timber-1

VK Sportphoto

Nieuws

Timber kijkt uit naar Zeist: "Ik ga mezelf laten zien"

Karst

Feyenoord won vandaag moeizaam in Heerenveen met 2-3. Nadat de Rotterdammers twee keer op achterstand kwamen knokte ze zich terug naar een overwinning en gaan de drie punten mee naar Rotterdam. Na afloop verscheen Quinten Timber voor de camera van ESPN.

Feyenoord kwam na 17 minuten op achterstand door geknoei in de achterhoede, maar ruim twintig minuten later zette Mats Wieffer Feyenoord weer op gelijke hoogte. Ook bij de tweede tegengoal ging het mis in de verdediging. "Ik heb de tegengoals alleen nog maar op het grote scherm in het stadion gezien. Bij de eerste goal van Heerenveen schakelt iedereen om, maar volgens mij was er misscommunicatie tussen twee spelers van ons. Dat mag niet gebeuren, maar we hebben het goed opgelost." 

Feyenoord maakte pas laat het verschil in Heerenveen door een gretige Ayase Ueda. "Het was een zwaarbevochten overwinning, omdat we de twee goals onnodig weggaven, maar we speelden best aardig. We creëerden genoeg kansen en uiteindelijk toch drie punten. Het tempo van de wedstrijd was eruit. Ze waren veel aan het tijdrekken. We hebben wat geluk gehad met Ayase. Ik ben blij voor hem dat hij vandaag heeft kunnen scoren."

De interlandperiode staat weer voor de deur en Quinten Timber mag zich, samen met Mats Wieffer, Lutsharel Geertruida en Quilindschy Hartman, melden in Zeist. "Ik had er vertrouwen in dat ik erbij zou zitten. Ik ben blij dat ik mij morgen mag melden in Zeist. Je werkt hier hard voor. Ik heb gezien hoe mooi het was bij Jurriën. Ik heb er zin in en ik wil mezelf graag laten zien." Oranje speelt de komende weken twee oefeninterlands tegen respectievelijk Schotland (22 maart) en Duitsland (26 maart).

Delen

Reacties

Volgend seizoen Timber - Kokcu - Stengs ? 😏 Kokcu uit de selectie van Benfica gezet ?
Zkr totaal geen 10.. de slechtste Feyenoorder vandaag
Ben het niet met je eens (is op zich niet relevant) maar al was het een feit, heeft jij genoeg krediet om dat nog 3 wedstrijden te doen dacht ik zo ;)
Mag zich ook bij Feyenoord laten zien. Laatste duels weer erg matig
Komt ook omdat hij misbruikt wordt qua positie met Zerrouki in het elftal. Timber is een 8, geen 10.

Veerman wordt overal opgehemeld maar speelde vorig seizoen 1 wedstrijd op 10 en stond achteraf meteen zijn beklag te doen bij de verslaggever over zijn positie dat duel.
Nou bij Feyenoord mag je ook meer laten zien want vandaag was dramatisch
Vond ik wel meevallen hoor. Het waren Hancko, Beelen en Wellenreuter die twee tegendoelpinten lieten vallen. En Timber en consorten moesten daarom maar liefst drie doelpunten maken tegen een ploeg dat bij balverlies met 16 man in de zestien alles dichtliepen. Drie doelpunten maken tegen zo’n verdedigende ploeg is gewoon keurig.