toure

Tidjany Touré tweemaal trefzeker bij debuut FC Dordrecht

Tidjany Touré heeft bij zijn debuut tweemaal gescoord voor FC Dordrecht in de gewonnen wedstrijd tegen de huidige nummer drie van de Keuken Kampioen Divisie, FC Eindhoven. De aanvaller tekende vlak voor rust voor de 2-0 en in de 66e minuut voor de 3-0. FC Dordrecht won de wedstrijd uiteindelijk met 4-0.

Touré werd op de laatste dag van de transferperiode voor de rest van het seizoen door Feyenoord verhuurd aan FC Dordrecht, welke op dit moment de 15e plaats in de KKD bezit. De 20-jarige Fransman heeft nog tot de zomer van 2023 een contract bij Feyenoord met optie tot verlenging. In de zomer van 2022 kwam de aanvaller over van Paris Saint-Germain.