trauner-geblesseerd-oostenrijk-proshots

Proshots

Nieuws

Trauner onzeker voor eventuele achtste finale

Van de redactie

Gernot Trauner zal dinsdagavond niet spelen voor Oostenrijk tegen Nederland. De verdediger van Feyenoord raakte geblesseerd in de wedstrijd tegen Polen en moest de maandagtraining overslaan. Het laatste groepsduel met Oranje komt daardoor te vroeg voor hem, geeft de Oostenrijkse bondscoach Ralf Rangnick aan tegenover het Algemeen Dagblad.

Na een indrukwekkende invalbeurt tegen Frankrijk in de openingswedstrijd, kreeg Trauner een basisplaats tegen Polen. Deze kans van bondscoach Ralf Rangnick greep de Feyenoord-aanvoerder met beide handen aan door al na negen minuten te scoren met een kopbal. Helaas kon Trauner door een bovenbeenblessure de met 3-1 gewonnen wedstrijd niet afmaken en verliet hij na een uur het veld.

Verhoogt de afwezigheid van Trauner de winstkansen van Nederland vanavond? Pak 50x of 100x je inzet als Nederland wint. Zet nu in. Voor nieuwe spelers, kijk hier, 24+.

"Hij heeft niet getraind, zal er tegen Nederland niet bij zijn en ook voor een mogelijke achtste finale wordt het krap. Het zal er van afhangen hoe snel hij herstelt", aldus de Oostenrijkse bondscoach Rangnick tegenover het Algemeen Dagblad. "Het spijt me voor hem. Gernot was echt in topvorm. Dat hebben wij tijdens de trainingen en wedstrijden kunnen zien. Hij speelt natuurlijk ook al een paar jaar in Nederland en had hier dolgraag mee willen doen."

Delen

Reacties

Wie is Bombarda eigenlijk? Is dat Rutger onder een andere naam of een nieuwe uitverkorenen om ons op de hoogte te houden?
Mocht Hancko vertrekken hoop ik dat Feyenoord 3 nieuwe CV’s haalt. 2 voor de LCV, 1 daarvan die ook LA kan spelen om te concurreren met Smal tot Hartman terug is. En 1 RCV. Trauner kan je niet meer op vertrouwen helaas.