar je kunt ook trots zijn om mee te werken aan de wederopbouwperiode Feyenoord. Hoe legendarisch zal je dan niet zijn ? Maar ja dat is mijn gevoel hierover.
Nee Kokcku vind ik een ander verhaal. Een speler vervang je makkelijker dan een trainer. Ik verval in herhalingen maar ik zie in Slot, technische staf, DtK etc de mensen die zorg kunnen dragen voor de wederopbouw van Feyenoord. Een basis vormen om structureel mee te kunnen doen om de prijzen.
Wat jij ziet in Slot en DTK is toch helemaal niet relevant in deze? Omdat jij of ik iemand geschikt vinden bepaalt niet of iemand moet blijven bij een goed aanbod en een stap hogerop.
Bovendien maak je wel heel makkelijk vergelijkingen. DTK heeft waarschijnlijk persoonlijke redenen om in Nederland te willen blijven. Waarschijnlijk ook een dikkere bankrekening na zijn werk in Mexico en de VS dan dat Slot heeft.
Slot is een topsporter die hogerop kan en waarschijnlijk wil. Dat is heel logisch. Zo denkt hij ook. Jij denkt als een supporter vanuit een stuk emotie en dat is een wezenlijk verschil.
Ja want met 3,5 mio per jaar moet je op een houtje bijten. Je kunt het ook zo zien nig een jaar Feyenoord, bouwen aan een goede basis, mooi spel Karen zien tijdens CL, weer kampioen worden en dan naar een mooiere club? Het is een risico maar hier een prijs halen is realistischer danbij de Spurs. Hun beste speler vertrekt waarschijnlijk 750 mio schuld lees ik steeds. Loyaliteiten en commitment hoeft niets met clubliefde te maken hebben. Ze zijn begonnen met een mooi project waarom niet de club verlaten als je daar een mooie basis voor achter gelaten hebt. Hij is nog jong en onervaren.
Maartje hebt gelijk wat ik vinding niet relevant in deze maar toch zeg ik wat ik vind😉
*Wat ik vind