Bevestigd
te-kloese

VK Sportphoto

Transfers

Te Kloese: "Tottenham heeft zich niet gemeld voor Slot"

FeyenoordTM

Tottenham Hotspur heeft zich niet in Rotterdam gemeld om Arne Slot over te nemen van Feyenoord. Met die woorden stelt algemeen directeur Dennis te Kloese de fans van de Rotterdammers gerust in Goedemorgen Eredivisie.

Volgens de algemeen directeur hebben de Engelsen op dit moment geen interesse in succestrainer Slot, die nog over een contract tot medio 2025 beschikt in Rotterdam.

"Nee, er is geen verzoek van Tottenham geweest. In februari was er wel concrete belangstelling van Leeds United, maar daar hebben wij en Arne 'nee' tegen gezegd. Arne wilde niet naar Leeds en ik denk dat dat een hele goede beslissing is geweest."

Wel gaf Te Kloese aan dat er voor de zomer van 2024 clausule-afspraken met de hoofdtrainer zijn gemaakt. Hij gaat er vooralsnog dan ook vanuit dat Slot óók volgend seizoen trainer is van Feyenoord.

"We zijn met Arne een weg ingeslagen en we hebben zijn contract vorig jaar opengebroken. We zijn meer dan tevreden over hem en als er interesse is in zijn persoon, dan horen we het wel. Soms is het gewoon ook heel erg mooi om te realiseren wat je hebt."

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Beertruidrager
Kan het dan zIjn dat Slot zelf vooraf contact heeft gehad met Tottenham Misschien een maand geleden of zo. Heeft dat toch ook gedaan naar Az ,voordat hij naar onze club ging. Misschien slecht gedacht over Slot, maar waarom al die berichten in Engeland en de kaken stijf op elkaar van Arne over Feyenoord.
Ik ken Arne Slot al sinds hij als jonge jongen bij FC Zwolle speelde en heb nog regelmatig contact met hem en de rest van de familie.
Als kind was hij al idolaat van Feyenoord en het was zijn grote droom om ooit eens voor die club te mogen voetballen.
Dat was hem helaas niet gelukt, maar hij is nu enorm trots dat hij trainer is van de club en heeft nu de droom en ambitie om Feyenoord terug te brengen naar waar hij van vindt dat het hoort: structureel aan de top.
Daar hoort niet alleen een goed voetballende ploeg bij, maar ook een op resultaat gerichte topsportorganisatie.
Alles binnen Feyenoord moet daarop gericht zijn en voor Arne Slot is dat een voorwaarde om door te kunnen bouwen.
Gelukkig wordt daar hard aan gewerkt door de club.

Zoals bekend is Arne een familiemens en is voor hem het welzijn van zijn kinderen uiterst belangrijk.
Die zijn zeer gelukkig in Zwolle en staan voor een paar zeer belangrijke schooljaren.
Dat gaat voorlopig voor op zijn eigen trainerscarrière.
Het massale scanderen op de Coolsingel dat ie moet blijven heeft hem verder versterkt in zijn mening dat hij al bij de mooiste club werkt.
Neemt niet weg dat ie uiteindelijk graag een keer in de Premier League aan de slag wil, maar nu nog niet.
Arne Slot blijft voorlopig bij Feyenoord en zal binnenkort een nieuw contract tekenen.

Dat hij al met de Spurs gesproken zou hebben is een pertinente onwaarheid.
Ook het klakkeloos plaatsen van allerlei valse geruchten en roddels doet de Feyenoord-familie geen goed en creëert alleen maar onrust.
Zie de verschillende asociale reacties van sommige mensen aan het adres van Arne Slot op diverse fora en helaas ook hier.
Mooi verwoord. Hulde.
Daar houden we ons dan maar aan vast, maar nu verschijnt er net een bericht dat Slot zijn tweede gesprek heeft gehad en dat zijn zaakwaarnemer de deal rond kan maken
Goede verwoording, weg met al
vreselijke energie vretende roddels…
Als dit klopt, zal dat heel mooi zijn.
De feitelijke zaken die je in je verhaal vermeldt zijn inmiddels geen geheimen en dus niets nieuws. Echter, gelovend dat je inderdaad zo dicht bij Arne Slot en zijn familie staat is het geruststellend dat jij uiteindelijk aangeeft dat hij blijft.
Een trainer heeft ook minder haast met een transfer dan een speler, aangezien hij niet afhankelijk is van blessures en dat een trainerscarrière vrij lang kan zijn - zie Advocaat. Daarnaast is het duidelijk dat Slot geen eendagsvlieg is en een communicator (in- en extern gericht), tacticus, organisatiemanager en people’s manager van de buitencategorie is - die behoudt en vergroot zelfs zijn waarde in de toekomst.
En om precies die kwaliteiten moeten we hem koesteren en elke minuut dat hij aan de mooiste voetbalclub ter wereld is verbonden hem alle ruimte geven om zijn uitmuntende werk te doen. Hij is een witte raaf in een voetballandschap van grijze duiven en zijn opvolger staat een welhaast onmogelijke taak te wachten om zijn schoenen te vullen. En ook nog zo jong… ongelooflijk mooi om deze man bij onze club te hebben en nog even te houden.
Markvdrheijden
Hopelijk heb je gelijk
Maar waarom zeg=gt hij dan niet dat hij gewoon blijft dan houden deze “ geruchten “ ook op. Nu lijkt het alsof hij de club aan het lijntje houdt. Wat jij nu zegt had ik graag uit zijn mond gehoord.

Als mensen geërgerd raken door deze toestand is het niet meteen asociaal. Ook ik heb gezegd dat ik er klaar mee ben.

Ik hoop dat jij de waarheid zegt maar dat weet ik uiteraard niet. Ook weet ik niet of Rutger de waarheid verteld. Ik weet alleen dat over Feyenoord Transfermarkt buiten deze site gezegd wordt dat hij doorgaans goed geïnformeerd is.

Nogmaals ik hoop dat je gelijk hebt
Simpel, in voetbal kan alles op een dag zomaar veranderen en daar wil hij terecht niet op worden afgerekend.
Als jij hem goed kent en wat jij schrijft dan vetrouw ik op jouw dat hij gewoon blijft
reacties moeten zoiezo achterwege blijven.
Ook als hij gaat, dan vangen we er flink geld voor en dan gaat waarschijnlijk Kokcu ook die kant op.
stel dat je voor hun samen 50miljoen krijgt...prima toch

Dan heeft Arne de club mooi achtergelaten.
Jammer, zie hem graag paar jaar blijven maar alles is eindig
Ja alleen zakken we weer terug naar de sub top plek. Als elke trainer maar 1 a 2 seizoen(en) blijft kun je nooit iets structureels opbouwen . Ik ben teleurgesteld in Slot.

Straks wordt hij voor kerst ontslagen en gaat hij naar Ajax. Benieuwd hoeveel credits hij dan nog heeft.
Wat een lulkoek weer blijkt, weer iemand die interessant loopt te doen en zgn Slot kent. Heb jij je kick gehad en jouw 10 minutes of Fame?
Dus dit verhaal klopt niet?

https://voetbalflitsen.nl/nieuws/dpk1nf/breaking-arne-slot-geeft-opdracht-transfer-rond-te-maken-zo-veel-vraagt-feyenoord
Britse riooljournalistiek, als je dit serieus gaat nemen....
Dus dit verhaal klopt niet?

https://voetbalflitsen.nl/nieuws/dpk1nf/breaking-arne-slot-geeft-opdracht-transfer-rond-te-maken-zo-veel-vraagt-feyenoord
Sunday Mirror. Het is nog net niet de Daily Mirror. Linksom of rechtsom volg ik de officiële statements en die zijn dat Slot niet persoonlijk heeft gesproken met de Spurs. En mocht hij uiteindelijk wèl gaan, dan bestaat Feyenoord nog steeds en blijft waarschijnlijk het grootste deel van de selectie wel intact. Ze zullen het voetballen niet ineens helemaal verleren en met de inkomsten die ongetwijfeld binnen gaan stromen, komen er voor de vertrekkers ook vast weer prima spelers terug.

2022-2023 zou een jaar van opbouw zijn. 2023-2024 wordt een beter jaar dan wat we nu hebben gehad. Nóg beter.
Dat hoop ik echt! Het zou jammer zijn als we weer terugvallen
Wat een soap...
Misschien moeten we maar gewoon afwachten en ons niet
zo'n zorgen maken, het gebeurt dan toch wel of niet.
We hebben wel een aantal lijstjes gemaakt voor de toekomst.
Het ziet er heel positief uit...Feyenoord voor altijd en overal!
Tussen Tottenham en Feyenoord/Te Kloese niet nee. Tussen Slot en Tottenham al wel. Te Kloese heeft gezegd dat Slot niet direct mag praten met Tottenham, dus dat zal wel tussen de zaakwaarneemster van Slot zijn geweest waar ook aangegeven is dat Slot graag Te Kloese erbij wilde hebben.
Ook niet! Luister een keer naar wat zowel slot als kroese zegt. Hij is vrij duidelijk dat er geen contact is geweest. Mogelijk is de agent van slot benaderd maar dat mag.
@FTM verwacht je nu dat het uitgesloten is dat Te Kloese meegaat met Slot naar Tottenham
Als hij zelf zegt dat hij blijft. Waarom aan
FTM vragen of het klopt?????
Wat een held die te Kloesse, zo helder en zo open en overal eerlijk antwoord opgeven bij espn, wat fijn om die man als directeur te hebben bij Feyenoord.
Inderdaad, zowel Te Kloese als Slot zijn een verademing binnen de voetballerij als het om communiceren gaat. Ook Arnesen vind ik wat dat betreft goed. Maar ja, die is er helaas niet meer.
@FTM als ik bij goede morgen eredivisie Mario Been naast Te Kloese zie zitten. Zie ik voor Mario wel een mooie functie in de directie. Is dit een optie?
Nee. Ik zie in hem absoluut geen bestuurslid.
En wat moet Mario in zo'n functie doen? Heeft daar toch helemaal de kwaliteiten niet voor.
Hij adviseert nu Excelsior kijk hoe dat gaat...
Voor de rest een topgozer hoor
Feyenoord010_
Dat Spurs zich nog niet gemeld heeft bij Feyenoord zegt niet dat Slot geen gesprekken heeft gehad met Spurs.
Slot heeft nog 2 jaar contract, dus tottenham dient eerst toestemming aan feyenoord te vragen alvorens een gesprek met slot aan te gaan
Zijn zaakwaarneemster heeft waarschijnlijk al een gesprek/contact gehad met Tottenham...
Dat is de normale eerste stap als een club interesse heeft in een speler of trainer...
Dat ten Kloese aan geeft dat daarna (!) Tottenham (nog) NIET heeft aangeklopt bij Feyenoord om ook met Slot zelf te mogen praten wijst erop dat zij dus geen "positief gesprek" heeft gehad daar...
De normale eerste stap is dat welke club dan ook aan Feyenoord toestemming vraagt of het mag praten met een speler of in dit geval trainer, als Feyenoord dat niet wil moeten ze wachten tot 1 januari 2025, een half jaar voor het contract van Slot af loopt.
Een club hoeft geen toestemming te hebben om met een zaakwaarnemer te praten...
Dat gaf ten Kloese ook al aan vanmorgen...
MatigeMarijn
MatigeMarijn
Slot heeft eigenlijk ook gewoon willens en wetens bijgetekend toch
ProudKakkerlak010
ProudKakkerlak010
Het zal allemaal wel, hoor het volgend weekend wel. Als te Kloese blijft geweldig en de rest is hear say
Niet zo'n interessante uitspraak van Te Kloese. Slot staat op een shortlist van Tottenham. Als de keuze op hem valt melden ze zich alsnog bij Feyenoord. Belangrijker is dat Te Kloese zelf aangeeft sowieso bij Feyenoord te blijven.
En hij zei ook dat er nu geen clausule is in het contract; Volgend jaar wel...
Dus als Feyenoord NEE zegt is het ook NEE... ALS Tottenham zich nog gaat melden...
Maar wat heb je aan een trainer die hier niet wil zijn
Wie zegt dat Slot naar Tottenham wil?! Alleen maar (Engelse) media die ons geen succes gunnen en hem dus weg willen hebben...
Veel. Want als hij niet presteert komt er volgend seizoen ook geen enkele club voor hem. Daar heeft Slot dan vooral zichzelf mee.
Als we leuk en mooi voetbal blijven spelen. Dan gaat hij nu naar de Spurs wordt voor de kerst inslagen en dan grote kans dat hij naar Ajax gaat als Heitinga nu nogals trainer aanblijft
Naar Ajax zelfs, zozo… Zoals ik Slot zo zie handelt deze man heel weloverwogen. Persoonlijk vind ik Tottenham helemaal niets, zeker ook omdat dit de club is die mij als kind als eerste (in de Kuip nog wel) met hooliganism kennis liet maken. Daarnaast spelen ze hoogstwaarschijnlijk niet Europees dit jaar, in tegenstelling tot Feyenoord met CL. En ten slotte is het een club waar je maar heel weinig tijd krijgt om iets goeds neer te zetten, dus ontslag en als gevolg daarvan reputatie-afbreuk is heel erg aanwezig.
Maar hij moet de beslissingen maken die in zijn belang zijn, niet in het belang van een club of supporters, die je ook weer snel laten vallen als het minder gaat. Wij kunnen alleen maar heel blij en tevreden zijn met de tijd dat hij hier werkt en wat hij hier neer heeft gezet en hopelijk nog neer gaat zetten.
En terugkomend op Ajax: zelfs het grootste Ajax voetbalicoon ooit heeft ooit de overstap gemaakt naar onze mooie club… en dat vónden we toen toch mooi!
Als over 2 weken een club komt voor Slot dan is hij gewoon weg dat is voetbal…
Heel veel supporters hebben moeite met luisteren. Te kloese zegt helemaal niet dat slot blijft, ook niet dat slot geen contact heeft met de spurs. Hij zegt dat de spurs zich niet hebben gemeld bij de club. Ook als je tussen regels door leest, hoor je hem zeggen dat toen leeds kwam slot wel degelijk interesse had, maar dat Feyenoord dat blokkeerde. Om dan te schrijven dat een sky-sports of 1908 bs plaatst is dus onzin. Hoop lui hier moeten zich eens realiseren dat de voetbal wereld veel complexer is dan een computer spel.

De club zal nooit op tv zeggen slot gaat weg, dat zou invloed hebben op sponsoring, evt nieuwe speler aankopen, publieke positieve opinie enz enz
DTK zegt net letterlijk dat Slot niet naar Leeds wilde... Jij zegt dus dat hij liegt?
Op basis van wat? Je onderbuikgevoel dat is gevoed door (Engelse) media die hem daar naartoe proberen te schrijven omdat ze ons geen succes gunnen?!
Klopt dat zegt Te Kloese niet. Hij zegt ook dat Slot niet met Spurs mag praten omdat hij een contract bij Feyenoord heeft.
Duidelijk dat er veel onzin wordt geschreven. Ook door 1908.
DTK: Arno Slot wilde niet naar Leeds... Ook dat weer de wereld uit...
Arno niet maar Arne misschien wel 😉
Arne Slot ook niet!
Niet waar heel veel is gewoon waar. En Ten kloete verteld echt niet alles.
Droom maar lekker verder. Veel is niet waar. Dat is wel duidelijk.
Droom jij lekker
Blijf maar lekker naïef en geloof vooral 1908. Weten ook veel niet en speculeren.
Ja ik ben wel een beetje klaar met alle speculaties. Daarnaast alle vertrouwen in DtK dat hij hier bovenop zit en Slot niet zomaar laat gaan, en als het wel gebeurt, dat hij een capabele vervanger aan stelt.
Er is duidelijk wel contact tussen Slot en de Spurs. Drie weken voor het kampioenschap al.
En dat verteld Ten Kloese sowieso niet op TV dat is ook logisch
Hoe zeker weet je dat? Geef dan eens meer concrete info. Mag gewoon volgens contract niet. Te Kloeze zegt dat ook maar weet niet wat zaakwaarneemster doet.
Mag inderdaad niet volgens de regels maar hoe vaak denk je dat regels overtreden worden in de voetbalwereld? Al helemaal als het om potentiële transfers gaat.
En we moeten ook niet doen als of directieleden altijd de waarheid spreken op TV.

Ik wacht het gewoon af. Als hij blijft is dat mooi, als hij vertrekt overleven we dat ook. Uiteindelijk hoort dit ook bij succes hebben als Nederlandse club. Ik hoop alleen dat een eventueel vertrek op tijd plaatsvindt zodat Feyenoord genoeg tijd overhoudt om de juiste vervanger aan te trekken.
Maar is dit contact tussen Arne zelf en de club, of de zaakwaarnemer? Overigens lijkt het me vrij ********** als Slot continu praat over focus op het kampioenschap etc etc, en dan vervolgens 3 weken voor het kampioenschap naar Engeland vliegt
Is dat dan zonder toestemming van de club geweest? Snap best dat Slot bij een goed bod van een mooie club vertrekt, maar dat zou niet netjes zijn. Nou heeft Tottenham ook geen beste reputatie op dit gebied ,maar toch.
Het is gewoon een trend in de huidige maatschappij om zelf maar te bepalen naar welke media je luistert en naar welke niet... Gewoon alles quoten wat past bij jouw eigen mening en de rest die je tegenspreekt gewoon af doen als "gerucht"...
DtK wil binnen een week duidelijkheid van Slot, wat me niet meer dan logisch lijkt. Eindelijk weer een directeur die durft te zeggen hoe het zit.
Dat zegt ie helemaal niet dat ie binnen een week duidelijkheid wil van slot. Werken je ogen en oren wel?
Spoel nog ff terug anders...
Spoel jij zelf even terug anders, want dat werd inderdaad niet gezegd door Dennis Te Kloese.
"De komende weken" zegt hij... Dat is een vrij ruim begrip in de voetbalwereld...
Lijkt me een stuk "betrouwbaarder" dan al die scheten op Twitter van Engelse journalisten...
Hiermee kan al het voorgaande wat geschreven is de prullenbak in. Want Tottenham mag alleen na aanvragen en goedkeuring Feyenoord met slot in gesprek.
En na wat slot met az heeft meegemaakt wil hij dit zeker niet nogmaals meemaken.
MatigeMarijn
MatigeMarijn
Wat een held die DtK
Vertelt het heel duidelijk ..respect voor de man.
Helder verhaal van te Kloesse..💪🏻🏆