Primeur Bevestigd
bullaude-feyenoordweb

Alamy | Edit: 1908.nl

Transfers

Feyenoord maakt werk van Argentijn Ezequiel Bullaude

FeyenoordTM

Feyenoord richt zijn pijlen op de Argentijn Ezequiel Bullaude (21) van Club Deportivo Godoy Cruz. Dat verzekeren bronnen aan deze website.

De Rotterdammers zaten al langere tijd achter Bullaude aan. Feyenoord maakt na het vertrek van Cole Bassett nu ook echt werk van de middenvelder, die eind 2024 uit contract loopt.

Ook AZ zag deze zomer de komst van de middenvelder erg zitten, maar de Alkmaarders lijken kansloos nadat Feyenoord zich officieel in Argentinië gemeld heeft.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Prima reacties hier, leuk om te lezen.

Ik heb zin in Zaterdag
@ftm is het dan zo dat basset te licht bevonden word..want je gaat daar nu dus een vervanger voor kopen?
Als dat zo doorgaat, worden we geen hofleverancier van Oranje, denk ik. 😊 Staan al die nieuwe aankopen niet de ontwikkeling van onze jonge talenten in de weg?
Wat de ontwikkeling van jonge talenten in de weg staat is het ontbreken van een O21 elftal in de pyramide.
Leuk en aardig al die buitenspelers en middenvelders. Maar verdedigers hebben we nodig. Clubs met de minste goals tegen worden vaak kampioen.
Als je elke wedstrijd met 5-2 wint, word je kampioen. Of 4-3. Of 7-6.
Uiteraard gechargeerd. Maar als je moet gewoon meer scoren dan de tegenstander. ;-)

Het helpt wel mee uiteraard, zo weinig mogelijk tegengoals. Daar wordt hard aan gewerkt. Naast Hancko komt er hopelijk ook nog een (1e) back - waar Lopez mee mag concurreren.
w3gw3z3nn0u heeft gelijk, de ploeg die de minste goals tegen krijgt wordt in de regel kampioen. Zonder goede verdediging is het welhaast onmogelijk om kampioen te worden.
Wat een tranfserzomer, heerlijk al die namen. Als Slot het voor elkaar krijgt om hier een team van te smeden verdiend hij een standbeeld.
Is er al iets bekend over wanneer Paixao afreist naar Nederland. Ik begreep dat hij vandaag het vliegtuig zou pakken.
Zou wel vandaag vliegen en dan weer terug naar Brazilië duurt wel 3-4 weken dat hij kan spelen
Welnee. Zal zo'n 2 weekjes duren. Hopelijk direct basis dan. :-)
Heeft al wel bijna 40 wedstrijden gespeeld hè.
Voor de mensen die nog steeds heel erg vasthouden aan 'het is een aanvallende middenvelder', en zulke nikszeggende verouderde concepten, kijk eens naar de volgende chart:

https://twitter.com/johnspacemuller/status/1557259199264034816

Het voetbal is geëvolueerd. Data profielen en unieke rolverdeling heersen nu. Ik zie hier heel veel 'Cor Pot' reacties.

'Wat Feyenoord doet lijkt heel erg op Football Manager' -> Logisch, want Football Manager verzint natuurlijk ook niks ter plekke. Die gebruiken exact dezelfde onderliggende databases als scouting teams van clubs die heel datagedreven werken. Dit was al langzaam gestart met Arnesen, maar is in een overdrive gekomen via Te Kloese. Die heeft de Amerikaanse ervaring, en in Amerika is data koning.

Het is geen toeval dat alle spelers waar Feyenoord aan wordt gelinkt ook in alle Twitter scout / data lijstjes staan.

'Hee, dat is weer een speler van het lijstje van AZ' -> De Amerikaanse invloeden bij AZ waren altijd al sterk. Het is niet zozeer hun 'lijstje', ze komen via dezelfde werkwijze nou eenmaal bij dezelfde spelers uit.

Om terug te koppelen aan die chart van the Athletic, kun je duidelijk zien wat de rolverdeling binnen de huidige selectie is, en wat we nog missen:

Central Attacker:

Danilo is een Finisher
Gimenez is een Target
Bullaude is een Roamer (ontbreekt)

Advanced Midfielder:

Kokcu / Szymanski zijn Orchestrator en Creators
Bullaude is een Box Crasher (ontbreekt)

Zo kun je ook de rest van de selectie invullen:

Deep Midfielder:

Aursnes is een Distributor
Timber een Box to Box

Wide Defenders:

Geertruida is een Progressor
Pedersen een Overlapper

Etc. Etc. Etc.

Je ziet nu ook dat we vooral qua rollen achterin nauwelijks een Spreader / Safety hebben.
Met Mark Diemers en Jorrit Hendrix zijn we van Losers in ieder geval voorzien
Hendrix 3x kampioen van Nederland. Kan binnen onze selectie niemand anders zeggen.

Blijft toch een raar fenomeen dat sommigen zich supporter noemen en toch vooral het tegenovergestelde doen.
Ongelooflijk, wat een kinderachtige reactie. Hopelijk is de schoolvakantie snel weer voorbij.
Neemt niet weg dat we nu een middenveld hebben met een 6 (Distributor/Builder), en twee 8en (Orchesteror/Box-to-Box). Vorig jaar was één van die 8en meer een 10 (Box Crasher). Maar nu lijkt het erop dat onze 6 (Distributor/Builder) weg gaat en zou het niet heel logisch zijn om die te vervangen met een Box Crasher.

Dus of je het nu hebt over 6-8-10 of een verdere uitsplitsing van rollen, het blijft in dit geval wel zo dat Ballaude geen logische vervanger lijkt voor Aursnes.
Je zou zeggen dat met de komst van Bullaude geänticipeerd wordt op het vertrek van Kökcü.
Dat lijkt mij ook. Qua budget zal het anders ook een keer ophouden. Je moet Senesi nog vervangen. Aursnes is ook nog steeds niet rond.
Lekker onderbouwd stukkie! Houd er van 💪🏽
Interessante comment...! Leuk om te lezen.... thanks
Interessant gelul progessor,overlapper, spreader, safety man man man
Beetje met je tijd meegaan Klausie😉
Ik vind het eigenlijk wel heel concreet. Of het aan het type speler gekoppeld is of aan de opdracht waarmee een speler het veld wordt ingestuurd, dat is vers 2.
Bij voetbal is veldbezetting nummer 1 en spelprincipes nummer 2.
En die data onderbouwen wat vroeger door hele grote mensen werd gezien waardoor de juiste popetjes op de juiste plek kwamen te staan (of zoals ze dan nu zeggen, spelers in hun kracht koment te spelen). En dan heb ik het over Jansen, Hanegem, Happel, Cruyff.
Al die nieuwe termen, het zal idd wel.
Heb jij een naam in gedachten voor die Spreader/safety speler achterin??

Verder goed en duidelijk punt dat je hier aanhaalt en uitlegt
Interssant commentaar. Een advanced midfielder is logischerwijze een aanvallende middenvelder. Niks verouderd aan om het simpel op zijn Nederlands te benoemen ;-) Wat jij zegt is dat het type loper dat in de 16 opduikt (roamer en box crasher voor de liefhebbers) op die positie ontbreekt nu Til en Basset weg zijn en dat je met Bullaude weer dat type speler kunt inbrengen zodat je kunt variëren. Zeker een goed argument. Maar je kunt even goed zeggen dat je op die positie sowieso iemand wil hebben die meer anderen vrij zet en makkelijk vanaf rand 16 scoort en dat je als concurrent/vervanger eenzelfde type (aouiche) wil. Dat is een kwestie van keuzes. Overigens lijkt szymanski me een type die zowel creator als box crasher is. Vrij ideaal. Daarnaast lijkt me de invulling van de overige middenveldposities waar aursnes en mogelijk kokcu vertrekken een hogere prioriteit hebben.
Helder verhaal Lisboa. Kun je me vertellen waar ik een goede basisuitleg hierover kan vinden?
Ik vind het een geweldige transferwindow, maar ik vind het ook jammer dat er schijnbaar weinig betaalbare Nederlandse talenten zijn. Maar als we straks met een paar mooie prijzen op de Coolsingel staan, boeit me dat niets meer haha ;)
EL + Kampioenschap ofzo hoe niet direct de triple doen we het seizoen erna wel
Er hangt normaliter een zwaarder prijskaartje aan talenten uit Nederland. Vaak is de Eredivisie een stap later dan competities uit Zuid/Midden-Amerika. Vandaar dat het aantrekkelijk is om daar te scouten/shoppen.

Het maakt het ook interessanter, aangezien we op dit moment van veel spelers niet weten hoe ze daadwerkelijk presteren. Het is dus gissen hoe we er exact voorstaan dadelijk. Heb er wel een goed gevoel over. Szymanski en Timber zijn alvast heel fijne aanwinsten. Ook Dilrosun lijkt een goeie.
Volgens transfermarkt is het vooral een aanvallende middenvelder. Feyenoord lijkt me daar nu goed voorzien. Centjes kunnen beter naar andere positie of definitief kopen szymanski als hij dat zelf wil. Ik kan drie redenen voorstellen waarom ze het toch willen doen: 1. Feyenoord denk dat het geen ruim 10 miljoen kan uitgeven aan szymanski volgend seizoen, waarbij het ook onzeker is of hij zelf wil tekenen en toornstra er ook nog mee stopt. Dan haal je deze jongen voor de toekomst 2. Hij kan toch ook op meer defensieve posities op het middenveld goed uit de voeten. Voorsorteren op vertrek aursnes of kokcu? 3. Ze schieten een beetje door met het halen van aanvallende middenvelders ;-) Als je toch een aanvallende middenvelder wil dan lijkt op de filmpjes (ik weet het daar kun je niet helemaal vanuit gaan) die aouiche een veel groter talent als aanvallende middenvelder. Die heeft echt een actie en kan ook anderen vrijzetten. Bullaude lijkt me meer type Guus Til.
Eens, en Aouchiche lijkt me ook nog goedkoper. Die Franse club wil graag van hem af, een van de grootverdieners daar.
Laat nou net diepgaande scorende middenvelder +min 15 doelpunten ...zoals voorheen een John Dahl Thomasson lang niet gehad en afgelopen seizoen Guus Til goed kunnen renderen bij Feyenoord zo een type ontbreekt
Ik ben wel benieuwd hoe het zit met zo'n koop-optie. Wat betreft Szymanski: in principe is het toch een eenzijdige optie van Feyenoord en zijn er op voorhand al contractuele afspraken gemaakt voor als ze de optie lichten? Dan lijkt het me niet dat Szymanski de boot kan afhouden. Wat is een koop-optie anders waard?

Geloof dat deze afspraken met Dessers niet gemaakt waren omdat dit in de laatste uurtjes van de transferwindow geregeld was. Daarom moesten we deze zomer nog onderhandelen met Dessers over salaris.
Ben ik ook benieuwd naar. Ik denk en hoop dat ze dit keer wel direct salarisafspraken hebben gemaakt met Szymanski.
Wat 1. betreft: hij heeft geen optie om niet te tekenen. Simpelweg omdat hij al getekend heeft. Bij een koopoptie ligt de bal 100% bij Feyenoord. Het te betalen bedrag en salaris speler liggen al vast (Dessers was een uitzondering bij dit laatste).
Is dat zo? Of is het zo dat je een optie tot koop met de club afsluit en er vervolgens altijd nog apart met de speler uit moet komen? Ik weet het niet. Zou wel aardig zijn als er een stukje op 1908 verschijnt waarop precies wordt uitgelegd hoe dit soort constructies werk n. Feyenoord heeft er nu meerdere van.
Feyenoord is juist niet goed voorzien voor de nummer 10 positie. Achter Szymanski hebben we nauwelijks kwaliteit - die er direct staat.

Jens kan niet meer, Taabouni is gehaald voor de toekomst (prima als 3e keuze), de jeugd is er nog niet en Dilrosun hoort op de flank. Laten we een keer alle spelers op hun favoriete positie spelen.
Enerzijds blij met dit bericht. Lijkt alsof Feyenoord goed bezig is om de selectie te verbreden en meer gelijkwaardige spelers aan te trekken. Anderzijds bekruipt mij het gevoel dat dit voorsorteren is op het vertrek van Kokcu.
Zou zelf graag zien dat hij, Geertruida en Bijlow tenminste nog een jaartje blijven en de sterkhouders worden van ons team dit jaar.
Paixao, Bullaude en Marcos Lopez zijn echt goede spelers voor Feyenoord, maar waar ik vrij weinig mensen over hoor is dat ze allemaal uit competities komen die allang begonnen zijn. Zij zullen waarschijnlijk nooit de hele competitie kunnen spelen bij Feyenoord.
Paixao heeft bijvoorbeeld al 38 wedstrijden gespeeld dit seizoen.
Potje voetballen kan ik nog wel met mijn spit in mijn rug.
Volgens mij 38 in totaal, 21 vorig seizoen en 17 wedstrijden dit seizoen.
Komt de lange winterstop ivm het WK toch goed uit. Verwacht niet dat Paixao en Bullaude bij de nationale selecties zitten en Peru doet niet mee.
Dat is dus precies de reden dat er voor iedere positie 2 (bijna) kwalitatief gelijkwaardige spelers moeten zijn en nu dus worden gehaald.
Paixao heeft straks vanaf begin November tot begin Januari rust. Kan ie half dood vriezen tijdens zijn eerste winter in Nederland.
In november hebben ze 2 maanden rust.
Is André Bahia een serieuze optie als vervanger voor Senesi?

#askingforafriend
Interessant. Ik had eerlijk gezegd niet meer gedacht aan een aanvallend ingestelde middenvelder wat dit toch lijkt te zijn. Zelf hoop ik nog steeds op Ryorato Araki. Enorm creatieve middenvelder met een goede drive. Ik ben er van overtuigd dat hij een regelrechte hit zal worden bij Feyenoord. Let it happen!
Ik zag het ooit voorbij komen via transfermarkt:

https://www.transfermarkt.nl/ryotaro-araki-naar-feyenoord-/thread/forum/490/thread_id/5552

Niet dat ik echt de overtuiging heb gehad dat Feyenoord er daadwerkelijk achteraan zat, maar dan hoop ik het nog wel ;)
Misschien niet bij Feyenoord of bij jou, maar heb die naam regelmatig langs zien komen bij een bepaalde Twitteraar. ;-)
Dat was VluggeJapie, die kopieerde ieder nietszeggend gerucht en bracht als als een nieuwtje vanuit zijn 'bronnen'
Vanavond neem ik weer een podcast op, er is veel gebeurd sinds de laatste dus ik neem aan dat de uitzending wat langer duurt dan normaal. Ik probeer alle vragen die er toe doen daarin te beantwoorden, het draaiboek is huge
Hopelijk geen Gnonto update . Dat lijkt mij gepasseerd station
Donderdagochtend ergens, hoop vroeg (07:00 / 07:30)
Hoe zit het met die Gnonto, nog enige kans?
aouchiche niet meer in beeld als opvolger van basset ipv deze man? Lijkt me goedkoper ivm korter contract en hij mag weg en de club gedegradeerd of is daar geen interesse meer voor?
Mogguh Kameraden, ik droomde van een Mannsverk it's happening.
Ja wie niet.... Hahahaha en een Hancko it's happening

Dan hadden we alleen nog een LVV nodig toch
Als we nu doorpakken en onszelf de top2 is spelen pak je volgend seizoen gegarandeerd CL miljoenen
Kunnen in het spaardepot nieuwe kuip, 100 miljoen bij elkaar sprokkelen dan past de lening op dat stadion prima in de begroting van stadion de kuip en feyenoord.
2e plek is net als afgelopen seizoen nog gewoon voorronden CL.
NLse clubs moeten dit jaar zorgen dat het eind van het seizoen bij de top 6 landen staat. Dan is er vanaf volgend seizoen een extra CL plek te verdienen door de nr 2 en speelt de bekerwinnaar (of nr 4) ook rechtstreeks Poulefase EL.
Heeft te Kloese stiekem wat extra centjes weten los te peuteren? Volgens mij zitten we toch al redelijk aan de max wat we kunnen uitgeven obv inkomsten uit transfers. Zeker als je nog naar Hancko en die van Twente meeneemt.

Verder deze window natuurlijk een waanzinnig goede ontwikkeling waar een duidelijke lijn in te zien is.
@ ftm Ik vraag mijzelf nog steeds af of die 60/40% regel nog steeds geld voor de nieuwe uitgaande transfers.
Niet goed genoeg voor feyenoord. Ik wil graag bord op schoot: Mickey vd Ven voor Senesi, Harroui voor Aursnes en Aouchiche als laatste aanvaller.
Inderdaad! Ik denk dat een combinatie tussen prima spelers uit de Eredivisie die de competitie en de cultuur al kennen, talent uit de jeugd en slim gescoute spelers uit het buitenland het beste is.
NEC wil voor Europees voetbal gaan. Die Ted van Leeuwen laat zijn goede 2e keeper achter een blessuregevoelige 1e keeper dan echt niet zomaar gaan.
Komt door die suikeroom. Die maakt alles kapot, zoals dat ook ging met vitesse.
Kans dat er een Vitesse scenario optreedt acht ik zeer klein. Daar waren het externe investeerders die niks met de club hadden maar alleen wat met geld en aanzien.

Denk dat je deze Suikeroom moet vergelijken met van Seumeren bij Utreg. Dit is een pure supporter met teveel geld en heeft in het verleden al vaak geholpen met voor hem zakcentjes. Hij heeft nu meer voor het zeggen en is met een plan bezig NEC een vaste plek in de subtop te bezorgen. Daarvoor heeft hij één van de beste TD’s aangesteld om dat te regelen.
Vraag me af of hij zijn geld terug wil hebben. Het is een hobby, en hobby’s kosten geld.
Wat betekent dit voor de kansen van jeugd het komend seizoen ? Hartjes, Basset, Naujoks, Hartman, Dermane. Zijn toch niet allemaal zo slecht dat we ze van de hand doen? Met een O21 die in een bijcompetitie speelt lopen we dan niet het risico dat talenten voor hun kans in F1 weg gaan? Ben erg blij met deze transfers maar zien jullie hierin geen risico?
Ik denk dat juist zo'n sterk mogelijk team 0 21 moet zijn om z.s.m. te promoveren.
Dit gaat betekenen dat alleen de allersterksten door schuiven naar het eerste, op zich niet verkeerd.
Verhuur kan trouwens ook prima werken, zie o.a. van Bronckhorst
Ze hadden in plaats van voor zerrouki en deze Argentijn beter die miljoenen opzij kunnen leggen om szymanski direct te kopen. Ik heb het idee dat die zoveel klasse heeft dat hij na dit seizoen de boot afhoudt en naar de premier League of Bundesliga gaat. Dan heb je niks meer aan je koopoptie.
Weet je hoe een huurtransfer + optie tot koop werkt? Duidelijk niet....
je koopt geen speler die kenbaar maakt niet meer te willen.
Ja, dat doe je wel. Als koopoptie 10 miljoen is en je bent er van overtuigd tzt 20 miljoen te kunnen gaan vangen, dan licht je hem gewoon. Een speler tekent ook met volle verstand hè.
Op dessers hadden ze ook een koopoptie. Als je vervolgens geen akkoord bereikt met de speler zelf gebeurt er niks.
Dat kwam omdat er nog geen akkoord was met Dessers vanwege het laatste tijdstip van de transfer. Daar zullen ze nu van geleerd hebben.
Klopt wat JPvanEesteren zegt, zo heeft Espanyol ook de clausule van Vilhena gelicht deze zomer, terwijl Tonny niet meer wilde
Dat had vooral weer te maken met een geschil tussen Tonny en Krasnodar omdat hij nog geld tegoed heeft. Nu hij is overgenomen door Espanyol wordt het heel lastig om dat ooit nog te krijgen. Anders had hij wellicht een klacht bij de FIFA in kunnen dienen en zich transfervrij kunnen laten verklaren.
Het is een eenzijdige koopoptie. Dus Feyenoord kan die gewoon lichten als ze de poen hebben. Kan dus ook prima in de tweede seizoenshelft als we weer een berg Europese recettes hebben binenngeharkt.
Weer een naam die terugkomt op van die data scoutlijsten, Feyenoord is iig goed aan het innoveren, leukste transferwindow ooit❤️
https://otw-scouts.com/free-scout-reports/
Had het al gezien idd, volg die gasten al tijdje op Twitter, sws is het intressant om te zien hoe makkelijk het schijnbaar is om te scouten voor amateurs tegenwoordig, bijna alle transfertargets van landen als Nederland en België staan op die lijsten, wel echt tof om dat een beetje bij te houden, weet je welke spelers je kunt verwachten voor de transfermarkt opent.
Hoe zit het met die Gnonto. Die knaap kan er ook nog wel bij.
Komt wel goed, alireza willen ze ook nog weg hebben dusssss😁
Jij gelooft er nog echt in hé. 1. Hij kan er niks van. 2. Feyenoord gaat geen bankzitter voor 7+ miljoen kopen.
Die komt niet. Las in een reactie op deze site en ik weet niet meer onder welk artikel, dat Slot eigenlijk niet weet hoe hij hem wilt gaan gebruiken.
We hebben nu al minimaal 2 linkervleugel spelers dus hij gaat hoe dan ook niet komen.
@FTM mss een rare vraag hoor maar scout Feyenoord ook nog wel eens naar keepers, of hebben ze er genoeg vertrouwen in dat Thijs Janssen gelijk het stokje kan overnemen van Bijlow?
Dat is nou een goede vraag,want wil wel eens een goede concurrent voor Bijlow.
@FTM hoe groot is de kans dat Feyenoord hem haalt op dit moment ? Las dat de club heel moeilijk deed in de onderhandelingen met AZ
50%. Hij komt of hij komt niet. Even afwachten dus
50%. Hij komt of hij komt niet. Even afwachten dus
Tja, dat is hetzelfde met Hancko, Zerrouki en Gnonto. Als de vragende club het dubbele vraagt van wat jij wilt bieden dan is het lastig onderhandelen. Dat heeft met de verwachting van de verkopende club te maken dat er nog wel een ander komt die meer wil dokken (zoals nu wij voor deze speler). Maar heeft ook een risico dat je als club met een kater blijft zitten (speler ontevreden maar niet weg en zit zijn contract uit - risico bij Gnonto echt wel aanwezig).
@FTM Gnonto moet nu toch gewoon haalbaar zijn, of totaal uit beeld nu?
Volgens wat ik heb gelezen was het of Paixao of Gnonto. Aangezien Paixao het gaat worden (vervanger Sini), zal onze 18 jarige Gnonto niet meer bij ons komen spelen.
Misschien nog op 31 augustus als er een alles of niets bod wordt gedaan van 5 miljoen…
Nee, gnonto blijft tot eind augustus interessant. Ik zie hem gewoon naar Feyenoord komen aangezien ie met zoveel interesse nergens anders heeft getekend.
Jij moet echt eens van die Gnonto af want hij zit zo vast. Dilrosun en Paixao zullen basis zijn. Feyenoord gaat geen 7+ miljoen uitgeven aan een bankzitter. Ook niet als Jahanbaksh weggaat. Hoe dom denk je dat Feyenoord is?
Gnonto kan links en rechts en als spits uit de voeten, en ook achter een diepe spits is hij goed bruikbaar,plus dat hij in de toekomst veel geld gaat opbrengen.
40 miljoen straks al naar psv als ze rangers verslaan. Mooie voor Feyenoord is dan wel dat ze in de eredivisie hopelijk wat extra punten gaan verspelen terwijl Feyenoord juist op een hele brede selectie lijkt in te spelen. Mooi.
Kunnen dan weer zich eigen versterken met dat geld
Volgend jaar is het onze beurt om dat bedrag te innen 😊👍👍
Weet ik niet. Ik vind het een enorm voordeel voor CL ploegen dat ze op dinsdag spelen. Nooit vlak er op eredivisie. Dit in tegenstelling tot EL met de donderdag.
Moeten ze eerst Rangers verslaan en dat is geen gelopen koers
toch mooi als een 2e nl club CL speelt. punten scoort op de coeff.lijst en volgend jaar 3 nl clubs CL.
zo goed speelde ze niet, ik denk dat rangers verder is.
Er zijn ook heel wat spelers vertrokken hé, selectie is op dit moment niet breder dan afgelopen seizoen
Je vergeet even dat zij dan op dinsdag of woensdag spelen en wij op donderdag en er daarna op zondag in Eindhoven een topper gepland staat. Is dus veel gunstiger als PSV ook gewoon op donderdag speelt.

Ook voor de UEFA coëfficiënt lijkt het gunstiger, aangezien PSV naar verwachting weinig punten zal gaan halen in de CL, en met een niet ondenkbare laatste plek in de poule zelf overwintering kan verspelen. Met de waarschijnlijke uitschakeling van Twente tegen Fiorentina en AZ dat ook niet heel lekker voor de dag komt, loop het risico de 6e plek aan het eind van het seizoen alsnog mis te lopen en daarmee vanaf volgend seizoen een extra CL plek.
En dan te bedenken dat iedereen moord en brand riep, omdat er met de open dag 3 spelers uit de helikopter stapten.
Iedereen, dus jij ook. En de spelers zelf... PSV fans... Huishoudbeurs-bezoekers, astronauten. Wel een hoop hoor...
Nou Slot riep al snel dat ze met spelers bezig waren en dat we geduld moesten hebben omdat Feyenoord nog in een andere vijver vist dan psv en Ajax. Dus zijn we later ad beurt. Maar deze invasie had niemand verwacht
Wat een transferwindow echt niet normaal, hancko, paixao, deze jongen nog een linksback het is echt niet des Feyenoords dit soort ‘onbekende’ namen te halen maar wat voelt het goed en wat zie ik de toekomst rooskleurig tegenmoet !

Er gaan nog verrassingen komen heb ik zon gevoel !!
Beter filmpje:
https://www.youtube.com/watch?v=yoWTV8vC3x8
Dan wel graag meer info over kocku, denk dat hij vertrekt @ftm. Behandelen jullie dit in de podcast ?
Ben dus niet de enige die daar aan dacht, soms ruzie met de bal. Laat Kokcu lekker nog een jaartje bij ons.
Heeft meer technische bagage dan Til. Allen was hij in Argentinië vorig seizoen beter op dreef qua goals en assists dan het huidige.
Veel mensen lijken dit niet te snappen. Maar als het idd een 10 is die dicht bij de spits speelt. Dan zal hij wel de echte vervanger van Till worden. Huidige selectie mis je toch zo’n type voetballer. Ook in het druk zetten is dat belangrijk.
Szimamski is al de opvolger van Til
Of Timber zoals Slot zelf aangaf. Genoeg vervangers iniedergeval.
Idd en dat is echt een basisklant. Die kan echt voetballen hoor. Met kökcü en Timber erachter staat er echt iets
Til heeft volgens mij nu al spijt. Hij lacht niet, springt niet mee met feesten, straalt totaal geen plezier uit. Terwijl hij bij Feyenoord altijd vooraan stond met zijn glimlach.
Viel mij ook op idd. Geldt trouwens voor heel PSV, er straalt geen lol vanaf
Jammer had gehoopt dat het een verdedigende middenvelder was dan waren we van het hoofdpijndossier FC Twente af
Zou me niets verbazen als er iemand komt die niet een algerijn of noor is.
Lees 4-10 miljoen

Waar halen we al die miljoenen vandaan. Mag er dan toch meer geherinvesteerd worden
Misschien doet Feyenoord zich armer voor dan ze zijn. Marketingtechnisch wel slim.
Er was ook veel winst gemaakt door inkomsten Conference League (14 miljoen prijzengeld + verkoop tickets), dus dat is bij elkaar ook meer dan 20 miljoen geweest. Daar zal misschien ook de helft van besteed mogen worden???

Tot nu toe is er 17 miljoen uitgegeven + 8 miljoen Paixao = 25 miljoen. Als Aurnes nog weg gaat, kom je op 70 aan verkopen, x 40% = 28 miljoen

Als er ook nog wat begroot was voor transfers, dan kan het best dat Feyenoord rond de 40 miljoen in totaal mag uitgeven, maar 35 miljoen is zeker aannemelijk. Als Kokcu ook nog weggaat, komt daar natuurlijk nog wat bij.
Er was voor de uitgaande transfers ook al een potje van 5 miljoen, en het is niet veel maar Linssen had dacht ik ook 1.4 miljoen opgeleverd.
En we gaan maar door met mooie namen.

Straks ga ik het bord op schoot scouten nog missen.. haha

Goed bezig scouting
Kan iemand mij uitleggen waarom altijd middenvelders worden gehaald en bijna nooit verdedigers
Die duren waarschijnlijk langer. Rustig aan 3 weken periode nog en alles gaat netjes dubbel bezet zijn.
Vraag me dan een ding af waarom duren ze langer? Moeilijk om goede verdedigers te zoeken ofzo?
Hancko moet nog komen en 1 linksback
Voelt onlogisch om deze speler te halen of er speelt iets rondom Kokcu.
Kan iemand mij meer vertellen over deze speler?
Eindelijk een middenvelder die niet op 6 uit de voeten kan. Daarvan hebben we er echt nog wel een paar nodig….
lijkt me wel een aardige speler maar is toch raar dat je een vervanger gaat halen voor een speler die nauwelijks heeft gespeeld, kun je beter iets meer neerleggen voor een LCV zoals Hancko want die hebben we echt nodig.
Want als ze een middenvelder halen betekent dat automatisch dat er geen LCV komt?
Die zal er wel komen maar als je er meer geld voor uitgeeft is de kans groter dat het dan een betere speler is,
Linksback gaan ze iets op bezuinigen natuurljk lopez is 2 miljoen vina ook zoiets en wie weet nog wel een gekke uruguyaan ipv vina
Wellicht goede speler maar snap dit nog niet tenzij Kokcu weggaat. Prioriteit lijkt mij bij de verdediging te liggen. Ik zie ze liever extra geld uitgeven voor Hancko
@FTM, kun je deze toelichten? Puur voor kwaliteit in de breedte? Basset, Diemers en Hendrix waarschijnlijk pleite?
Sierlijke speler. Heeft qua stijl wat weg van van Persie.
Mooie optie achter Szymanski. Taabouni en Toornstra weten dan wel genoeg, ook op de flanken geen plek voor hen. Kunnen alvast een seizoenskaart gaan nemen..
Taabouni is meer toekomst, is echt wel een speler met talent. Toornstra loopt wel een keer op z’n eind alleen z’n staat van dienst is echt top.
Toornstra staat gewoon weer basis vanaf november, zoals elk jaar ;-)
Lees alleen dat die club heel lastig is met onderhandelen elke x nieuwe voorwaardes volgens az 🤔
  • 1
  • 2