minteh

VK Sportphoto

In beeld

Minteh: "We zullen zien wat de toekomst brengt"

Van de redactie

Het afgelopen seizoen huurde Feyenoord de Gambiaanse aanvaller Yankuba Minteh van Newcastle United. Feyenoord Media blikte samen met Yankuba Minteh terug op het afgelopen seizoen, waarin de vliegensvlugge vleugelaanvaller met onder meer 11 goals en 6 assists grote indruk maakte bij de Rotterdammers.

"Ik denk dat dit een goed seizoen was", begint Minteh op het YouTubekanaal van de club. "Het begin was een beetje zwaar voor mij, omdat ik de speelstijl niet gewend was, maar mijn teamgenoten hielpen me met aanpassen en dat ging goed", aldus de 19-jarige vleugelspeler.

Toen Minteh afgelopen zomer aankwam in Rotterdam had hij een duidelijk doel voor ogen. "Dat ik kampioen wilde worden, maar dat liep niet volgens plan. Uiteindelijk wonnen we de beker en dat maakte me blij, want ik wilde hier in Nederland iets bereiken voor ik een stap maak naar een hoger niveau. Iedere speler wil uiteindelijk op het hoogste niveau spelen."

Over zijn toekomst is nog niets bekend. "Op dit moment weet ik nog niet wat er gaat gebeuren. Hoe de supporters met mij omgaan is heel speciaal, maar ik weet op dit moment niet of ik wegga of dat ik blijf. We zullen zien wat de toekomst brengt", aldus Minteh.

Bekijk hieronder het gehele interview.

Delen

Reacties

Zeker als je kijkt hoelang die aan voetbal doet
Hij was een stuk beter dit seizoen, maar mag nog stedes verbeteren. Niet altijd voor eigen succes willen gaan als je hem kan afleggen, hoewel dat afgelopen seizoen wel vaker minder egoïstisch was.
Als die coach van Newcastle hem een weekje bezig ziet, kunnen wij het waarschijnlijk wel schudden. Ik kan me voorstellen dat die coach daar ook denkt van, wacht eens even, dit is een interessante.