trauner-instagram-post1

Instagram Gernot Trauner

Nieuws

Trauner: "Operatie is goed gegaan"

Van de redactie

Gernot Trauner heeft maandagochtend via zijn sociale kanalen aangegeven dat de operatie aan zijn meniscus voorspoedig is verlopen. De Oostenrijker raakte vlak voor de kerst vervelend geblesseerd op de training na een 'verkeerde stap' en is hierdoor maanden uitgeschakeld. 

"Twee dagen voor kerst zette ik een vervelende stap tijdens de training. Ik voelde meteen iets klappen. Echt pijn had ik niet, maar we deden wel een MRI-scan om zeker te zijn. Helaas was de uitkomst dat een operatie de beste beslissing zou zijn," gaf de verdediger destijds aan in gesprek met Kronen Zeitung.

Inmiddels is Trauner geopereerd en dankt iedereen voor hun opbeurende berichten aan de Oostenrijker via de onderstaande Instagram-post. "De operatie is goed gegaan en het gaat goed met mij. Bedankt voor al jullie berichten."

trauner-instagram-post

Delen

Reacties

Kunnen we Edgar Ie niet polsen voor een half jaartje?
Het enigste voordeel wat ik hier uit kan halen is, dat de kans dat hij weggekocht wordt aan het einde van het seizoen, nu flink geslonken is. Die kale kletser speelt naar alle waarschijnlijkheid volgend seizoen nog gewoon in de Kuip. Beterschap Kale
Mooi, volgende week weer in de basis dan. Was afgelopen week toch wel ff billen knijpen met rasmussen
Goeie vent. Niet alleen een goede speler. Echt een cultheld. Doet me aan Kiprich denken qua populariteit
Ehm John de Wolf is ook een vergelijking
Mooie dingen Bikkel
Super man, op naar goed herstel!