Betrouwbaar
Ramiz Zerrouki

VK Sportphoto

Nieuws

Twente en Feyenoord gaan weer in gesprek, Zerrouki afwezig op training

FeyenoordTM

RTV Rijnmond heeft FC Twente technisch directeur Jan Streuer benaderd.

Streuer zegt dat FC Twente Ramiz Zerrouki niet kwijt wil, maar nadat Feyenoord zich zondagmiddag weer heeft gemeld met een bod gaan de betrokken partijen toch weer in gesprek.

UPDATE 12:18 • Tijmen van Wissing van RTV Oost meldt zojuist via Twitter dat Jan Streuer, technisch directeur van FC Twente, gereageerd heeft op de berichtgevingen rondom de gesprekken. "Ze (Feyenoord) hebben zich gemeld, dus ik zal ook snel met een reactie komen. Het is wel zo netjes om Feyenoord dat eerst te laten weten wat de reactie zal zijn."

Maar betekent dit dat een vertrek nu wel bespreekbaar is, zoals wordt vermeld? "Nou, er wordt veel gezegd. Ze denken allemaal dat het om geld gaat. We hebben het ook over ambities gehad. Ik laat het Feyenoord snel weten," aldus Streuer tegenover de journalist.

Tevens ontbrak de middenvelder vandaag op de training van FC Twente. Zerrouki is ziek. "Hij heeft echt griep," aldus trainer Ron Jans. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Leon ten Voorde bij Voetbalpraat. Misschien heeft hij wel nieuws.
Leg het trouwens nou aan mij of kan die Paxiao er letterlijk niks van? Werd zo hoog opgegeven, maar vind het 3x niks….
Viel min of meer uit door een lichte dijbeen kwetsuur.... Nadat van der Maarel ook bij Paixão een knie op zn dijbeen knalde
Één zuchtje wind en hij ligt al op zijn rug…
Ligt niet aan jou. Hij laat weinig tot niets zien
Jezus wat missen we Sinisterea,ongelofelijk verschil met die Braziliaanse tuimelaar.
Is niks en gaat hem ook niet worden
Sinisterra zou ook niets worden volgens de 'experts' die dat ongeveer net zo snel hebben bepaald bij Paixão. Zullen we hem daarom anders gewoon een kans geven en over anderhalf jaar verder praten?
DAT MOET JE NIET WILLEN, DAT MOET JE NIET WILLEN, DAAR KOMT ROTZOOI VAN, DAT IS GEEN GOED PLAN, DAT MOET JE NIET WILLEN, DAT MOET JE NIET WILLEN. DAT IS HELEMAAL GEEN GOED IDEE
Ik begrijp niet dat ze die spelers geen griepprik aanbieden....😉
Snappie whahahah 🔴⚪️💪🏽
Met Zwolle thuis en Groningen uit hebben we gelukkig nog wel even om te onderhandelen, maar volgende week moet er toch echt iets bij richting de klassieker
We moeten nu inderdaad doorpakken, met zoveel belangrijke wedstrijden heb je gewoon spelers nodig die er direct staan.
Het gaat maar op één manier lukken: Streuer moet gezichtsverlies kunnen voorkomen.
Dacht je nu echt dat er hier iemand zich zorgen maakt over gezichtsverlies? Is toch gewoon een spel?
Dat denk ik zéker ja. Die man speelde de stoere directeur. Las op de Twitter van Twentse journalisten dat hij is teruggefloten door de RVC aldaar: ze kunnen het geld érg goed gebruiken. Vervolgens komt Feyenoord met een nóg beter bod...Enige reden dat ie echt niet luistert, is ego.
Nou, doe dan maar net alsof die man de beste deal van de wereld gesloten heeft; het allemaal een spel was; en hij een geweldenaar is...
Ehm niemand bij Twente kan gezichtsverlies tegengaan dan hadden ze in eerdere momenten al open moeten staan voor wens van de speler. Dit niet gedaan dus een verkoop gaat ten aller tijde gezichtsverlies voor Twente betekenen
Nou dat hoeft toch niet zo lang te duren of het us nee of ja dunkt mij
Hij heeft echt griep: zegt Jans. Nee Jans hij is ziek van jou en Streuer en dat je hem zijn carriere in de weg zit terwijl hij alles heeft gegeven zelfs direct na de zomer voor jou duitse k utclubje. En over jullie ambities: jullie zullen de komende 100 jaar alleen kampioen worden als je door schulden weer in de KKD komt te spelen.
Typische Feyenoord supporter. Daarom zijn ze zo populair in Nederland. Een zin zonder *** of typhus, is geen zin. En dan FC Twente Duits noemen of het een straf is, terwijl ze zelf een Duitse trainer hebben. Is dat alleen domheid?
Terug naar "twentefans" Wieb. Niet zo janken undercovert 😅
Ben met pensioen. En het regent.
Troll alert. De Duitsers infiltreren hier 😧
Gebeurd andersom ook hoor alleen ik ga hier niet alles delen wat ik daar lees. Vaak erg onzinnig allemaal en zielig
Ook niet heel reeël om Zerrouki met Aursnes te vergelijken.
Je hebt volkomen gelijk. Beide zijn controlerende middenvelders die ook heel goed naar voren kunnen voetballen. Dus het is onzin om ze met elkaar te vergelijken.......
Zerrouki 21-22 en 22-23 heeft nagenoeg hetzelfde statistische profiel als Grillitch uit zijjn Hoffenheim tijd. Op dezelfde leeftijd.

Niet helemaal hetzelfde type als Aursnes, maar Grillitsch werd hier wel gezien als ideale opvolger.
Koos voor Ajax en zit daar nu de bank te verwarmen
Maar Mannsverk mag je wel met Aursnes vergelijken. Ze zijn immers allebei Noors en komen van dezelfde club.
Maar van Persie mag je wel met Dylan Vente vergelijken. Ze zijn immers allebei Nederlands en komen van dezelfde club.
Kokcu mag je ook met Kazim vergelijken. Allebei Turks en voor Feyenoord gespeeld…..
Ik ben blij dat je de ironie zelf ook inziet. Klasse, Konterman.
Er wordt oeverloos gezeurd over een miljoen meer of minder maar kijk eens wat de club al jaren misliep aan boetes en lege vakken.......daar hoor je dan geen criticasters over?
Aan boetes zijn we niks misgelopen, daar zijn we de grootste grossier van
Eerstkomende EL thuiswedstrijd laat je alweer ca. 600.000 aan inkomsten liggen.
Tickets tegen fc Groningen kosten al dik 80 euro dus dat voelen ze echt niet
Zit inbegrepen bij de ticket prijzen als je een beetje had opgelet
Er wordt oeverloos gezeurd over een miljoen meer of minder maar kijk eens wat de club al jaren misliep aan boetes en lege vakken.......daar hoor je dan geen criticasters over?
Speler met de meest gewonnen duels, speler met de meest geslaagde tackles, speler met de meeste intercepties ......

Dat mensen vind dat 6 tot 8 miljoen te duur is ......

Schiet mij maar lek.
gewoon doen slot wil hem zal wieffer niet goed genoeg vinden .
geertruida niet geschikt op 6 doen dus..
Wieffer te vaak geblesseerd.
Geertruida komt echt zwaar tekort op het middenveld.

Ik zou daarom alle twee halen. Eerst Zerrouki afronden en dan Mannsverk ook binnenhalen.
Ja Mannsverk denk vast: Wat is op 20 jarige leeftijd de beste keuze voor mij? Dat is lekker op de bank gaan zitten bij Feyenoord!
Mansverk heeft sinds november niet meer gespeeld en getraind.
Voordat die wedstrijdfit is, is het maart.
Die ons dan Wieffer maar terug. Kind van de streek.
En 84% passzuiverheid, wat absolute top eredivisie is.
Precies dat, maar omdat hij speler van twente is mag hij zoveel niet kosten.
Sinds leroy fer ooit van feyenoord naar twente is gegaan heeft iedereen de *** op twente
Neuh, eerder omdat ze in het verleden de kluit flink belazerd hebben, Fc Fraude.
Ik niet hoor, prima club dat Twente
Alles boven de 5 miljoen is te duur voor deze speler.
Dat is onzin. Gelet op de kwaliteiten van Zerrouki is een hoger bedrag reëel. Of het huidige bod van Feyenoord ( 6,5 miljoen euro, dat door bonussen kan oplopen richting 8 miljoen euro, plus een doorverkooppercentage.) dat dus tot €10.000.000 of meer kan oplopen, dat ook is, vind ik dan weer niet. Haal dan Mannsverk maar.
Zerrouki.... allemaal leuk en aardig maar wanneer volgt er meer info over de kaartverkoop tegen 020?
Doen ze op het laatste moment vanwege de angst die regeert
Toen ik gisteren zag wat het huidige bod inhield; "6,5 miljoen euro, dat door bonussen kan oplopen richting 8 miljoen euro, plus een doorverkooppercentage", had ik het idee dat dat te veel geld was.
Nu ik er een nachtje over geslapen heb, vind ik dat nog steeds. Afhankelijk van de hoogte van het doorverkooppercentage en de hoogte van de toekomstige afkoopsom gaat het dan ineens om €10.000.000 of meer. Dat vind ik gewoon te veel geld voor een Eredivisiespeler, die prima speelt maar evenzogoed nog heel veel te bewijzen heeft.
Ik kan mij niet aan de gedachte onttrekken dat Feyenoord (Te Kloese?!) zich hier 'een beetje boel' laat opnaaien door Arne Slot. Dat is waarschijnlijk de beste trainer-coach van Feyenoord sinds Ernst Happel, maar laat hem werken met de selectie/spelers die voor Feyenoord redelijkerwijs!!! haalbaar zijn en zet hem niet voor de helft op de stoel van Technisch Directeur die voor de andere helft bezet wordt door de Algemeen Directeur die afgelopen zomer best een aantal spelers heeft gehaald die nog niet echt hebben we weten te overtuigen. Alleen Hancko, Szymanski en Danilo voldoen helemaal. Dan heb je het over 8 van de in totaal uitgegeven 37 miljoen en daarbij is Szymanski dan ook nog eens een betrekkelijk dure huurling.
Eens te meer blijkt de noodzaak van een volwaardige Technisch Directeur i.p.v. een Algemeen Directeur met te veel macht en invloed. Ondanks dat Arne Slot een toptrainer is en Zerrouki een prima speler. Heeft die veel geroemde scoutingsstaf geen alternatieven kunnen vinden voor de controlerende middenvelder? Dat lijkt me sterk!
Bij dat rijtje spelers wil ik ook nog wel timber zetten. Die heeft alles gespeeld. Hancko, Szymanski, timber en in mindere mate Danilo en Gimenez zijn niet voor niks de meeste wedstrijden al van waarde geweest. Dat zijn spelers (net als vorig jaar Aursnes en Trauner) die voordat ze bij Feyenoord kwamen al wat hadden bewezen. Hancko was aanvoerder bij Sparta Praag, Szymanski een van de beste middenvelders van premjr League en Timber revelatie bij Utrecht. Jonge spelers als Paixao die uit een heel andere voetbalcultuur komen hebben meestal sowieso langer nodig om zich aan te passen. Ik vind Zerrouki meer in het bovenste rijtje passen. Hij zal weinig tijd nodig hebben om van waarde te zijn voor Feyenoord en dat is belangrijk nu Feyenoord onverwachts mee kan doen om het kampioenschap.
Ik vind Timber een zeer getalenteerde speler en hij heeft idd veel gespeeld maar zijn impact op het spel is, tot nu toe (!), niet echt indrukwekkend. Als ik kijk naar de middenvelders die zijn gekomen dan lijkt het erop dat de leiding ervan uitging dat Kökcü zou vertrekken (vandaar de komst van Timber) en dat Aursnes zou blijven (vandaar dat er niet voldoende geld was voor Zerrouki). Ik gun de jonge spelers die van ver komen (Paixão, Bullaude, Lopez, Giménez) best een acclimatisatieseizoen maar het betekent wel dat je dus ruim €17.000.000 hebt uitgegeven voor een sportief rendement op termijn. Dat kan maar gelet op de nog altijd kwetsbare financiële situatie waar Feyenoord echt nog wel in zit, is het wellicht van dat goede iets te veel.
Dat Zerrouki een directe versterking kan zijn, staat voor mij ook vast maar het bedrag dat met zijn komst gemoeid is, zou zo maar kunnen oplopen tot €10.000.000. Hier zie je dan weer dat Feyenoord ineens voor de korte termijn ongekend de portemonnee trekt. Bij zulke tegenstrijdigheden mag alle voorspoed van de afgelopen 1½ jaar, ook best wel eens een kritische kanttekening worden geplaatst. Zeker in het licht van het vroegtijdige afscheid van Arnesen en de klaarblijkelijke voorkeur om met een constructie te gaan werken als Ajax is gaan doen sinds de dickpics van Marc O.
Met de eerste helft van je betoog ben ik het met je eens. Mijn conclusie is echter anders Ik geef toe dat het bedrag dat geboden wordt voor zerrouki aan de hoge kant is. Als het nu niet doorgaat moet er ook maar een streep doorheen worden gezet. Punt is dat Feyenoord nu echt een probleem heeft. Ze zijn afhankelijk van een tot nu toe blessuregevoelige wieffer die nog alles te bewijzen heeft en van Geertruida die na zijn ziekte nog niet helemaal op zijn oude niveau zit. Als een van die twee wegvalt of gewoon tegenvalt heb je een probleem en kun je binnen de kortste keren terugvallen naar plek 4 of 5. Zoals je zelf al zegt kun je niet alleen inzetten op jong talent dat hopelijk later met veel winst wordt verkocht. Kwaliteit die direct inzetbaar is kost meestal nu eenmaal veel geld.
Dat lijkt jou sterk...., maar dat zegt niet zoveel.
Ik ben ervan overtuigd als er 1 of 10 alternatieven waren en dat betekent dus, direct inzetbaar, zelfde kwaliteit en voor de helft van het bedrag, die speler al op 1908 aan het trainen was.
Jij bent ergens van overtuigd....., maar dat zegt niet zo veel.

Waarom zou Mannsverk meer tijd nodig hebben gehad dan Aursnes om zich aan te passen aan het voetbal van Feyenoord? Ik weet het, elk antwoord op die vraag is speculatief, ook het antwoord dat hij niet meer tijd nodig zou hebben gehad.

Waar het mij om gaat is dat ik vind dat Feyenoord wel heel monomaan op een paard wedt en daarbij inmiddels biedingen doet die voor Feyenoordbegrippen extreem hoog zijn: 6,5 miljoen euro, dat door bonussen kan oplopen richting 8 miljoen euro, plus een doorverkooppercentage. Duurder is lang niet altijd beter, want als dat waar is , is Calvin Bassey een veel betere linksbenige centrumverdediger dan David Hancko en het tegendeel is gelukkig waar.
Feyenoord kan ervan uitgaan, tenminste, dat Kokcu komende zomer vertrekt voor hopelijk een fors bedrag en dan denk ik toch aan iets rond de 25 miljoen.
Als je Timber als opvolger van Kokcu wilt zien, heb je enkel Wieffer over als verdedigende middenvelder en dat is te weinig. Daarom denk ik dat nu een flinke investering doen in Zerrouki voor nu een goede oplossing is en ook voor volgend seizoen.
Mansverk is een speler voor de toekomst en daar hebben we er al genoeg van, Mansverk vergelijken met Aursnes is niet realistisch, jongen van 20 met speler van 26.
Daarbij, wat met Aursnes gebeurde zal niet snel herhaald worden in 1 jaar tijd 13 niljoen verdienen.
Zerrouki is gewoon de sleutel tot succes, als je die binnen haalt kan je geertruida naar de verdediging of rechtsback.
Mats wieffer naast hancko centraal en kokcu weer iets verder naar voren omdat eindelijk de 6 positie goed is ingevuld.
Als dan volgend seizoen kokcu weg is een goeie 10 halen of uit eigen gelederen met timber er naast.
Zo kan je met 1 nieuwe speler en een aantal omzettingen een heel goed ream neerzetten
Opeens is Zerrouki ziek. Wel erg toevallig allemaal. Ik denk dat de speler heeft laten weten echt te willen vertrekken of Twente laat hem thuis zitten tot dat dit verhaal echt voorbij is. De toekomst zal het uitwijzen.
Als club was ik nu toch echt al lang en breed doorgeschakeld naar de volgende op het lijstje. Laat Streuer maar even zwemmen en dan verneemt hij zelf wel via de media dat Feyenoord iemand anders opgehaald heeft...
Maar wat als slot hem ziet als de sleutel tot cl voetbal, zou je dan ook nog doorschakelen als Feyenoord zijnde?
Dat hangt niet van 1 speler af. Als ze hem zo belangrijk vonden hadden ze hem wel een half jaar geleden opgehaald. Moet Timber straks banken??
Timber is pas rond einde seizoen weer fit. Kocku gaat deze zomer 100% weg en dan schuift Timber toch waarschijnlijk door naar de plek van Kocku
Iedereen zeikt om die 8 miljoen, alsof aursnes 10 klasse beter was schei toch uit.
Slot wilt deze jongen graag, geef hem deze kerel en heb vertrouwen in slot en zerrouki!!
Aursnes was 20x beter. Als je dat niet zirt heb je gewoon geen kijk op het spelletje. En ja, Slot moest en zou ook Dilrosun hebben... Nou, wat een geweldenaar is dat ....
Dilrosun ken er idd niks van maar aursnes is niet ziek veel beter als zerrouki, de tijd zal ons leren wie gelijk heeft
Jullie slaan beide een beetje door. Er is alle reden om aan te nemen dat Zerrouki de ideale opvolger is voor Aursnes. Alleen als Mannsverk van de zomer was gehaald en hij zou een vergelijkbare aanpassingsperiode hebben nodig gehad als vorig jaar Aursnes hadden we nu deze hele discussie niet gehad en een hoop centjes bespaart, die dan ergens anders aan besteed hadden kunnen worden.
En ik vind Arne Slot de beste trainer-coach sinds Ernst Happel maar dat een trainer-coach het aan- en verkoopbeleid bepaalt, vind ik onder alle omstandigheden fout, dus ook nu. Zomer 2021 werd Feyenoord geprezen om de uiterst slimme scouting van die slimmigheid is winter 2023 niet zo veel meer over, want Zerrouki is, al zijn kwaliteiten ten spijt wel een 'bord op schoot-aankoop'. 😉
"alsof aursnes 10 klasse beter was" --> klopt !
Kijk, of je nu voor of tegen de komst van Zerrouki bent voor een dergelijk bedrag, het feit dat ze zo ver willen gaan voor deze jongen getuigt wel van ambitie. Om op dit punt in het seizoen zo te investeren, laat wel zien dat ze doorpakken met oog op prijzen. Of het het waard is geweest, zal in Mei blijken natuulijk, maar voor nu zie ik het als een positieve ontwikkeling!
Pijnlijk man, Aursnes voor 14 miljoen verkopen om vervolgens Zerrouki voor 10 miljoen te halen.
10 miljoen? Das wel heel veul zeg....
Maar je kan het ook anders zien:
Aursnes inkoop 0,5m -> verkoop 13m = 12,5m winst.
Zerrouki koop = 10 miljoen.

Hebben we nog steeds 2,5m winst!

Maar denk dat we het over 7,5m hebben en niet over meer. Vind Timber voor 7,5 ook al veel. Die heeft ook niet echt laten zien tot op heden.
Als we even heel eerlijk zijn heeft Twente het erg slim gespeeld als het uiteindelijk tot een transfer komt. Ze hebben het onderste uit de kan gehaald en laten weten dat spelers niet voor een schijntje op te halen zijn. Kan Feyenoord soms nog wat van leren….
Of de volgende speler denkt: Ik teken geen lang contract bij Twente, levert alleen maar gezeik op.
Gewoon binnenhalen, kerel wilt graag en Slot kan hem toepassen. Ja, het is geld zat, maar daar zal een potje voor gemaakt zijn denk ik.
Dit is gewoon een vernedering, 10 miljoen voor een speler als Zerrouki is krankzinnig en totaal onverantwoord. Alleen als Slot hierna nog twee jaar blijft vind ik dit nog enigszins te verantwoorden. We laten ons gek maken door Twente.
het zal vast dat een 6 broodnodig is maar laat eerst die Rasmussen eruit. mijn god wat is hij slecht en wat vertraagt hij het spel.
Met een nieuwe 6 wordt Geertruida RCV en gaat dus Rasmussen eruit.
hoop dat echt niet. Geertruida is helemaal niet o goed, gewoon zwak altijd ruzie met de bal
Maar het is fijner om in de verdediging te hebben dan op het middenveld, toch?
Eens maar vond Geertruida op rcv daarentegen heel sterk spelen
Bizar he. Kan hij ook niks aan doen maar hij hoort daar niet te spelen..
Dat die Streuer zichzelf nog gelooft, wat maakt die man er een poppenkast van!
Snel afhandelen en door gaan
Hier is de verantwoordelijkheid voor de poppenkast van Streuer niet groter dan die van Feyenoord, i.c. Te Kloese.
Zoveel haat tegen Zerrouki... Ideale nummer 6 op dit moment. Kan gelijk in de basis, weet wat er gevraagd wordt en kan nog doorgroeien.

Rechtercentrale opvullen met een goedkopere optie, wellicht Ivan Marquez van NEC?
Nee toevallig niet. Kom uit de buurt van Nijmegen, dus kijk regelmatig NEC. Vandaar de suggestie
Man, man, man wat is Slot zijn zin aan t doordrukken zeg bij *** de behanger nep TD ten Kloese. Onder zijn leiding voldoet er voorlopig nog maar 1 aankoop vd velen die zijn gehaald. Mocht deze deal doorgaan, wat ik niet hoop, dan gaat Feijenoord sws veel te veel geld betalen..
Beetje meer credit mag wel. Hancko en Danilo doen het goed en Szymanski en Timber doen het ook niet verkeerd. Idrissi, Wieffer, Lopez, Paixao, Giminez en Dilrosun hebben het (nog) niet laten zien.
15 nieuwe spelers duh dan kan het niet meteen lopen
Plus je mist trauner en timber niet de minste
Met zerrouki erbij heb je een top middenveld en hij is pas 24
Danilo is nog voor de Conference League-finale gehaald, dus Arnesen heeft hem volgens mij gehaald. Maar als je ziet hoe druk onze transferperiode is en dat het seizoen tot dusver niet heel slecht verloopt, betekent dat dat Te Kloese iets goed heeft gedaan.
Flessie azijn gehad bij het ontbijt?
Kijk eens naar de ranglijst. Zo slecht gaat het niet toch? Slot levert een wereldprestatie bij Feyenoord en hij kan natuurlijk uitstekend beoordelen of Zerrouki bij Feyenoord past. Als ze nu weer dwarsliggen wordt het wel echt tijd om door te schakelen.
Wat ben jij negatief zeg. Slot verdiend dit wel na 1.5 jaar.
Daar betalen we straks 7,5 miljoen+ voor en die raakt geen ene knikker let maar op
Ik hoop wel dat ze met Slot de afspraak maken dat als deze speler op zijn wens komt voor zoveel geld.. dat Slot dan volgend jaar ook verder gaat..
We krijgen toch weer een keiharde NEE! Ze willen het niet dus gaat t helaas ook niet gebeuren. Tenzij Zerrouki zelf wat gezegd heeft vanmorgen
Als je echt niet wil, hoef je ook niet aan tafel te zitten voor een gesprek.
Niet aan een dood paard trekken. Zonde van de tijd
Gisteren toch wel pijnlijk duidelijk geworden dat we hem (of een andere 6 die er direct staat) keihard nodig hebben?
Idd. Geert kan niet op 6 en Wieffer is 50% van de tijd geblesseerd..
We hebben hem ook zeker nodig, maar als Twente zich zo blijft opstellen, is het straks 1 februari en heb je niemand.