tsoungui

VK Sportphoto

Nieuws

Dordrecht-huurlingen Tsoungui en Sebaoui trainen mee met Feyenoord 1

Moreno

Antef Tsoungui en Ilias Sebaoui trainden vandaag mee met de selectie van Feyenoord. De twee talenten, die deze zomer van respectievelijk Brighton and Hove Albion en Beerschot VA overkwamen, spelen dit seizoen voor FC Dordrecht, maar mogen in de interlandperiode ruiken aan het echte werk. 

Dit meldt FC Dordrecht-watcher Corrado Francke op X. Ook weet de verslaggever van RTV Rijnmond te melden dat het 'Dordt'-duo morgen vermoedelijk minuten zal maken in het besloten oefenduel tegen Excelsior. Feyenoord speelt woensdag om 12:00 uur op Varkenoord tegen de Kralingers. 

Zowel centrale verdediger Tsoungui als vleugelspeler Sebaoui maken tot op heden een prima indruk bij de samenwerkingsclub. Beide spelers misten nog geen minuut in de Keuken Kampioen Divisie, waar Tsoungui tijdens zijn debuut zelfs wist te scoren. 

Delen

Reacties

Heb n poosje op antef zitten letten maar die man kan maar weinig niet.Dit is echt een speler die het eerste kan halen.Aan deze jongen zie je meer talent dan aan beelen vind ik hoor
Eindelijk goede aandacht en een gevoel van betrokkenheid voor huurspelers
Ja daar lijkt het wel op, ik kan mij voorstellen als verhuurde speler dat voelt dat je niet vergeten word, dat je in de basis onderdeel van Feyenoord bent en een mooie toekomt voor je ligt, als dat je niet motiveert...

Het is ook gewoon een kwestie van voldoende mensen erbij hebben met alle vertrekkende internationals.
Klopt, maar zo sla je 2 vliegen in 1 klap.
Valt me wel op dat ze n beetje het Engelse manier hebben over genomen.veel spelers halen en dan verhuren en meer betrokken zijn
Wellicht klopt dat, Ik krijg de indruk dat Dennis en de scouting aan een lange termijnplan zijn begonnen om jongens tm O21 op te leiden in plaats van tweede divisie jongens te kopen uit het buitenland voor het eerste die je manier van spelen niet kennen/snappen.
Kan ik alleen maar toejuichen.zijn ze straks goed genoeg om inelk geval aan tesluiten
Prima initiatief.
Kloese en Slot zijn ook goed bezig met de toekomst van Feyenoord.
Nou ik ging dus onderzoek doen naar deze situatie of dit mocht, toen werd me zoektocht even gestaakt in de zoektocht.
Ik vond een artikel over dat je maar 8 spelers mocht verhuren in 2022, in 2023 zelfs 7 en in 2024 zelfs maar 6
Ook stond er dat een club maar 3 spelers mag verhuren aan dezelfde club,
Is dit anders als er een samenwerkingsverband ?

Mijn bron is dit
https://nos.nl/artikel/2423285-fifa-grijpt-in-vanaf-1-juli-mogen-voetbalclubs-acht-spelers-huren-en-verhuren

Misschien heeft iemand zich hier al verder in verdiept, en weet wat de ins en outs van deze regels zijn
Laatste alinea niet goed gelezen,
Dus bij deze schrap mijn tekst 😂
Nog niet helemaal wakker blijkbaar
De eerste wel dan?? Pfff..man man haha
Laatste alinea:
'Er is nog wel een uitzondering gemaakt door de FIFA. Voetballers tot en met 21 jaar en zelfopgeleide spelers vallen buiten de regels en mogen onbeperkt worden gehuurd en verhuurd.'
Zal dus ook gelden voor die max 3 van dezelfde club.
Oh zie nu pas dat je het al had gezien, laat maar dan.
Dit is een vriendschappelijke trainingswedstrijd ,misschien zit het daar in.
Dus u bent de Feyenoord recherche?
Zijn we lekker mee.
Dit jongens, is beleid voeren. Van Dordrecht gewoon “Jong Feyenoord” gemaakt waardoor je bijvoorbeeld deze gasten een mooi perspectief kan bieden. Vlieguren maken in de KKD, en wanneer je het goed doet lekker aansluiten bij Feyenoord.

Natuurlijk wil je uiteindelijk dat Feyenoord zijn eigen échte jong elftal in de KKD heeft spelen, maar dat is lange termijn werk.

Stel je trouwens eens voor dat Dordrecht promoveert. Geen idee hoe de precieze regelgeving is, maar wanneer toegestaan kan je je talenten dan zelfs Eredivisie ervaring laten opdoen.
Voeg Feyenoord en SC Feyenoord bij elkaar onder de naam van Feyenoord. Ben je volgens mij ook klaar
Dat zien we dan volgend jaar wel hoe het bij Utrecht gaat.
Ik heb het geprobeerd, maar ik krijg het niet getikt, ik dacht dan Utrecht maar en dat lukte wel.
Lijkt me wel. 'Stages' mogen ook gewoon zie je vooral bij jeugd spelers en niet echt oudere spelers maar het zou wel mogen. Officiële wedstrijden spelen mag dan natuurlijk weer niet maar trainingen en oefenenwedstrijden wel, een oefenenwedstrijd is officieel gezien ook maar een training, daar worden regelmatig regels ook aangepast (onbeperkt wisselen, 120 minuten, 2x 60 min, dat soort dingen allemaal, zelfs worden rode kaarten wel eens kwijtgescholden tijdens een wedstrijd om gewoon weer 11 tegen 11 te kunnen oefenen.