yv2022410a1a04243

VK Sportphoto

Nieuws

Transfermarkt Eredivisie sluit dag eerder dan Europese topcompetities

Ference

Waar voor de topcompetities 1 september geldt als sluitingsdatum voor de transfermarkt, ligt voor de Eredivisie de deadline op 31 augustus. Zo blijkt uit contact van VI met de KNVB. 

Volgens Voetbal International was de KNVB niet op de hoogte van het eerder sluiten van de transfermarkt. Een vervelend gegeven, aangezien de markt voor landen als Engeland, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje wel gewoon op 1 september sluit in plaats van 31 augustus. Dit houdt concreet in dat Nederlandse clubs wel kunnen verkopen, maar geen spelers meer mogen inschrijven na 31 augustus. 

Er wordt gekeken naar een oplossing door de sluitingsdatum gelijk te trekken. Echter, blijkt dit in de praktijk lastig te zijn omdat de transferperiode al gaande is. 

Delen

Reacties

Ik had dus deels gelijk. Zo zit het dus. Wel spelers die nog weg mogen binnen NL maar dus vandaag geen spelers meer mogen aantrekken. Nou, laten Geert aub houden, aangezien we niks meer mogen halen.
Diversiteit op de werkvloer toont aan niet te staan voor scherp werk.
Hebben wij geen last van, al 22 transfers gedaan en nog meer op komstmet nog 18 dagen te gaan.

Ik verwacht bijlow, aursness, kokcu en eventueel pederes of geertruida nog te moeten vervangen. Jehambakz gaat naar de zandbak of china geldscheppen verwacht ik.
jouw verwachting komt niet echt overeen met de realiteit..
Schrijf op zijn minst de namen correct