Betrouwbaar
slot

VK Sportphoto

Nieuws

'Tottenham Hotspur overweegt Arne Slot bij ontslag Antonio Conte'

Van de redactie

De huidige resultaten van Arne Slot bij Feyenoord blijven niet onopgemerkt in Europa. Een aantal weken geleden kwam het nieuws naar buiten dat Leeds United interesse had in de trainer van de Rotterdammers. Dennis te Kloese liet direct weten dat de oefenmeester niet te koop is. Inmiddels weet het Engelse The Times te melden dat Tottenham Hotspur de trainer in beeld heeft.

Antonio Conte, de huidige trainer van de Londenaren, verschijnt al enkele dagen niet op de training en lijkt op weg te zijn naar de uitgang bij de Spurs. Naar verluidt lijkt de ex-trainer van Bayern München, Julian Nagelsmann, de ideale opvolger van Conte bij Tottenham Hotspur FC en is de Duitser, welke afgelopen vrijdag zijn ontslag kreeg bij de Duitse hoofdmacht, de vermoedelijke eerste keuze. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Namedropping is weer begonnen. Die gaat naar die, Die wil Die. Totaal niet relevant . Zitten nog in het seizoen, en buiten de transferperiode. Kom met dat nieuws wanneer de tijd daar is.
Nou hij gaat nergens heen . Feyenoord gaat champion League spelen en leuk 1x een prijs pakken maar maar hij wil toch meer prijzen met Feyenoord.. lijk mij .. en waarom zou je weg gaan .. meestal gaat het in het buitenland.. minder of later minder en vlieg je er weer uit ..

Slot blijf lekker zitten veel credit op gebouwd bij Feyenoord.. zekerheid , en heeft het naar ze zin. . wie is het er mee eens dat slot moet blijven?
Droom duo voor spurs zijn de prutsers; Frank de Boer en Alfred Schreuder !!
Slecht beleid daar, dus lijkt me niet dat Slot daar zin in heeft.
Dat moet je niet willen, dat moet je niet willen. Daar komt rotzooi van, daar komt rotzooi van.
Op dit moment is er geen enkele clausule, geldt enkel voor aankomende zomer.
En Slot gaat nu echt niet, of hij moet een salaris van 50 miljoen krijgen, maar dan zou ik ook gaan.
En Feyenoord ook 50 miljoen, zijn toch een stelletje dronken engelsen
Bayern haalde die nagelsmann voor 25 miljoen. Die pleurt nu op krijgt 30 miljoen mee.
Trainer Chelsea ook gehaald voo meer dan 20 miljoen.
Gaat het bij slot of hoeveel ? Is dat 6 miljoen, nou leggen ze lachend neer
@FTM,
Weet jij hoe Slot zelf denkt over de interesse van deze clubs? Hij zei laatst dat hij graag blijft, maar hoe reëel is dat wanneer clubs als tottenham interesse tonen?
Dat is pas een slangenkuil joh, met die Levy. Gun hem een veel mooiere club, hopelijk maakt hij een slimme stap naar een club met beleid, zoals Red Bull Leipzig of Brighton ofzo
Ik gun hem een nog veel mooiere club: FEYENOORD.
Toch wel mooi dat onze trainer interesse wekt van een Premier League topclub!