spandoekenactie-2021

VK Sportphotos

Series

HISTORY · Coronapunt tegen Emmen in bizar decor (2021)

Dennis

Zaterdagavond speelt Feyenoord in een volgepakte Kuip tegen promovendus FC Emmen.

Op zaterdag 21 maart 2021 stonden beide ploegen ook tegenover elkaar in een bizarre ambiance. Door de corona-maatregelen waren er geen toeschouwers welkom in De Kuip, waardoor het stadion meer weg had van een spooktoneel. Tegelijkertijd vond het in De Kuip een ongekende actie plaats. Om de ploeg te steunen hadden supporters alle tribunes volledig met spandoeken bedekt. 

Het team van trainer Dick Advocaat ging wisselvallig door het seizoen, waarin zelden makkelijk werd gewonnen. Zo ook niet tegen FC Emmen. Feyenoord kwam nog wel op voorsprong door Orkun Kökcü, maar vlak voor tijd wisten de Emmenaren de verdiende gelijkmaker te scoren.

In een corona-decor tegen een worstelende Rotterdamse ploeg ging de club uit Drenthe zodoende met een punt huiswaarts.

 

spandoekenactie-2021

Delen

Reacties

Supergaaf om die spandoeken terug te zien. Het was natuurlijk ontzettend jammer dat er niemand bij aanwezig mocht zijn. Maar ons cluppie en haar fans, hadden wel weer een ontzettend gave manier gevonden om er toch te zijn. Hulde!
Dit was echt gouden sfeer in corona tijd hoe dit is gedaan geeft aan hoe Feyenoord leeft onder de supporters met een hart voor onze club
Ik vrees dat het morgenavond ook niet makkelijk zal worden. Al hoop ik op een sprankelende wedstrijd en een 6-0 overwinning uiteraard.
Hoe dan ook, ontzettend benieuwd naar onze nieuwe aanwinsten Hancko, Lopez, en Gimenez!