timber-vs-heracles

VK Sportphoto

Nieuws

Timber leeft mee met Boëtius: "Ik bid elke dag voor hem"

Karst

Feyenoord won vanavond eenvoudig met 3-0 van Heracles Almelo. Het verschil werd voor rust al gemaakt door Minteh en Gimenez. Na rust pikte ook Paixao zijn goaltje mee. Na afloop van de wedstrijd uitte Quinten Timber tegenover ESPN zijn tevredenheid: "een zakelijke overwinning."

Afgelopen week deelde Jean-Paul Boëtius het bericht dat er opnieuw een tumor is geconstateerd bij hem. Voorafgaand aan het duel kwamen de spelers van Feyenoord met een boodschap voor Jean-Paul. "Jean-Paul is helaas weer ziek geworden en we wilden hem steunen. We kennen hem als team goed. Ik hoop dat hij die steun voelt. Ik bid elke dag voor hem en dat weet hij. Ik hoop dat meer mensen dat doen."

Feyenoord  - Heracles was op voorhand geen wedstrijd waar men maanden naar uitkijkt. Toch zijn het net als alle andere wedstrijden drie punten. "Het was een goede overwinning van ons. Heracles had de eerste helft een paar gevaarlijke momenten, maar we maken op de goede momenten de goals, een zakelijke overwinning."

De selectie van Feyenoord heeft de afgelopen week drie dagen vrij gekregen. "We hebben een zware periode achter de rug. Normaal vind ik het leuk om twee keer in de week te spelen, maar het team was echt moe."

Feyenoord staat tien punten achter PSV en zes punten voor op FC Twente. Met nog negen wedstrijden te gaan lijkt het Eredivisieseizoen gespeeld voor de Rotterdammers en kan de focus op de bekerfinale op 21 april. "PSV staat te ver weg en FC Twente doet het heel goed. We kijken van wedstrijd tot wedstrijd en de volgende is Heerenveen uit. Daar ligt nu onze focus op."

shirt-boetius
Steunbetuiging aan de zieke Jean-Paul Boëtius | VK Sportphoto

Delen