Gerucht
danjuma-1

Foto: Villarealcf.es

Nieuws

Telegraaf: 'Feyenoord wil Danjuma huren'

Van de redactie

Feyenoord wil Arnaut Danjuma voor één seizoen huren van het Spaanse Villarreal. De 26-jarige aanvaller, die de laatste zes maanden op huurbasis uitkwam voor Tottenham Hotspur, zou op de linksbuitenpositie Oussama Idrissi moeten vervangen, zo meldt De Telegraaf zondagavond.

De Rotterdammers willen volgens het medium ver gaan om de aanvaller te strikken. Bij Villareal is Danjuma de recordaankoop welke in 2021 voor 20 miljoen euro werd binnengehaald. De 26-jarige Danjuma verdient daar ook een salaris naar, maar Feyenoord wil zijn beoogde aanvaller daarin naar verluidt ver tegemoetkomen.

In Rotterdam kan Danjuma zich in de top van Nederland laten zien, al weten de Rotterdammers dat zij concurrentie hebben van diverse clubs uit de topcompetities van Europa volgens het medium. Voor de aanvaller is het van belang weer veel wedstrijden te spelen, zeker met oog op het EK 2024, nadat hij het afgelopen jaar op huurbasis bij Tottenham tot slechts negen optredens in de Premier League kwam.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Lees net dat hem huren voor een jaar tussen 7-10 miljoen kost...dat is een hoop geld ..pff
Het totaalplaatje lijkt te kostbaar voor Feyenoord, aldus Marcel vd Kraan, chef telesport
Als we weer een buitenspeler gaan huren dan hebben we volgend jaar weer hetzelfde probleem. De basiself moeten dit seizoen uit allemaal eigen spelers bestaan. Pas dan maken we serieuze stappen om voor de lange termijn weer aan de top te blijven.
Weet ook iemand waarom Danjuma bij Villareal weg moet? Zo slecht deed hij het daar niet toch.
ik kijk veel laliga, hij schijnt niet zo'n leuke jongen binnen de groep te zijn geweest bij villareal
Hij deed het wel slecht daar en bij die engelsen heeft ie ook niks laten zien.
Deze week een openingsbod doen voor Ivanusec en Isaksen. Intern is er bekend wat deze spelers ongeveer moeten kosten. Doorpakken nu dus.
En of bij Ivanusec ook zijn linkerbeen bij de prijs is inbegrepen? :) Zijn beelden laten wel een rechtspoot pur sang zien. Veel klasse, maar zie - als hij als aanvallende middenvelder wordt gehaald - liever ook een sterk linkerbeen. Wat jullie?
Hij wordt gehaald als linksbuiten! en daarnaast heb jij Szymanski ooit met rechts zien scoren?
En dat weet jij zeker? Gaat hem niet enkel om scoren op die plek. Meer om verdelen en bedienen.
@FeyenoordTM: snap dat je niet alle tijd heb om vragen te beantwoorden maar gaat er deze week een inkomende transfer komen??
Waar bemoei jij je mee? Heb alle geduld, dat noemen ze nieuwsgierigheid
Waar bemoei jij je mee ?
FTM is op vakantie of krijgt geen informatie , maakt weinig uit al die geruchten zijn leuk voor de c....., we lezen het wel als Feyenoord een transfer bevestigd en tot die tijd.....
Ga jij je er ook al mee bemoeien hahaha
@FTM heeft feyenoord/slot al gesproken met ivanusec? En wilt de speler ook of moeten die gesprekken nog plaatsvinden
Het was al in een eerder bericht vermeld dat Ivanusec wel oren heeft naar Feyenoord. Goeie zaak dus
Ik vind danjuma zeker een interessante speler maar naar verhouding niet heel veel wedstrijden de afgelopen 2 jaar gespeeld. Ik vindt het dan een te grote gok en vraag me dan af of hij dan niet te wisselvallig is.
Nogal wat spelers worden in verband gebracht met Feyenoord. Ik vind het wel een goed teken dat het allemaal technisch begaafde spelers zijn. Het belang van Slot ligt niet alleen in de prijzen die hij wint, maar vooral dat hij bij Feyenoord maar weer eens aantoont dat de mouwen opstropen en mooi aanvallend voetbal prima samengaan.
We gaan voor alles en iedereen. En puntje bij paaltje komt er niemand.
Hoe erg is dat dan? We hebben inmiddels 30 spelers op de payroll!!
Heb jij überhaupt een geheugen? Remember vorig jaar?
Op Instagram bevestigt FTM zelf dat Feyenoord interesse heeft in Danjuma, maar dat hij onhaalbaar is. Op 1908 staat er vervolgens een bronzen medaille bij het bericht dat Feyenoord interesse zou hebben in Danjuma. Erg vreemd in mijn optiek. Kan jij dit toelichten? @FTM
Bronzen medaille betekent gerucht gebracht door andere minder betrouwbare media.
Ingeschaald als weinig realistisch. Niveau TT.
De term 'gerucht' zegt in mijn optiek niks over wel/niet realistisch. Het zegt iets over of het waar/onwaar is. Dat Feyenoord interesse heeft in Danjuma is blijkbaar waar, want dat bevestigt FTM zelf ook.
Daar is een reden voor.... Er is zelfs in een bericht hier door FTM op gereageerd...

Als zij de in opdracht van Feyenoord een naam droppen
Afleidingsmanoeuvre nu ze met die Croaat bezig zijn. Iig wel de juiste categorie namen: doorselecteren. Doen wat na het kampioenschap onder Van Geel is nagelaten
Betekent als hij komt dat Ivanusec niet meer komt
En dit bericht dan @ FTM??
https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/2023/07/feyenoord-gaat-zich-melden-bij-speler-met-uitstekende-doelpuntenstatistieken-uit-mexicaanse-competitie
Hoop dat ****** binnenkort meldt dat dit niet door gaat. Kreeg jeuk. . Schrijf geen argumenten voor of tegen. Zou mijn dag beter maken als ****** geschreven heeft dat dit een bericht is dat door Feyenoord niet wordt bevestigd
Mijn eerste gedachte is onhaalbaar.
Mijn tweede is dst hij net als.Dilrosun iets gaat tegenvallen

Bij mijn derde gedachte vind ik dit zo gek nog niet. Salaris is ander potje. Hjj kan ook nog spits (gimenez nog in gold cup en eerste twee CL geschorst).

Maar goed eerst zien dan geloven. Feyenoord en/onder Slot is wel hot
Ondanks dat de verwachtingen wat getemperd moeten worden zou dit wel een regelrechte stunt zijn. Natuurlijk betalen we een hoog salaris, maar halen we daarmee wel een top buitenspeler binnen die onze kansen op een kampioenschap of zelfs overwintering in de CL flink laat toenemen. Daarnaast houden we geld over voor andere kwaliteitsimpulsen.

Ondanks dat het nu nog maar een gerucht is, is het fantastisch dat Feyenoord aan zulke namen wordt gekoppeld, niet lang geleden moesten we blij worden van een Narsingh..
kandidaat 187 in zomer 2023........
Zou een prima speler zijn, hoop dan toch dat Ivanusec én Danjuma komen, zeker voor het geval dat Szymanski definitief niet meer komt. Beide spelers zouden ook als aanvallende middenvelder kunnen spelen.
Niet huren!! Creëert geen transferwaarde
Met ons budget zal dat toch lastig blijven om dan alle posities goed in te vullen. En over transferwaarde ben ik niet met je eens. Als Til er niet bij was tegen Drita, grote kans dat we er dan uitlagen. Uiteindelijk de finale gehaald, waardoor de waardes van andere spelers omhoog zijn gegaan. Dessers heeft daar ook een flinke steen aan bij gedragen. Als Danjuma ons kan helpen in Europa dan is dat ook weer goed voor de waardes van andere spelers in de selectie. In de ideale wereld doen we het zonder huurspelers, maar blijkbaar is dat nu nog lastig in te vullen zonder. Een Trauner heeft ook (weinig) transferwaarde maar versterkt ook de ploeg waardoor andere meer waard worden.
Maar als je vanwege huren volgend jaar weer de CL haalt, dan is dat nog wel wat meer waard dan een transferwaarde. We zullen het nooit weten, maar wie weet zouden we zonder Idrissi en Szymanski geen kampioen geworden zijn. Dan is het huren van hen het dubbel en dwars waard geweest.
@FTM,Denkje dat Feyenoord snel met nieuws komt over Ivanusec?
Ze hebben nog geen eens een bod uitgebracht , dus gaat nog wel een tijdje duren!
Zagreb heeft al afscheid genomen van deze Kroaat dus zit er aan te komen
Zagreb heeft al afscheid genomen?
Ze hebben helemaal geen afscheid genomen van hem.
Als dit waar is vermoed ik dat Ivanusec en Danjuma allebei op een lijstje staan voor linksbuiten, maar niet allebei gehaald worden. Gisteren is op VI Pro uitgebreid geanalyseerd dat Ivanusec vooral goed uit de verf komt als linksbuiten (of op rechts in combinatie met een spelmaker op 10) en als nummer 10 minder goed functioneerde toen hij daar een paar jaar geleden speelde. Hoe moet ik dat rijmen met de vergaande interesse in Danjuma? Ziet Feyenoord toch wel een nummer 10 in Ivanusec? Of is door die mogelijke transfer plotseling een streep gezet? Of staan ze gewoon allebei op een lijst voor dezelfde positie? En zou Feyenoord Danjuma echt meer gaan betalen dan de rest van de selectie? Leidt altijd tot scheve gezichten, zeker als hij niet de grote ster wordt. Danjuma zou wel een enorme versterking voor Feyenoord zijn als Slot hem weer op het niveau krijgt dat hij kan halen.
Zou een Idrissiverhaal zijn. Vraag is waarom wil Villareal m zelf niet, werd t vorig jaar bij Spurs niets? Heeft een goeie naam, kan wel wat, maar is ook heel vaak geblesseerd.
Toch wel lekker om te weten dat Feyenoord gebruikt wordt voor een bericht van zo’n kwaliteit speler. Een paar jaar geleden werden we nog uitgelachen door Bas Dost en Van Wolfswinkel. Die jongens zijn wij voorbij
Ik hoop het niet. Hier schieten wij op langer termijn 0,0 op. Leuk hoor om zo'n speler te huren, maar hier ga je als Feyenoord zijnde op langer termijn niet veel verder meekomen.

We zouden toch gewoon in staat moeten zijn om een topper op links en op 10 te moeten kopen?
Als je voor één positie een goede speler kunt huren heb je meer geld over voor andere versterkingen
Tsja, ik ben er gewoon niet enthiusiast van. Als je mij vraagt te kiezen tussen Ivanusec en Danjuma, dan zou ik altijd voor de eerste gaan.
Ivanusec is voor de tien positie!
CL plek is volgend jaar 50-80 mjn waard. Dus het is voor de lange termijn essentieel dat je dit seizoen top 2 eindigd.
Als je Danjuma zou kunnen huren en die kroaat erbij haalt worden wij weer kampioen wat een top aanval dan. Hoop dat het waar is.
Lijkt me sterk dat Feyenoord hem een top salaris gaat betalen.
Kijk dit zijn eens namen waar we opgewonden van worden, Danjuma, Ivanušec en Isaksen😍🤤
Mooie namen, maar nu nog hopen dat we ze daadwerkelijk binnen kunnen halen.
En dan eindigden we een paar jaar geleden met een aankoop in sectoren van Hofs
Waarom wordt dit als onhaalbaar gezien? Voor een huurdeal betaal je toch bijna nooit het volledige salaris? Voor de dienste van szymanski is ook een huursom van 2 miljoen betaald voor 1 seizoen, en dan reken in zijn salaris nog niet mee.
Dit vroeg ik me ook af @ftm, schijnt een salaris van 2.6 miljoen te hebben wat een groot salaris is maar niet onhaalbaar lijkt me
Szymanski naar Fenerbahce voor 15 miljoen euro volgens @sabahspor
Wel geinig: Feyenoord kreeg een net iets lagere vraagprijs te horen
Dus ze hadden hem voor 12 -tot 14 miljoen kunnen kopen? Dat had toch moeten kunnen?
Nu in Zagreb volgens 1908 commenters:

Mirko rent het kantoor van sporting director Marijan Vlak binnen.
"Marijan! ****** heeft zojuist op 1908nl het Danjuma gerucht ontkracht!"
"Wauw echt?! Wat nu?"
"Ja wat denk je, gooi snel die vraagprijs van Ivanusec met 2 miljoen omhoog!"
"Oh ja tuurlijk, goeie catch!"
...
@FTM,

Wat is aaar van het gerucht dat Feyenoord interesse zou hebben in de Chileen Diego Valdes (aanvallende middenvelder) van CF America???
Onzin. Feyenoord gaat geen 10 miljoen betalen voor een 29-jarige speler.
Dit las je op Twitter zeker? ArjenTM is een kansloze trol. Vermijden als herpes. Puur FeyenoordTransfermarkt volgen, net als Mikos Gouka van het AD
De hoeveelste naam is dit voor de linksbuiten positie?

In de podcast kwam naar voren dat ze voor elke positie 15 namen willen..

Mag van mij komen..
Als Idrissi de kans heeft gehad, waarom Danjuma niet..
Danjuma, het eeuwige talent met een fors salaris.
Zo iemand hebben we al rondlopen in de persoon van Dilrosun.
Dit moet je gewoon niet willen
Hoe durf je Danjuma met Dilrosun te vergelijken🤣 Danjuma zat niet zo heel lang geleden nog in het team van het jaar van de Champions league en heeft op een punt een marktwaarde gehad van 50 miljoen. Dilrosun heeft het een seizoen goed gedaan in de Ligue 2 en een seizoen in België voor de rest niks gepresteerd.
Hoewel het natuurlijk schandalig is om Danjuma met Dilrosun te vergelijken, jouw verhaal over Dilrosun klopt gewoon totaal niet. Heeft nooit in de ligue 2 of in Belgie gespeeld.
Belgie klopt niet idd maar hij speelde toch ligue 2 met bordeaux? Ik kan d'r ook naast zitten hoor
Nee was nog steeds ligue 1, laatste jaar voor degradatie.
Je hebt de laatste jaren weinig Villarreal gezien volgens mij haha, dit is andere koek, al schrijf ik zelf Dilrosun nog niet af, hij is te oud om talent te zijn maar de potentie en talent is er nog steeds genoeg, maar Danjuma mits mogelijk natuurlijk wel halen, ook al hebben we Dilrosun!:)
Dilrosun met Danjuma vergelijken dan snap je er weinig van... deze jongen heeft in Engeland en Spanje al heel wat laten zien man. Zou een echte topper voor ons wezen.
Als je hem zou kunnen halen al is het huur mag je echt blij zijn gozer... in Engeland en Spanje al bewezen kan in Nederland een sensatie worden.
Was exact waar ik ook aan dacht.
Dilrosun moet Feyenoord verkopen
Is hij de Eigenaar van Feyenoord dan? 😆
@ftm kunnen de CL voorrondes van Zagreb nog in de weg staan tijdens de onderhandelingen?
Wellicht in het voordeel van de club om dit te brengen tijdens onderhandelingen met andere clubs?
Onzingeruchten brengen? Wie wordt daar beter van? Het legioen niet in ieder geval, en daar schrijven we voor
Ja daar schrijven jullie voor en ik vertrouw jullie info dan ook. ik bedoel, misschien probeerde iemand dit de wereld in te helpen om druk op een andere club te zetten (zodat ze wellicht sneller tot verkoop overgaan)? Of gebeurd dit nooit?
@FTM komt die nog?
@FTM gaat die nog weg?
@FTM kun je de naam x even doorgeven aan Feyenoord?
@FTM gaat hij op 10 of op 6 spelen?
@FTM komt er nog een space?
@FTM hoeveel kost ie?
@FTM hij gaat te goedkoop weg, zijn we de Action?

130.000 keer dezelfde vragen en de antwoorden staan allang op de site, maar vragen is makkelijker dan lezen, denk ik.

@FTM laat ze maar lullen......
En deze:
@FTM: blijft het zo’n klamme nacht?
@FTM: vindt mijn lief mij lief?
Je begint je bericht goed,maar je eindigd erg hollikkerig
Wanneer verwacht je dan dat ivanusec rondkomt?
Wanneer verwacht je
Dat Feyenoord toeslaat op ivanusec?
Toeslaan blijft onzeker, maar bod komt er zeer zeker aan en ik houd jullie op de hoogte
Op hun site stond al dat ze afscheid gaan nemen van Ivanusec.
Zal wel een onderhandelingstactiek van de ene of de andere zijn dit gerucht. Met wat mazzel voert het de druk op Zagreb wat op voor een Ivanusec deal.
Die wachten gewoon op partij B, want Ivanusec is een hele interessante
Hoe bedoel je dit? Wacht Zagreb tot een andere club zich ook gaat melden naast Feyenoord?
@FeyenoordTM

Bedoel je dat Feyenoord inderdaad interesse heeft, maar dat jouw verwachting is dat hij niet haalbaar zal blijken? Of denk jij dat er überhaupt geen interesse is (net zoals het weinig zin heeft om te informeren naar Mbappé)?
Ik schrijf alleen wat ik hoor, maar gewoon veel te gortig salaris voor Feyenoord
Dus dan zal het wel niet door gaan
@Ftm is er een kans dat danjuma en Ivanusec allebei komen? Of is dat echt totaal geen optie
1 ding is zeker, dat er voor allebei de posities iets gehaald moet worden na het vertrek van Szymanski en Idrissi
Is lang geleden dat hij een periode vee gespeeld heeft….
Dit zou een fantastische speler zijn voor ons.

Maar ik heb toch zo’n hekel aan huren. Gaan wij hem weer een seizoen lang beter maken voor een andere club.

Ik zie liever de koop van Ivanusec. Maar ik heb het gevoel dat Feyenoord het risico niet durft te nemen en liever op “save” speelt..
Gaat om de eerste twee plekken, 70 miljoen, dus ja graag.
Als je Danjuma kan huren heb je meer budget over voor Ivanusec,die ook op 10 kan
Ivanusec was toch ook voor links?
Feyenoord zit op Ivanusec en kan Danjuma zijn salaris niet betalen
Waarom word dit dan de wereld in geholpen?
Wij zijn ook gebeld om dit de wereld in te helpen, maar hebben het links laten liggen. Feyenoord zit vol op Ivanusec.
Ook niet als hij salaris wil inleveren wat geschreven word?
Toch bijzonder dat een notabene een 020-krant als De Telegraaf zich voor het karretje laat spannen.
Marcel vd Kraan zit heel diep in Feyenoord, meer nog dan het AD
Wordt Ivanusec dan voor de linkerkant gehaald of als vervanger van Szymanski?
Nog wat vorderingen rondom Ivanusec? Verwacht je in de komende dagen bijvoorbeeld een bod op hem (of is dat misschien zelfs al wel neergelegd bij Dinamo)?
Ik bel morgen weer wat rond, komt zeker nieuws uit :)

Danjuma: is voor nu niet meer dan: Interessant —> geïnformeerd —> te duur bevonden
Dit is niet helemaal waar. Dat Feyenoord het salaris te gortig vind ja dat klopt. Maar Arnoud is bereid om salaris in te leveren en vind Feyenoord serieus een goede optie met het oog op het EK zoals geschreven staat. ( Dit weet ik van iemand die bevriend is met Arnoud vanuit zijn NEC periode en wat een maat van mij is ) Het is zeker nog niet beklonken maar er wordt zeker serieus over nagedacht.
Laat hem even weten dat die niet moet zeiken en gewoon moet inleveren en komen? Gaan we er zo 100 x op vooruit vergeleken met Idrissi.
Maar gaan ze dan wel een poging doen of hebben ze die al gedaan? Daar zit namelijk nog wel een verschil in.
Dan moet water bij de wijn doen
Als die zo graag zich eigen in de kijker wil spelen
Kan me ook niet voorstellen dat Feyenoord zijn salaris wil betalen. Ook niet als die de helft in zou leveren…. Zou toch we minimaal 4 mln. Verdienen
??? Alleen een salaris betalen is toch goedkoper als een speler kopen,of zie ik dat nou verkeerd?
Pff als dit door gaat Hahahha … kei en keihard
@ftm hoe staat het ervoor met Ivanusec dan?
Ik word hier toch zo moe van.. top van Arne dat hij dit wilt! Maar aan een ivanusec heb je met oog op de toekomst veel meer die kan nog voor een aardige prijs weg, stel dit gaat door enorm salaris naar Danjuma, geweldige speler maar alsnog moet ivanusec erbij dan maar op 10. Snap dat Slot een geweldig seizoen wilt in waarschijnlijk zijn laatste seizoen bij ons, maar er moet ook voor volgend seizoen nog een elftal staan/spelers met een hoge restwaarde
Dit gaat over 1 huurspeler en dan heb je zeker 9 andere spelers die een hoge waarde vertenwoordigen.
En mocht het lukken dan blijft er juist extra geld over voor een andere versterking.
Een huurspeler die Feyenoord tot betere prestaties leidt, maakt ook andere spelers meer waard.
Volgens mij zegt ****** op instagram dat Feyenoord hem graag wilt, maar onhaalbaar is.
  • 1
  • 2