yv2022525a1b01306

VK Sportphoto

Nieuws

'Thijs Jansen mag worden verhuurd'

Van de redactie

Feyenoord doelman Thijs Jansen mag verhuurd worden. De 20-jarige doelman staat in de nadrukkelijke belangstelling van Top Oss. Dat meldt het Algemeen Dagblad woensdag.

Ook wordt de naam van de talentvolle keeper genoemd bij Excelsior, zo meldt de krant. Eerder meldde 1908.nl dat Jansen en Feyenoord bezig zijn om het contract van de 20-jarige keeper te verlengen. Op dit moment heeft Jansen een contract tot medio 2023.

Delen

Reacties

Excelsior lijkt me geen goed idee van Gassel krijt dan denk ik de voorkeur. Ze moeten hem verhuren aan een club waar hij elke week speelt. Vind dit een goede keeper voor langer termijn.
Ik hoop toch echt dat dit een teken is dat Feyenoord low-key een extra keeper binnen wil halen. Bijlow zit te veel in de lappenmand en op Marciano kan je niet bouwen.

Hoop ook dat wel nog achter een LCV aan gaan. Met Lopez op LA en (hopelijk) straks Hancko erbij (Kan LCV en LA) dan heb je ook weer wat diepte mocht iemand uitvallen. Maar Rasmussen op LCV valt vies tegen, zie daar liever nog een talent komen die ook bij jong Feyenoord kan spelen zodat we eindelijk de fout van vGeel kunnen gaan wegpoetsen.
Mee eens! Rasmussen doet mij een beetje aan mindere versie van J-A v.d. Heijden denken.
Nou dan doe je onze BACO wel tekort hoor.. Hij was vooral voetballend wel een paar klassen beter.
De grootste fout van zijn leven die clown
Hopelijk een eredivisieploeg of anders een KKD op minimaal middenmoot
Zeker mooi voor Thijs en dan terugkomen als Marciano weg is. Toch volgend seizoen loopt contract af van Marciano
Op een gegeven moment denk je bijna voor elkaar. Hancko, linksback Paixao opvolger van Aursnes intern oplossen. That's IT!
En ineens is er weer intersse in Argentijn mag 3e doelman weg.
Zal er interesse in Kokcu zijn halen we nog andere doelman? Niet te geloven wat een Window
Goed dat hij ervaring kan op doen, dit moet gewoon eigenlijk al je 2 de keeper zijn, maar die Marciano raak je echt niet kwijt.
Daar zit je dit jaar nog aan vast.
Maar hopen dat Bijlow een jaar fit zal blijven.
Off-topic: zowel Benfica, als Rangers, als Kiev, als Zagreb zijn door naar de 4e ronde CL. Pot 1 voor ons in de EL is dus weer een stap dichterbij gekomen!
Feyenoord staat op plek 42 van de UEFA ranking: https://www.uefa.com/nationalassociations/uefarankings/club/#/yr/2022

Ik weet niet exact hoeveel (iemand hier die dit zeker weet?), maar ik dacht dat er nog hooguit 1 of 2 clubs met een hogere ranking, uit de CL mogen vallen, willen wij in pot 1 van de EL blijven.

CL play-offs: https://www.vi.nl/competities/europa/uefa-champions-league/2022-2023/wedstrijden

Clubs met een hogere ranking: Kopenhagen (41), Zagreb (34), Rangers (33), Kiev (39), Benfica (27). Die laatste 2 moeten tegen elkaar, dus er valt er sowieso al één af.

Kortom: hup Kopenhagen! Hup Zagreb! Hup Rangers!
Ik zag Rode Ster nog over het hoofd: "FK Crvena zvezda". Staan óók hoger dan wij.
Hup Rangers ben ik het niet helemaal mee eens. Co-efficient gezien beter als PSV wint van Rangers. Hogere waarde aan CL, maar dan moeten ze wel overwinteren in ofwel CL ofwel EL. Als je 3de wordt in CL van je via playoffs na de winter door
Ik denk dat PSV meer punten gaat halen als ze EL spelen. PSV komt in pot 4 in CL, en dan wordt het heel lastig om nog 3e te worden.
Psv kan in Europa league veel meer coeficienten halen hup rangers
Er mogen nog maximaal 2 clubs die hoger staan als Feyenoord instromen in EL. Kiev/Benefica is sowieso al 1. Dus dan van Kopenhagen, Zagreb, Rangers en Rode Ster nog maar één. Dat wordt tricky...
En Olympiacos kan zich ook nog plaatsen voor EL, die staan ook boven ons.
Goed voor die jongen! Lijkt me wel dat er dus nog sowieso een keeper bij moet komen. Ze laten die scouts wel werken voor hun geld zeg!
Geweldig talent! Alleen als eerste keeper ergens verhuren! Had verwacht dat ie misschien ofir wel voorbij gestreefd zou zijn
Zou mooi zijn als deze jongen idd ergens ervaring op kan doen! Blijft een gemiste kans dat we de piramide toen niet zijn in gestapt.