te-kloese

VK Sportphoto

Nieuws

Te Kloese per direct bestuurslid European Club Association

Moreno

Dennis te Kloese is met directe ingang bestuurslid van de European Club Association (ECA), de grootste en belangrijkste organisatie van voetbalclubs in Europa. Dit meldt De Telegraaf.

Te Kloese volgt Van der Sar op, die in mei opstapte en deze zomer werd getroffen door een hersenbloeding. De algemeen directeur blijft zijn functie bij de ECA combineren met zijn baan bij Feyenoord. Onder Europese topclubs is de kennis en kunde van Te Kloese dusdanig sterk opgevallen, dat vanuit het bestuur van de ECA zelf actie is ondernomen om de Feyenoord-directeur te strikken. Te Kloese zal dan ook vallen onder de voorzitter van de bond, de Qatarese sjeik van PSG Nasser al-Khelaifi.

De functie bij de ECA zal inhouden dat Te Kloese de stem van het Nederlandse voetbal gaat laten horen bij de organisatie die waakt over de belangen van alle Europese clubs. Hij maakt dan ook deel uit van een groep bestuurders van absolute topclubs in Europa, waarin hij de Nederlandse belangen zal behartigen. 

Delen

Reacties

Beter lezen en begrijpen Pietje_Visstik
In het artikel staat:
Onder Europese topclubs is de kennis en kunde van Te Kloese dusdanig sterk opgevallen, dat vanuit het bestuur van de ECA zelf actie is ondernomen om de Feyenoord-directeur te strikken
Dus hij is niet zo maar een vervanger van van der Sar
Kan goed zijn voor de club, want een netwerk heeft Feyenoord niet. Als Kloese dan ook deze positie in het belang van de club zal uitvoeren zullen er meer Feyenoorders betrokken worden bij dit gebeuren.
Wellicht nog wat deals sluiten. Prima ontwikkeling allemaal
Dit heeft natuurlijk niet alleen te maken met zijn werk voor Feyenoord... Overigens nog dank redactie voor de spannende tijden qua transfers. Je kan er bijna een boek over schrijven! Laatste ding: Szymanski zeker niet overschatten. Hij was goed maar niet exceptioneel. Er is fantastisch ingekocht. Kocku held vooral inzicht tussen de linies. Minder balverlies dit jaar waarschijnlijk.
Vervanger van Van der Sar. Het wordt hem ook niet echt moeilijk gemaakt dus...
Board heeft 23 leden ongeveer, zo'n beetje elk enigzins relevant land 1. Wel mooi dat Te Kloese de Nederlandse stem is, zegt wat over zijn kwaliteiten die hij laat zien bij Feyenoord t.o.v. de rest in Nederland.
Verbaast me niks dat de ECA Feyenoord en Te Kloese heeft benaderd die zagen plotseling de dreiging met Jan van Halst te worden opgezadeld....😛
Gaat lekker met hem en ons cluppie
Dit is hem natuurlijk gegund maar helemaal niet goed voor de club. Hij mag daar Nederland vertegenwoordigen en niet Feyenoord. Hij heeft hierdoor wel een ander schaakbord om op te schaken en dat gaat tenkoste van zijn aandacht voor zijn vrouw of voor Feyenoord. Ik hoop het eerste.
Daarnaast is het voor Feyenoord het beste als de echte toppers in de luwte blijven en niet met miljoenmiljard euro elders worden gestrikt voor een baantje. Oftewel: de kans dat hij nog 10 jaar voor Feyenoord werkt was al nul maar nu negatief.
Dus dat even van mijn puur Feyenoord invalshoek.
Nogmaals, topvent, alle succes in het leven gegund.
Misschien goed moment om een TD aan te stellen zodat er werk te delegeren is?
Ik zou Te Kloese nu op het voetbalbeleid houden (inclusief ECA) en eerder met het oog op het stadiondossier dat linksom of rechtsom toch weer op tafel komt (achterstallig onderhoud, mede-eigenaarschap, renovatie of toch nieuwbouw op -langere- termijn) iemands als Algemeen Directeur aanstellen die daarin een voortrekkende rol kan spelen.
Een nieuwe TD terwijl Te Kloese als Algemeen Directeur (toch een soort primus inter pares) aanblijft, is risicovoller. Als TD kan hij de ECA er prima bij doen omdat nu toch ook al een aantal specifieke taken zijn uitbesteed.
Lijkt me ook prima oplossing idd.
Gaat lekker met hem en ons cluppie
Ja logisch, met brands als tegenkandidaat........ kansloos dus!. hoop dat hij daar Feyenoord ook kan helpen! jammer voor pisvee
Zeer verdiend 👏🏻je kan van alles type, maar je kunt het ook kort zeggen “ Feyenoord “ the best
Dit is toch wel goed voor de club denk ik, en een goed teken dat ze Dennis toch wel serieus nemen als ze zelf om hem vragen daar in dat bestuur
Hieruit blijkt de waardering voor Dennis te Kloese als bestuurder voor Feyenoord en al het werk dat hij heeft gedaan. Door de prestatie van de afgelopen 2 jaar krijgt Slot veel aandacht, en terecht. Maar DtK heeft heel veel onzichtbaar werk gedaan en daarom alleen al vindt ik het mooi dat hij gevraagd is hiervoor. Daarnaast zoekt hij niet media aandacht voor zichzelf. Top!
Wat een grote aanwinst is Dennis te Kloese.
Excuus voor dubbel posten, het leek of de eerste niet wegkwam.
Wat een grote aanwinst is Dennis te Kloese.
Kijk lekker hoor, dit helpt ook wel lekker mee aan het uitbreiden van te Kloese zijn netwerk. Toch wel lekker als die deuren makkelijker open gaan bij andere clubs.
Het geeft wel aan, dat Feyenoord met Te Kloese verder komt.
Als je de directie vormt van die ECA met enkel bestuurders van Europese topclubs heb je dusdanige kwaliteiten , dat je positief opvalt op dat niveau .
Belangrijk voor Feyenoord zo'n status.
Mooie reclame voor de club. DtK heeft wel thuis nog iets te bespreken.
En zo gaat hij langzaam feyenoord verlaten let maar op.
Ja Sar ging ook bij Ajax weg toen hij in dit bestuurd kwam…
Dit is meer juist een teken van het tegendeel, hij word gevraagd voor deze functie omdat hij bij een nederlandse club in het bestuur zit, zo'n 20 landen worden vertegenwoordigd in deze organisatie. De top 5 competities door 2 leden de rest door 1, dat betekend dat het terugtrekken van van de sar inhoud dat Nederland niet meer vertegenwoordigd word en als dus ten kloese feyenoord verlaat voor een club uit het buitenland, hij deze organisatie ook zal verlaten.
3 dt fouten in 1 zin! Misschien wel een record?
Natuurlijk gaat Dennis en ook Arne vroeg of laat een keer vertrekken. Dat is geen vraag maar een feit. Het komt maar zelden voor dat toptrainers en top directeuren lang bij een club blijven. Zo ook met spelers.
Dennis het aan Feyenoord om daarop voor te sorteren. Het is nu hosanna, maar het kan ooit ook weer minder worden. Vooralsnog ziet het er allemaal erg rooskleurig uit en maken ze zich in Amsterdam (na vele vette jaren) nu ook echt wel zorgen.
Aan de beleidsmakers in Rotterdam om dat scenario zo lang mogelijk te voorkomen.
* Het is aan Feyenoord om daarop voor te sorteren…
Oud nieuws... Werd gisteren door Rijnmond al met hem besproken in hun interview met hem...
Zeker, credits naar werken Dirkje...
Weer een taak er bij. Maar goed dat Arne de sleutelbos heeft anders zou die man nog overspannen woeden straks.
Mooi dat we als Feyenoord ook op dit podium kunnen roeren