timber

VK Sportphoto

Nieuws

Timber: "Ik vond het geen gele kaart"

Van de redactie

Jong Oranje speelde zaterdagavond gelijk tegen Portugal (1-1). Quinten Timber is geschorst voor het volgende duel op het EK Onder 21. Timber mist de wedstrijd tegen Georgië van aankomende dinsdag. In gesprek met de NOS geeft de middenvelder van Feyenoord aan het een onterechte gele kaart te vinden.

"Ik vond het geen geel, maar ik moet het nog terugzien. Voor mijn gevoel vond ik het in de wedstrijd geen geel", aldus Timber. Coach Van Der Looij haalde Timber in de rust naar de kant. "Ja, hij vond het te gevaarlijk omdat ik al een gele kaart had en hierdoor ook rood kon krijgen."

"Het is heel vervelend, niet alleen voor mij, maar ook voor het team", vervolgt Timber. Ondanks het ontbreken van de aanvoerder heeft Timber er zelf alle vertrouwen in het team dat Oranje de volgende ronde zal halen. "Ik heb er alle vertrouwen in dat het team de klus kan gaan klaren tegen Georgië." 

Jong Oranje speelt dinsdag tegen gastland Georgië in een vol stadion. "Ik denk dat de jongens wel wat gewend zijn met een vol stadion in uitwedstrijden en tegen Georgië moeten we gewoon doen wat we altijd doen. Ik ga het team zo veel mogelijk steunen en ik heb alle vertrouwen in het team dat we de klus gaan klaren."

Delen

Reacties

Nou, sorry Quinten je trapte finaal over de bal vol op de tegenstander zijn scheenbeen. Je loopt bovendien als een ouwe man over dat veld. Waar is de Feijenoord agressie in jouw spel gebleven ? Je conditie laat nog erg te wensen over. Wat dat betreft liet Milan van Ewijk door zijn beweeglijkheid zien een goeie aanwinst voor Feijenoord te kunnen zijn. En de zwaar tegenvallende Summerville kan beter in Engeland blijven, want daar zit totaal geen agressie, c.q gezonde explosiviteit in. Hoop dat Arne en zijn staf Quinten weer in conditie krijgen. Suc6 in het nieuwe seizoen.