Primeur Bevestigd
Transfermarkt TN

KayneKVisuals

Transfers

Transferupdates • Bullaude, Hartman, Lamprou & Geertruida

FeyenoordTM

Hoe staat Feyenoord er voor op de transfermarkt? In deze rubriek brengt 1908.nl jullie korte updates over de laatste stand van zaken betreft uitgaande transfers. Vandaag behandelen we de situaties rond Ezequiel Bullaude, Quilindschy Hartman en Lutsharel Geertruida.

1. Ezequiel Bullaude geniet concrete belangstelling van het Argentijnse Boca Juniors, maar tot een totaalakkoord kwam het vooralsnog niet.

2. RB Leipzig trekt opnieuw aan Feyenoord-verdediger Lutsharel Geertruida, maar kwam nog niet verder dan een nieuwe mondelinge aanbieding.

3. Quilindschy Hartman kan een derde Premier League-club toevoegen aan het rijtje belangstellenden.

4. Kostas Lamprou wordt op zéér korte termijn gepresenteerd als de opvolger van Ofir Marciano.

Vragen- of opmerkingen? Gebruik hiervoor de commentsectie onder dit artikel! 🫡

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Er moet zsm een nieuwe creatieve nummer 10 bij!!!
Misschien toch nog even zoeken naar een nieuwe kokcu hahaha
Kijk iedere dag waar Ivanusec toch blijft ... 2, 3 weken al. Soms tot 5 keer op een dag. Komt ie nou,? Net als bij de komst van Santi een goed gevoel over, ook bij Ueda.
5 keer op een dag is nog weinig
Kijken hoeft toch niet, gewoon de Telegram groep volgen en de meldingen van FeyenoordTM op Twitter
Niet zo druk maken joh, haha. Of deed je dat ook bij de transfers van pakbeet Senesi en Hancko 😜
Klopt het nu wel dat Timber in de markt is gezet? (Wat iets anders is dan dat hij weg mag).

Of ging dit over Bullaude?
Als het over Timber gaat ben ik bang dat het een duur vergissinkje is geweest!
Timber en Dilrosun staan in de markt.
Slot heeft aangegeven dat hij bezig is met 'Project 10' met Timber.

Maar laten we het hopen... Lijkt me heel sterk. Of er moet een goed bod komen.
Het is een open deuren trappen, maar ik zie die Ivanusec ook niet komen. Op dit moment is dat 50%/50% denk ik. Dinamo heeft hard geld nodig en gaan op dit moment voor de beste deal. Kroatië is onderdeel van EU, maar het is en blijft voorlopig een Balkan land.
Ik eerlijk gezegd ook niet. Hoop het wel maar geloof er niet in. Ik geloof wel dat DtK en Slot weer een mooi team neerzetten.
Wanneer komt er een update over Ivanusec?
Dat heeft tie hier onder ergens gezegd hij verwacht dat luka nog 3 wedstrijden speelt dus voor ons na fortuna dat hij er bij is
Van den ven 50 miljoen, weten we ook gelijk wat hancko waard is.
Die speelde op een haar na bij Feyenoord hè...
Ja pijnlijk! Moest daar meteen aan denken.
@FTM enig idee wat we verdienen aan shirtverkoop? Kan commercieel interessant zijn lijkt met met een Mexicaan en een Japanner in de selectie
Ik snap niet dat er word gezegd dat Ivanusc komt na AEK Athene, want als ze die winnen hebben ze nog steeds geen CL want ze moeten dan nog een ronde winnen.
Maar dan zijn ze wel verzekerd van groepsfase Europa League toch? Stond ook in de laatste update op 1908.

'De winnaar uit deze voorronde speelt komend seizoen gegarandeerd zes groepsfase-duels in Europees verband.'

Het gaat ze niet noodzakelijk om Champions League.
Dus morgen we even massaal AEK supporter zijn…..
ik denk dat ze wel zo netjes zijn om dat na de cruijfschaal te doen
Echt tof dat je momenteel op veel vragen antwoord probeert te geven. Wordt enorm gewaardeerd
Doe het graag, helaas wel gebonden aan tijd en drukte maar als er gaatjes vallen dan meld ik me hier op de site 👌
@FTM Josip Juranovic of Josip Stanisic als Geertruida vertrekt?
Mocht Geertruida vertrekken dan is FTM ervan overtuigd dat er een toppertje (hancko-achtige) aankoop terugkomt. Eerste naam die me te binnen schiet is Vitik. Maar dat is geen aanvoerder van de club zoals Hancko dat wel was en Vitik is pas afgelopen seizoen doorgebroken. Voordeel is wel dat Vitik op beide centrale posities en eventueel als rechtsback kan spelen. Zou een nuttige aanvulling zijn. Toch denk ik dat de Hancko-achtige aankoop eerder een rechtsback is aangezien er daar direct een gat valt als Geertruida vertrekt en RCV behoorlijk is ingevuld met Trauner en Beelen. Wie zou het kunnen zijn? Van eerder genoemde opties op 1908 lijkt Doukoure me vooral een CV en onhaalbaar nu er veel geld wordt gepompt in Strasbourg, Sardella heeft nog te weinig laten zien om direct een Hancko-achtige aankoop te zijn, dat geldt ook voor Siquet. Ik vind van de namen die op andere sites wel eens worden genoemd als optie Giay van San Lorenzo wel interessant om een beetje gif te brengen. Samen met Vitik zou dat wel een mooie aanvulling zijn. Maar geen van die spelers kunnen vind ik het predikaat Hancko-achtig dragen in de zin dat ze zoals Hancko, Trauner en Aursnes al een tijd de dragende kracht van hun huidige club zijn. Iemand andere suggesties? Sutalo lijkt me onrealistisch gezien het prijskaartje, dat RCV al behoorlijk is ingevuld met Trauner en Beelen en dat Ajax al vergevorderd is, terwijl Geertruida nog zeker niet verkocht is.
Ik heb het idee dat die naam hier nog niet gevallen is. Zou het iemand kunnen zijn die buiten Europa speelt?? Ben toch ook wel erg benieuwd naar die naam.
Ik vraag me af hoe FTM het bedoeld. Gaat het om een speler die op termijn zo goed kan worden als Hancko is of een speler die nu al een vergelijkbare impact zou hebben? Eerste optie zou nogal flauw zijn. Beelen kan ook zomaar een Hancko-achtige aankoop worden. Maar het meest typerende aan Hancko vind ik dat hij niet alleen een goede voetballer is en past in het systeem, maar vooral dat hij vanaf dag 1 een dragende kracht en leider is in het elftal. Niet gek aangezien hij aanvoerder was bij Praag. Wat mij betreft moet je een speler alleen Hancko-achtig noemen als hij (bijna) direct een belangrijke speler is in het elftal. Dus geen talentvolle speler van 20 die eerst nog een half jaar moet wennen. De posities voor zo'n speler in de verdediging zijn denk ik allereerst rechtsback als opvolger Geertruida of als LCV mocht Hancko zelf vertrekken. Trauner is niet voor niks aanvoerder, dus het zal geen pure RCV zijn.
Lijkt me onlogisch. Sutalo is een rechtsbenige CV. Daar staat Trauner die net aanvoerder is gemaakt met Beelen als back up. Voor Sutalo zou Feyenoord meer dan 2x zoveel moeten bieden als het transferrecord en Ajax is al druk bezig met hem binnen te halen, terwijl Geertruida nog verkocht moet worden. Als het om een vervanger gaat voor Geertruida lijkt het me eerder een rechtsback die eventueel ook als RCV kan spelen. Als het een Kroaat is misschien Stanicic? Dat is een international die bij Bayern nooit eerste keuze zal worden. Jurasek lijkt me niet aangezien die in de winter naar Union Berlin is gegaan.
@FTM staat timber op de markt willen ze dat hij vertrekt ?🤔🫣🫣
Hoop het, want dan kunnen we nog een goede scorende middenvelder aantrekken.
Laten we het hopen. Ik heb er weinig vertrouwen in dat hij nog van waarde gaat zijn voor Feyenoord.

Zijn verkoopwaarde is daarentegen stabiel gebleven. Als je de mogelijkheid krijgt om je investering grotendeels veilig te stellen zou ik die kans zeker grijpen.

Misschien een Russische club of uit Saoedie-Arabië die een zakje geld voor hem over hebben
Echt gaaf wat voor goede selectie Feyenoord krijgt. Begrijp alleen niet goed hoe Feyenoord dit operationeel gaat opvangen. Met CL lukt dat wel maar met EL. Afschrijvingskosten lopen immers fors op. Zijn de structurele inkomsten met deal Castore, merchandising, sponsors etc ook structureel hoger? Ook zonder CL? Wie heeft een idee daarvan ?
Waardevermeerdering en daarbij hogere transferinkomsten van de selectie spelen ook een rol. Inmiddels kun je namelijk voor 2-3 spelers in totaal 50-60 mln vangen. Als naast Kokcu ook Geertruida vertrekt, zit je al op dit bedrag. Stel dat volgend jaar Gimenez en Hancko vertrekken, zit je daarboven. Jaar daarna (maar dit is erg speculatief) Hartman, Bijlow, Wieffer. Wederom zulke bedragen.

Overigens, dit zijn voorbeelden van scenario's. Nagel me alsjeblieft niet aan de schandpaal voor het noemen van elke namen en bedragen haha
Begrijp ik. Dat is incidenteel. Gaat om structureel operationeel.
Gezien het verleden denk ik wel (hoop ik in ieder geval) dat ze nu zo slim zijn om de begroting alleen te maken op structurele inkomsten. Transfers kunnen nog wel spontaan geregeld worden als er goed verkocht word, maar alleen als de nieuwe speler dan wel in de bestaande salarisbegroting past.
@FTM ik ben toch benieuwd hoe het kan dat die vervanger van Geertruida al klaar zou staan met afgerond papierwerk en al. Als het echt zo'n topper is, zal er toch meer interesse voor hem zijn/komen. Heeft Feyenoord hier al geld in zitten om te voorkomen dat de speler ergens anders heen gaat? Bijvoorbeeld een soort non-refundable betaling in ruil voor exclusiviteit. En zo ja, zit hier dan een deadline aan vast? Kan me zo moeilijk voorstellen dat club en speler gaan wachten op Feyenoord als een andere club aanklopt voor de speler in kwestie.

Of is het gewoon zo simpel dat de speler in kwestie alléén maar naar Feyenoord wilt, en het prima vind om te blijven waar die zit als het hele verhaal toch niet doorgaat?

Zou interessant zijn als je iets kan zeggen over de constructie die hier achter zit, voor zo ver je daarvan op de hoogte bent.
Mooi stuk, inderdaad ben ik hier ook erg benieuwd naar!
Lamprou...
Hebben ze nou echt geen keeper in de jeugd die de wedstrijden van Feyenoord vanaf de dugout mag bekijken.
Niet zo janken, het is maar een 3de keeper. Als ie goed in de groep ligt en een leuke trainingspartner is voor Bijlow en Wellenreuther is het gewoon prima. Die jeugdkeeper kan beter verhuurd worden en dat is al gebeurd met Thijs Jansen.
Wel een stevig prijskaartje voor een derde keeper.
Een afkoopsom en geen misselijk salaris, had dan lekker een jeugdkeeper doorgeschoven.

Of Feyenoord gaat uit van een vertrek van Bijlow en Lamprou wordt de back-up van 1e keuze Wellenreuther…
Je weet z'n salaris helemaal niet en hij komt transfervrij. Kortom, niet janken. Je gaat helemaal niks van hen merken.
Afkoopsom van 5 ton is niet transfervrij…

Salaris van 7 ton is niet niets…

Maar nee, we gaan er niets van merken
Waar haal je dat salaris van 7ton vandaan?
Het gaat niet om bekijken, een speler moet er staan als er een beroep op hem wordt gedaan. Met Lamprou speel je op zeker dat je een redelijke vervanger in huis hebt. Een knulletje van 17 kun je niet voor de leeuwen gooien.
@FTM,Enig idee wanneer Ivanusec speler van Feyenoord kan zijn?
Nadat dinamo zagreb de voorrondes van de champions league heeft gehad
Pfff,hij zou maar geblesseerd raken...
Ik zou er vanuit gaan dat Ivanusec niet komt maar Idrissi uit de hoge hoed van Slot wordt getoverd.
Slot is zeer op Idrissi gesteld en hij moet weg bij Sevilla dus ja, vul zelf maar in
Wat heb jij toch met Idrissi joh😳😂😂
Ik zelf helemaal niets maar het is een publiek geheim dat onze trainer wel iets met hem heeft, die is zeer gecharmeerd van hem tot het obsessieve aan toe.
Daarom zou ik toch niet te hard roepen dat Idrissi niet komt
Heb ik hier ook al een paar keer gezegd en mn gevoel zegt nog steeds, ja.
Die heeft net een contract getekend bij Inter 🤣 die is het 110% zeker niet.
Natuurlijk niet. Net zijn contract verlengd 30 plus en we hebben Trauner in die categorie
En die topper wil ook naar Feyenoord?
Topspelers willen nou eenmaal naar topclubs 😏
Die Sanchez van de joden krijgt de voorkeur bij het Mexicaans elftal. Zou dit m echt zijn??
opletten, die is al een paar dagen terug aan Las Palmas verhuurd.
Het zou toch wat zijn als die gozer die 'klaarstaat' Sutalo is en dat hij zo graag naar ons wil ipv je weet wel. Denk overigens dat het iemand anders is maar zou wel mooi zijn.
Dan lijkt verkoop voor een redelijke prijs de beste oplossing,maar hoe zeker is het dat deze topper ook daadwerkelijk komt?
Het zou mij niet verbazen als er al een gentleman agreement is rond Ivanusec. Waarin opgenomen dat hij eerst nog 2 maal tegen Athene speelt alvorens naar ons af te reizen (en waar gespaard kan worden, wordt gespaard, zoals van de week).
Is die hancko-achtige speler een van de twee megaprimeurs? (Twee rechtspoten, krullenbol en normaal haar) Of gaat dit om 3 verschillende spelers?
Wat je hier boven noemt, betreft twee spelers. Eén primeur lijkt hiervan sowieso gebracht te gaan worden. En als de andere naam niet komt, reveal ik die op deadlineday wel.
@FTM: in Engelse media wordt gesproken dat Feyenoord in gesprek is met Mejbri van Manchester United.
Iets van gehoord?
Op de sites in België heeft men het erover dat Diawara van Anderlecht naar Feyenoord zou gaan.
Niets mee doen, elk half jaar keert dat loze gerucht terug.
@FTM
Op welke posities wil Feyenoord zich nog versterken?
Keeper (Kostas); rechtsback (indien Timber dat niet wil) / RCV (bij vertrek Lutsh), buitenspeler én Ivanusec.
Ja indien Bullaude vertrekt. Timber kan er ook nog, zo lang hij niet weg is moet ik het zien. Kan ook op CM, eventueel ook op rechtsback maarja..

Speler wil laatstgenoemde en is 'in de markt' gezet nu.
Ik weet ook niet helemaal goed hoe ik deze moet lezen. Timber in de markt gezet of Bullaude?
Ik heb echt geen idee hoe ik het laatste stukje moet lezen. Timber in de markt gezet of Bullaude?
Maar is dit met of zonder die 'mega' primeur?
Hallo @Ftm

Allereerst, mooi werk lever je!

Wanneer gaat dit zich allemaal ontvouwen?
@FTM ik weet dat je er vaak geen uitspraken over doet maar ben benieuwd of je toch wat info kan geven. Hoe staat het er bestuurlijk voor met bijv uitkopen VvF en eigenaar worden van de Kuip?
@FTM
Wil Feyenoord nog een buitenspeler erbij nadat de deal rond is met ivanusec?
@FTM de grieken al doorgepakt op kasanwirio? Of mogelijk andere clubs?
@FTM denk jij dat feyenoord eerst vervanger voor geertruida binnenhaalt voordat ze hem verkopen of pas erna zoals met danilo en malacia?
Er na, alles staat al klaar om er een klap op te geven. Het voorwerk is volledig afgerond.
Voor Feyenoord dan ook aantrekkelijk om er 30 miljoen aan te verdienen, ondanks dat Geertruida een beest is! Vertrouw alvast op zijn opvolger als het inderdaad Hancko achtig is.
Ik ben toch een partij benieuwd om welke speler dit gaat. Positief dat je zelf spreekt over een ''topper'' die klaar staat. Tegelijkertijd vind ik het wel heel bijzonder dat een club en speler zich zo in de wacht laten zetten totdat er duidelijkheid is over Geertruida.
En dat is nou juist waarom ik aan De Vrij denkt. En topper en is een ras clubman die wil wachten. Een buitenstaander doet dat niet zo snel denk ik.
Makes sense. Maar aan de andere kant is Trauner net 1e aanvoerder geworden. Het zou vreemd zijn als hij dan op de bank eindigt. Je mag immers aannemen dat De Vrij in vorm beter is dan Trauner.
Daarbij: De Vrij mag dan onlangs verlengd hebben bij Inter, maar het kan natuurlijk best dat er een Feyenoord-clausule is afgesproken. Dat zou verklaren waarom het papierwerk al klaarligt en er ook niet zo snel kapers op de kust zijn.

Lekker speculeren :')
Is er met Beelen al niet een vervanger voor de RCV positie en gaat dit dan niet om een topper op de RB positie? Zoveel vragen.... :D
Gaat het toevallig om Karsdorp aangezien die weg mag en ook in de belangstelling staat in de Amstelstad
@FTM,
Zit Lamprou niet als ‘kleine’ verassing vanavond al op de bank??
Is 32 exclusief bonussen en dooverkooppercentage reëel voor Geert?
Dortmund kenners gaven in Maart aan dat Luts zo rond de 30 moest kosten
@FTM tof dat je bijna overal op reageert! Gaat nog een drukke maand worden.

Het verbaast mij dat het zo rustig blijft rondom Hancko. Hopelijk blijft dat dit jaar nog. V.d. Ven gaat waarschijnlijk tussen de 40-50 miljoen naar Spurs. Snap niet dat zij zoveel geld neerleggen voor hem...
Wat een fantastische tijd om Feyenoorder te zijn. Gisteren ook weer zo'n mooie dag met de announcement van Ueda en Gimenez. Hopelijk worden we vanavond ook weer verwend.

Waar hadden we nu gestaan als we onder Advocaat de voorrondes Conference League niet hadden gehaald? Dan had Slot ongetwijfeld alsnog zijn stempel gedrukt, maar zonder dat Europese podium hadden we denk ik niet zo veel goede uitgaande transfers gehad. Inkomend ook niet, want die Europese campagne was aardige reclame voor onze club.

En dan te bedenken dat Feyenoord dwars lag om een bonus uit te keren aan Advocaat, voor het halen van Europees voetbal. Omdat de Conference League nog niet bestond ten tijde van die contractuele afspraak.

Zo zie je maar dat de lijn tussen succes en tegenspoed dun is. Ik geniet van het succes voor zo lang als het duurt!
advocaat kreeg geld voor plaatsing voor CL/EL, niet voor "europees voetbal"
Goedemorgen kameraden! Vandaag matchday! Wat gaan we doen vandaag??

Over Hartman. Ik kan het haast niet voorstellen dat hij Feyenoord nu al zou gaan verlaten. Feyenoord voldoet aan alle voorwaarden om hem nog beter te maken. Hoop niet dat hij zwicht voor het grote geld. Hij moet maar snel verlengen. Beter voor iedereen.
Voetbalprimeur vermeldt dat Geertruida niet meer de onbetwiste favoriet is bij RB Leipzig. Volgens BILD heeft Leipzig op Lubeka van Lyon al drie keer geboden, maar de clubleiding stribbelt tegen. Laten we hopen dat dit doorgaat! En dat Koeman belt met advies om bij Feyenoord te blijven gelet op zijn kansen in Oranje!
Denk dat dat laatste niet echt aan de orde gaat zijn, Geert speelt wel bij Leipzig lijkt me
Domheid, spelers met een verschillend favoriete been
Zo dom is het niet
Ze hebben CV’s die zowel lcb als rcb kunnen spelen dus ze kunnen eventueel schuiven als ze er uiteindelijk maar eentje halen.
Maar dan wordt Geert ook geen opvolger van Gvardiol want dat is een linkspoot. En waarom zou je een ander dom noemen als je zelf Borges niet eens kon?
Waarom moet hij spelers van een Onder21 team kennen, die voor belachelijk veel geld naar hunnie gaat?
@ftm Op welke positie is Feyenoord nog bezig om zich te versterken?
@ftm verwacht jij dat pedersen nog gaat vertrekken deze zomer?
Geen enkele club pakte echt door, op VfL Wolfsburg en Torino na. Pedersen ondertussen geswitcht naar zaakwaarnemer Vicenzo Raiola, waarmee hij in een restaurant gesignaleerd werd. Sindsdien is het wat stil.
Heeft ook gezegd dat ie liever niet weg wil, dus op zich niet gek.
die blijft in nederland voor zijn wag
@FTM blijft leo sauer bij het eerste. Of gaat feyenoord een nieuwe derde linksbuiten kopen of huren?
Heerlijke site. Wat een voorrecht om Feyenoorder te zijn.
@FTM zijn er nog ontwikkelingen rondom Ivanusec? Blijft maar akelig stil
Heb zo een gevoel dat ivanusec morgen tekent... zou geweldig wezen!!
@FTM Voor welk bedrag verwacht jij dat een vertrek van Hartman aan de orde is, 25+ miljoen?
Leipzig heeft voor 230 mil verkocht daar moet echt wel meer als 30 uit te halen zijn, hebben al wat uit gegeven maar die hebben genoeg centjes
Is er een club die interesse heeft in Dilrosun?
Niets concreets, veel clubs schrikken van zijn mediaoptreden van laatst en zijn salaris
Een kat in de zak dit. Hij lijkt me de 4de rechtsbuiten momenteel?
Jammer, maar begrijpelijk. Dan zitten we de komende paar jaar waarschijnlijk aan hem vast.
mediaoptreden van laatst? Die van 4 weken terug over zijn mentale problemen?
Zijn de tribunes morgen nog goed gevuld met scouts?
Het is zelfs zo dat er in De Kuip extra ruimte gecreëerd is voor scouts van andere clubs
Ben je verplicht om dat te doen? Laat ze lekker weg blijven aub :D
Kunnen we wellicht nog een CM verwachten die het Zerrouki lastig gaat maken? Maak me toch wel enigzins zorgen over ons middenveld.
Geef hem de tijd en laat hem wennen dit komt goed
@FTM: wil Feyenoord een vervanger halen voor Bullaude? Of gaan ze voor Stengs/Timber/Ivanušec?
Maar geen topper dus zo te lezen aan je reactie eerder
  • 1
  • 2