stengs-timber

VK Sportphoto

Nieuws

Timber en Stengs: "Ajax-uit voelt al als een jaar geleden"

Nigel

Feyenoord zit in de laatste voorbereidingen voor de tweede seizoenshelft. Quinten Timber en Calvin Stengs blikken samen met Feyenoord TV terug op de eerste seizoenshelft. Een periode met prachtige hoogtepunten, zoals de historische 0-4 overwinning in de Arena. Maar de regerend landskampioen moet de tweede seizoenshelft in de achtervolging.

"Ik denk een beetje met mixed feelings. We hebben hele goede wedstrijden gespeeld, maar als je niet doorgaat in de Champions League en veel punten achter staat op de nummer een", zo vertelt Calvin Stengs. "Het voelde als een lange eerste seizoenshelft, omdat je gewoon een paar minder goede wedstrijden speelt die heel belangrijk waren. De wedstrijd Ajax-uit lijkt alweer een jaar geleden, terwijl het maar drie maanden terug is", zo vertelt Quinten Timber tegenover Feyenoord TV

Het duo kon het bijna niet geloven dat Feyenoord na de thuiswedstrijd tegen Atlético Madrid, was uitgeschakeld in de Champions League. "Als team hebben we veel geleerd in de Champions League wedstrijden. Als je kijkt naar alle wedstrijden, Atlético-uit speel je goed, maar win je niet. Lazio moet je de tweede wedstrijd ook gewoon winnen. Celtic-uit speel je een goede wedstrijd, maar weer niet winnen." De twee spelers van Feyenoord zijn ervan overtuigd dat het tegen AS Roma beter moet. 

Dit seizoen weet Timber het net veel meer te vinden dan vorig seizoen. "Op een gegeven moment zit je een flow. Trainer erop, vaker in die scorende posities komen en veel vertrouwen hebben. Dit hoop ik door te trekken naar volgende maanden," aldus Timber. 

Delen

Reacties

Het was ook een jaar geleden, 2023.
Even wat anders;
FEYENOORD ONE STREAMINGDIENST !

Feyenoord heeft een eigen streamingdienst ontwikkeld om supporters nog meer bij de Rotterdamse club te betrekken. Vanaf woensdag is de dienst beschikbaar.

Feyenoord ONE' is de naam van de nieuwe dienst die de Rotterdammers uitrollen. Feyenoord is daarmee de eerste Nederlandse club die een eigen streamingsdienst heeft. Hier kunnen supporters 24 uur per dag en zeven dagen per week terecht voor onder meer volledige wedstrijden, documentaires, videoseries en wedstrijden uit het verleden.
Commercieel directeur Ruud van der Knaap zegt in het AD dat er onder supporters genoeg vraag is naar zo'n dienst. "De mooiste wedstrijden uit de Feyenoord-historie terugkijken? Het is vanaf nu mogelijk. Nog meer dan dusver het geval was, wordt de club 24 uur per dag beschikbaar voor onze supporters. Je hoeft nooit meer wat te missen."

Van der Knaap legt uit dat de beeldrechten van de wedstrijd van Feyenoord na afloop van de Eredivisie-speelronde weer 'terugvloeien' naar Rotterdam. Voor Europese ontmoetingen is dit zelfs al een dag naar de wedstrijd. "Om één over twaalf 's nachts kun je de Europese wedstrijd van de avond ervoor in z'n geheel terugkijken. Of alleen de samenvatting of doelpunten. En nog veel meer."
Een lidmaatschap op Feyenoord ONE is dit seizoen gratis voor seizoenskaarthouders en met korting te verkrijgen voor Legioenleden. Vanaf volgend seizoen kost een abonnement 25 euro voor seizoenskaarthouders en Legioenleden en 50 euro voor overige supporters.