Bevestigd
te-kloese

VK Sportphoto

Nieuws

Andere stadionspeaker bij Feyenoord - FC Utrecht

FeyenoordTM

Bij het Kuipduel tussen Feyenoord en FC Utrecht van zondag 31 maart (aftrap 14:30) zal een andere stadionspeaker aanwezig zijn. Peter Houtman geniet dat weekend namelijk enkele vrije dagen. De club heeft een oplossing in gedachten.

Rugsponsor Prijsvrij.nl heeft vrijdag een winactie opgestart om een eenmalige opvolger voor Houtman te vinden tussen supporters die Feyenoord een warm hart toedragen. Uitgelote deelnemers dienen auditie te doen om die dag de stadionspeaker te kunnen worden.

De auditie mag gedaan worden bij twee selectiespelers die later hun keuze laten vallen: Quilindschy Hartman en Gernot Trauner zullen bepalen welke supporter zij goed genoeg vinden als eenmalige stadionspeaker voor de zevenentwintigste speelronde in de Eredivisie.

Gernot Trauner met microfoon | Beelden Feyenoord YouTube

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Gernot zelf als stadionspeaker !!!
Lijkt me geniaal !
Geef József die mic gewoon tegen Utrecht!
De filmpjes van feyenoord blijven geniaal.
Wat een mooi filmpje. Vooral die Santi
Gouwe gozert die HOUTMAN oer feyenoorder in hart en nieren !!!
Heb hem nog zien spelen bij deze MOOIE club !
P.S. Leuk filmpie trouwens !!!
Voor altijd in mijn geheugen: Voor de beker tegen Ajax luisterde ik naar het verslag op de radio en werd het doelpunt door omhaal van Peter Houtman beschreven. Mijn fantasie sloeg op hol dat Peter met een Klaus Fischer achtige omhaal had gescoord tegen Ajax! Pas jaren later zag ik het doelpunt op youtube; niet a la Klaus Fischer, maar wel een hele knappe goal en gelijk kwam dat radio moment weer terug