Betrouwbaar
@SpursOfficial [Twitter] - Stadion Tottenham Hotspur (Stadium)

@SpursOfficial [Twitter]

Transfers

Tottenham ziet kandidaat openstaande trainersvacature afvallen

FeyenoordTM

Tottenham Hotspur ziet zijn shortlist krimpen. De club uit Noord-Londen is opzoek naar een nieuwe trainer, maar kan in die zoektocht in ieder geval één naam wegstrepen.

Ruben Amorim heeft de selectie van Sporting CP volgens Record laten weten dat hij ook volgend seizoen de trainer zal zijn van de huidige nummer vier van Portugal.

De Spurs zitten momenteel op drie kandidaten, maar wensen eerst een nieuwe sportief directeur aan te stellen. Julian Nagelsmann (clubloos), Celitc-trainer Ange Postecoglou en Feyenoord-trainer Arne Slot behoren op dit moment tot de absolute kandidaten.

Feyenoord wenst zijn tot 2025 vastliggende hoofdtrainer langer binnenboord te houden met een mega-aanbieding. Op die aanbieding is vooralsnog niet ingegaan.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Als Nagelsmann het wilt dan wordt hij het. Vooralsnog ga ik ervan uit dat Nagelsmann het gaat worden. Als ook hij uitvalt dan zal Slot de voorkeur hebben. De Nederlandse competitie is over het algemeen een stuk sterker dan de Schotste competitie dus Slot de beste keus voor Tottenham, afgezien van Nagelsmann natuurlijk die meer ervaring heeft als trainer in de absolsute top.
Hoorde ik nu slot zeggen dat er komende week meer duidelijk word? @FTM
Luis Enrique geen kandidaat?
De beste journalisten noemen hem nu niet
Dus Slot of Nagelsmann? En die van Celtic, geloof ik?
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Als Tottenham het niet wordt dan zal er vast en zeker wel een andere club komen die Slot zal gaan oppikken, heb de hoop allang opgegeven dat ie blijft.
bloedaandepaal
Hoop als die gaat dat ze met n goede vervanger gaan komen.geen gio of johndahl.