Betrouwbaar
Luka Ivanusec | Bron Twitter @gnkdinamo

gnkdinamo | Edit 1908.nl

Transfers

Trainer Zagreb: “We zullen hem zeker missen”

FeyenoordTM

Dinamo Zagreb speelde zaterdagavond in de competitie met 0-0 gelijk in het thuisduel tegen HNK Gorica. Feyenoord-target Luka Ivanušec startte vanaf de bank, maar mocht in de negenenvijftigste minuut van het duel invallen. Hoofdtrainer Igor Bišćan zag toe hoe het verschil niet gemaakt en raakte in gesprek met Germanijak.

"We zijn erg afhankelijk van Ivanušec, we zullen hem erg gaan missen wanneer hij een transfer maakt. Ik ben niet tevreden over het resultaat van vanavond. We rekenden op de overwinning. We deden niet genoeg, we waren behoorlijk steriel in de eerste helft, een wedstrijd zonder energie. In de tweede helft hebben we alles geprobeerd en waren we beter, we hadden veel van kansen, maar we slaagden er niet in om een ​​doelpunt te maken. Het tweeluik tegen Astana drukte zijn stempel op onze energie en frisheid. Veel spelers hadden zware benen en waren niet genoeg. Gorica verdiende dat punt."

Zagreb wenst nog gebruikt te kunnen maken van Ivanušec in de Champions League-kwalificatie duels tegen AEK Athene vóór het akkoord gaat met Feyenoord voor een transfer. Bišćan geeft toe dat alles moeilijker wordt indien Ivanušec vertrekt en denkt op korte termijn niet langer gebruik te kunnen maken van zijn sterkhouder: De transfer naar Feyenoord wordt zoals eerder gemeld uiteraard steeds zekerder.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@FTM zou alan velasco van F.C. dalas haalbaar zijn voor de 10 positie..?
@FTM kan je een beetje info geven over Geerts vervanger 🧐🫤
Die staat in de hoofdstad ook op de lijst.
https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/2023/08/ajax-plots-in-verband-gebracht-met-drie-compleet-nieuwe-namen3e
Had die naam al voor hij in verband werd gebracht met Ajax. ;-)
Maar is Geert niet gewoon onze eerste RB met Trauner en Beelen als CV?

Lijkt me vreemd om dan nog een CV te halen en dan alleen de matige Pedersen/Kasanwirjo als RB te houden.

Maar misschien heb ik het mis ;)
Als het goed is, komen er bij een vertrek van Geertruida een RCV én een rechtsback bij.
Als Geertruida verkocht is wordt er een centrale verdediger en een rechtsback gehaald is wat ftm hier eerder op de site zei. Is ook we logisch want met Gertruida kon je schuiven, dat valt weg.
Ken hem niet. Ik heb 1 filmpje kunnen vinden maar daar oogt hij wat houterig
Ik zit echt al een paar weken op een "it's happening" van deze gozer te wachten. Zou toch super zijn? Een A-international van Kroatië bij ons cluppie😏🥳
@FTM waarom deed Ueda gisteren tegen dordt niet mee? Daar heb je geen vergunning voor nodig en je zei dat hij mee zou doen
Hoezo geen vergunning nodig? Het is zijn werk dus heeft hij een tewerkstellingsvergunning nodig om te kunnen spelen
Bij oefenwedstrijden telt dat niet toch? Want boetius deed vorig jaar ook mee
Boetius heeft een Nederlands paspoort. Ueda komt buiten de EU.
Boetius heeft geen werkvergunning nodig. Want hij is een...... Nederlander!
Zonder vergunning mag niet eens mee trainen en wedstrijden.
Vindt alleen raar dat die een werkvergunning in België gekregen heeft en niet kan gebruiken in Nederland.
Want België en Nederland is toch allemaal een Europa.
Dan geld toch alle regels het zelfde.?
https://wetten.overheid.nl/BWBR0007149/2023-01-01 artikel 2 lid 2

Met behoud van een tewerkstellignsvergunning elders aan de slag gaan kan alleen als je tegelijkertijd nog aan de slag blijft bij de werkgever waarvoor de vergunning geldt. Ueda werkt niet meer voor Cercle dus die vlieger gaat niet op.
Een oefenwedstrijd is ook werk. UWV.nl: "Let op: Als u een werknemer laat werken zonder een werkvergunning, is dat illegale arbeid."
Nee, je mag niet eens mee trainen zonder vergunning.
DINAMO EN FEYENOORD BEREIKEN OVEREENKOMST OVER IVANUŠEC
De volgende club van Ivanušec wordt de Nederlandse reus Feyenoord, die al enkele weken in onderhandeling is met de club uit Zagreb, en het lijkt erop dat er een akkoord over compensatie is bereikt. Het is op dit moment echter nog niet bekend om hoeveel het gaat. Wat wel bekend is, is dat het eerste bod van Feyenoord zeven miljoen euro bedroeg en dat de "blues" het afwezen. Toen kwamen de Nederlanders echter terug met een verbeterd cijfer dat blijkbaar de leiders van Dinamo tevreden stelde.
Vertaald uit Kroatische media? Anders geef even een link.
https://slobodnadalmacija.hr/sport/domaci-nogomet/sok-za-sokom-u-maksimiru-novi-tezak-udarac-za-dinamo-nakon-bodova-ostaje-i-bez-najboljeg-igraca-1312699
Kan het niet vertalen. Staat er ook of hij de wedstrijden tegen AEK nog moet spelen?
@FTM: verwacht jij dat Ivanušec voornamelijk als linksbuiten komt of als 10?
-> komt Feyenoord dan nog in de markt voor een goede buitenspeler (Keith Nakamura oid) zodat we voorin genoeg opties hebben en Paixao op rechts kan?
Wat een vraag @ftm zit toch niet in de technische staf!
FTM gaf eerder aan dat er nog gekeken wordt naar een buitenspeler.
Ja, eerst moet een Dilrosun of Jahanbaksh dan het veld ruimen.

Herinner jij je Issaksen nog?
Je bedoeld die speler die toch naar Italië gaat
Klopt, maar het feit dat de interesse er was, zegt genoeg over dat er wellicht nog een extra buitenspeler bijkomt.
Ohhw ja ok op die fiets. Zou wel mooi zijn wanneer dit een zelfde soort speler is als Isaksen dus ook op de vleugels inzetbaar maar ook als centrumspits mocht er onverhoopt iets met beide andere spitsen zijn
Volgens mij hintte slot ivanusec als buitenspeler te zien die ook op 10 kan. En het geld na deze transfer is wel zo goed op. Tenzijngeertruida word verkocht maar ook dan lijkt mij 10+ miljoen voor nog een buitenspeler terwijl je ivanusec en paixao hebt wat teveel. Er moeten ook eerst meerdere buitenspelers weg
Hoop dat van die miljoenen die binnekomen voor Geertruida naast vervanger Geertruida er een creatieve 8 aangekocht gaat worden. En Zerrouki naar de bank als stand in van Wieffer die weer gewoon op 6 gaat spelen, zijn beste positie. Das veel belangrijker dan een rechtsbuiten en/of 10 halen.
Niemand schrijft iets wat betrouwbaar is, het zijn alleen maar teksten van hoop en frees. Maar wat bijzonder is dat 100+ berichten wat voor waarheid aangenomen wordt en beleidsmakers hierop afgerekend wordt. Feyenoord verliest van PSV en niets deugt meer en juist een paar dagen ervoor hosanna.
Dacht je werkelijk dat Feyenoord tijdens de onderhandelingen en ook daarna bedragen naar buiten laat komen. Wees wijs spaar je energie op berichten van Feyenoord zelf.
Of berichten van FTM die lijkt namelijk best goed betrouwbare informatie te delen
Ik heb in de wandelgangen van het maasgebouw toch begrepen dat ze er inderdaad met de speler wel uit zijn maar er nog een behoorlijk verschil ligt tussen de clubs (lees: 2 a 3 mil). Deze transfer is nog lang niet rond als ik het goed heb begrepen.
Tuurlijk 2 a 3 miljoen. Natuurlijk
Alsof het over een paar knikkers gaat. 2 a 3
Geef nog even wat meer insider info dan?
Ik kan je in elk geval vertellen dat de transfer volgens degene die ik sprak na de wedstrijd tegen psv aangaf dat het nog niet zo dichtbij is als gesteld wordt.
DINAMO EN FEYENOORD BEREIKEN OVEREENKOMST OVER IVANUŠEC
De volgende club van Ivanušec wordt de Nederlandse reus Feyenoord, die al enkele weken in onderhandeling is met de club uit Zagreb, en het lijkt erop dat er een akkoord over compensatie is bereikt. Het is op dit moment echter nog niet bekend om hoeveel het gaat. Wat wel bekend is, is dat het eerste bod van Feyenoord zeven miljoen euro bedroeg en dat de "blues" het afwezen. Toen kwamen de Nederlanders echter terug met een verbeterd cijfer dat blijkbaar de leiders van Dinamo tevreden stelde.
https://slobodnadalmacija.hr/sport/domaci-nogomet/sok-za-sokom-u-maksimiru-novi-tezak-udarac-za-dinamo-nakon-bodova-ostaje-i-bez-najboljeg-igraca-1312699

De vraag of dit een betrouwbare Kroatische krant is.
Ja dat vragen we ons ook wel eens af over de telegraaf, AD enz enz enz. Denk je als 1908 het niet vertrouwde het dan zou plaatsen? Die hebben vast wel ergens navraag gedaan...
Naar het schijnt is men ook al bezig met een serieuze vervanger van Geertruida waarvan men toch wel uitgaat dat hij onhoudbaar is geworden
Hopelijk gaat Slot jonkie Sauer toevoegen bij 1e.
Zodat Ivanusec misschien op 10 proberen en Sauer op linksbuiten..
Bel Slot anders even, hij heeft vandaag wel tijd.
Sauer is toch al toegevoegd aan het eerste??
Over de 'nieuwe Hancko' die volgens FTM de opvolger zou moeten worden van Geertruida: ik gokte op Stanicic van Bayern omdat die wat betreft profiel wel lijkt op Geertruida en daarmee een logische keuze is. Hij speelt vooral als rechtsback, maar is tweebenig en kan op meerdere posities spelen in de defensie. Wat betreft de transfersom die FTM noemde (5 miljoen?) past Martin Erlic (sassuolo) beter. Maar dat is een CV. Dan zou er nog een rechtsback bij moeten komen. Sutalo is veel te duur dus die valt af.. In beide gevallen verbind ik de 'nieuwe Hancko' aan de Tweede Kroaat die Feyenoord volgens FTM op het oog heeft, wat natuurlijk ook een speler voor een andere positie kan zijn. Met Erlic zouden ze wel moeten opschieten want die staat ook op de lijstjes van Ajax die geen CL spelen, maar vast wel een hoger salaris bieden.
Ik dacht en zei ook Stanicic, maar dat is een nee ⏳. Wat betreft Erlic zie ik een goede kans, samen met Brenet of Siquet.

Al hoop ik stiekem natuurlijk op Stanicic, geweldige aankoop zou dat zijn 🙌🏽.
Ik ken Erlic trouwens verre van goed genoeg om te weten of hij zou volstaan.
Er zijn op YT ook amper beelden te vinden van die gozer
Daar was ik ook al naar op zoek. Het is natuurlijk ook een gokje aangezien FTM liet vallen dat Feyenoord nog een oogje heeft op een tweede Kroaat. Sassuolo doet het wel goed voor zo'n kleine ploeg.
Als we ze nou Dilrosun geven om de CL voorrondes mee af te ronden?
Al zouden we er niks voor terugkrijgen vind ik het alsnog een goed idee om Dilrosun te geven.
Zoals ik al in eerder in een post voorspelde, zie dit scenario wat ook voor Luka Ivanušec straks kan gebeuren: "Het wordt voor Ajax nog een flinke uitdaging om Josip Sutalo in te lijven. Vanuit Kroatië wordt de druk alvast verder opgevoerd: ook West Ham United en Nottingham Forest zouden concreet zijn voor de 23-jarige Kroatische international".
Natuurlijk hoop ik dat de aankoop van 020 mislukt. Inmiddels zijn ook 2 PL clubs bezig.

Weet je wat steijn straks doet wanneer 020 kampioen is?

Zet hij zijn playstation uit.......
Als je goed met slot praat en niet eigenwijs bent dan kom je gewoon naar feyenoord.
@FTM Hoe staat er voor op uitgaand transfergebied? Kasanwirio, Anounicci, Pedersen, Alireza, Dilrosun en hopelijk ook Timber. Al vind ik dat Timber als rb ingezet moet worden en hij zn taak gwn moet uitvoeren daar krijgt die voor betaald. Of staat er iets in zijn contract ?
Pedersen, Timber en Dilrosun gaan niet weg hoor.
Je bent afhankelijk van hem, maar je zet hem wel op de bank ???
Om hem te sparen voor de Champions League wedstrijden
Hij heeft de vorige wedstrijd ooknniet gespeeld. Ald hij die wedstrijdintensiteit niet aankan, vraag ik me af of hij wel.een speler is die je moet halen.
Wat snap je niet aan ''sparen voor de CL'' ? Dat heeft niks met intensiteit te maken, we kennen onze grote vriend van man utd nog wel toch ? die nog ff mee mocht met een jeugdelftal en daarna geblesseerd raakte en niet naar feyenoord kon. In dat geval zal feyenoord ook wel z'n eisen hebben gesteld...
Tegen een laagvlieger in de competitie kan je dat proberen. Hebben daar nu al 5 verliespunten in 3 wedstrijden. Na goed begin in Super Cup en UEFA CL voorrondes dreigt er toch ook een crisis daar maar ja als er zoveel van je spelers weggaan, wat kan je daar dan aan doen als trainer
Afspraak met Feyenoord? Alleen UCL wedstrijden (en competitie zo min mogelijk)? Ter voorkoming van eventueel blessure?
Ja en al 2 wedstrijden achter elkaar. Je eerste thuiswedstrijd voor eigen publiek speel je met je sterkste 11. Die gasten wachten lekker op hoger bod van andere club, afwachten wat de speler dan zelf wil.
Als ze wachten op een beter bod dan laten ze 'm juist spelen zodat die zichzelf in de schijnwerpers kan schieten. Stop eens met die paniek man, hij komt gewoon naar feyenoord.... feyenoord zal ook wel eisen hebben gesteld, hebben geen zin in weer een diallo verhaal
Zit hier in kroatie, fans zeggen dat het gewoon al rond is.. zeiden overigens ook dat ivanusec een betere aankoop gaat zijn dan sutalo naar ajax 😉
Ŝutalo is wel echt een hele goede speler hoor. Zou willen dat wij hem konden halen bij vertrek van Geertruida.
We halen een betere en niet voor zoveel geld.
Nou ga daar maar niet vanuit. Tenzij je Hancko bedoeld wat echt een schot in de roos was. Heerlijke speler.
Dat is al lang bekend hoor. Wel het nieuws blijven volgen.
I.e. alle comments van FTM hier :-)
Dus er is gezegd dat wij een betere speler dan Ŝutalo gaan halen? En voor minder geld? Nou dan ben ik erg benieuwd.
@FTM Wat is bedrag dat Feyenoord ziet als niet te weigeren voor Gimenez? Er zijn er clubs concreet?
Dat mensen zelf niet inzien wat voor soort vragen er beantwoord kunnen worden. Wat denk je nou. Dat Te Kloese even met FTM gebeld heeft: ‘Luister, bij 45 miljoen gaan we niet meer weigeren hoor’ 🤷🏻‍♂️
R-utger is de technisch Manager 🤓
Ondanks dat ik fan ben van deze gozer vrees ik dat dit seizoen flink moeten genieten van de Champions League, want volgend seizoen gaan we het niet redden zo...
Waarom?
Laten we bijvoorbeeld fortuna eens zien zondag
Is Feyenoord de markt nog aan het verkennen voor een 8? Ik denk dat alle supporters zien dat de Wieffer - Zerrouki combo niet werkt, Dus Slot waarschijnlijk ook niet
Het is geen Fifa hé.
Waar je geljjk goede chemistry hebt.
Dat moet je inslijpen en het beste/enige manier is onder hoge weerstand oefenen.
Gini is op te halen bij PSG. Vreemd dat ik zijn naam deze zomer zo weinig hoor
Omdat hij het liefst niet naar NL wil
@FTM wordt hij nou gehaald voor 11 of voor 10 in de visie van Slot
Ik denk met Slot zijn visie dat hij meer opzoek is naar een 16 dan een 11! De 10 positie kan beter ingenomen worden door Stengs die als 10 en 14 kan spelen dus die positie kan je vullen ook met Timber die als 5 en 10 kan spelen.
Benieuwd tegen aek goed doet of er geen andere kapers op de kust komen voor hem. Zou zeggen dat er meer clubs interessen hebben.
Hoe lang kan iets steeds zekerder worden voordat het zeker is? Inhoudelijk klopt er hier iets niet. Als ik mijn buurvrouw bevrucht, wat ik niet van plan ben, maar dat geheel ter zijde, is het niet zo dat ze gedurende de 9 maanden die daarop volgen steeds zwangerder wordt. En als ik daaraan voorafgaand mijn buurman om zeep help om daarna zijn vrouw ongehinderd te kunnen bevruchten, wat ik ook niet van plan ben maar ook dit weer ter zijde, wordt die ook niet steeds doder en de dagen en weken na de moord.
Het probleem kan ook taalkundig zijn. Er bestaat dan wel een vergrotende en overtreffende trap van zeker. Dan zou iets wat zeker is dus (nog) zekerder kunnen worden en misschien daarna zelfs wel zekerst. Maar ja, de komst van Ivanušec is nog niet zeker dus kan hij ook niet zekerder worden, laat staan zekerst. Hoe dan ook en desondanks, alleen taalkundig is deze transfer een uiterst complexe aangelegenheid. zo veel is wel duidelijk/
Spanning is alleen spannend als het spannender wordt...
Ik wil alleen even weten of jij je buurvrouw nou een beurt hebt gegeven of niet?
Het is alleen zeker als het schriftelijk is vastgelegd. Tot dan kan een deal gekaapt worden.
Hopelijk zijn we wel van hem verzekerd en is hij verzekerd.
In het oorspronkelijke artikel stond er dat de trainer dit gezegd zou hebben (dat het zekerder word); later werd dit in de reacties genuanceerd dat het de journalist was die dit gezegd heeft... Nu staat het er alsof het de woorden zijn van de schrijver van het artikel... Maar in beginsel is het dus gewoon een (verkeerde) vertaling uit het Kroatisch van iets wat een journalist heeft gezegd... Waarschijnlijk probeerde de journalist gewoon te zeggen dat de transfer steeds 'waarschijnlijker' word en dichterbij komt...
Zolang iets niet 100% zeker, ofwel het zekerst, is, kan het steeds zekerder worden. Kan eindeloos lang voortduren. Van 98% naar 99% naar 99,9% naar 99,99% etc.
Niet 100% zeker is dus niet zeker. Dat is zeker!
Wat goed nieuws zou fijn zijn, kan niet ontkennen dat de tranen in m’n ogen stonden zaterdag. Geweldige kans op een prijs in eigen huis. Die doet nog wel even pijn
Weer loos nieuws. Plaats pas iets over Ivanusec als het echt bevestigd is dat hij getekend heeft. Dit is mosterd na de maaltijd.
Media gedoe pffff.
Is het niet zo dat een simpel bericht: Binnen of niet binnen een site zou sieren? Lol.

Beter komt ie wel en graag ook iets van creativiteit en rust op het middenveld?

Op naar de 13de 💪🏼💪🏼❤️🤍. Zien jullie daar 👌🏼
Daar zit het echt probleem ook op het middenveld, het was voor geertuida gewoon niet meer te doen om andere hun rotzooi op te ruimen. En toen timber erin kwam was het helemaal afgelopen…..
Hoe kon je dan met dit middenveld wel winnen van Benfica en was iedereen blij
Want we speelde op zo een hoog niveau
En nu klopt het allemaal niet en is het slecht
Dat middenveld is totaal niet in balans
Tegen Benfica wel, maar als je verliest is alles opeens ***.
Onzin. Zerrouki en Wieffer zijn 2 dezelfde types. Je hebt daar een type kokcu nodig vooral tegen de kleintjes. Zerrouki op 6 is prima, net als Wieffer. Op 8 is het niks
Tegen Benfica wel, maar tegen Villareal (1e helft basis formatie) kwam er ook weinig uit. Het begon pas te lopen toen in de 2e helft de jonkies erin kwamen en de gaspedaal deden indrukken.
Ach, mensen zijn zo impulsief. Gelukkig denkt de trainer niet zo. Over een paar weken/maanden staat het als een huis, alleen dat geduld hebben mensen niet. Sowieso heeft Zerrouki 0 krediet bij een deel van de supporters, dus alles wat ie doet gaan mensen toch op hem zeiken.
Is gewoon afgesproken, dus binnekort alles officieel rond
Even een weekje zonder ivanusec nieuws aub. Zoveel artikelen daarover al gelezen. Graag alleen its happening melden. Daar zullen de meeste supporterw helaas niet mee zijn.
Ook weer overdreven. Als er een nieuwtje is, dan is het vermeldenswaardig. Dat hoeft nog niet meteen de It’s Happening te zijn.
Graag alles blijven melden en mensen die daar niet tegen kunnen alleen its happening artikelen lezen. Of gewoon teletekst.
Ik geloof niet in zijn komst. Te veel ruis en gepraat, al weken lang! Aanstaande deceptie.
Komt goed. Zerrouki duurde ook wat langer. (Of hij dat bedrag waard was is een andere discussie)
Had het prima gevonden als transfer Zerrouki pas rond de kerst 2058 had plaatsgevonden
Is het ook een mogelijkheid om geen vervanger te halen mocht geertruida vertrekken. Trauner en Hancko als RCV en LCV. Back ups Beelen Kasjanwirio Hendriks .?
Ja het kan. Maar gaat niet gebeuren. En Hendriks gaat waarschijnlijk ook nog weg dus er is ook zeker nog een CV nodig.
Is een mogelijkheid ja. Dan is de mogelijkheid op geen Europese overwintering en een 3e plek Eredivisie ook groter.
Waarom zou je dat willen? 1,van je betere verdedigers weg doen en dan niks voor terug halen?
Gaat champions league spelen zo kan je niet voor de dag komen.
Jij vertrouwt op een fysiek stabiele Trauner komend seizoen? 🤔
Raar, dat die club cl wil spelen en dan niet eerst even de keeper, beste verdediger en onze kanjer verkoopt. Of toch niet raar?
Gaat om plaatsing voor het toernooi, daar haal je ook snel 30 miljoen mee op.
In de praktijk is dit raar ja, dat maak je maar zelden mee.
Feyenoord zou toch sneller kunnen handelen en de deal rond maken met de afspraak erbij dat hij de wedstrijden tegen AEK Athene nog speelt en daarna overkomt?
Dan heb je dus als Feyenoord zijnde zekerheid…
Of kan dit niet?
En dan scheurt hij tegen AEK alles af
Die afspraak lijkt ook gemaakt maar is nog geen harde deal. Zagreb neemt het risico om m te laten spelen. Gaat het fout dan gaat het niet door.
Het is ook mogelijk dat de deal al volledig rond is, maar nog niet naar buiten gebracht.
Staat Vitik en of Sutalo op t lijstje als Luts weggaat?
Sutalo moet meer dan 20 miljoen kosten, dus dat lijkt me niet...
Hmm indd, aan de andere kant heb je wel een hele goede verdediger binnen die je na 2 jaar voor 45 verkoopt, Vitik zal een goedkopere optie zijn denk ik
Dinsdag maar weer zagreb kijken dan
Misschien niet eens verkeerd aangezien je hancko al hebt om een beetje te bezuinigen op een nieuwe verdediger om budget vrij te maken voor een type Kokcu die gewoon ontbreekt
Deze speler had tegen psv al veel verschil gemaakt, maar vergeet niet dat je vooral de slag rond het middenveld hebt verloren omdat je nu teveel van hetzelfde hebt. Een echte kokcu type is nodig anders voorzie ik in de CL en toppers veel gezeik.
En sorry dat ik het zeg, hoe goed zerrouki het ook doet. Het is gewoon weggegooid geld omdat het niet de speler is die je langs Wieffer kunt gebruiken
Ben het wel met je eens dat het eigenlijk een overbodige aankoop is omdat Wieffer dat vorig jaar heel goed invulde.
Door kokcu.

Wieffer en zerrouki zijn zelfde type alleen met minder druk naar voren als Kokcu, daar zit het meeste pijn in
ja dat zagen we vrijdag.... wieffer raakt al weken geen ene knikker meer
In grote wedstrijden gaat dat gewoon problemen opleveren
Of je moet weer gaan spelen zoals onder Koeman met Clasie & El Ahmadi/Vilhena. + Bakkal / Immers: 2 controleurs en 1 offensieve loper. Geen druk naar voren maar je schrap zetten rond de middellijn en van daaruit counteren. Maar dan valt Slot van zijn geloof af en ik dek dat hij dan liever Wieffer offert om zijn toyboy Zerrouki wel te kunnen laten spelen.
Klopt het is dus niet en en , maar of, of
Je hebt helemaal gelijk. Zerrouki is een prima speler maar hem op voorhand halen en dan begin augustus geen vervanger hebben voor Kökcü is gewoon niet adequaat handelen van de technische leiding. Ze doen veel goed maar dit hebben ze heel 'niet goed' gedaan.
En Ivanušec is afgaande op de beschikbare beelden en cijfers ook een prima speler maar eerder een concurrent voor Stengs als flankaanvaller die ook als meest offensieve middenvelder kan spelen (of andersom) dan een speler die tussen de controleur en de meest aanvallende middenvelder in speelt, zoals Orkun Kökcü vorig seizoen zo voortreffelijk deed.
ik ga al heel lang mee als Feyenoordsupporter maar ik moet eigenlijk terug naar het middenveld met Jansen en Van Hanegem om me een speler te kunnen herinneren die zo veel indruk op me gemaakt heeft, als Kökcü vorig seizoen.
Al was J.C. in '83-'84 ook buitencategorie. Maar de eerste helft van de jaren 80 zijn de zwakste voetbaljaren die ik in Nederland heb meegemaakt. En met alle respect voor de J.C. van de jaren '70, dan ben je dus ook wel iets sneller buitencategorie.
Vele noemen het een troostprijs de JC schaal, maar ik ben er toch wel even kapot van hoor. Prijs is een prijs echt zo zonde dit
Ik baalde ook wel ff maar uiteindelijk nog meer van het feit dat het resultaat zo terecht was en de uitslag nog mee viel dan van de niet gewonnen schaal, ook al is die naar een oud-speler van Feyenoord vernoemd. 😜
Als we dan toch één prijs niet winnen, dan deze maar. Ik herinner me een uitspraak van Erwin Koeman die de winnende scoorde in de tweede wedstrijd van toen nog de Supercup (zelfde clubs en zelfde uitslag als gisteren) 'Het is leuk maar als we er in de competitie niks van bakken en we liggen er na twee rondes uit in de KNVB-beker, zegt niemand maar gelukkig hebben we de Supercup gewonnen'. En dat geldt nog steeds....
Dat is ook weer zo, maar ik had oprecht verwacht vele stukken verder dan psv te zijn dan valt dit echt gigantisch tegen. Echt even met beide benen op aarde momenteel
De prijs is dat het een wake up call is geworden. Hopelijk voor de technische staf, maar bovenal voor de supporters. De eindeloze verwachtingen dat we een geweldige selectie hebben en wel weer even kampioen zullen worden, is even wreed verstoord. Dat we weer even met beide benen op de grond staan. Deze prijs is misschien wel meer waard dan het omhoog houden van een schaal. Want bij 0-0 en winnen door strafschoppen zou de roze bril opgebleven zijn.
Wieffer dient die rol in te vullen alleen ontbreekt bij hem de vorm maar dat komt wel goed.
Zerrouki is puur een 6 en dient helemaal niet vergeleken te worden met Kokcu.
Met andere woorden: er moet nog wat bij.....
De journalist zei dat een transfer steeds zekerder werd, niet de trainer
Laten we maar hopen dat AEK Athene dit Dinamo Zagreb uitschakelt, zodat alles na de derde voorronde direct rond gemaakt kan worden.
Als hij in een Feyenoord shirt na de transferdeadline een goal maakt is het zeker. Stengs ging tenslptte ook waarschijnlijk naar Antwerpen.
Totaal niks inderdaad de transfer is al weken "dichtbij".
Had dat gevoel al langer maar nu lijkt t er toch steeds meer op, dit was vgm allang rond. Op voorwaarde dat hij wel CL voorrondes afmaakt daar…
Dan zouden we dus misschien tot de 31e zonder linksbuiten zitten... hopen dat we geen punten laten liggen dan maar.
Athene word iedere keer specifiek genoemd dat zal wel de afspraak zijn
Jup maar er moet nog een buitenspeler bij
Ik denk eerder een rechtsbuiten op links hebben we Paixao en Sauer die er aan komt en dan Ivanusec. Op rechts moeten we echt iemand hebben met meer dreiging dan Alireza.
Paixao gewoon op rechts natuurlijk
Paixao, Sauer, Minteh, Dilrosun, Alireza op de flanken moeten het wel kunnen redden tegen Fortuna bijvoorbeeld.