Onbevestigd
bullaude-feyenoordweb

Alamy

Transfers

'Feyenoord in Argentinië om Bullaude deal over de streep te trekken'

FeyenoordTM

Afgelopen dinsdag kwam 1908.nl met de primeur over Ezequiel Bullaude. Vertegenwoordigers van Feyenoord zijn volgens journalist Juan Esteban Suraci dit weekend in Argentinië om de middenvelder binnen te hengelen

Naar verluidt ligt er een bod van meer dan €7.000.000 van Feyenoord in Argentinië. Bullaude zal mogelijk tegen Aldosivi al zijn laatste wedstrijd hebben gespeeld in het shirt van Codoy Cruz.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Princ1:
“Nog” een dure middenvelder (wel aanvaanvallende kwaliteiteiten 🤷🏽‍♂️) erbij
Zeker op lijstje van AZ die Slot heb meegenomen 😀? #grapje
AZ is wel met hem bezig geweest ;-)

Op dit moment vraagt Huiberts aan Te Kloese of hij nog een lijstje voor AZ heeft 😉
Op de beelden ziet het er wel leuk uit. Doet me een beetje denken aan Kaka, of zal dat mijn geel/groene bril zijn? 🙂
Ik lees vaak dat als deze speler komt er te veel middenvelders zijn dit seizoen, vind dat allemaal wel meevallen, ook al blijft evt Aursnes nog.

Als je met drie middenvelders speel moet je gewoon om boven in mee te doen 5 zga gelijkwaardige middenvelders hebben in je team.

Jongens zoals Tabouni, Dermane, Hartjes en Milambo af en toe minuten laten maken mits hun niveau voldoende is op dat moment.
Want ik heb het vermoeden dat het niveau weer omhoog gaat dit seizoen.
En elke keer als het omhoog gaat vallen er jongens weg, kunnen het niet meer belopen, dus wordt aanpoten voor die jonge kerels om zich in dit elftal te spelen.
Wordt een heel interessant seizoen, de CL gaat over in een ander systeem, met meer geld, en we hebben als alles mee zit dalijk een extra CL plek, en een van die twee moeten we hoe dan ook hebben, als PSV die pakt met anderen samen raken we de aansluiting voorgoed kwijt.
Maar zoals ik de coëfficiënt rankingen begreep gaan we toch volgend seizoen sowieso met 2+1 de CL in of heb ik dat verkeerd begrepen.
2 direct groepsfase + 1 voorronde

Dus heb je ook als nr 3 toegang, via extra minuten welliswaar, tot de CL
Voorsprong in coëfficiënt race wordt groter want Portugal heeft al een team verloren Europees gezien, en gaat komende weken tegen AZ met Gil Vicente er mogelijk/hopelijk nog een verliezen. Daarentegen is het de vraag of FC Twente wat kan bereiken tegen Fiorentina. Mocht dat lukken houdt Nederland de 6de plek wel vast dit jaar.
Vind het veel geld voor een speler die wss op de bank gaat. Het is natuurlijk vooruit kijken, dus ook volgend jaar wil je spelers hebben die klaar staan om direct het over te nemen, maar het voelt voor mij nog onrealistisch aan. Allemaal dure spelers.
Dat is de keerzijde van hogerop willen gaan. De reservebank wordt ook steeds duurder
Ik vermoed dat hij speeltijd zat krijgt. Vorig jaar had Slot niks te wisselen en niets te rouleren.

Die mogelijkheid wordt nu gecreëerd zodat als wedstrijden of tegenstanders er om vragen er of een ander systeem gespeeld kan worden of hij kan gewoon verse benen inbrengen zonder het elftal te verzwakken.

Ik zou dus niet over een bankzitter praten.
Erg complete speler. Zou mij niks verbazen als Slot het middenveld wat dynamischer wil maken met bijvoorbeeld: kokcu- bullaude- timber en szymanski dan hangend op rechtsbuiten. Backs schuiven naar binnen en fungeren praktisch als verdedigende middenvelders.
Dat heb je goed gezien Szymanski als een Zyech op rechts met zijn fantastische trap.
Ik verbaas me er altijd over dat hier hele berekeningen worden gemaakt over inkomende transfers, uitgaande transfers, doorverkooppercentages, huursommen... wie wat heeft gekost/opgebracht... heeft geen enkele zin omdat de enigen die bij onderhandelingen aanwezig zijn, de clubs en zaakwaarnemers zijn. Heb nog nooit gehoord dat media erbij aanwezig waren... dus nogmaals... heeft geen enkele zin.
Bedragen worden vaak flink overdreven. Ik vermoed dat tussen de € 4-5,5 uitkomt afhankelijk van het eventuele doorverkooppercentage.
Delegatie van Feyenoord.. is dat in dit geval niet Henkie Timmer namens Feyenoord @FTM? Heeft ook transfer van Senesi mogelijk gemaakt toch?
Misschien zijn ze er ook wel om direct een vervanger van Senesi te regelen.
Timmer fungeerde als soort tussenpersoon, hij had belangen met Senesi maar niet met Feyenoord. Hij bekleedt geen functie bij de club.
Lijk me niet dat hij dan bij een delegatie van Feyenoord zit.
7 miljoen voor een wisselspeler, we gaan als club met sprongen vooruit!
De toekomst ziet er goed uit mannen, er wordt waarde gecreëerd en op de toekomst vooruit gebouwd.

Hancko nog binnen halen en we me toch een selectie
Wat een zomer zo met al die nieuwtjes & roddels. Ga zo door mannen van 1908!
Genoeg
Rimber 7.5
Wieffer 550 duizend
Paixao 6 miljoen
Dilrosun 3.2
Idrissi 1 miljoen huur en salaris
Rasmussen idem
Szymqnski alleen salaris
Lopez 1.2
Giminez 4
25 miljoen aan uitgaven en komt miss nog hancko bij en deze speler dan reken ik op 40 miljoen euro uitgaven
56 miljoen aan transfer inkomsten en 24 miljoen aan cfl Inc recettes bij.
Dat prijzengeld wenden ze denk ik aan voor kortlopende schulden die ze dit jr moesten aflossen
Blijft er nog steeds 16 miljoen over uit transfer potje
Jij was vroeger denk ik niet zo heel goed in economie en boekhouden he?! :D Ten eerste worden huursommen nooit betaald uit transfersommen. Dat wordt betaald uit het salarisbudget, dus die € 3 milj kan je al wegstrepen. Lopez kost min. € 2 milj. , recordverkoop voor San Jose E. Paixao is 'n erg wilde gok, eerder max € 4 milj. Daarnaast weten we ook de exacte verkoopsommen niet die misschien wel hoger liggen dan iedereen ons wil doen geloven. Zeg € 60 milj waarvan volgens Slot pas € 20 milj is uitgegeven. Ik denk dat Feyenoord voor nog max € 15 milj gaat uitgeven aan nog meer versterkingen. Hankco inderdaad en wie weet nog 'n 'verrassing".
Meer dan 65% wordt in termijnen betaald, geld van de Europese campagnes (inclusief kaartverkoop) want die worden niet begroot bij Feyenoord. Maar ook de termijnen die ze aan ons overmaken.
Van de opbrengst van de verkochte spelers gaat 20% naar de belastingdienst. Is ruim 10 miljoen. 5% gaat naar de clubs die de spelers hebben opgeleid. Van Senesi gaat 1,2 miljoen naar San Lorenzo.
Bij de persconferentie kwam wel naar voren dat er nog niet de helft van de inkomsten is uitgegeven en later dat het naar schatting van Slot 1/3e zou zijn
Volgens Slot nog 2/3 van de verkopen
De aasgieren hebben weer commentaar op het bedrag hoor. In wat voor wereld leven jullie dan?
Goede timing om juist dit jaar je site te lanceren :-). Het is één groot spannend transfer verhaal dit jaar. Prachtig!
Ik snap feyenoord echt niet meer,dan weten zij al dat aurness, weggaat ,want heb je bullaude en timber en kokcu en szymanski en toornstra,alleen timber kan op 6 spelen,dan ga je bullauda niet op de bank zetten,dan heb je timber op 6 en szymanski en bullaide op het middenveld en toornstra en kokcu op de bank,ik denk eerder dat ze al weten dat kokcu weggaat want dit is te veel voor zo speler
staat een "misschien' symbooltje bij... dus voordat er allemaal conclusies worden getrokken...
Ja maar men is niet zo maar naar Argentinië gevlogen voor deze speler.....

Dus denk wel dat je er iets van mag verwachten
Ik snap jou niet dat je niet gewoon vertrouwen heb in de mensen die er nu zitten
Het gaat er ook niet om of jij het nog snapt. Als Slot het maar snapt…….
Misschien wil Slot wel de mogelijkheid hebben om tussen systemen te schakelen. Vorig jaar had onze 4-3-3 veel moeite met een 3-5-2 van de tegenstander. Misschien wil hij in sommige situaties wel naar een 3-4-3 over kunnen stappen met een middenveld met:
Aursnes
Timber - Kokcu
Szymanski

Dan heb je wel een paar goede spelers nodig als reserves die dat soort tactische plannen mogelijk blijven maken ook als er eens één van de vier weg valt.
Lijk me geen verkeerd middenveld al zou ik Kokcu vervangen voor Bullaude.
Pas rond 1/3 van de inkomsten uitgegeven zegt ons Arne net. Kan dus prima dit! Lijkt me heel goed, voorsorteren op vertrek Kokcu volgend jaar.
Dit is geen type Kokcu toch? Dus als Kokcu vertrekt dan komt ook voor hem een vervanger. Gaan we dan echt deze gozer, Zerrouki én Aouchiche ofzo kopen?
Bij een vertrek van kokcu komt Aouchiche in beeld begreep ik.
Cool goede speler speelt nu in de verkeerde League om voor het nationale team te blijven ontwikkelen dus wil graag stap zetten....

Is een heers en verdeel speler op middenveld met goede pass type Zerrouki maar dan beter en jonger dacht ik
Dit is een aanvallende middenvelder, een nummer 10 of schaduwspits.

Kokcu heeft daar ook gespeeld, maar komt een linie terug véél beter tot zijn recht.
Slot heeft wel al aangegeven dat hij Szymanski ook een speler vindt die in de rol van Kokcu kan spelen.

Misschien durft Slot het aan om met een middenveld als:
Kokcu - Timber
Szymanski

Of
Kokcu - Szymanksi
Bullaude

Te spelen bijvoorbeeld. Ik kan me niet voorstellen dat je maar één middenvelder laat vertrekken en er twee voor terug gaat halen eigenlijk..
Verdedigend erg kwetsbaar als je het mij vraagt. Zeker dat 2e middenveld. Kan misschien tegen de echte laagvliegers maar ik zie het niet snel gebeuren.
Niet met je ineens Joshe, maar het eerste middenveld is wel een optie denk ik.

Daarnaast denk ik dat de mogelijkheid ook wel bestaat dat er geswitched kan worden naar een 3-4-3 bij tijd en wijlen. Met Aursnes dan bijvoorbeeld nog achter de opties die ik noemde als hij toch blijft.
7 miljoen voor Ballaude, 8 miljoen voor Paixão, 6 mmiljoen voor Hancko. Wat weet de penningmeester van Feyenoord dat ik niet weet?
Dat Aursnes vertrekt, net als dat Hendrix, Diemers en Basset zijn vertrokken. En Kokcu gaat nu of volgend jaar weg. Deze jongen zal wel jaartje krijgen om te wennen
Aursnes vertrekt? Naar wie dan? Benfica en Feyenoord zijn niet meer in gesprek..
Wie zegt dat,benfica is nu bezig om een middenvelder te verkopen aan Frankfurt voor vele miljoenen
Wie zegt dat? Dat zegt Slot net op de persconferentie
En hij word steeds duurder naarmate de transferwindow sluit. Mogen ze wel haast gaan maken in Portugal. Nog 2 weekjes..
Wat een geld! Kan hij ook op 6?
Lijkt me dat wanneer hij achter Szymanski komt, je het geld voor Szymanski ook klaar moet hebben liggen. Wat zou het zonde zijn als onze Pool een goed seizoen draait, maar vervolgens niet kan worden betaald omdat we geen geld hebben.
Zeven miljoen voor een wisselspeler vind ik toch wel heel veel. Kunnen we niet beter geld achter de hand houden voor de koopoptie van Szymanski?
Die koopoptie van Szymanski wordt betaald met de opbrengst van Kokcu volgend jaar.