Bevestigd
zerrouki

VK Sportphoto

Transfers

Transfer Zerrouki niet langer bespreekbaar

FeyenoordTM

Jan Streuer, technisch directeur van FC Twente, heeft aan zaakwaarnemer Fulco van Koperen laten weten dat een transfer van Ramiz Zerrouki naar Feyenoord niet langer bespreekbaar is. Dat meldt Tubantia vrijdagmorgen.

Streuer heeft al langere tijd niets meer van Feyenoord vernomen. „Iedereen weet dat het in zo’n laatste week nog heel lastig is om zelf spelers te halen”, zegt de technisch directeur. „FC Twente wil zelf ook sterk blijven. Met deze selectie moeten we een goed seizoen kunnen draaien. Feyenoord heeft alle tijd gehad. FC Twente moet ook aan zichzelf denken. Ramiz is nog jong. Als hij een goed seizoen draait, dan komen er volgende zomer weer prachtige clubs voor hem.

De Tukkers werden gisteren geelimineerd in de UEFA Conference League ten koste van ACF Fiorentina, waarmee Zerrouki zich met FC Twente kan blijven focussen op de eredivisie en de KNVB Beker.

Info 1908.nl · Feyenoord maakt ondertussen serieus werk van de komst van middenvelder Florian Grillitsch. Verschillende contractscenario's liggen voor om de ervaren Oostenrijks international te overtuigen. Feyenoord heeft tot en met 1 september de tijd om de eventuele deal rond te maken; tot dan kan hij ingeschreven worden voor de groepsfase van de UEFA Europa League.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@FTM is Grillitsch nog steeds een optie? (of zijn er anderen in beeld?)
Als er qua fitheid geen verschil is, is Özyakup dan niet minstens (!) zo'n goede keuze als Grillitsch?
Is geen 6 dus daar heeft Feyenoord niks aan
Is geen 6 en is niet even goed als grillitsch
Stoere praat van de popie jopie voorzitter
Beetje rare timing ook...
Je speelt geen Europees voetbal... Dus zullen je spelers waarschijnlijk alleen maar MINDER waard gaan worden... Of ze moeten echt een uitzonderlijk spelen...
Grotere clubs kijken vooral naar Europese wedstrijden, omdat spelers die ze kopen ook dat niveau aan moeten kunnen...

Twente wilde (bijna) 10 miljoen voor Zerrouki... Nou ze mogen blij zijn als ze volgend jaar nog de helft krijgen zonder Europees voetbal...

Als ze nog wat hadden willen verdienen moeten ze juist NU spelers verkopen...
Maar goed... Blij dat we de kas van een concurrent niet gespekt hebben!
Bij 'neen' begint de echte verkoop!
..hahahaha, jij hebt sales training gehad! Tegenwoordig is 'nee'...echt 'nee!!! '
Terecht dat Twente zich ‘hard’ opstelt met een 2+1 jarig contract. Echter straalt dit niet goed op de club af. Spelers zullen daar kortere contracten willen tekenen, omdat Twente lastig meewerkt.

Twente is een opleidingsclub voor top 3 evenals Feyenoord dat is voor (sub)top Europa.

Als Feyenoord hem echt zou willen, kunnen ze gewoon paar maanden tot winterstop wachten. Kunnen ze ook zien of hij zich doorontwikkeld. Voorlopig is hij 24 met 1 leuk seizoen. (Hoeft niets te zeggen overigens; zie Aursnes, maar dat is een uitzondering)
Had een leuke speler geweest voor ons. Hoe staat het met Ezequiel Bullaude? Komt hij nog?
“Feyenoord heeft tot en met 1 september de tijd om de eventuele deal rond te maken“

Ik dacht dat de markt tot en met 31 august was?
Maar bij dat ie niet komt! 😍
Het is een transfervrije speler dus daar heb je zelfs langer voor. 1 september word genoemd omdat we tot die datum spelers kunnen inschrijven voor de Europa League
Kennelijk was er een deadline voor het doen van een hoger bod immers er lag toch al een bod van om en nabij de 5 miljoen. De druiven zijn zuur dat Feyenoord niet terugkwam met nog meer geld voor die oplichtersclub terwijl de werkelijkheid is dat twente het bod van vijf miljoen niet geaccepteerd heeft en streuer nu het mislopen van dat meer dan marktconforme bod aan de schuldeisers die het slachtoffer zijn van het “saneren” van de schulden hetgeen een eufemisme is voor niet betalen en kwijtschelding krijgen.
Gegokt en verloren. Spelers als Hilgers en Zerrouki zullen niet blij zijn met de opstelling van Twente als ze naar hun eigen carrière kijken. Hoe sneller naar de top, hoe hoger je kan reiken.

Voordeel is wel dat dit team al een jaar samenspeelt en er sterk uitziet. Die gaan wel weer top 5 eindigen.
Ik heb tegen Fiorentina 2x goed op Zerrouki gelet. Eerste wedstrijd speelde hij net als de rest van Twente ruk, maar kwam hij net terug van blessure. Gisteren vond ik hem aardig spelen, maar het lijkt me geen speler waarvoor je een recordbedrag neertelt. Overigens vind ik wel dat Twente alle recht heeft om pakweg 10 miljoen te vragen. Als club wil je gewoon het onderste uit de kan hebben, zeker als je een speler eigenlijk niet kwijt wil. Grillitsch zou met zijn ervaring en fysieke kracht zeker wat toevoegen. Als het echt zo'n etter is als hier op het forum wordt beweerd zou die wel vaker van club zijn gewisseld en zou zijn ex-trainer Schreuder niet naar hem hebben laten informeren. Afgelopen half jaar heeft hij wel 2x corona gehad en nog een spierblessure, dus zal wel een tijdje duren voordat hij echt speelklaar is. Maar dan heb je er wel een kwalitatief goede speler bij. Het zou me wel verbazen als hij genoegen neemt met een Feyenoord salaris. Mocht hij toch voor Feyenoord kiezen dan kunnen de verhalen van geldwolf wel de prullenbak in. Als hij niet voor Feyenoord kiest lijkt me Harroui nog steeds een goede optie: scoorde in zijn laatste eredivisieseizoen hoog in gewonnen persoonlijke duels, geslaagde tackles, dribbels en scoorde aardig wat doelpunten voor een controlerende middenvelder. Minpunten zijn dat hij afgelopen seizoen niet vaak speelde, bij Sparta in een ander systeem speelde en zijn passing moet verbeteren. Maar goed, er zijn maar weinig haalbare perfecte spelers op de markt.
Als hij een fors tekengeld krijgt (miljoen per jaar) en meedeelt in een toekomstige transfer, is het salaris niet meer de hoofdmoot.
Mogelijk scenario is dat Zerrouki een zaak aanspant tegen FC Twente. Nu ze niet zijn gekwalificeerd voor de Conference Leauge, is Feyenoord aantoonbaar een stap omhoog.
Hopelijk doet hij dat niet.
Tijd voor Ten Kloese en team om door te schakelen naar een andere (betere) optie.
Betere optie is altijd beter ;-) Zaak zou wel een leuk relletje zijn. Smeuïg.
Als je onder contract staat bij Twente en Twente wil je aan je contract houden dan is dat als club je recht? Dan kan je toch ook geen zaak aan spannen als speler? Of heb ik dat mis?
Vaak alleen als de speler zich extreem kan verbeteren en er onrealistische bedragen door de club worden geeist. Arbitragezaken worden tegenwoordig zelden meer gewonnen door spelers. Daarom kiezen ze ook zelden meer voor deze weg.
Beter. Zerrouki volgend jaar nog maar 1 jaar contract. Gaat niet bijtekenen lijkt mij nu Streuer een transfer door zijn neus boort :)
Halen we gelijk transfervrij Julio Pleguezuelo op volgend jaar. Mooi voor de breedte.
Pleguezuelo ? Wat moeten we met die blinde paniekzaaier achterin?? We hebben Rasmussen toch al.
Twente heeft zowel voor Zerrouki als Hilgers een optie, dus kan je zien als extra jaar.
Volgens mij denkt die Steuer ook echt dat wij daar mee zitten.
Die Streuer trekt het weer naar zichzelf toe. Onderhandelen via de media en als de geïnteresseerde partij al afgehaakt is, zeggen dat het de eigen beslissing is. Voorlopig geen zaken meer doen met die gemeenteclub.
En gewoon volgend jaar aankloppen dan moet er verkocht worden omdat ie anders gratis weggaat daar Zerrouki gaat niet meer bijtekenen door de opstelling van FC Twente.

Prijs zal er niet hoger door worden en volgend seizoen is er geen winter WK dus hoeven clubs niet extra veel spelers te hebben om seizoen goed door te komen dus is ook de markt denk ik weer anders.

Jammer Twente van jullie houding je werkt een ontwikkeling van de speler tegen er zal voortaan wel 2x nagedacht worden als een speler bij jullie komt
...kan niet...heeft vast contract tot en met 2027....bij Burger King..
Ik heb nog even naar de uitgaande transfer 'klappers' gekeken van Streuer ...... 4 gehuurde spe[ers terug naar hun club, 2 spelers einde contract en 1 'mega deal' van De Lange naar Go Ahead ..... Tja dan kan je je natuurlijk zo'n houding ook permitteren hahahaha Gelukkig voor Jan is de gemeenteraad van Enschede altijd bereid schulden te saneren.
2x goed nieuws in 1 bericht. Wat wil je nog meer.

Volgens mij had feyenoord al gezegd geen interesse meer te hebben. Maar jantje moest weer ff in de spotlight staan.
Komen er volgend seizoen meer clubs voor hem??? Feyenoord was nu al de enige en zonder ECL voetbal zal dat ook wel zo blijven ;-)) Zerouki zou bij ons niet meer zijn dan 'n optie voor de bank. Klaar dit verhaal, TGIV
Er was eerder al interesse uit Frankrijk. Die wordt volgend jaar wel voor 7+ miljoen verkocht hoor.

Niet aan ons hopelijk.
Wat een rare kop boven dat artikel in Tubantia...
"Feyenoord laat deadline verlopen: FC Twente laat Zerrouki niet gaan"

Feyenoord had al geen interesse meer... Waren niet meer in gesprek...
Dus hoe kan er dan een dealine gesteld zijn?!
Ook in de citaten staat nergens dat er een dealine gesteld was...
Alleen dat er iets medegedeeld is aan de zaakwaarnemer van Zerrouki...
Plus dat het vreemd is dat die Streuer continu heeft lopen verkondigen naar alle media dat ze hem niet zouden verkopen. Dus dan is de deadline dat ze hem niet verkopen verlopen?
Twente vraagt gewoon veel te veel geld voor deze speler, dat mogen ze uiteraard. Maar er kan nog steeds van alles gebeuren.
En zo kwam er, na 785 interviews, 3 zenuwinzinkingen, een halve stijve koker en een opgeblazen ego, een einde aan de relevantie van Jan Streuer. Die kan 1 september direct door het rusthuis in!
Opzich goed nieuws. Al is Zerrouki echt geen slechte speler, meer dan 5 miljoen is gewoon buitenproportioneel. Maar ik vrees dat een nieuwe 6 wel een lastig verhaal wordt.
Laten we hopen dat Grillitsch lukt. Wat een middenveld hebben we dan...
Prima, jammer voor de speler. Maar totaal geen probleem tov de club. Succes in Europa
Maar... Feyenoord had toch al geen interesse meer?
Er staat toch ook dat hij al lange tijd niets meer gehoord heeft van Feyenoord?
Ja, wat heeft het dan voor zin om Feyenoord specifiek te noemen?
Een beetje een "You can't fire me, because I quit!" verhaal dit.
Er staat dat die al lang niets heeft gehoord van Feyenoord en nu hebben ze zelf besloten om, als Feyenoord besluit toch een poging te wagen, niet meer om de tafel te gaan
Zal Zerrouki zelf lekker de P in hebben. Gezellig daar in de kleedkamer.
Bedankt Jantje! Gaat mij grotendeels niet om de speler, die kan wel aardig voetballen, maar meer om die misplaatste houding van Twente. Lekker doorschakelen
Als ik het goed begrijp bedank je Jantje nu dus juist voor zijn misplaatste houding. Want nu hiermee naar buiten komen is nogal hooghartig en dus misplaatst.
Dan heb je de toon van mijn bericht mss niet goed geïnterpreteerd. Lees het met een knipoog nog eens zou ik zeggen. Volgens mij verklaar ik juist dat aan de speler Zerrouki niet veel mankeert, maar de houding van Twente, door zich in mijn ogen onredelijk op te stellen, komt soort van 'goed uit'. Zij geven ons juist geen kans meer op zijn komst, waardoor wij - gelukkig - geen miljoenen voor hem betalen (hiermee wordt bedoeld: een bedrag in miljoenen dat zijn daadwerkelijke waarde flink overschrijdt).
Bedankt voor het goede nieuws Jan! 👋🏻
ITS HAPPENING - Good news on friday morning.
Laat Florian Grillitsch maar komen dan!

Waar blijft de presentatie van Bullaude trouwens?
Vandaag loting + voorbereiding op Emmen.

Zal dus wel over 't weekend getild worden weer.

Of wie weet wordt het er toch nog tussen gepropt.
Dat is het eerste goede nieuws van vandaag!
Haha oke ik wil bij deze laten weten dat ik geen interesse meer heb in Yolanthe
Alleen maar goed nieuws. Overpriced en gun Twente niet veel haha
Dan is het wel te hopen dat Grillitsch komt.
Hoop wel dat er nog een nr 6 komt.
Ik weet niet wat jouw aversie is tegen deze jongen, behalve de prijs, maar heb gisteren op hem gelet. Prima speler voor ons.
Ja zomaar die haat, is een geweldige speler alleen die *** club doet moeilijk, is een stofzuiger
Je kan toch ook blij zijn omdat je weet dat je de hoofdprijs moest betalen, en hem dat niet waard vind, en Twente dat niet gunt. Zonder dat je iets verder tegen die jongen hebt.
Dat kan en is ook het meest logisch. Maar intussen heeft dit zich bij velen vertaald naar haat naar de speler zelf toe en dat vind ik nogal misplaatst.
Ik zie hier eigenlijk geen haat staan naar de speler toe. Maar goed die gasten zul je hier of daar vast tussen hebben zitten.
Het is nieteens iets tegen Zerrouki zelf; wel tegen FC Twente.
Wij pakbeet €8m armer - zij pakbeet €8m rijker. Creëer je gewoon een gat van €16m met één transfer mee.. Moet echt niet kunnen. Al helemaal niet omdat ze gewoon concurrerend voetbal spelen, in dezelfde competitie.

Daarbuiten vallen zijn kwaliteiten echt wel mee. Ook is hij voetballend bij lange na niet zo goed als Aursnes; ook niet in potentie. Gisteren nog viel hij compleet door de mand. Hij is op jonge leeftijd al beïnvloedbaar gebleken met zijn vroege keus voor Algerije.

Ik kan nog wel even doorgaan. Maar laten we maar lekker focussen op namen die nu wél in aanmerking komen.
Dat 8 miljoen teveel is deel ik met je.

Maar heb / had sterk het gevoel dat er meer speelde bij jou richting hem en zijn zaakwaarnemer en Kloese

Voetballend vind ik hem echt sterk namelijk ..... overzicht ..... 1 keer raken ..... spel inzicht ...... gevoel voor ruimte en af en toe kleunt hij er behoorlijk in.

Wat betreft je betoog om Twente rijker te maken en ons armer ...... dat hebben we toch ook met Utrecht gedaan ? Als we deze lijn volgen kunnen we nooit meer iemand uit de erdediviesie halen
Eerste helft erg matig, tweede helft was goed van hem.