quinten-timber

VK Sportphoto

Nieuws

Timber deze week weer terug op het trainingsveld

Van de redactie

Arne Slot heeft op de persconferentie na afloop van het gewonnen duel tegen SC Cambuur aangegeven dat Quinten Timber aankomende week weer zal gaan trainen met de groep. Dat meldt Dennis Kranenburg van RTV Rijnmond zojuist via Twitter.

De middenvelder van de Rotterdammers raakte eind februari op het trainingsveld van 1908 geblesseerd aan zijn knie. Het is nog niet duidelijk wanneer Timber weer bij de wedstrijdselectie verwacht wordt. De recordaankoop van Feyenoord lijkt op tijd fit te zijn om de finale van de competitie mee te gaan maken.

Delen

Reacties

@ftm is Cerny volgend seizoen een optie voor de rechtsbuiten positie
Ogenschijnlijk hebben we hem niet echt (echt niet?) gemist, maar we kunnen hem er maar beter weer bij hebben, uiteraard. Het blijft nl een 'prima de luxe' voetballer.
@FTM is er al meer bekend over wat Feyenoord met de huldiging gaat doen wanneer ze halve finale bereiken?
Gaaf toch om er nog even bij te hebben in die vier wedstrijden na de finale? Zeker als je dan nog Europees speelt, gaat ie aardig wat minuutjes maken. Hopelijk voor dat eventuele tweeluik al kampioen. Hij heeft ook best een bijdrage gehad trouwens, maar het kan nog heel veel beter!
Als hij terugkomt zijn we al kampioen en kan hij ook wat lekker minuten maken. Hopelijk traint hij de zomer door zodat hij volgend jaar er gelijk kan staan!
Wiefer, timber en baullaude als basis
Mooi dat hij ook weer terug komt, nog niet super gespeeld tot nu toe, ook wel wat pech gehad, kan volgend seizoen belangrijk worden.
Vindt zo amper dat men roept
Dat timber niet zo goed heeft gedaan maar Wiefer wle terwijl de statistieken van timber een stuk beter zijn dan van Wiefer. Lijkt alsof omdat timber voor 8M + men te veel verwacht en omdat Wiefer 0.5m niet veel wordt verwacht van hem maar daardoor doet hij wel beter dan timber. Timber hield hem uit basis toch niet voor niks. En dan nog in de positie die niet eens de positie is van timber