transfercheckv2

Nieuws

Transfercheck: Hugo Vetlesen en Feyenoord?

FeyenoordTM

Afgelopen week werd Feyenoord vanuit Noorwegen gelinkt aan Hugo Vetlesen. De Rotterdammers zouden volgens journalist Arilas Ould-Saada van TV2 op deadlineday rond de klok van 16:00 een formeel bod van €5.000.000 (exclusief €1.000.000 aan variabelen) hebben ingediend bij FK Bodø/Glimt, de club van de middenvelder.

1908.nl checkte afgelopen dagen of het nieuwtje op waarheid is berust: Feyenoord heeft géén formeel bod ingediend voor de diensten van Hugo Vetlesen. Wél worden de ontwikkelingen van Vetlesen op de voet gevolgd. Vetlesen geniet ook belangstelling van het Duitse VfB Stuttgart.

Door directeur Dennis te Kloese is er op deadlineday wel geïnformeerd nadat Feyenoord opnieuw bot ving bij FC Twente voor de diensten van Ramiz Zerrouki. De Algerijns-international bleef ook deze winter in Enschede.

Feyenoord gaat tegen het eind van de lente/vroeg in de zomer van 2023 nieuwe toenadering zoeken om een nieuwe middenvelder te binden. De club is nog altijd vrij concreet voor Thomas van den Belt, al kwamen PEC Zwolle en Feyenoord er nog niet uit. De middenvelder zelf bereikte eerder al een persoonlijk akkoord met de Rotterdammers.

Bij een Transfercheck raadpleegt 1908.nl relevante bronnen om transfergeruchten te verifiëren. Op basis daarvan wordt berichtgeving gedaan.  

Delen

Reacties

Hij wordt alleen nog maar goedkoper, zijn contract loopt bijna af. Deze zomer toeslaan, want dit is een speler die van het kaliber Aursnes kan worden (maar dan als meer offensief ingestelde middenvelder). Groot fan van deze speler! Past perfect in ons spelsysteem met zijn enorme dynamiek, loopvermogen en scorend vermogen. Daarnaast technisch een heel behoorlijke speler. Kan op de 8 en 10 positie. Goedkope vervanger van een Kokcu/Szymanski. Al zou ik graag ook zien dat ze voor Branco van den Boomen een poging wagen voor het stukje extra creativiteit vanuit ons middenveld. Dan kan je van den Belt meer als backup voor de 6 positie houden.
Volg jij de Noorse competitie? Klinkt goed. Hij zal niet duur zijn aangezien hij eind van het jaar uit zijn contract loopt. Net als jij ben ik groot voorstander van de komst van Branco van den Boomen als vervanger van Kokcu. Als Feyenoord kampioen wordt kunnen ze CL voetbal bieden. Dat kan een voordeel zijn als je zo'n speler wil aantrekken die wel veel aanbiedingen zal krijgen. Wat betreft Van den Belt neem ik aan dat hij inderdaad vooral als concurrent voor Wieffer zal worden gehaald. Sinds dat je 5 keer mag wisselen is het nog belangrijker geworden om veel gelijkwaardige spelers in je selectie te hebben. Zeker met de intensieve speelwijze van Slot.
Dit zijn lekkere topics hoor! Had ook niet verwacht dat er sprake was van een transfer mogelijkheid, want Feyenoord heeft helemaal geen geld.
Vandaar het geverifieerde bod van 8 miljoen op Zerrouki
Volgens de dikke duim van ali heeft feyenoord geen geld zucht. Probeer de wereld minder zwart wit te zien gast. Er is altijd een middenweg ook bij wel of geen geld hebben....