aursnes-knip

VK Sportphoto

Nieuws

Slot: "Aursnes niet dicht bij transfer"

Ference

Tijdens de persconferentie voor Heerenveen-thuis geeft trainer Arne Slot aan dat Fredrik Aursnes niet dicht bij een transfer (naar Benfica) is.

"Fredrik er is helemaal niet dichtbij, clubs zijn niet aan het onderhandelen. Benfica is hier inderdaad vrij lang geleden geleden geweest en dat heeft niet tot een overeenkomst geleid. In de tussentijd is er niet meer onderhandeld. Maar niets zo veranderlijk als de voetballerij. Ik hoop dat ze niet meer komen." De Noor lijkt dan aanstaande zaterdag tegen Heerenveen 'gewoon' in de basis te starten. 

Delen

Reacties

bij vertrek Aursness, Vormer halen, of is dat vloeken in de kerk?
Zou het jammer vinden als hij gaat, maar met zulke winstmarges kan je gewoon geen nee zeggen. Maar ook aursnes is vervangbaar, tis niet zo dat je een ronaldo of messi moet vervangen
Kan Benfica niet beter voor Zerrouki gaan.
Houden wij Aursnes.
Uiteindelijk zegt hij dat niet echt. Ik heb net de hele persconferentie bekeken. Hij zegt dat beide clubs op dit moment niet onderhandelen maar dat Feyenoord dat sowieso niet gaat praten op de 2 laatste dagen voor het weekend; i.c. voor de volgende wedstrijd om het echie. Kortom: maandag of dinsdag kan (!) het zo maar een 'done deal' zijn. In dan was de transfer vandaag eigenlijk toch al dichtbij.
Wat heeft hij dan niet gezegd? Als er al een poos niet onderhandeld is, zit hij niet dicht bij een transfer.
Fredrik moet je proberen te houden. Kost wat het kost. Je weet wat je hebt. Gewoon een topper die je zelf al in huis hebt. Dat moet je nog maar afwachten met die Zerrouki. Zo goed was ie gisteren niet ...
Mooie ervan is, slot zegt er is niks gaande en FTM zei iets anders in de podcast…punt blijft dat er naar buiten is gebracht dat Benfica en Aursnes onderling een akkoord hebben… wat is nu de waarheid…heel verwarrend😏
Barca had ook akkoord. Maar geen transfer
Ik geloof FTM toch echt meer dan Arne met zijn mooie glimlach... daar schuilt een hoop achter haha

Die Aarsnes gaat gewoon weg :)
Ik geloof Arne meer, maar meningen verschillen
De stille vedette. Een cruciale speler voor dit elftal. Hoop dat hij blijft.
Die gaat niet weg! Is ook helemaal niet slim wat Benfica doet door langer te wachten want door de nadere deadline wordt Frederik alleen maar stukken duurder omdat Feyenoord dan ook klem komt te zitten. Zou mij niks verbazen dat Feyenoord vanaf nu € 20-25 milj gaat vragen voor geïnteresseerde clubs
Zou voor Kokcu wel goed uit komen als Aursnes blijft.

Aursnes is de Mark van Bommel voor Sneijder op het WK 2010. Door het blok achter kon Sneijder lekker accelereren zonder zich bezig te houden met balletjes opvragen vanuit achterin.
@FTM Hoe kan het dat jij dacht dat Aursnes snel vertrokken zou zijn en slot dit nu eigenlijk tegenspreekt? Bent jij in deze zaak verkeerd geïnformeerd of speelt slot een spelletje?
Ik denk dat het Slot te lang duurt. Er moet immers op tijd een vervanger zijn. Benfica heeft helder welke twee aankopen er gaan komen: Ricardo Horta van Braga en Aursnes van Feyenoord. FTM is goed geïnformeerd maar Benfica is aan het tijdrekken. Ze willen Weigl nog slijten ( 15mln ) en Leicester zou interesse hebben voor dat jonge spitsje ( 40 mln vraagprijs).
Toevoeging: Die spits is Gonçalo Ramos en het is Newcastle dat geïnteresseerd zou zijn.
Baas boven baas😁.
Maar klopt idd.
En ze willen misschien afwachten of ze doorgaan in de CL. Dan wordt het voor ons wel dringen met de tijd om nog een vervanger te halen.
Hoe later het wordt, hoe duurder ook.
Is onzin, ze staan op de drempel voor CL is 40 miljoen en hebben Nunez verkocht aan Liverpool voor 75 miljoen.
Dat Feyenoord 20 miljoen wil hebben en ze dat niet willen betalen is een ander verhaal
Voetbaldagblad A Bola meldt nog steeds onze Aurchitect Fredrik als aankomende transfer. Er wordt hier ook een bedrag genoemd van 16 mln.
16 miljoen zou een heel mooi bedrag zijn. Maar ja, dan moeten ze wel daadwerkelijk bieden natuurlijk..
Blijft apart fenomeen, speler en club akkoord, maar clubs onderling niet
Je moet wel het bedrag op tafel leggen natuurlijk..
Ja maar je gaat toch niet met een speler onderhandelen als je het bedrag niet kan ophoesten
Klopt.....maar je gaat ook niet met een club onderhandelen, niet wetende of een speler überhaupt geïnteresseerd is. En als je dan toch aan het peilen bent, of een speler geïnteresseerd is, kun je het net zo goed al meteen hebben over salariseisen van die speler. Want als die te gortig zijn, hoef je ook niet met een club rond tafel....
Durf de naam bijna niet meer te zeggen. Maar was bij Gnonto en Feyenoord misschien wel een beetje hetzelfde. Hopelijk blijft Benfica ook weg!
Je kan een zaakwaarnemer (eventueel nog via een tussenpersoon) ter orientatie laten bellen en vragen of een speler interesse heeft in de club en wat de spelers wensen/ eisen zouden zijn? Als er interesse is en je kan voldoen aan de eisen, dan geef je aan dat je met de club gaat praten om het voor elkaar te gaan krijgen.
Ik ben ook benieuwd hoe dit werkt. Kan me best voorstellen dat Feyenoord Aursnes op de hoogte brengt van de interesse. Als hij het niet ziet zitten, dan heeft onderhandelen met Benfica geen zin. Maar alvast een heel contract overeenkomen is dan weer wat veel van het goede.
Daarom was dit vroeger logischer. Eerst de clubs akkoord.
Als hij deze window niet verkocht word om de tafel gaan zitten met hem en zijn zaakwaarnemer. Contract verlengen en goed salaris geven, is de enige die onmisbaar is, is gewoon niet te vervangen.
Helemaal eens. Dit zijn spelers die vooral opvallen wanneer een keer NIET meedoen.
Is maar een klein rijtje in mijn geheugen hoor.
Wim Jansen, Arnold Scholten, Johan Neeskens, Willy van der Kerkhof........
Oneerboedig zou je ze bijna waterdrager noemen, maar dan doe je ze echt tekort.
El Ahmadi in z'n goede tijd was ook een belangrijke pion zonder te scoren of assists te geven. Clasie daarna
Clasie vond ik altijd wat minder overtuigend. Te wisselvallig in mijn ogen.
KEA in 2e periode kan ik me in vinden.
Als je dit lijstje met een Feyenoorder aan wilt vullen: El Ahmadi.
Maar dan wel de KEA van zijn 2e periode in de Kuip.
Precies, zijn rol is makkelijker te vervangen dan de rol van een aanvallende 10 of controlerende 6
We kennen met die Peruaan en Pedersen ook 352 spelen als we geen vervanger vinden voor aursness.
Had toch stiekem ook gehoopt op Adil Aouchiche, misschien dat we die alsnog kunnen halen?
Verbeterd contract bieden aan deze nieuwe Wim Jansen.
Jaja, ik durf het te zeggen.
Maar goes Wimpie Jansen was mijn idool.
Op straat wilde iedereen altijs Cruyff of Van Hanegem zijn (ook een held natuurlijk), maar ik was altijd Wim Jansen
Aursnes mag de veters nog niet strikken van wijlen Wimpie
Beter! En nou lekker sjovinistisch kampioenen roepen tot we weer met beide benen op de grond staan na een *****. wedstrijd 🤣

Aldus een ervaren Feyenoord supporter
Goed om deze jongen nog een jaar te houden! Wellicht nu al een idee om een eventuele opvolger te kopen of
actief te betrekken in de selectie met speelminuten (Wieffer, Dermane) die nodig zijn in hun ontwikkeling zodat we volgend seizoen niet woekerprijzen voor Eredivisie middelmaat moeten neerleggen.
Het zou perfect zijn als ze nu dan Mannsverk halen, zelfde nationaliteit en komt van de zelfde club geloof ik. Dan kan Aursnes hem goed opleiden.
Het geld begint wel een beetje op te raken denk ik. Mannsverk zou ook zo'n 6 miljoen moeten kosten en we zijn naar verluidt ook al bezig met Bullaude, die ook rond de 6 miljoen moet zitten.

Ik zou Mannsverk graag zien hoor, daar niet van,
Je hebt met Wieffer al een vervanger in huis. Ideaal als die zich in de luwte kan ontwikkelen en er volgend seizoen dan kan staan. Met Dermane en Hartjes twee talenten die daar weer achter zitten. Ik zou niemand erbij halen als Fredrik blijft. Je hebt dan met die Argentijn, Wieffer en Jens al 7 middenvelders.
Zou heerlijk zijn als hij blijft. Toch echt wel een speler waardoor de rest van het team lekkerder gaat voetballen en daarnaast is 15 mil gewoon behoorlijk weinig voor hem. Hoe weinig hij vorig jaar kostte verandert daar imo niks aan
De vraag is of je hem volgend jaar nog voor zoveel kunt verkopen. Maarja als er geen bod ligt dan verkoop je sowieso moeilijk
Top beste nieuws ..Aurnus is zo belangrijk en zo goed in het laten voetballen van andere..en waarom laten gaan..?
Wat een transfersoap omtrent Aursnes inmiddels.
Aursnes houden, en Kokcu verkopen voor 30
Miljoen, het middenveld stond prima zo zonder Kokcu, van het geld van Kokcu die Argentijn en jongen uit Frankrijk halen, en zorgen dat Hancko snel binnen is.
Inderdaad heb eigenlijk liever timber dan kokcu alleen het is lastig om een speler van 20/30 mil wissel te zetten
Inderdaad, laat me voorop stellen dat ik een fan ben van Kokcu en het een kanjer vondt afgelopen seizoen, maar we kunnen hem denk toch het best verkopen dit seizoen, omdat een minder seizoen zijn waarde zo giga kan laten zakken. Aursnes is de motor van ons elftal, en ook onze enige echte 6, Kokcu is veel beter te vervangen met de spelers die er zelfs nu al zijn, maar al helemaal als alle namen gehaald worden die nog in de media verschijnen.
Kokcu is niet fit momenteel. En je komt het echt zelden tegen dat niet fitte spelers getransfereerd worden. (Dat deed eigenlijk alleen Feyenoord tot vorig jaar)
Die zal dus eerst wat moeten spelen en dan is er inderdaad grote kans dat hij eind van de transferperiode nog een move maakt...
Beste nieuws van de dag. Lekker nog een jaar bij ons ballen. Volgend jaar voor 10 verkopen. Maak je nog 2000% winst. Plus dat Zerrouki dan niet komt. Win win.
@FTM zijn er aanwijzingen dat de transfer van Zerrouki pas doorgaat als het vertrek van Aursnes zeker is? Of willen ze in elk geval een dubbele bezetting op deze positie?
We hebben Wiefer toch? Een Aursnes in de dop. Als die door trainingen stappen maakt is dit een potentiële topper.
We hebben Wiefer toch? Een Aursnes in de dop. Als die door trainingen stappen maakt is dit een potentiële topper.
mooizo, hopelijk blijft het zo!