jim-breeman-sports-photography-feyenoord-o16-de-graafschap-o16-9-3-3

Jim Breeman Sports Photography

Nieuws

Ten Hag vol lof over Van Persie: “Hij is echt fanatiek”

DeKatwijkseMessias7

Robin van Persie heeft een uitstekende indruk achtergelaten bij zijn voormalige club Manchester United, zo laat coach Erik ten Hag weten aan het AD. Van Persie was op stage bij de Engelse grootmacht voor zijn trainerscursus. 

Ten Hag heeft dan ook louter positieve woorden over voor de voormalig publiekslieveling: "Hij is echt fanatiek. Ik denk dat het altijd geweldig is om zulke iconen op bezoek te hebben. Naast het feit dat hij het fantastisch heeft gedaan bij Manchester United, denk ik dat hij ook een icoon is voor de fans en dat onze spelers veel van hem kunnen leren. Zijn ervaring, zijn vaardigheid en de oefeningen die hij met onze spitsen deed: ze vonden het geweldig om met hem bezig te zijn.”

Zoals gezegd was het trainingsveld van Manchester United geen onbekende grond voor Robin. Mede dankzij zijn topscorerstitel in 2013, mocht de club zich in dat jaar voor het laatst de beste van Engeland noemen. In totaal maakte Van Persie tussen 2012 en 2015 58 goals en gaf hij 21 assists in 105 wedstrijden voor United. 

Het is een mooi gebaar dat zijn oude club hem wilt helpen bij het behalen van zijn UEFA Pro, trainersdiploma. Ten Hag: "Wij willen Robin van Persie helpen. Hij plant nu een trainerscarrière, dus we geven hem de kans om rond te kijken, ervaringen op te doen en hopelijk zal het hem helpen zijn carrière op te bouwen. Hij is echt fanatiek en hij is duidelijk over het feit dat hij manager wil worden. Hij zet de juiste stappen en op een dag zal hij manager zijn.”

 

Delen

Reacties

En hoe mooi is t dat zo’n icoon de droom uitspreekt om hoofdcoach te worden van Feyenoord 1. Dit zijn mannen om als club heel zuinig op te zijn, omdat we voor elkaar nog zoveel kunnen betekenen. Goud waard!
Voor mij de beste Feyenoorder die ik in mijn leven heb zien voetballen. De andere grootheden heb ik nooit live gezien.
Hij is van ons !