inv20229174-5603-114448

VK Sportphoto

Nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord tegen PSV

Moreno

Zondag speelt Feyenoord een zeer belangrijke wedstrijd tegen PSV. Om 14:30 uur start het duel in De Kuip, waar tevens in de twaalfde minuut een sfeeractie wordt gehouden voor PSV-perschef Thijs Slegers, die deze week ongeneeslijk ziek werd verklaard.

Arne Slot was tijdens zijn persconferentie duidelijk over de '10'-positie. Quinten Timber gaat starten, wat zijn eerste basisplaats wordt sinds de blessure die hij opliep. Timber vervangt de geblesseerde Sebastian Szymański. Hij is weken uitgeschakeld met een knieblessure. Verder is alleen Gernot Trauner nog absent.

De achterhoede en het middenveld kennen naar verwachting weinig tot geen verrassingen. Voorin zijn de verschillen daarentegen klein. Slot kan linksvoorin kiezen voor Igor Paixão en Oussama Idrissi, in de spits voor Santiago Giménez en Danilo, waar hij op rechts keuze heeft tussen Javairô Dilrosun, Alireza Jahanbakhsh en zelfs Patrik Wålemark.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord:
Bijlow; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Kökcü, Timber; Dilrosun, Giménez, Paixão

Delen

Reacties

Nogal logische opstelling al neemt het scorend vermogen bepaald niet toe met Timber.
Maar ja, dan zul je zien dat hij morgen de eerste maakt en de derde klaarlegt voor de ingevallen Danilo. De tweede wordt door Giménez binnen gekopt na een voorzet van Dilrosun. En Paixão maakt de vierde uit een snelle counter op aangeven van Kökcü..... 😉😁🤩😝
Oja, voor de PSV-supporters onder het lezerspubliek. PSV scoort morgen niet. Wel een bal op de lat van Luuk de Jong. (Bij het meeverdedigen in eigen strafschopgebied!)
Hoe zijn de statistieken van Timber op aanvallend middenveld