Bevestigd
beelen-feyenoordweb

Transfers

Thomas Beelen kiest voor transfer naar Feyenoord

FeyenoordTM

Thomas Beelen maakt op korte termijn de overstap naar Feyenoord. De landskampioen heeft met PEC Zwolle een akkoord bereikt over een transfer van de 22-jarige centrale verdediger en verwacht de laatste details op korte termijn af te kunnen ronden.

In een later stadium meer over de overgang van Beelen naar Rotterdam. [Tekst via PEC Zwolle]

Feyenoord troeft dus PSV af, wat ook in de laatste dagen concreet was voor Beelen. In een eerder stadium hadden ook AZ en FC Twente belangstelling.

De rechtsbenige Beelen was afgelopen seizoen goed voor dertig optredens in de Keuken Kampioen Divisie. Daarin was hij goed voor een goal en vier assists. Beelen loopt medio 2025 uit contract en vertegenwoordigt een geschatte marktwaarde van 2.000.000 euro. Feyenoord betaalt iets meer dan dat bedrag.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@FTM met Kasanwirjo en Beelen als backups voor Hancko en Trauner, mogen we er vanuit gaan dat er geen nieuwe CV meer bijkomt? (ervan uitgaande dat Geertruida vertrekt)
Hij zat gisteren gewoon op de tribune niemand herkende hem. Na afloop ging hij naar andere Thomas in kleedkamer
Vind het vooral mooi dat we psv eindelijk een keer afgetroefd hebben. Hoop inderdaad alleen niet dat dit de directe vervanger van Geertruida word maar ben er wel bang voor.
Beelen komt, Geertruida wilt gaan..


https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/1142093/feyenoord-exit-steeds-waarschijnlijker-geertruida-voert-gesprek-met-slot.html
Prima. Maar dit is hopelijk niet zijn vervanger.
Dit is gewoon een goede speler.
Precies en die wordt alleen nog maar beter.
Laten we eerste maar eens afwachten of Leizig 30 tot 40 miljoen op tafel wil leggen voor Geertruida.
Die hadden gedacht voor 20 miljoen een goeie verdediger op te pikken, maar ja, ze zullen nu toch echt de knip moeten trekken OF ze gaan hun aandacht verleggen naar een ander.
Zal Leipzig eerst een beter bod moeten doen, anders zal hij niet vertrekken.
Net zoals Trauner een omgeturnde middenvelder die het van zijn opbouwende kwaliteiten moet hebben, ik hoop dat hij snel op dat niveau terecht kan komen.
Welkom 2e Thomas bij deze club ik miste Zerouki
Volgende keer beter mikken dan.
Waarom twijfelde je überhaupt man?! Maar dit is weer een echte Slot aankoop nu nog die linksbuiten
Doet me in zijn bewegingen en fysiek aan Kees van Wonderen denken
Die was ook tegen de 1.90 aan al dacht/zag niemand dat omdat hij zo mager was

Superblij mee. In eerste plaats PSV verslagen, 2e plaats een.Nederlander, 3e plaats potentie
In eerste plaats potentie en de rest maakt geen drol uit
Op de eerste plaats staat presteren. Pitentie komt daarna, want daar heb je niks aan als je die potentie nooit waar maakt.
Potentie natuurlijk.... Niet pitentie
Mag toch aannemen dat hij gehaald is achter Geertruida of wanneer Geertruida vertrekt, achter een nieuwe RCV?
Hoezo? Hij is 22, was basisspeler bij 1 van de beste teams van de kkd en gewoon een solide verdediger. Waarom zou hij niet kunnen starten maar moet de eigen jeugd wel de kans krijgen die een stuk jonger en minder ervaring hebben.
Kijk hoe dat met Wieffer is uitgepakt ik zou ook een slag om de arm houden hoor. 😉
Daar is hij echt nog te licht voor
Dit is het nieuwe scouten. Goedkoop pareltjes oppikken en voor mega bedragen verkopen. Ok,niet iedereen is een Wieffer. Maar met Slot zn kennis kan dit ook weer een s6 worden.
Prima aankoop! Hij is comfortabel aan de bal, positioneel sterk en heeft lengte (altijd fijn voor een verdediger). Nu afwachten of hij die extra stap omhoog kan maken.
Dan komt hij tegen het plafond aan
Als geertruida weg gaat, szymanski dus erg blijft, dan wordt het wel erg lastig. Om met een klein budget dan ook nog voor daar vervangers te halen.....

@ftm mag er een deel van de geertruida som worden geïnvesteerd
Dat zeg ik, maar staat er gek door autocorrectie. Bedoel Szymanski dus weg blijft. Bedankt voor je reactie!
Geen probleem topper heb dat ook vaak hoor.Is best wel ...😂😂
Bij mij maakt autocorrectie altijd Trainer van Trauner..
hoop op een beetje leuk nieuws wat we krijgen.word altijd gestrest van die transfer dagen.zie ik concurrentie die zich versterken en wij blijven op dat moment achter.
Klopt, hopelijk komt die Kroaat, een rechtback en zeer benieuwd naar het nieuwtje waarvoor ****** nog groen licht nodig heeft
Ja hoop ook op die kroaat.sygmanski was idd belangrijk maar ook vaak afwezig.
Was het nieuwtje dan niet dat Feyenoord vol voor Ivanusec gaat?
Voor seba komt die Kroaat. Lb gaat er ook nog 100% komen. En ik weet niet of je Minteh heb zien spelen vanmiddag. Pareltje..
Valt mee. Denk zelf ook dat Kroaat voor 10 is en er iemand op rechtsback bij mort komen en op linksbuiten.

Maar rechtsback is wel echt belangrijk als Geert gaat
Zou Timber daar niet kunnen spelen? Die gaat het heel lastig krijgen om basis middenvelder te worden..
Hopelijk kan hij verrassen. Momenteel hebben we veel opties voor als Geertruida vertrekt, maar geen een van het niveau waar je het direct in ziet zitten.
Beelen is geen rechtsback. Die positie zal er dus sowieso bij moeten komen
Pedersen en Kasanwirjo hebben we daar nog voor. Kasanwirjo heeft bij ons vaker op die plek dan centraal gespeeld. Geld hetzelfde voor als de reservers voor centraal: Niet het niveau waarvan je denkt, yes, daar prolongeren we onze titel mee
Laten we hopen dat als Geertruida weggaat dat er een kwalitatieve speler voor terug komt. Dat hoeft helemaal niet veel te kosten maar iemand die direct mee kan
Kasanwirjo ben ik totaal niet overtuigd van. We moeten gewoon een goede rechtsback erbij hebben. Liefst eentje die goed aan de bal is, maar een snelle met goede voorzet is ook prima.

Want Hartman kan ook als inverted LB. Hij is goed aan de bal.
Van Ewijk dus .. maar die is nu veel te duur.
Kasanwirjo liet vandaag maar weer zien het niveau niet aantekenen.bij fc ook al miet.
Wat een bullshit. Op 1 verkeerde pass was hij ijzersterk in opbouwmomenten. Verdedigend oom wat goede onderscheppingen. In de 1 tegen 1 duel ook sterk. Pispaal nodig?
Bij hem kwam het meeste gevaar vandaan.het is maar wat je wil zien. Bij fc Groningen waren ze blij van hem afte zijn.Het is niet zo'n goede speler.Hij heeft tevaak oog kleppen op
"Bij Groningen waren ze blij... ". Sterk om je reactie aan te dikken. Hij had namelijk geen goede relatie met de supporters. Dat is door gaan etteren. Niks meer of minder. Vraag aan dezelfde supporters hoe zijn eerste jaar bij Groningen was. Na dat seizoen kon hij naar 4 Premier League (onderkant en middenmoot) clubs. Maar dag kan alleen als je er geen reet van kan.
Krijgen echt weer een goede selectie. Misschien wel beter.
Beter niet, Kökçü en Geertruida zijn voor ons en de Eredivisie buitencategorie. Ben er wel van overtuigd dat we een prima selectie zullen krijgen.
Kokcu en Geertruida waren matige spelers toen Arne Slot er nog niet was. Doordat Arne een duidelijk spelpatroon erin bouwde, groeide beide uit tot Top Eredivisie.
Ik denk dat veel spelers dit niveau kunnen halen onder Arne. Zolang ze erg fit zijn, bereid om hun taken op te pakken en willen strijden voor elke bal zie ik ze het echt wel halen. Vooral een vd Belt zie ik binnen 2 jaar een hele goede speler.
Slot is erg goed en haalt het beste in ze naar boven, maar die 2 zijn altijd al erg grote talenten geweest. Alleen met geluk haal je een zelfde soort speler (kwalitatief) terug.
Geertruida vertelt slot te willen vertrekken

Symanzki komt ook niet terug als hij niet gekocht wordt

Hendriks krijgt kans in voorbereiding, 1ste keus achter hancko
Nu onze kroatische vriend nog! Kom op DtK!!!
Kijk, dat is een fijne aankoop. Ben heel benieuwd hoe hij het bij ons gaat doen.
Die zag ik niet aankomen. Op VI staat een interessante analyse van zijn sterke en zijn mindere punten. Zijn technische klasse, fysiek en opstomen naar het middenveld worden o.a. als sterke punten benoemd. Hij schijnt wel nogal kwetsbaar te zijn tegen snelle spitsen. Als Geertruida blijft kan Beelen rustig gebracht worden. Als Geertruida vertrekt en er verder geen RCV wordt gehaald moet hij wel direct in het diepe worden gegooid als Trauner geblesseerd of geschorst is. Van KKD naar CL is nogal een stap. Interessant is dat hij is doorgebroken in een systeem dat Feyenoord momenteel niet speelt als inschuivende libero in een driemans defensie. Zou Slot zijn systeem (in sommige gevallen) willen aanpassen en willen spelen met een doorschuivende centrale verdediger zoals Stones bij City? Geertruida, Hancko, Trauner en dus Beelen zouden allemaal geschikt zijn voor zo'n rol.
Geertruida wil weg meldt Gouka zojuist. Gaf Slot aan in een interview. Vanochtend een gesprek gehad schijnt.
Dat die weg wil is wel duidelijk. Moet er ook nog een club komen die het gewenste bedrag op tafel legt.
Eens. Maar denk dat dat wel goed gaat komen uiteindelijk. Ik verwacht dat Leipzig wel terug komt
Krijg je dus door het feit dat clubs tegenwoordig spelers mogen spreken voordat ze een club benaderen. Ze worden allemaal gek gemaakt om de prijs te drukken
Klopt. Ik krijg niet de indruk dat Te Kloese de prijs laat drukken. Maar we zullen zien. Aan de financiële mogelijkheden van Leipzig zal het niet liggen.
Slot speelt al twee jaar met inschuivende verdedigers toch? Dat maakt de keuze van Beelen voor Feyenoord zo logisch 🤔
Geertruida schoof vaak vanaf de back positie in. Net weer wat anders dan CV.
Deze zag ik niet aankomen.hij zou naar psv toe
Hahaha ik ook niet! Wel een goede voor achter de Apotheker
Misschien wel ipv.trauner heeft dit jaar wel heel vaak wat
Iets meer als 2 mil. Dus wel minder als de gevraagde 3?
Wij giel beelen... psv pepi langkous...
@FTM komt er nog een vleugelspits op korte termijn?
@FTM verwacht je dit weekend nog wat nieuws te brengen of kunnen we vol ongeduld nog wachten….?😃
Dan sta je voor het verkeerde stoplicht. De meeste springen toch redelijk snel op groen.
Spannend!! Vandaag wel al leuke berichten. Beelen, Luka
Word je vader😂😂😂sorry stom grapje
Hoop echt onze kroatische vriend🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Heb je al wat info mbt het uitkomen van de andere tenuetjes?
Toch wel benieuwd naar deze jongen, potentie is er wel, benieuwd hoe jij kijkt tov deze transfer en het betaalde bedrag.
Antonucci ook niet bij de selectie vandaag, is die transfer ook zo goed als rond naar Finland? @ftm
Dat is alvast ook weer geregeld. En ik verwacht dat het goede nieuws wordt, dat Szymanski gewoon bij ons blijft. Maar het kan ook zijn dat het Geertruida is, die nog 1 jaartje blijft. Allebei zou helemaal te gek zijn. Dan heb ik voor dit weekend, wel weer even genoeg goed nieuws gehad.
Wat is dit nou voor kinderachtig gedoe wie de primeur heeft .... Ik lees het hier en Feyenoord boekt een succesje..... Dat vind ik belangrijker dan wie de primeur heeft.

Ken hem niet .... Maar heb alle vertrouwen in Slot en de scouting. Dat ik trouwens niet onterecht als in naar het afgelopen jaar kijk.
Voor mij ook niet belangrijk, dus is geen punt van discussie als je het mij vraagt. De 'het is rond' primeur kwam van PEC Zwolle zelf, zoals het hoort.
Mijn opmerking was ook niet zo zeer aan jou gericht.
Als voed je af en toe wel die berichten.... Maar dat in waarschijnlijk jouw manier van (af)reageren 😅
Hoppa. Eindelijk komt het goede nieuws dit weekend. Goeie transfer van Feyenoord hoor. Dit is echt zo’n speler die onder Slot stappen kan gaan maken
@FTM taabouni niet bij selectie vandaag. Transfer een feit?
Is al in de zandbak geweest, deze werkweek teruggekeerd. Traint ook niet mee dacht ik.
En bozenik hoor je niks meer van die zou weggaan toxmxh
Precies, maandag 10 juli op het trainingsveld van Boavista zoals geschreven. Kan vanuit Portugal nog een vervolgtransfer maken, alles staat in het artikel.
Top man
Wat heeft boavista betaald,hoorde iets van 1.5 miljoen en doorverkoop?
Verrassend, dacht dat ik op het doorgaans goed ingevoerde 1908.NL las dat hij voor PSV ging kiezen.
Het doorgaans goed ingevoerde 1908 schreef volgens mij alleen dat het tussen Feyenoord en PSV ging.

Had hij maar voor PSV gekozen, 3 miljoen voor zo’n middelmaat die veelal op de bank zit is teveel geld
Jesus kritisch. Ik hou van je kritische kijk op alles maar deze jongen was samen met vd Belt de absolute uitblinker bij Pec. AZ afgetroefd die altijd een goede neus voor talent heeft. Psv die hem graag wilden hebben. Iets meer nuance zou je sieren.
Veel vertrouwen in het oordeel van Feyenoord. Ook Minteh was goed gezien en Van den Belt kan het niveau ook makkelijk aan.

Succes!
Eens met je eerste zin. De rest zijn wel hele snelle conclusies.
Is dit de vervanger van Rasmussen of Geertruida. Dat is nog wel een erg belangrijk detail
Rasmussen natuurlijk. Als geertruida vertrekt gaan ze wel opzoek naar een speler die al iets heeft laten zien.
Ik dbek eerder de vervanger van trauner. Aangezien rasmussen back up voor hancko was
rasmussen is linksbenig, we missen dadelijk hoop linkspoten.
ik verwacht meer als backup voor Trauner die al geblesseerd is en Geertruida willen ze het liefst back.
@FTM geschatte MW op Transfermarkt sinds laatste update is 2 miljoen, niet 450.000
Valt dit ook onder het “hete weekendje” of komt er nog meer aan?
Heel wat in de pijpleiding zitten
Legend laat je niet gekk maken met die joodse mollen hier
Zet de kraan maar open 💦💦
@FTM hoe groot schat jij de kans in dat we zowel Ivanušec als Nakamura binnen kunnen en gaan halen? Zou een flinke kwaliteitsimpuls zijn.
KANON: als Dinamo akkoord gaat met eerste bod van Feyenoord behoor Nakamura daarna ook nog tot mogelijkheden.
Tenzij de staf in Ivanušec een 10 ziet gaat dat natuurlijk niet gebeuren. 2 spelers van €10mil+ voor dezelfde positie halen slaat echt nergens op.
Hij wordt sowieso als 10 gehaald denk ik. Hij gaat Santi heel wat keertje voor de keeper zetten. Wel jammer dat Bullaude geen kansen meer krijgt dan. Daarom had ik gehoopt dat Danilo wegging, dan zou die niet meer erin kunnen komen als 10. Bullaude gaan we dadelijk kwijtraken terwijl dat echt een topper kan worden.
Feyenoord vs PSV 2-2
Beelen Veerman
Zerrouki Pepi

🥊🥊
En blij dat wij Veerman niet hebben...
Dat Veerman bij PSV speelt is winst voor ons hoor
Gewoon een prima speler dit. Echt een klasse of 2 beter dan Kasanjwiro.
Onzin reactie. Hoeveel wedstrijden heeft hij op eredivisie niveau gespeeld?
2 miljoen voor een kkd speler en dat terwijl we de CL in gaan….
Heb je hem weleens zien spelen?
Roeptoeteren zonder dat hij 1 bal geraakt heeft....🤣
Ja, dat viel met Wieffer ook helemaal verkeerd uit,hè.. 😏
Want elke kkd speler kan natuurlijk zo makkelijk mee als Mats 🙄🙄
3 miljoen…
Maar absurd inderdaad
Onder Slot kan dit echt een topper worden, het talent druipt ervan af. Een zeer verfijnde, voetballende verdediger met een heerlijke dribbel naar voren!

Verheug me om zijn ontwikkeling te gaan zien, hoop op Wieffer achtige taferelen!
Ken hem niet maar voor de breedte gehaald ?
Prima aankoop.Twente psv az.niet voor niks intresse.ftm wat is status van bijlow geertruida pedersen?
Psv nummer 2 jaa jaaa!!!!🤣🤣🤣
Oei, maar die lachen nu ook, want denken de prijs te hebben opgedreven…..😂😂
Nu zou ik graag stewart zijn gezicht willen zien 🤣🤣🤣
Mooizo! Welkom Thomas! Paar beelden van hem gezien en in een dominant elftal als het onze past hij erg goed. Natuurlijk moet hij niet gelijk in de basis en moet hij nog van alles ontwikkelen, maar dat hij in het profiel past is zeker. Mooi om hem achter de hand te hebben mocht Geertruida vertrekken. Dan hoef je dan alleen nog maar een back te halen.
  • 1
  • 2