gimenez-2

VK Sportphoto

Nieuws

Te Kloese: "Wij hebben geen indicatie dat hij naar een andere club gaat"

Van de redactie

Het einde van het seizoen nadert. Feyenoord is kampioen en Santiago Gimenez kent een geweldig eerste seizoen in Rotterdam. Algemeen directeur Dennis te Kloese geeft in gesprek met het Mexicaanse TV Azteca aan niets te weten van concrete interesse voor de spits van Feyenoord en lijkt met de Champions League een troef in handen te hebben.

Zowel de spits zelf als Te Kloese vinden dat Gimenez nog minimaal een jaar in Rotterdam moet blijven. "Wij spelen aankomend seizoen Champions League. Ik denk dat er voor een speler geen beter podium is om jezelf te laten zien", aldus Te Kloese. "Santiago kan daarvan profiteren, maar in het voetbal weet je het nooit. Op dit moment zijn er geen formele benaderingen voor het team en we hebben geen indicatie dat hij naar een andere club zal gaan."

Het eerste halfjaar van Gimenez in Rotterdam-Zuid moest de spits het doen met een invalbeurt, om zich uiteindelijk tot de onbetwiste spits van Feyenoord te werken. "In zijn carrière zal er vast een moment zijn dat hij zich zorgen zal maken over een stap voorwaarts. Ik denk dat hij nu beter veertig wedstrijden kan spelen en zichzelf kan laten zien in de Champions League. Meer constante wedstrijden op een hoog niveau zullen hem veel opleveren", sluit Te Kloese af.  

Delen

Reacties

Lekker je kop in het zand en straks verbaasd reageren.
Kom op man, dat ziet iedereen toch?!
Zal toch wel belangstelling zijn, alleen dan via zijn vader/management ipv via de club?
Er is waarschijnlijk belangstelling in iedereen. Dat wil niet zeggen dat je meteen gaat...
Hij is alleen de eerste 2 potjes geschorst :)