Bevestigd
tobias-van-den-elshout

Feyenoord.nl

Jeugd

Officieel • Feyenoord contracteert Academy-speler Tobias van den Elshout

Van de redactie

Tobias van den Elshout heeft zijn eerste profcontract bij Feyenoord getekend. De 15-jarige aanvallende middenvelder van Feyenoord Academy tekende vrijdagmiddag in het Perscentrum van De Kuip een driejarige overeenkomst die loopt tot medio 2027.
 
‘Bij mij overheerst vooral het trotse gevoel,’ zegt Van den Elshout, die al sinds de jongste jeugd bij Feyenoord speelt. ‘Dit eerste profcontract is een mooie beloning voor al het harde werken van de afgelopen jaren. Mijn ultieme doel is uiteraard om ooit Feyenoord 1 te halen. Tot die tijd ga ik op Varkenoord mijn uiterste best doen om die volgende stap te zetten.’
 
Van den Elshout zette zijn eerste stappen op het veld van HVV uit Den Haag maar komt al sinds zijn achtste jaar uit voor Feyenoord Academy. Het huidige seizoen acteert de aanvallende middenvelder in Feyenoord Onder 17, dat onder leiding staat van trainer Davey van den Berg. Mede door zijn goede ontwikkeling bij Feyenoord maakte Van den Elshout eerder dit jaar zijn debuut voor het Nederlands elftal voor spelers Onder 17 jaar.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Mooi nieuws. Hij is wel 17 en niet 15 zoals in het artikel staat ;-) (Feyenoord zelf heeft dit fout vermeld)
Talentje dit hoor 👌🏻 scoort ook altijd tegen ajax lijkt het wel. Gefeliciteerd Tobias en mooi om te zien dat Feyenoord zo bezig is met vast leggen van talenten.
Ongelofelijk hoeveel jeugdspelers Feyenoord aan het vastleggen is. Zo mooi. Is heel lang anders geweest.
En dat ze ook tekenen en niet overlopen naar Amsterdam net als een tijd is geweest. Duidelijk op de goede weg!