team-vrouwen

VK Sportphoto

Vrouwen

Torny: "Ik ga in ieder geval in polonaise terug naar Twente"

Van de redactie

Feyenoord V1 heeft in het bekertoernooi voor een grote verrassing gezorgd. De ploeg van Jessica Torny won donderdagavond met 3-0 van FC Twente, de huidige koploper in de Azerion Vrouwen Eredivisie. De Feyenoord-doelpunten werden gemaakt door Sanne Koopman, Ella Van Kerkhoven en Romée van de Lavoir.

Trainer Jessica Torny, afkomstig uit Vriezenveen, ging met een goed gevoel terug naar Twente. Een opsteker die ze met een aflopend contract goed kon gebruiken. De trainer van de Feyenoord Vrouwen is met de club in gesprek over een mogelijke contractverlenging. Tegenover het Algemeen Dagblad kan ze daar nog niets over zeggen na het gewonnen duel tegen de Tukkers. "Eindelijk hebben we een sterk middenveld en een spits die in twee duels drie keer kan scoren. Dat hebben we heel lang gemist. Daar ben ik blij mee. Of ik meest blije Tukker ben? Daar zou je weleens gelijk in kunnen hebben. Ik ga in ieder geval in polonaise terug naar Twente", aldus Torny tegenover het AD.

Feyenoord bereikt hiermee de halve finale van de TOTO KNVB Beker Vrouwen. In de andere kwartfinale die donderdag gespeeld werd won Ajax van Jong Ajax met 5-1. Zondag volgen de andere twee kwartfinales: Fortuna Sittard - FC Utrecht en Excelsior - sc Heerenveen. De loting voor de halve finales zal volgende week plaatsvinden.

Delen

Reacties

Ik hoop oprecht dat het lek boven is en dat dit dames team de weg heeft gevonden. Een team bouwen kost tijd. maar hard werken en vertrouwen in het proces worden hopelijk beloond. Gefeliciteerd Dames en goed dat deze site ook aandacht aan dit team besteed.