Betrouwbaar
Trauner Oostenrijk (Proshots)

ProShots

Nieuws

'Trauner dinsdag niet van de partij tegen Oranje'

Stan

Gernot Trauner zal dinsdagavond niet in actie komen voor Oostenrijk tegen het Nederlands elftal, zo meldt de NOS maandag. De verdediger van Feyenoord liep in het duel met Polen een blessure op en moest de training vandaag laten schieten. Het laatste groepsduel met Oranje komt daardoor te vroeg voor Trauner.

Na een sterke invalbeurt tegen Frankrijk tijdens het openingsduel, mocht Trauner tegen Polen in de basis beginnen. Die beloning van bondscoach Ralf Rangnick pakte de Feyenoord-aanvoerder met beide handen aan door al na negen minuten het eerste doelpunt te scoren met het hoofd. Trauner kon vanwege een kwetsuur de 3-1 gewonnen wedstrijd helaas niet uitspelen en verliet na een uur het veld. 

Nu blijkt dat de opgelopen bovenbeenblessure Trauner tijdens de speciale wedstrijd tegen Nederland aan de kant houdt, nadat hij vandaag niet meetrainde bij de Oostenrijkers. Een treffen met Lutsharel Geertruida en Justin Bijlow blijft zo uit. 

Het is zeker niet de eerste keer dat De Apotheker wordt getroffen door blessureleed. Afgelopen seizoen stond hij door knie- en hamstringproblemen al drie maanden aan de kant bij Feyenoord en ook in de voorbereiding richting het EK was Trauner niet volledig fit.

De wedstrijd tussen Oostenrijk en Nederland vindt dinsdagavond om 18:00 plaats in het Olympiastadion in Berlijn. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

F**k! Brian Priske zal dit niet leuk vinden!