Zo goed als zeker
yv2022614a1a08920

VK Sportphoto

Nieuws

Spurs en Atlético melden zich voor De Vrij; Feyenoord informeerde

FeyenoordTM

Tottenham Hotspur en Atlético Madrid zijn in de markt voor Stefan de Vrij. Dat meldt Voetbal International dinsdag. Volgens deze site informeerde ook Feyenoord voorzichtig.

Een winters vertrek van De Vrij bij Inter is echter niet aan de orde. Daardoor lijkt de centrumverdegider aankomende zomer transfervrij te vertrekken, wanneer hij uit contract loopt.

Zaakwaarnemer Federico Pastorello sluit in gesprek met VI een winters vertrek uit. 'Er zal geen gebrek aan aanbiedingen zijn. Gezien zijn leeftijd en zijn bedachtzame karakter zijn alle aspecten van belang. Pas na de tranfserwindow komen goede momenten om bepaalde keuzes te maken. We denken absoluut niet aan een vertrek in januari.'

Pastorello vervolgt: 'Hij kan bij alle Europese topclubs spelen met zijn grote ervaring en zijn grote tactische bagage. Hij is een extreem intelligente jongen en dat kan je zien op het veld. Hij kan overal spelen. Maar het gaat hem om meerdere aspecten dan alleen het contract. Het zal waarschijnlijk zijn laatste grote verbintenis worden. Met een aflopend contract kan je zelf of je gaat voor een nieuwe ervaring in een nieuw land in een nieuwe competitie.'

Info 1908.nl: Na het blessurenieuws van Gernot Trauner heeft ook Feyenoord geïnformeerd naar de status van De Vrij. Een winterse hereniging bleek al gauw een lastig verhaal te worden: De 30-jarige verdediger gaf aan om het seizoen uit te willen dienen in dienst van Inter.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Zo goed als zeker Zo goed als zeker
Misschien Misschien
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Durf met enige zekerheid te zeggen dat men graag Walker Zimmermann wil hebben
Is hij goed? Wel ervaren.
Zijn naam is bij 1908 eerder naar voren gekomen als optie in de WK-poule van o.a. Verenigde Staten. Maar vond hem tegen Oranje erg onzeker aan de bal en slordig in de opbouw. Ze lieten hem ook expres aan de bal, want hij wist er niet veel mee te doen. Dus op basis van die wedstrijd en het gewenste spel van Slot verwacht/hoop ik dat er kandidaten zijn die beter zijn
De Vrij zou top zijn, maar die gaat natuurlijk niet komen. Allerbeste optie voor dit seizoen is Geertruida natuurlijk, kent het systeem, is gewoon een goeie vervanger. Beter natuurlijk dan weer een of andere buitenlandse stopper die weer een tijd nodig heeft om te wennen
Ik zou in ieder geval die van Ewijk proberen te halen van Heerenveen. Pedersen en Benita zijn niet goed genoeg. Neemt niet weg dat als Geertruida zijn contract niet wil verlengen je moet verkopen en een talentvolle centrale verdediger die half jaartje kan wennen niet verkeerd is. Basis bij afwezigheid Trauner wordt Geertruida natuurlijk.
Iedereen die gewoon nadenkt weet dat de Vrij niet naar Feyenoord komt.
Satoshi_Nakamoto
Satoshi_Nakamoto
Iedereen die gewoon nadenkt weet dat de Vrij een nuchtere jongen is die niks om geld geeft. Hij is bijna 31 en een terugkeer naar Feyenoord zou best een optie kunnen zijn.
Iedereen die gewoon nadenkt weet dat de Vrij niet naar Feyenoord komt.
@FTM staat Becir Omeragic op de lijst?
Nee, die gaat niet komen
Misschien leuk om even aan te geven welke opties er zijn volgens jou?
Kan ik wel doen, maar dan krijg je al die verwijten weer
Je weet maar nooit of zijn vrouw daar anders over denkt
@FTM Hoe serieus is de interesse van Hapoel Tel Aviv in Marciano?
Welke namen behalve de Vrij zijn eigenlijk genoemd in de Kuip. Kan iemand een update geven??
De Vrij zal nog ergens een contract willen tekenen als transfervrije speler komende zomer voor een jaar of drie en incasseren.
Een speler van 33 jaar of ouder, met Kuyt als uitzondering die de regel bevestigd, moet je de Vrij dan niet meer terug willen halen.
Het zou een teken van armoe zijn
Arshia-Infamous
@FTM Is Feyenoord geinteresseerd in Andres Reyes van New York Red Bulls?
Past wel binnen het profiel; Groot, sterk, net 23 jaar en in goede vorm. Huidige marktwaarde maar 1 miljoen en vgm contract tot einde van dit jaar.
Daar wordt niet op gereageerd dus.......
Als zijn marktwaarde 1 miljoen is dan kan hij er niet veel van.
Zegt mij genoeg dat ftm niet reageert.
Ik ken die naam niet
De Vrij wilt liever meer geld voor niets doen, dan werken voor wat minder.
Straks als je 38 bent, ook lekker wegblijven, dag Stefan.
Zou leuk zijn die komt echt niet
Het was het proberen waard maar als clubs als Tottenham en Atletico nog in de markt zijn dan snap ik het wel. Kan over 2 jaar ook nog terug komen. Wel hoop ik dat Feyenoord iemand kiest die er meteen staat en niet iemand waarmee Slot nog weken mee aan de slag moet.
Als ie al zou komen, Trauner op de bank dan?
@FTM Hoeveel zou vitik ongeveer moeten kosten? Want ik snap dat sparta praag hem niet zomaar zal willen laten gaan nadat ze hancko voor ons mooi maar voor hunzelf voor (mijn inziens) veelste weinig hebben verkocht en is Valentin gomez ook nog een optie?
Feyenoord is op voorhand al kansloos voor Vitik
Welke clubs zouden interesse in hem hebben dan?
Premier League
hetslotopdedeur
hetslotopdedeur
Die zal dan wel niet naar ons toe komen...
Het was vooral ijdele hoop dat mensen dat uberhaupt dachten. Nog steeds een van de beste verdedigers van de Serie A. Die gaat niet zomaar terug naar ons.
Je weet het nooit misschien keert die nog terug bij ons om Z’n carrière af te sluiten waar die begonnen is
Zeker, maar op je 30e is nog vroeg om af te bouwen voor een centrale verdediger.