yv2024425yv2024425a1c08762

VK Sportphoto

Nieuws

Trauner: "Als zijn volgende stap Liverpool is, dan kan niemand hem dat kwalijk nemen"

Ference

Na afloop van de gewonnen uitwedstrijd in Deventer kwam Gernot Trauner voor de camera bij ESPN. Hij was blij met de drie punten, maar vooral ook blij dat hij weer fit op het veld kon staan. Ook ging hij kort in op het ogenschijnlijk aanstaande vertrek van trainer Arne Slot. 

"Het was heel fijn om weer te kunnen starten", zo begint de aanvoerder. "Het was een goede wedstrijd, een intense wedstrijd en ik ben vooral blij met oog op het EK dat ik minuten heb kunnen maken. Het is fijn dat we weer wonnen. Dat was niet makkelijk, maar we scoorden op de juiste momenten. We zijn blij met het resultaat." 

Het EK is iets waar ook Slot rekening mee hield in zijn keuzes vandaag. Daarom de vraag of Gernot Slot dankbaar is: "Natuurlijk ben ik de coach dankbaar dat ik mocht starten, maar ik had het ook al laten zien op de training dat ik er klaar voor was. We hebben natuurlijk goed gespeeld afgelopen weken, dus wijzigingen in het elftal waren niet nodig, maar toch is het voor mij persoonlijk fijn om toch weer minuten te krijgen, het team te helpen en uiteindelijk 70 minuten te hebben gespeeld. Hierdoor word ik weer meer en meer wedstrijdfit."

Uiteraard werd ook Trauner gevraagd naar zijn visie op de geruchten van Slot en Liverpool: "Ja als het gebeurt, dan ben ik blij voor hem, net als de rest van het team. We zijn hem dankbaar voor wat hij gedaan heeft. Het is nog geen uitgemaakte zaak, dus we hopen dat hij blijft. We weten tegelijkertijd dat er een moment komt dat hij de volgende stap maakt en als dat Liverpool is, kan niemand hem dat kwalijk nemen om te gaan.

Delen

Reacties

2x hands vandaag kale, wel blijven opletten hé ;-)
De opmerking van ‘als je nog een jaar blijf komen er grotere clubs’ gaat ook niet meer op, beter als dit gaat het niet worden voor een trainer.
Ja en Tottenham met die schrieperige Levi wint ook nooit wat.
Dat is ook een van de redenen dat Kane naar Bayern ging, alleen deed Leverkusen hier niet aan mee.