Gerucht
yv2022731yv2022731a1a02231

VK Sportphoto

Nieuws

Te Kloese staat niet open voor directiefunctie Tottenham

FeyenoordTM

Tottenham Hotspur heeft een belletje gepleegd om te informeren naar de status van Dennis te Kloese. Dat meldt De Telegraaf zondagochtend. De Spurs zijn nog altijd opzoek naar een nieuwe sportief directeur en een nieuwe trainer. 

''Ik ga niet ontkennen dat er een aanbod op mij af is gekomen, maar ik zeg meteen dat het mij niet heeft doen overwegen om met het gezin de boel weer op te pakken en te verhuizen'', aldus Te Kloese. ''Ik ben bij Feyenoord gekomen om aan iets moois te bouwen en dat doen we met z’n allen. We zijn geweldig op weg en willen nog meer bereiken. Het zou raar zijn om zo snel al weer te stoppen bij Feyenoord.”

Net voor het behalen van de landstitel zou er contact zijn geweest tussen Te Kloese en de Spurs, waar Tim Steidten nu kandidaat is om de openstaande directiefunctie in te vullen.

🥉 - De Telegraaf spreekt van een miljoenenbod van de Spurs op Dennis te Kloese. Daarover is bij ingewijden niets bekend.

🎖️ - Volgens informatie van 1908.nl is het hoofdtrainer Arne Slot die opperde om Dennis te Kloese mee te nemen naar Noord-Londen. Ook ligt de wens er om aanvoerder Orkun Kökçü te transfereren, mocht het tot een akkoord komen tussen de Spurs-, Feyenoord en de hoofdtrainer. Een bod op zowel de hoofdtrainer als algemeen directeur bleef vooralsnog uit.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Tottenham is net zo'n slangenkuil als ajax. Je moet wel heel erg om geld verlegen zitten, als je daar nu naar toe wil gaan. De baas ontslaat iedereen, omdat hij niet in de gaten heeft dat hijzelf het probleem is. Succes Arne!
Hij is behoorlijk goed bezig. Wat mij betreft gaat hij verder als 'volwaardig' TD. Daar ligt volgens mij zijn voorkeur en zijn meeste ervaring. Voor de taken van een Algemeen Directeur (o.a. vergroten van commercieel rendement, stadionperikelen) kan dan gericht een opvolger worden gezocht.
Vreemd dat Slot dus schijnbaar Te Kloese aandraagt bij Tottenham zonder eerst even te checken of de beste man hier wel voor open staat. Als je zo intensief samenwerkt, zou je denken dat je dit soort dingen wel weet.
Daarnaast geeft Slot in de media aan dat hij de club goed achter wil laten als hij gaat om dan vervolgens zo’n beetje het enige functionerende directielid mee te willen nemen (los nog van wie er verder mee zou gaan).
Mocht het allemaal waar zijn, kun je wel direct zien wat voor een puinhoop het bij dat Tottenham is, als je beoogde nieuwe trainer een TD moet gaan aandragen.. zo’n drama is het zelfs bij Feyenoord nog nooit geweest toch?
Hulde! Dit is zoals je reageert als je recent een contract getekend hebt. En hoe we gehoopt hadden, dat ook Slot zou hebben gereageerd.

Had hem verdomd graag voor de groep gezien in de CL... Maar na zoveel berichten kan het haast niet anders, dan dat hij en Kokchu samen die kant op gaan... (Hopelijk blijft het daarbij qua staf, zodat er hier ook nog een bepaald niveau vastgehouden kan worden).
1908/FTM/Rutger
Beginnen een beetje op de Telegraaf en andere media te lijken. Speculeren, speculeren en nog eens speculeren en door deze speculaties bewust of onbewust de integriteit van mensen beschadigen.
Ook Rutger heeft niet alle wijsheid in pacht, kan me nog z’n podcast herinneren waarin hij zei dat het totaal onnodig was om Slot z’n contract open te breken. Nou dat is juist een hele goede zet geweest van DtK ipv 2+1(optie) werd de optie al snel gelicht en daarna opengebroken naar in totaal 4 met alleen een clausule voor het laatste jaar.
Rutger begint op Derksen te lijken: in z’n begin jaren bij VI tv toen die nog transfernieuws had, maar steeds ongefundeerder nieuws loopt te brallen. En als je daar van zegt je met wat quotes je op je plaats probeert te zetten.
Begrijp me verder niet verkeerd ik heb vorig jaar hier ook constant zitten kijken welke spelers er evt (zouden) komen. Daar moet ie zich (als een Fabrizo Romano) lekker bij houden
Het is goed met je.
@FeyenoordTM
Ik zie je/jullie steeds vaker reageren op kritische opmerkingen van diverse mensen op het forum. Mijn advies: Niet doen. Inhoudelijk begrijp ik het wel maar dat zou je rol niet moeten zijn. Jullie brengen het nieuws zoals dat uit diverse bronnen binnen krijgt. Er zullen altijd mensen zijn die als een bericht ze niet bevalt, de boodschapper verwijten maken. Dat is van alle tijden. Sta er boven en blijf ons informeren over wat er speelt en dus kan (!) gaan gebeuren.
Er zal wellicht wel wat info bij 1908 liggen, ik vind alleen de woordkeuze en de interpretatie van die info ongemakkelijk overkomen. Is op zoveel manier te interpreteren en te lezen en dus ook op de verkeerde waardoor Slot best negatief wordt afgeschilderd. (Ps. Dit is mijn mening, voordat er weer een negatieve reactie komt vanuit de redactie)
Precies DtK jij snapt hem, helaas Slot niet. Ik vind jou echt een topper. Jullie zijn aan een project begonnen; heropbouw van Feyenoord en dat is nog lang niet klaar.
Uitstekende directeur. Komt goed over. Duidelijke uitleg over technisch directeur.
Nu geen clausule. 2024 wel. Slot wou niet naar Leeds. Te Kloeze benaderd door Spurs. Feyenoord niet benaderd door Spurs.
Te Kloeze geeft net zelf aan dat die is benaderd en dat er nog geen concrete interesse is vanuit Tottenham voor Slot
Dan Arnesen maar terughalen.
@FTM zijn er nog ontwikkelingen op het gebied van de Kuip? Eigenaar worden zou prio moeten zijn.
starets_zosima
Zou hier toch een concretere schets willen hoe dit exact is gegaan. Is Slot zelf met het idee gekomen, of hebben de Spurs zelf gevraagd naar de kwaliteiten van DtK, aangezien ze nog een TD nodig hebben, waarna Arne bevestigend antwoordde.
Straks willen ze ook de clubkleuren en de namen FEYENOORD en De Kuip.

Vervolgens willen ze ook het lied..
“Feyenoord…wat gaan we doen vandaag”

En als laatste willen ze ook Het Legioen als supporters..
Het is vrij normaal dat een trainer assistenten en spelers meeneemt naar een nieuwe club. Maar het lijkt me niet bepaald gebruikelijk dat de trainer bepaald wie de sportief directeur wordt. Zeker omdat Slot nog totaal geen status heeft bij Tottenham (en er mogelijk zelfs helemaal geen trainer wordt) en voorzitter Levy van Tottenham zelf een dominant figuur is. Lijkt me eerder dat de Tottenham Te Kloese al op een lijstje had staan en de voorzitter aan Slot heeft gevraagd wat hij van Te Kloese vind. Die zal dan ongetwijfeld hebben gezegd dat het een heel capabele man is waar hij goed mee heeft samengewerkt. Antwoorden op een vraag is iets heel anders dan iets zelf op eigen initiatief in een gesprek inbrengen. Toch voorzichtig zijn met dit soort berichtgeving. Mocht Slot toch bij Feyenoord blijven dan is zijn status bij een deel van de aanhang misschien wel verkloot, terwijl de zaken achteraf genuanceerder blijken te liggen.
Alweer hele wijze woorden van Damaschin!
Ja lijkt me ook niet helemaal logisch dat een trainer z’n eigen baas uitzoekt en dan z’n huidige baas aan draagt. Logischer lijkt het dat hij zal hebben bevestigd dat het een capabele directeur.

Ik vind dit soort berichtgeving zonder goede toelichting of onderbouwing brengen hoogst onverstandig omdat er een hoop onverlaten bij onze club rond lopen die dit totaal verkeerd op kunnen pakken. Daarnaast zorgt het voor onnodige onrust rond de club en dat kunnen we gewoon niet gebruiken.
1908 heeft altijd gelijk. Wat een smeerlap die Slot. Echt dit valt me zo van hem tegen. Niet normaal. Slot nu aan zijn contract houden. Hij mag niet naar de Spurs.
LuisSinisterra
Denk je nou echt dat hij niet al op het lijstje stond. Dat tottenham pas leerde kennen wie te kloese was nadat slot over hem begon. Het is een geweldig resultaat dat slot in zo'n korte tijd 'een vreemdelingenlegioen' heeft omgebouwd tot kampioensteam. Daarvoor staat hij bij veel clubs op de radar. Maar hetzelfde telt voor te kloese, die heeft van de zomer ook het ook ongelooflijk goed gedaan om met zo'n leegloop en beperkte middelen zo'n team neer te zetten. En dan ook nog te bedenken dat toen de transfermarkt begon dat helemaal nog niet zijn functie was. Hij staat er net als slot gewoon bij heel veel clubs goed op. Die komen vanzelf wel voor hem, daar hoeft geen trainer voor hem eerst over te beginnen.
Volgens de Telegraaf is eerst Te Kloese benaderd en daarna pas Slot, ipv andersom.
De bronnen van 1908 en Telegraaf spreken elkaar hierin dus tegen.
Zie alweer allemaal mensen die hun mening over Slot al klaar hebben maar wacht het nou maar gewoon af. Niemand weet toch 100% wat er speelt, ook 1908.nl niet, ookal wordt dit soms wel zo gebracht.
Ik schrijf zoals het zit. Maar zal vast een losse flodder zijn, zo'n dubbele bevestigde medaille.
Er is ook zeker helemaal niks mis met dat je verslag doet van wat je te horen krijgt, alleen maar fijn.
Er wordt alleen door zo veel verschillende media verschillende dingen geschreven over Slot en iedereen denkt te weten hoe het echt zit.
Aangezien er geen journalist bij de gesprekken is geweest en we niet in zijn hoofd kunnen kijken vind ik het wel voorbarig dat sommigen hem nu al voor vanalles uitmaken hier.
Helemaal eens. Het is gissen. Slot gaat niet naar Tottenham. Dat is wel duidelijk.
Slot gaf op de persconferentie aan dat hij (via zaakwaarneemster) in gesprek is met Feyenoord... Nu komt dit naar buiten...
Als het klopt dat Slot te Kloese graag mee zou willen nemen en die dus niet gaat...
Lijken me juist 2 dikke aanwijzingen (door Slot en te Kloese persoonlijk bevestigd!) dat hij graag wil blijven...
Ja, dat denk ik ook. Slot en Te Kloese zijn vrij close. Slot weet ook dat hij zich nog moet bewijzen in CL. Kijk naar Ten Hag. Blijft gewoon nog een jaar en is dan weg. Kokcu gaat op zeker weg. Huis hier in Hoofddorp staat al tijdje te koop. Hopelijk gaat hij naar Arsenal. Die volgen hem al lange tijd.
Ja joh neem anders dan de koffiejuffrouw ook gelijk mee dan klote Tottenham.
Ik snap niet waarom Slot dit zou "opperen".
Als dat zo zou zijn dan is zijn status van Legende naar Ellende aan het gaan.. spelers en miss 1 of 2 stafleden snap ik, maar om gelijk de helft van ons personeel mee te nemen.. ongelooflijk!
Te Kloese bevestigd het nota bene zelf en het dan nog een gerucht noemen?!

..."Volgens informatie van 1908.nl is het hoofdtrainer Arne Slot die opperde om Dennis te Kloese mee te nemen naar Noord-Londen. "...

ALS dit klopt is nu dus ook de kans dat Slot gaat kleiner geworden, aangezien te Kloese dus niet gaat...
Miljoenenbod is een losse flodder.

De rest van zijn quotes staan inderdaad netjes in het artikel.
Nou ik neem aan dat hij daar best wel (meer dan) een miljoen kon verdienen...
Bedankt voor de uitleg!
Als dit echt zo is dan is Arne gewoon een rat. Heel het succesvolle fundament wegtrekken bij je oude club. Wolf in schaapskleren.
Feitelijk gezien is en blijft het een passant.
En een toptrainer, natuurlijk.
Iedereen is een passant.
1 van de beste ooit! Ik vind het ook niet erg als hij zou gaan. Zo werkt t. Maar ontmantel niet heel onze succesvolle organisatie. Neem Pusic mee. Koop Kokcu voor 45 mil en klaar.
Hoezo een rat? Als je een taak te doen krijgt wil je die toch uitvoeren met de best mogelijke mensen om je heen? Dat het voor Feyenoord zwaar klote zou zijn is een ander verhaal.
Die lopen ook ergens anders rond.
Niet bij de Nederlandse concurrentie in elk geval😁
“Arne Slot die opperde om Dennis te Kloese mee te nemen naar Noord-Londen”.

Daar vind ik toch wel wat van. Dat je met de tijd bent aan een stap naar een grotere club/competitie is prima, maar om dan vervolgens je oud werkgever gelijk een crisis in te helpen voor eigen geluk? Zegt wel iets over de beste man..
WoW. Sinds wanneer bepaald een trainer wie de te wordt. Volgens mij is dat altijd andersom. Slot is ook niet zo’n grote meneer dat ie daar van alles kan eisen. Kan me vorige jaar ook verhalen herinneren over Slot en zijn broer/zaakwaarnemer, is achteraf allemaal onzin gebleken.
Benieuwd wie Slot nog meer allemaal mee wil nemen, mocht hij toch nog naar Spurs gaan. Zou niet netjes zijn naar Feyenoord toe als hij de helft van het personeel mee wil nemen. Dan geeft ‘ie ook niet echt om de toekomst van onze mooie club. En hoe groot is zijn zelfvertrouwen dan echt, aangezien het overkomt dat hij alleen succes denkt te kunnen behalen met dezelfde mensen om hem heen?

Wel sterke reactie van Te Kloese. Schept meteen duidelijkheid. Kan Slot wat van leren.
WilfrietGnonto
@FTM Wl slot ook direct de hele scouting meenemen ofzo? Vind het een naar mannetje worden met wie hij allemaal mee wil nemen
Laat je niet gek maken door alle berichten etc. Mensen die nu al van alles over slot roepen heb je op dit moment niks aan. Als die gaat, is t jammer, maar dan kunnen we achteraf oordelen over hoe alles is gegaan.
Dat is voetbal geen naar mannetje is een topper.
Ik geloof wel 1-2 man scouting, ja. Evenals stafleden.
Dan mogen ze wel voor kokcu, slot , scouts en stafleden. 80 miljoen betalen.
Dit is voetbal, zeker als je succesvol bent als club. Wij hebben AZ destijds ook leeg getrokken.
FeYeNoOrD1983
Als je dan toch je directeur wil meenemen, de scouting, stafleden en spelers, kun je net zo goed blijven lijkt me. Je hebt ze nu nl. ook allemaal.
Ernstig als dit waar is, dan geeft SLOT geen fuck om Feyenoord geven en heeft hij totaal geen loyaliteit aan de club..zelfs nog met een doorlopend verbeterd contract..dus ik hoop dat dit alles geruchten zijn
Als dit werkelijk waar zou zijn dan ben ik het helemaal met je eens. Alleen wij roepen met zun allen wat en 2 dagen later is het opeens weer anders. Ik stoor me ook op dit moment eraan hoe slot reageert op de vraag wat hij volgend seizoen gaat doen. Niemand is groter dan feyenoord!!! En er zullen dit jaar vast niet 8 basisspelers verkocht worden. Hoop alleen wel dat deze hele soap snel over is zodat een nieuwe trainer snel aangetrokken kan worden en ruim de tijd heeft om het elftal voor te bereiden.