Trauner Filter

VK Sportphoto

Nieuws

Trauner: "Hij heeft geweldige kwaliteiten"

Nigel

Gernot Trauner reageert in gesprek bij ESPN over de gewonnen wedstrijd bij FC Utrecht. De regerend landskampioen had geen kind aan de Domstedelingen. Al was het voor Trauner niet helemaal een 'walk in the park'. 

"Ik wil het geen 'walk in the park' noemen. In het begin was FC Utrecht heel aggresief. We wisten dat we onze duels moesten winnen en dat hebben we goed gedaan. We kregen heel veel kansen en hadden nog wel één of twee goals meer kunnen scoren." Aldus Trauner bij ESPN

De enige tegentreffer die Feyenoord kreeg kwam door een fout van Wellenreuther en Trauner die nota bene nog dezelfde taal spreken. "De bal kwam naar de eerste paal, ik ging erheen en toen ik de bal al had, hoorde ik Wellenreuther pas. Het was een miscommunicatie wat niet had mogen gebeuren." Gernot Trauner is zeer tevreden over de gemakkelijk gewonnen wedstrijd bij FC Utrecht, op het tegendoelpunt na. 

Aanvoerder Trauner speelde vandaag nog geen hele wedstrijd uit. "Ik had vandaag langer kunnen spelen, maar ik bouw het rustig op. Vorige week speelde ik 60 minuten, nu ruim 70 minuten. Ik denk nog twee trainingsweken en dan kan ik weer hele wedstrijden spelen."

De aanvoerder van de landskampioen is ook zeer te spreken over Luka Ivanušec en Ondƙej Lingr. "Lingr liet zijn kwaliteiten zijn met de assist en Ivanušec over de hele wedstrijd. Met of zonder bal heeft hij geweldige kwaliteiten, dat heeft hij vandaag wel laten zien."

Delen

Reacties

Ben ik nou de enige die vind dat er regelmatig slordig balverlies geleden is!
Het is nog niet zo goed als dat iedereen voordoet. Utrecht was in het begin ook best fel. En steeg vlg mij boven het niveau van de afgelopen weken uit. Maar ineens was het over. En toen liep bij ons alles. Er zijn zeker nog veel verbeterpunten. Maar ik denk dat het er aan komt. Ik loop nog niet voorop in de polonaise.
Ben ik nou de enige die vind dat er regelmatig slordig balverlies geleden is!
Ik ben niet de enige.... bij wie het glas half vol is. Blij met het resultaat. Ik ben ook blij met de breedte, de gretigheid, vooruitgang Wiefer, Ivanusec en Lingr en.......last but not last het zelfvertrouwen en overtuiging waarmee Minteh nog even kapt en volle bak scoort. Oh ja, biertje in de zon....dat glas was geen moment halfvol
Heerlijk om te zien hoe gretig alle invallers in het veld kwamen, gaan we veel plezier van beleven dit jaar
Zaten echt een paar dikke aanvallen tussen , Stengs / ivanusec echt de 2 uitblinkers! Ueda de bal knap binnengeschoten , was echt smullen vandaag!
Stengs begon weer slecht.. Maar heeft zich goed hersteld deze wedstrijd. Timber was inderdaad ook weer goed vandaag.
Mee eens maar begin vond ik heel feyenoord niet best
Geweldig debuut, wat een speler. Speelt zeer intelligent.