erik-ten-hag

VK Sportphoto

Maasboulevard

Ten Hag: "Feyenoord was stabiel dit jaar, maar niet top"

Karst

Erik Ten Hag speelt vandaag de finale van de FA Cup tegen Manchester City, maar toch is de Nederlandse oefenmeester bezig met iets anders, namelijk wat voor slecht jaar Feyenoord wel niet draaide. In gesprek met Voetbal International spreekt Ten Hag over het 'ondermaatse' seizoen van Feyenoord.

PSV beleefde een waanzinnig seizoen, waarin het na 34 speelronden op 91 punten stond en slechts één competitienederlaag leed. Feyenoord volgde de Eindhovenaren op 84 punten, een puntentotaal waarmee je in de afgelopen tien seizoenen zes keer kampioen mee was geworden. Toch presteerde de ploeg van Slot ondermaats volgens Ten Hag.

Ten Hag behaalde dit seizoen met zijn ploeg de slechtste notering op de Engelse ranglijst in de clubhistorie van Manchester United, wat volgens Engelse kranten zijn kop zal kosten. "Feyenoord was stabiel dit jaar, maar niet top. Het verschil tussen PSV en Feyenoord was in mijn ogen te groot vanuit Feyenoord-perspectief als regerend landskampioen. Mensen doen overdreven lyrisch over Feyenoord." 

Ten Hag is nog niet klaar met het ophemelen van de Eindhovense club. "PSV was op alle vlakken twee klassen beter dan Feyenoord. Qua domineren van de bal, qua drukzetten, qua intensiteit, noem maar op. PSV is met zo’n grote afstand beter dan Feyenoord."

Ook de bekerwedstrijd Feyenoord - PSV, die in De Kuip eindigde in 1-0, zit Ten Hag, die wel andere dingen aan zijn hoofd zou moeten hebben, nog altijd dwars. "PSV is ongelofelijk benadeeld in de KNVB-beker. Dat was natuurlijk een duizend procent strafschop bij Noa Lang, dat weet ik nog goed. Peter Bosz was na afloop heel boos en hij had groot gelijk."

Ten Hag weet zijn klaagzang toch nog positief af te sluiten en prijst de overstap van Arne Slot. "Voor het Nederlandse trainersgilde is dit geweldig. En Arne Slot past met zijn filosofie ook bij Liverpool. Jürgen Klopp en Pepijn Lijnders hebben een sterk fundament achtergelaten", vertelt Ten Hag. De kans dat Slot het slechter gaat doen dan Ten Hag bij Manchester United is nihil, toch kan Ten Hag, al zegt hij het zelf, daar niets aan doen. "Hij komt in een beter vaarwater terecht dan ik destijds toen ik vanuit Nederland naar Manchester United ging. Qua structuur in de club, qua balans in de selectie.”

Delen

Reacties

Eens arrogant, altijd arrogant!

Hij zou zich eerder druk moeten maken over zijn schoenveters in plaats van ons, minkukel!
Jeloezie is ieders grootste vijand.
Wat ben je dan nietig Ten Hag
Wat een eikel is die ten hag toch
Niet raar dat je dat denkt met zo'n hoofd.
Inderdaad, zoals hij praat is het net of hij een stuitballetje heeft ingeslikt
Hij had de kuur af moeten maken … nu ie je wat er van komt: totale wartaal.
Hij heb wel gelijk. Je kunt twee seizoenen niet vergelijken qua punten. Ik vond feyenoord ook dit seizoen minder sterk dan vorig seizoen.
Her schijnt dat Herpes oogklachten geeft.
Overigens heb Feyenoord het goed gedaan, super! Sterker nog, Feyenoord had nu 2 punten meer dan de eindstand vorig seizoen en een beter doelsaldo dan vorig seizoen. Normaal wordt je hiermee ook kampioen, alleen PSV zat in de weg. Dus wat Ten Hag nu zit te lullen... Gewoon de kift!
Ten Hag, ene beetje op Feyenoord zitten vitten terwijl hij er bij zijn eigen ploeg niets van weet te maken in de Premier League. Rare kwast, met Feyenoord en PSV bezig zijn en lekker lopen zeuren op Feyenoord. Maar ja dat krijg je met een 020 kop hè?
WAT een praatjes heeft Ten Hag i eens. Je hoort weinig of niets van hem en nu heb hij een. Prijs gewonnen en .eneer de trai er met al zijn bevindingen. Over Ajax en Feyenoord. Houje met je eigen werk be,ik iedereen ziet wel dat toen Over.ars weg .oest het beeldje in elkaar donderde. Daar hoef je geen Ter Hag voor te zijn om dat te ,ien e. Ook de manier waarop niet, dat weten wij alle.aal.
Mij ontgaat het nut om dit soort artikelen te plaatsen.
Japie van de groenteboer hier achter me vindt Feyenoord niks en Marietje van de slager vindt Feyenoord top.
Wat een onnozele site begint dit te worden.
Man Utd was niet stabiel en niet top dit jaar. Vreemd dat hij een podium krijgt met deze onzin
Vervelend kereltje. Feyenoord was 1000x beter dan zijn ajax dit seizoen en het seizoen daarvoor bijvoorbeeld. Hoop dat hoogmoed voor den val komt vanavond en hij verliest en wordt ontslagen. Wat een etterbak.
Hahaha wat een mafkees joh. Feyenoord was sinds 1972 niet zo goed geweest.
Het gehele artikel gelezen op VI: https://www.vi.nl/pro/overig/erik-ten-hag-spreekt-zich-uit-dit-is-veruit-het-moeilijkste-seizoen-dat-ik-ooit-heb-gehad

WAT EEN KLAGENDE KNEUS

"Dat heeft vooral te maken met alle blessures" >> Je hebt EUR 300mn uitgegeven aan troep, ouwe clown.

"Ik blijf erbij dat ik het schandalig vind wat ze Overmars hebben aangedaan" >> Overmars heeft het Ajax aangedaan, ouwe clown.

"Hoe hebben ze afscheid kunnen nemen van spelers als Daley Blind en Davy Klaassen? Ik vond dat echt zo schandalig" >> Die presteerden niet en Daley ging muiten.

"PSV is ongelofelijk benadeeld in de KNVB-beker" >> Wieffer speelde de bal, ouwe clown
Wat een clown. Als hij wint is hij de hels, wordt er verloren dan zijn er wel duizend excuses.
Dit zijn de klassieke kenmerken van een narcist.
altijd al gedacht dat die man niet spoorde.. nu weet ik het zeker..die conehead
Men zegt weleens dat ik een ander weinig gun...
Nou Erik bij deze ik gun je vandaag je Conge
Owh en een vet hart
Dat hij zich bezig houdt met MU in plaats van zo comentaar te geven.
Waarom zou je dit zeggen? Je kan hier toch niets mee winnen.
We moeten het maar als compliment zien. Hij ziet in dat we nog veel beter kunnen 😁
Hij heeft alleen juist dat Slot een beter begin punt bij Liverpool heeft dan hij bij Manchester United (of beter Untied). Voor de rest is het leeglopen zoals Schreuder bij 020 deed en waarschijnlijk is EtH ook klaar met MU na vandaag. En misschien jaloers omdat hij weet dat Slot een betere manager is dan hijzelf. Gewoon ene oor in en andere uit
Zo die heeft geen zin om eventueel trainer van Feyenoord te worden.
PSV is bezet, Feyenoord is op zoek. Ik zou me als trainer op een schopstoel toch wat anders uitlaten. Los van het gegeven dat het nonsens is.
Die is van "elite manager" verworden tot clown van het jaar. Vorig jaar namen mensen hem nog serieus. Het kan snel gaan dus.
Zou hij wellicht nu over feyenoord spreken omdat er iets speelt op de achtergrond? Misschien is hij zo kritisch omdat hij denkt het nog beter te doen dan afgelopen seizoen. Ten Hag bij feyenoord is naar mijn inziens echt niet een verkeerde. Sentimenten dan even daar gelaten.
Ten Hag kan zich beter met Man.Utd, en zichzelf bezig houden. Mocht Meneer het gemist hebben volgens de Engelse media heeft Man.United gesprekken met McKenna . Zelfs als Man.United de F.A zou winnen vanmiddag ( persoonlijk denk ik dat City beter is) is de kans groot dat Meneer Ten Hag zn baantje bij United dag kan zeggen.
Hey Eric, lekker bezig wel. Bij ons is er overigens geen plek voor jou. Zie op Nu.nl dat je met je oude cluppie ook de vloer aanveegt. Maar ook daar, no place, no space. In het bos van Eindhoven dan? Daar groeien de bomen tot aan de hemel? Helaas gast, nadat je na vanmiddag je sleutels bij MU vast en zeker kunt gaan inleveren, wordt het zoeken voor je. No glory. We don't give a f.ck. Prettige wedstrijd.
Pikkie vindt het ook onterecht dat ze Overmars voor de bus gegooid hebben nadat hij z’n snikkel via foto’s naar medewerkers stuurde .. dus Ten Hag pleur op en veeg voor je eigen deur mafkees
Tja, hij past wel bij Ajax de ten Hag. Wat een verhaal en waarom? 1 wat voegt het toe? 2 waarom over Feyenoord praten en niet over zijn eigen club/prestaties? 3 Waarom niet over de prestaties van zijn oude club praten? 4 waarom zit de frustratie zo hoog, of is dat onderdeel van 3 😁 😁 🤣?
Hij heeft ook uitgebreid gesproken over de situatie bij Ajax na zijn vertrek.
Feit is wel dat hij niet zo objectief is. Hij spreekt niet over zijn eigen fouten, maar schuift het meestal op externe factoren, en heeft het wel over de fouten van anderen.
Kortom, vrij beperkte vorm van zelfreflectie.
In 2024 meer punten dan PSV. Ik begrijp de frustratie van Erik t. H. Als hij de aandacht vooral vestigt op de aartsvijand van zijn voormalige werkgever, kan hij zijn eigen misère even vergeten. Er komt voor ons hopelijk een mooi vervolg en gaan er nog veel mooie dingen meemaken.
Oma eens te spreken met de woorden van de grote legendarische Dirty Harry, opinions are like assholes, everybody got one!!
Als ik in zijn schoenen stond, had ik niet de prestatie van een ander team bekritiseerd.
Het zegt vooral iets over ten Hag zelf.
Ik denk dat hij zich beter met ze eigen ploeg bezig kan houden.volgens mij hebben die punten zat
Het is een mening van Ten Hag en dat mag zoals iedereen een mening mag hebben. Veel Feyenoord supporters zijn overgevoelig voor kritiek op hun club. Kom op, haal de schouders op en ga er straks weer tegenaan. Het wordt overigens langzamerhand wel tijd dat we serieuze berichten gaan krijgen over de nieuwe trainer, vertrekkende en komende spelers. Kom op Te Kloese, je wilde alles toch in één hand?
DtK moet een terchnisch teammnager aanstellen nu Slot weg is
Als hij al op een lijstje stond bij DtK heeft hij zijn eigen naam nu zelf alvast doorgekrast.
Ten Hag op een Rotterdams lijstje?
Alsof ook maar iemand dat zou accepteren zo'n mafkaan langs de zijlijn.
Wat willen mensen toch graag in superlatieven praten, alles zwart - wit. Hoe moeilijk is het te benoemen dat Feyenoord een goed seizoen heeft gedraaid en PSV een zeer goed seizoen.
Als nou als trainer z'n slecht seizoen draait, en je gaat dan zeggen dat Feyenoord een matig seizoen heeft gedraaid Ben je een zure en gefrustreerde flapdrol en verdien je het om vanmiddag met 6 nul te verliezen van City en morgen lekker je biezen pakken.
Wat een loser. Hij is duidelijk jaloers dat Slot Liverpool mag coachen, en het waarschijnlijk veel beter gaat doen in de premier League. Die neuzen blijven me altijd weer verbazen; Slechtste classering (8e) ooit met United maar nog wel een grote mond hebben. Hoop dat City hem helemaal vernedert.
Wat een kneus. Ongelooflijk hoe die zich laat kennen. Zelfs als het zou kloppen wat hij zegt, wat niet zo is, dan doe je dat nog niet. Al helemaal niet als jezelf vanaf morgen ontslagen bent vanwege niet presteren.
Ik begin steeds meer in het scenario Nuri Sahin te geloven. Ik denk dat het namelijk zo relatief stil is rond een nieuwe trainer omdat ze wachten tot na de champions league finale om de onderhandelingen te starten en het daarna opeens snel kan gaan
Iedereen wil zich met Feyenoord bemoeien.
Neemt niet weg dat als hij er vanmiddag uitvliegt Dennis hem wat mij betreft wel mag bellen!
Echt niet hoor... zo goed was ie niet, had ook het voordeel, zeker in het begin, dat ervaren spelers als Zyech en Blind in het veld de lijnen uit konden zetten. Ik zou er stevig van balen als na al het zoeken deze naam uit de hoge hoed komt als nieuwe trainer. Heel stevig van balen....
Ik zie hem graag komen. Doe het dan maar beter.
Laten we het er op houden dat hij dit weekend ontslagen zal gaan worden vanwege?……….zeer slecht onverzorgd voetbal waardoor Man United geen enkele rol speelt in de Engelse competitie. Volgens mij was Slot eerder scherper door te stellen dat het allemaal beter had gekund, daar heb je deze in Engeland mislukte trainer niet voor nodig.
  • 1
  • 2