trauner

Nieuws

Trauner verlengt contract tot 2026

Van de redactie

Gernot Trauner heeft zijn contract tot medio 2026 verlengd. Dat maakte Feyenoord zojuist bekend. Na de verlenging van Lutsharel Geertruida is dit het volgende goede contractnieuws in Rotterdam-Zuid.

Zijn contract liep in de zomer van 2025 af, maar al eerder werd bekend dat Feyenoord het contract van Trauner graag wilde openbreken. Daar is de club dus in geslaagd, maakte Feyenoord middels een ludieke Twitter-video bekend. 

De Oostenrijkste centrale verdediger speelde tot op heden 71 wedstrijden in het shirt van Feyenoord. Daarin hield hij 25 keer de nul, gaf hij één assist maar kwam nog niet tot scoren. Trauner heeft nu nóg een jaar de tijd om voor zijn eerste treffer in een Feyenoordshirt te komen.

Delen

Reacties

Wat fijn dat het nu over Trauner, Geertruida, Wieffer, Slot en Feyenoord in het algemeen gaat. En niemand, niemand die Steven Berghuis mist of noemt. Als speler niet, als teamgenoot niet, noch als persoon.
When I see you Trauner
I go out of my head
I just cant get enough
I just cant get enough
I cant wait for Saturday’s to see at you de kuip
I just cant get enough
I just cant get enough
Trauner youre the player I will always love
And I just cant seem to get enough of
YOU! DO DO DO DO DO DO DO DO DO DO DO DO DO GER NOT TRAUNER
YOU! DO DO DO DO DO DO DO DO DO DO DO DO DO GER NOT TRAUNER
Feyenoord verlangt 27 mil voor onze held kokcu. Is dat niet minimaal 10 mil te weinig ?
2025 is over 2 jaar.
M.i. lang zat
Goed nieuws, alleen misschien wat kang voor een bijna 31 jarige speler.
@FTM is het contact tussen Feyenoord en Vd Belt nog steeds ongewijzigd of gaat Feyenoord afwachten of ze niet een hoger niveau speler aan kunnen trekken met CL voetbal? Leek eerst een garantie te zijn dat hij zou komen maar er zal wel een hoop meer mogelijk zijn met evt. CL geld :D
Mooi dat hij heeft verlengd, daarna zal die wel terug gaan naar Oostenrijk
@FTM Verwacht jij de komende tijd nog meer contractnieuws of is dit het wel voor nu, aangezien er nu niet iemand per se meer verlengd hoeft te worden?
Misschien contract van Wieffert opwaarderen?
Die heeft toch al een contract tot 26 of 27?
Ja heeft nog wel paar jaar maar als hij een dik contract heeft kun je er meer voor vragen. Ook een goed teken als Feyenoord alle sterkhouders binneboord kan houden