trauner

VK Sportphoto

Nieuws

Trauner na verlenging: "Ik ben een echte Feyenoorder geworden"

Moreno

Zojuist maakte Feyenoord bekend dat Gernot Trauner zijn contract heeft verlengd tot medio 2026. De Oostenrijker reageerde bij Feyenoord TV.

"Dit Betekent veel voor mij en mijn familie. Dit toont ook aan dat club mij waardeert in mijn werk en ik ben erg blij om contract met een seizoen te verlengen", aldus Trauner. "We voelen ons hier geweldig op ons plek. Ik voel heel veel waardering van mensen om ons heen. Daardoor was de beslissing om te verlengen vrij makkelijk."

Trauner keerde een paar weken geleden terug na lang blessureleed met zijn invalbeurt bij Fortuna Sittard. Zijn blessureperiode was moeilijk, vertelt hij. "Toen ik hoorde dat ik geopereerd moest worden, was dat moeilijk. Maar zo is voetbal eenmaal. Soms heb je tegenslagen. Ik heb hard gewerkt om zo snel mogelijk terug te komen."

Toen 'De General' terugkeerde van zijn blessure, uit bij Fortuna Sittard, was hij onder de indruk van de reactie van de supporters. "Hoe de fans mij toezongen, was geweldig. Dat zorgt ervoor dat ik mij hier enorm thuisvoel. De fans, maar ook de mensen die hier bij de club werken zijn fantastisch." 

Ook kijkt hij vooruit naar de toekomst. Zijn doel? "Iets speciaals bereiken met Feyenoord. We doen in alle competities mee. We blijven hard werken, en dan zien we wel waar dit eindigt. Ik wil onderdeel uitmaken van de toekomst van deze club. Ik kan wel zeggen dat ik een echte Feyenoorder geworden ben."

Delen

Reacties

De kale kletser is het: geen woorden maar daden!
Ernst Happel en Franz Hasil waren ook Oostenrijkers. Misschien moeten we voor nog een Oostenrijker gaan kijken. Die lijken ons geluk te brengen ;-)
Ernst Happel, Franz Hasil and Willy Kreuz of course !
Feyenoord timmert beestachtig aan de weg! Dit team kan, met een aantal versterkingen, mooie dingen doen in de CL 😊