hartman-1

VK Sportphoto

Nieuws

Trauner fit genoeg om te starten; Hartman en Stengs twijfelgevallen

Moreno

Tijdens de persconferentie in aanloop naar het bekerduel tegen PSV gaf Arne Slot een fitheidsupdate, naar aanleiding van de slijtageslag tegen Vitesse van zondag. 

Om te beginnen besprak hij aanvoerder Gernot Trauner, die vaak moeite heeft met drie wedstrijden in één week. Slot was helder. "Trauner gaat starten." Voor Quilindschy Hartman en Calvin Stengs is het nog de vraag of zij morgen in actie kunnen komen tegen de koploper. "Hartman en Stengs worden morgen beoordeeld, om te kijken of ze kunnen starten", verklaarde Slot. 

Verder mist Feyenoord zoals bekend Yankuba Minteh, Ramiz Zerrouki (beiden Afrika Cup), Ayase Ueda en Alireza Jahanbakhsh (beiden Azië Cup). PSV doet het in Rotterdam zonder Joey Veerman, Armel Bella-Kotchap (beiden blessure) en Ismael Saibari (Afrika Cup). 

Delen

Reacties

Zou toch Beelen al wat vaker mee laten draaien om hem klaar te stomen voor als Trauner niet meer inzetbaar is. De laatst genoemde zit er de laatste tijd toch wel vaker naast omdat hij te laat is of te langzaam draait. Al is dat niet gek op zijn leeftijd.
Die gaan gewoon starten hoor.. Zou ik ook nog niet prijs geven als Slot zijnde
Wie zou de vervanger worden van Stengs? Lingr, Milambo of Ivanusec?
Milambo zou ik tegen PSV nog niet aandurven. Het loopvermogen van Linge zou wel eens handig kunnen zijn
Ik zou zelf Ivanusec wel eens centraal willen zien.